Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Thunder Force multigaming nfsu2 játékost vagy játékosokat keres.
Jelentkezni lehet quakeneten a #t4ce.hu szobában vagy msn-en a [email protected] cimen.
Maga a program felmegy crack-patchel ami van itt:
http://underspeed.srv.hu
De még kell hozzá normális serial is (-RDL0 végû az nem jó), az is van itt:
http://underspeed.srv.hu
De hátramarad a legnehezebb, azaz account kell amivel fel tudsz lépni, és azt csak az eredeti serial kódokkal lehet csinálni, de azokat már a gazdái gondolom lereisztrálták, és 1 serial, 1 account.
Tehát csak attol tudsz kérni akinek eredetibe megvan.
Vinsanity is back!!
...:::kesenyi:::...
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Amikor kijött jáccottam vele, aztán ráuntam. Most Hummerrel szeretnék kocsikázni, és vmi hozzáértõ ember segítségét kérem, aki sokat foglalkozott ezzel.
www.sabian.com
www.sabian.com
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
www.sabian.com
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Ha igen honnan és mivel? Hummer-t szeretnék... 😊
Köszi elõre is.
www.sabian.com
UW6N-VGQ8-LYFV-THBB-JNJM
valaki ki tudná próbálni? mert nekem nincs most meg, de ha jó akkor megszerzem.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
lol ez minden csak nem szimulátor!
ez olyan ARCADE mint állat!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Szerintem ez a játék nem nagy szám mert:
1. A játék tudomásom szerint örökölte az Underground 1 grafikáját, 3D-ét, és néhány modellt is.
2. Az elsõ része az Undergroundnak azért volt nagy szám, mert az éjszakai 'köröket', mint új témát az autósszimulátorok körében mutatott be, remélem ezt a Most Wantedbe már nem fogják beletömni.
3. Szerintem az lesz a legjobb ha az Electronic Arts Gamesnél visszatérnek a Most Wanted szerkesztésében a megszokott versenyekhez, mert az jó volt, jó.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4