Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Toshiba L300-2C5
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
vmi klón?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
nem tudunk "LAN"-on játszani, sem hamachival, sem GIT-tel. bárhogy is próbálkozunk, a lobby-ban ugyan látjuk egymást, de nem csatlakozi ka két gép, mindig "lost connection" hibaüzi figyel be.
mindkét médium (H*, GIT) jó lvan beálíltva, más jáétkokkal mûködnek. És még a RLD-es "serial"-ok sem ugyanazok
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
nem tudunk "LAN"-on játszani, sem hamachival, sem GIT-tel. bárhogy is próbálkozunk, a lobby-ban ugyan látjuk egymást, de nem csatlakozi ka két gép, mindig "lost connection" hibaüzi figyel be.
mindkét médium (H*, GIT) jó lvan beálíltva, más jáétkokkal mûködnek. És még a RLD-es "serial"-ok sem ugyanazok.
AZ a bajom hogy 64% nál vagyok és egyszerre megcsináltam 7 url-t és bejött egy 5 körös verseny emgcsináltam és kiirta hogy gartulálok kivgezted a játékod, már nincs verseny, és 64% nál vagyok akkor mit tegyek hogy legyen vay egyáltalán vanmég verseny?
De nemszar egy kicsit az a böhöm kocsi a gyors sportkocsik után?😊
"elfogytak a küldetések 3x%, 4x%, 5x%, 6x%-nál járó emberkének:
1. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit): fuss Outrun-okat a gépi ellenfelek ellen, gyozz le 5-öt és kapsz egy Unique tuningot valamelyik boltban, tedd fel az autódra -> kapsz versenyt.
2. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit) és már az Outrun-ok is elfogytak: tuningold szarrá az autódat - grafikai, performance, audio.
3. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit), megvolt az összes Outrun és tuning sem segít: menj a Garázsba és a World Mapon válaszd ki a nem teljesített versenyeket! Hogy pénzt kaphass értük ezt kell tenned:
* Fogadd el a kihívást (azaz indulj el a versenyen)
* Startolj el
* ESC - Restart
* Ezután az újraindított versenyt MINDENKÉPP nyerd meg!
Ezen megoldások tetszolegesen és értelemszeruen kombinálandók!
A lényeg: az elso autót 6 csillag fölé kell tuningolnod, a másodikat elég 2 fölé, a harmadikat is. A legjobban az utolsót érdemes tuningolni!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Hamachival tudta már nyomni vki? Magában a H.-ban látjuk egymást haverral ,de a játékban nem kapcsolódik egymáshoz a két gép. Ez már csak azért is felettébb érdekes, mert mindez újabb játékokkal (is) mûködik, ezzel viszont nem. Help vki? GIT-et kihagyom, túl macerás, és korántsem annyira megbízható, mint Hamachi. Tûzfalak, egyéb gátló tényezõk ki vannak lõve mind2 odlalon.
Igaz, nem köti ki csak hogy dvd-n legyél rajta. 😊
De azt nem értem milyen autot kell visszavinnema csajnkak mikor nincs is nálam csak miket én vettem.
A dzsippeseket meg megnézem.
Tudtok segiteni, hogy mi lenne az a lépés amit én kifelejtettem, vagy nem vettem észre?
THX
van egy ilyen:

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
...:::kesenyi:::...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.