Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu xiaxtok!it akadtam el hogy mit írjak a forgat my passwordhoz és az alatta lévõhöz?mert nem akar csatlakozni!?ja és milen cd-key-t kell megadni?
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
(hiába engeded ki a falon, attol még nem biztos hogy jó)
(nekem is volt gond vele, de én kikapcsoltam, és engedte)
De az se mindegy ki hostol, próbáljon más.
Nekem a Corolla a kedvenc kocsim, mivel ez a legjobb circuitra.
(nem csak szerintem,hanem minden világrekord ezzel született!!!)
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
Az NFSU 1-be nagyon-nagyon profin mennek, mivel kevés pálya van.
De függ mik az unik-ok a kocsin,
ENG, ECU, TUR, ez a 3 kell rá.
Teszteld az OLIMPIC SQUARE pályán.
-42.xx idõ jónak számít
-40.xx már profi
-39.xx csak kevesen képesek
38.88 az én rekordom 😊
(minden csalás, és extra trükkök nélkül)
viszont kíváncsi lennék, ki mien kocsival megy, mi a kedvence meg ienek😊
Pénzszerzési lehetõség itt:
http://www.underspeed.srv.hu
Widebody:
11 nyertes outrun kell.
Utánna kapsz a gyári részen egy csillagot, és onnan kell elmenni a boltba rövid idõ alatt.
A másik hogy lehet pénzt szerezni, hja már 100%osan végigtoltam a játékot, és nincs a minimapon egy kör sem, illetve a world mapon is minden versenyt megnyertem. Ha még1x versenyzek rajtuk, akkor nem kapok már pénzt!
Ha csak az outrunokkal lehet az elég sux!!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
pl kisodródik,azt utána ugrik 200m-t
ezt nem értem,ez tényleg igaz az uccsó pályával kapcsolatban?
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Told végig ugy az érdekes.
De te tudod... 😊
de mind1 inkább lekaptam egy 100%-os mentést! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ad2 : nagy a pofád ami nem teccik
ad3 : kiváncsi lennék miket szoktál krédezni illetve miket nem tudsz had röhögjek én is 1 jót te láma
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
1ébként nem
ad1:egy fasz vagy
ad2:ne szólj be
ad3:hogy indulna már a a warezos CD Kulcsokkal a játék neten?
ad4:le van írva a FAQ-ban