14991
-
#13911 nem -
JokerSpArX #13910 Csá! Tudnátok nekem segíteni?? a hamachi mellégprogramja néke nkem. a serverdfc asszem ez az mer a haver már átküldte csak azzal valamiért nekem nem megy neki meg igen. kösz. -
orgik #13909 Helló. Teszedtem valami patchet asszem berak két autót (Opel Corsa + Peugeot 106-ot). Karrier módban játszok vele addíg amig az elején szponzort kell választani és hiába nyomok entert meg bármit a világon egyszerűen nem ugrik tovább arra a listára ahol ki lehet választani a szponzort.Az alap játékhoz képest nagyon kevés helyen lehet entert használni mindenhol egérrel kell szarakodni. (Neten lehet játszani nem eredetivel?) -
#13908 Csak arra vigyázz ha több autót tuningolsz hogy valamennyi pénz legyen tartalékban mert még lesz ilyen a későbbiekben is hogy csak akkor mehetsz tovább ha megvan a megfelelő visual szinted legegyszerűbb ha egy kocsidba rakod az összes uniqe cuccost és akkor arra nem kell sokat költeni hogy mindíg a toppon legyen. További jó száguldozást:D -
#13907 Jaja köszike a segitseget meg oldottam meg tegnap este ^^ télleg az volt a baj hogy el kellett érni a 6.00as visualst :P(Nem is figyeltem a visualsra mert több kocsit is csinalok és nem naon pakolok bele extrakat csak alapot :P
De köszi a helpet . -
#13906 Belton az előzőt neked szántam :D -
#13905 Lehet az is a gond hogy nem elég magas a népszerűségi szinted magyarán a kocsira kell pakolni jobb spoilert matricát egyéb kiegeket ezután adnia kell azt az url-t.
De ez csak egy tipp hirtelen ez ugrott be. -
paulthomas #13904 Belton.Nekem is csinált ilyet,csináld azt h hívd ki az ellenfeleket versenyre és egy idő után adnifog. -
#13903 Hat csinaltam böven versenyt és meg se ad semmit a lol az egeszbe az hogy amikor ki jott a jatek vegig toltam 2x is most elövettem Funbol de ijet regeben nem csinalt East coal harbor aszem itt jarok 52% es ugy irja 30verseny kell 35 van kesz es valami 106.8% ba van kesz a regio van meg ott hogy URL event na az 7 van és 6van kesz csak de nem adja tovabb xoval nem is tudhatom hova menjek :S
-
#13902 Csináld meg a versenyeket a garázsban a world mapen, ha ugy se megy akkor csinájj outrun-okat! -
#13901 Hali egy kerdesem lenne aki tudja a valaszt annak meg koszonom 50% nal vok lenyomom a T-t es azt irja hogy meg lenne egy URL event de semi nincs mar a terkepen semijen pálya semmi csak a tuning mühelyek, ötlet mit csinaljak? -
#13900 M3BK-FZ3B-VM5L-BD8R-XCCD
Z9WN-A95D-9NM3-ELRH-ZCCD
R2PP-URR7-RF4G-JBUD-9CCD
HVEW-Q3EK-YR98-AHE8-QCCD
RL6W-W9QS-9LTV-9K5A-RCCD -
joe1980 #13899 sziasztok egy Cd kulcsot szeretnék kérni,ha esetleg van hozzá -
#13898 Kell hozzá Music Extractor! -
#13897 Azt tudja valaki, hogy a zenek hol vannak? A cd-rol olvassa be, vagy a gepre telepiti? Hogy lehet kiszedni, hogy hallgathato legyen a jatekon kivul is? -
gergő992 #13896 bocs!! csak [email protected]! köszönöm -
#13895 Nagyon okos ember lehetsz... Egy kérdő mondat végére felkiáltójel... És nem tom hogy gondoltad ezt az elküldést... Semmi e-mail vagy msn cím... azt akarod hogy kitegyük ide neked a fórumba vagy mi? -
gergő992 #13894 szasztok!! valaki meg dobna a zenéjével!!nan örülnék -
#13893 Akkor viszont tényleg nem tom mi lehet a baj, bocsi. De remélem egy ehhez hozzáértöbb tud majd segiteni. -
#13892 Na szóval...
Ugye nekünk csk az EU mappa(és annak tartalma) kell. Az EU mappában található CORSA és PEUGEOT106 mappát másold be az NFSU2 főkönyvtárában található "CARS" mappába. A "Saves" mappában található 2 másik mappát(CORSA és PEUGEOT106) pedig másold be a játék mentéseihez(lásd az #13886-as hozzászólásban leírt útvonalat).
Már csak annyi a dolgod hogy elindítod a játékot, és azt a mentést választod, ameik autóval szeretnél játszani.
FONTOS: Az autókat CSAK Carreer módban tudod használni, Quick Race és Customize módban NEM!
A mentést úgy kezded mintha most vetted volna meg a boltban az első autód, tehát később nem tudod újra megszerezni.
Az autók teljesen átalakíthatóak.
-
#13891 Bocsánat, valóban nem volt egyértelmű, nem az én gépemről van szó. Az érintett hardware egy nc6000-s HPQ laptop. Proci: 1,4 GHz (1MB L2 Cache) Mem: 512 MB, VGA: ATI Mobility Radeon 9600 32 mega memóriával, vinyón még 35 giga hely van...
