14991
-
Fly bishop #13791 Kösz szépen, még el is hiszem, de nem látom, h hová teszi. -
Szmuuu #13790 Még egy apróság:
tud valaki zene importálot ug2 höz?
nekem 1hez van, de az nem jó!
-
#13789 nekem GIT-el is hamar sikerült... -
Szmuuu #13788 Viszont nekem is lenne egy apró problémám:
mikor hálóba próbáltunk játszani akkor aki csinálta a servert az be tudott menni a lobbyba, és a többiek meg nem!
Na erre van valami patch?
Köszi előre is!
-
Szmuuu #13787 Hali!
A GIT-ről lebeszélnék mindenkit, mert mi páran kb 1 órán keresztül nem tudtuk összehozni a dolgot!
Van egy másik a Hamachi, ezzel közel 10 perc alatt ment a dolog, és lényegesen 1xűbb volt mint a GIT!
szasztok! -
#13786 GIT-tel... -
Toroco #13785 ezt nem tudom. választ fene tudja mikor kapsz. mostanában nem nagyon él a topic. szerintem keress vissza a keresővel. volt már ilyen kérdés sokszor, biztos van válasz is. -
Toroco #13784 f12 csinál képet -
Sanyuc #13783 Valamikor megkapom a választ? -
Sanyuc #13782 Sziasztok, hogy lehet hálózni a játékkal? -
Fly bishop #13781 Melyik billentyűkombinációval lehet screenshotot csinálni és hova menti? -
#13780 Most ennek mi köze az Underground 2-höz? Ne reklámozz! -
modernslave #13779 hi! Csak egy olyan kérdésem lenne hogyha lan-ban játszom egy haverommal akkor az offline játékban tuningolt kocsimmal tudok versenyezni? -
zoolee #13778 minden ami tuning click ide -
Toroco #13777 azon a százalékon ez nekem is igy ment de most nem jön elő semmi.
Amásik ami nagyongáz a játékban hogy csak akkor lehet 10cillagos autót csinálhi ha tele nyomjuk karbonos holmikkal ami kurvára elcsúfitja a legtöbb autót. -
kurek #13776 Hi!
Én a játék 60-66%-nál tartottam, amikor így jártam. Eltűntek a kihívható kocsik. Megcsináltam a térképen jelölt maradék 4 versenyt. Semmi! +csináltam a 3 városrész elmaradt versenyeit a World Map-on. Semmi!
Aztán az 1. kocsin vizuális tunning 6 csillag fölé. Ekkor jelent meg egy URL verseny, megnyertem és megjelentek a versenyek! -
Toroco #13775 megpróbálom aztán majd meglátjuk mi lesz. -
#13774 Lehet azt feljebb is! 10-esre kell és akkor kapod meg az utolsó dvd-t! -
#13773 nem hinném na de mind1 -
Toroco #13772 Vettem egy lincolnt és elő jöttek a terepjárós versenyek, de csak 4. És több megint nincs. Most tuti az a baj hogy nincsen optikázva, de sajna minden pénzem elment arra hogy motorikusan feltuningoltam. arra nem gondoltam hogy szükségem lesz egy terepjáróra is és elvertem a pénzt. Van egy fullra nyomott Civicem, és egy Skylineon, meg egy félig megcsinált 3000GT, és egy Corolla.
Azt hiszem más választásom nincs mint egy money tranert használni ha van ilyen. -
Toroco #13771 a kocsi 9,8asra van tuningolva. feljebb már nem lehetett -
Toroco #13770 pont azokra a versenyekre gondoltam amikor ki kell hivni őket. semmi sencsen már. sztem a terepjáró lesz a megoldás
-
#13769 Neked montam hogy olvasd el!! Ne tettesd már magad ilyen hülyének lécci! -
#13768 Mit nemtudsz rajta elolvasni? -
#13767 MIÉRT NEM LEHET ELOLVASNI AZT A KURVA FAQ-t??? -
#13766 sztem még az lehet mikor vannak a kocsik az utcán és öket ki hivod öt és talán továb jútsz -
#13765 Legjobb lenne ha a privátban válaszlnátok!
-
#13764 Akkor a kocsidat kell szarrá tuningolni.
Mást jobbat nemtok! -
#13763 Hi!
Nektek a gép hova menti a játék mentését???
Én úgytom hogy a dokumentumokba kéne hogy mentse DE nincs ott! Akkor tehát hova mrnti? -
Toroco #13762 oké. thx. kipróbálom. remélem lesz ujabb verseny. -
#13761 Vegyél egy terepjárót! Aszthiszem, hogy akkor nyílnak fel ujjabb versenyek. -
Toroco #13760 Ya azt elfelejtettem mondani hogy utcai versenyek sincsenek már. azokat is mind megnyertem, és a world mapokat is mind megnyertem. Szal valami más ötlet lenne? -
Kikoki #13759 Ja bocs -
#13758 A garázsban csinálj meg mindent a world mapből, de amúgy benne van a FAQ-ban! -
Kikoki #13757 És az kérdésemre nem tud valaki valamit? -
#13756 Ez hülye kérdés... Most gondolj bele... Ennyi erővel bármelyik autós játékból tehetnél bele kocsikat... -
#13755 Azok vizuális cuccok. -
Kikoki #13754 Hi all!Egy problémám lenne!Úgy kb 71%-nál nem ad több versenyt pedog addig az összeset 1. helyen teljesítettem.A kocsim 10.0-ás.És nincsen rejtett má mindenhol néztem!Mi lehet az oka? -
#13753 Lehet, vmikor be van kapcsolva stabilitás vmikor nem.
-
#13752 Menj 1 pár utcai versenyt!
Nekem az mindíg segített:)