A játék egyébként Quick Race módban 640x480-on egyébként majdnem fullon megy mindenféle szaggatás nélkül. -
#13890 Hát pontosan nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani. Ahogy olvasom az aláírásodban, talán az lehet a gond hogy 256 Mega RAM-od van. Ez kevés, mert alapból az XP-nek(ha neked ez van) kell ennyi, és még az NFSU2 minimum memória szükséglete is 256Mb. De talán valaki hozáértőbb tud itt segíteni... -
#13889 Hello!
Lenne egy kérdésem:
Ma megvettem a Need for Speed Underground 2-t és egy mások által is észlelt problémával találtam magam szemben. Career módban mikor elkezdeném a játékot a Loading... képernyőnél nem jut tovább, csak mennek a csíkok, viszont a CPU-t megeszi. Viszont ha Quick Race-be akarok versenyezni, megy minden. Ez a probléma jelentkezik eredeti CD-vel is, és ha a CD image-t mountolom be Daemon Toolsal. -
#13888 Alapértelmezettként az ENTER van beállítva. De meg tudod nézni hogy mit kell nyomni az optionsban. -
steweee #13887 ki lehet vhog hívni az úton kószáló ellenfeleket ? mert vmi fehér kocsi ikon megjelenik a mobil ikonja felett mikor közel megyek hozzájuk, de nem tudom aktiválni -
#13886 Kell az 1.1-es is az 1.2 elött, mert az nem tartalmazza az 1.1 javításait. A mentéseket itt találod: "C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\Local Settings\Application Data\nfs underground 2\" Érdemes a rejtett mappákat megjeleníteni, mert enm találod akkor meg. A FELHASZNÁLÓNÉV mappában Eszközök > Mappa beállításai > Nézet fülecske > lejjebb a listán: Rejtett fájlok és mappák > Megjelenítése. -
paulthomas #13885 Az alábbi oldalon: http://www.nfsplanet.com/nfs8_tools.php?lang=eng lejjebb a litán találod az SA <-> EU Mod-ot, töltsd le, és találsz benne egy szöveges fájlt(angol, német)amiben le van írva hogy hogy kell alkalmazni. Ha nehézséged van a nyelvekkel, akkor írj, és bemásolom ide magyarul.
Zvaragabor letudnád írni magyarul h kell ezt megcsinálni??? -
steweee #13884 huhh, most néztem hogy írtad, tényleg hülye vagyok, azok az 1.4es peccsek az nsf underground EGYHEZ vannak, csoda hogy elsőre nem baszta el és egyáltalán tudtam vele játszani. a második versenyszériáig csináltam meg eddig -
steweee #13883 ja a mentett profilokat hol tárolja, mert nem találom a dokok között sem. és most úrja akarom telepíteni, nem lenne jó úrjajátszani megint a legelejétől -
steweee #13882 na el is baszódott vmivel, kérte az cd 1 et tegyem be, eddig is análkül játszottam, nem volt bemountolva sem, rádobtam újra a cracket és most már fehér képernyő jön csak be
amúgy elég neki csak az 1.2 vagy kell alá az 1.1 is ? -
#13881 De ha másolt a game akkor az is gond lehet, mert csak eredetivel lehet online nyomni. Nem vagyok jártas a muti résznél, nekem csak -halkan mondom- másolt van, így nem is próbálkoztam a multi résszel. -
#13880 steweee: Az alap játék az 1.0 . ezen kívül van még 2 peccs, az 1.1 és 1.2. Ezeknek a peccseknek rendszerint, de minden esetben a nevében ott áll hogy hanyas verziószámú a peccs. Több ezeken kívül NEM létezik(1.4) az NFSU2-höz, úgy hogy nem tom mit tettél rá(gondolok az 1.4-re amit írtál). A játékon belül nem tudom pontosan hol lehet megézni hogy hanyasra van peccselve a game, esetleg a multiban nézd meg.
DjSylent: Ha nincs fent az 1.2-es peccs, tedd fel, ha fent van akkor viszont nem tom mi a baj, kifogytam az ötletekből :( -
#13879 Dugd be a hálókábelt... :P -
DjSylent #13878 nah csá megint én vok sajnos nem tudtuk elinditatni mert mindig aki csatlakozni akart a szervere annak kiirta hogy nincs bedugva a hálokábele valaki legyen szives megmondani hogy mit csináljak -
steweee #13877 hol lehet megnézni hogy hanyas verziószámű a peccselésem. mert az 1.4(4) el peccseltem, de csak a reloados 1.1 exével tudom indítani -
#13876 Hiba lehet hogy ha a játék nem telepítve volt, hanem áthúzva egy másik vincsiről.
De az is valószínű, hogy nem a megfelelő peccset akarod feltenni. Magyarországon az US(amerikai) verziójú játékot forgalmazzák. Az ehhez tartozó peccset kell feltenned. NFSUGv1-1US <--ijesmit keress -
DjSylent #13875 De az a gáz hogy nem tom felrakni az 1.1-et mert valami hibát nyög ki -
#13874 elindítod az 1.1-es peccset, ha kész van akkor utánna az 1.2-es peccset teszed fel, majd crackeled az 1.2 crackkel. -
DjSylent #13873 Ismét én vagyok valaki le tudná nekem irni hogy pontosan hogy tudom felrakni a két patch-et hogy utánna menjen is a játék? -
#13872 Igen, tedd fel az 1.1 és 1.2-es peccset. Ezek korrigálják a multi és LAN hibáit.