Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cukros
<#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Cukros
anyám hogy nem veszi észre senki hogy ha valaki visza olvassa üzeneteket akkor látnátok hogy senki nem tud lannal és hamaci val játszani azaz szar a játéknak a multi része

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

macleod2005
Hi.Hamacsival próbáltunk játszani láttuk is egymást de mikor csatlakozna fel haver kiirja neki hogy nézze meg jól bevan e dugva a kábel meg ilyen hülyeség ugyhogy sajna nem megy.mind2 önknek fennvolt az 1.2es peccs

Sziasztok! Ha van egy routherem meg három NFSU2lan-ra váro srác akkor kell hozzá szorakozni azzal a git-vel? vagy megy simán is a lan? kell hozzá patch meg ilyenek?<#help><#help><#help>
Speedbreaker
de. Hamachi. Ha akarod hogy bevezesselek a történetekbe és akarsz linket róla, (ezáltal tudunk játszani neten-lanba) szólj!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

gergobaby
Nemtudjátok mia annak aproginak a neve amivel meglehet azt csinálni hogy egrnet servert LANservernek lássanak pl.: a gyártók?????

Toshiba L300-2C5

Tehát nincs is rá megoldás? Olvastam, hogy az 1.2-es vagy melyik patch elvileg orvosolja a LAN-parát, ivsoznt azzal nekem el sem indul a játék, pedig törést is szereztem hozzá.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Bandi 18
mert szar a LAN AZ UG2-ben

ki vagy te, ba'eg?

vmi klón?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sarapetike
emberek, help!

nem tudunk "LAN"-on játszani, sem hamachival, sem GIT-tel. bárhogy is próbálkozunk, a lobby-ban ugyan látjuk egymást, de nem csatlakozi ka két gép, mindig "lost connection" hibaüzi figyel be.

mindkét médium (H*, GIT) jó lvan beálíltva, más jáétkokkal mûködnek. És még a RLD-es "serial"-ok sem ugyanazok

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Atkamon
El kéne elõbb olvasni a faq-t!

Big Daddy
Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit), megvolt az összes Outrun és tuning sem segít: menj a Garázsba és a World Mapon válaszd ki a nem teljesített versenyeket!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

emberek, help!

nem tudunk "LAN"-on játszani, sem hamachival, sem GIT-tel. bárhogy is próbálkozunk, a lobby-ban ugyan látjuk egymást, de nem csatlakozi ka két gép, mindig "lost connection" hibaüzi figyel be.

mindkét médium (H*, GIT) jó lvan beálíltva, más jáétkokkal mûködnek. És még a RLD-es "serial"-ok sem ugyanazok.

szisaztok, tudnátok segiteni????????????????
AZ a bajom hogy 64% nál vagyok és egyszerre megcsináltam 7 url-t és bejött egy 5 körös verseny emgcsináltam és kiirta hogy gartulálok kivgezted a játékod, már nincs verseny, és 64% nál vagyok akkor mit tegyek hogy legyen vay egyáltalán vanmég verseny?

Tekergo
Hat nemtom, viszont baromi gyors a dzsip.

Huh én még sose csináltam tterepjárós versenyt majd kiõróbálom õket.
De nemszar egy kicsit az a böhöm kocsi a gyors sportkocsik után?😊
Tekergo
Nekem ugy volt adzsippeknel hogy megcsinaltam az osszeset utana visszavaltottam a regi kocsir es lass csodat egy rahedli verseny volt, a dzsipp tehat egy olyan 5%.

Bocs nem olvastam visszább.No minde, csak nem haragszik meg érte senki, hogy újra leírtam. 😊

Vagy az is elõfordulhat ilyenkor, hogy a SUV versenyeket nem teljesítetted (asszem azokat is kell csinálni, legalábbis amikor nekem kifogytak a versenyek, azokat megcsináltam, és mehettem tovább). Persze ehhez kell venned egy terepjárót... 😊

Köszi Hsf. Sokat segitettél. Valszeg ezek lesznek a problémák! 😊 outraun-ból vagy csak 3at nyomtam, world mondjuk megvan. Ezekszerint van még mit nyomni! 😊 Köszi!
Big Daddy
Benne van a FAQ-ban.
"elfogytak a küldetések 3x%, 4x%, 5x%, 6x%-nál járó emberkének:
1. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit): fuss Outrun-okat a gépi ellenfelek ellen, gyozz le 5-öt és kapsz egy Unique tuningot valamelyik boltban, tedd fel az autódra -> kapsz versenyt.
2. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit) és már az Outrun-ok is elfogytak: tuningold szarrá az autódat - grafikai, performance, audio.
3. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit), megvolt az összes Outrun és tuning sem segít: menj a Garázsba és a World Mapon válaszd ki a nem teljesített versenyeket! Hogy pénzt kaphass értük ezt kell tenned:
* Fogadd el a kihívást (azaz indulj el a versenyen)
* Startolj el
* ESC - Restart
* Ezután az újraindított versenyt MINDENKÉPP nyerd meg!

Ezen megoldások tetszolegesen és értelemszeruen kombinálandók!
A lényeg: az elso autót 6 csillag fölé kell tuningolnod, a másodikat elég 2 fölé, a harmadikat is. A legjobban az utolsót érdemes tuningolni!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

wander01
szutyok ott ahol van

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Tényleg volt terepjáros küldi is vcgy 4-5, de aztán megint semmi...még csak 71%-nál járok és semmit nem akar beadni. 5let?
Sziasztok!

Hamachival tudta már nyomni vki? Magában a H.-ban látjuk egymást haverral ,de a játékban nem kapcsolódik egymáshoz a két gép. Ez már csak azért is felettébb érdekes, mert mindez újabb játékokkal (is) mûködik, ezzel viszont nem. Help vki? GIT-et kihagyom, túl macerás, és korántsem annyira megbízható, mint Hamachi. Tûzfalak, egyéb gátló tényezõk ki vannak lõve mind2 odlalon.

A world mappon minden megvan...utána adta be ezt a false sms-t. Akkor lehet hogy a dzsippes küldik vannak csak hátra? szal maradék 30% tul soknak tünik a dzsippekre.
Igaz, nem köti ki csak hogy dvd-n legyél rajta. 😊
Cukros
hátja

Atkamon
Ilyen nincs benne! Nem köti ki ezt a szponzor!

Atkamon
Az az SMS a játékban hiba! Mindenkinek megjön egyszer de nem kell vele foglalkozni! A többi versenyt meg a Garázsodban a World Map részben tudod megycsinálni!

JA. Na látod az lehet. Az mindengy hogy uj kocsim van-e vagy sem? Mert ugye van olyan hogy szponzor kiköti hogy uj autoval kell bizonyos számu versenyt nyerni. Ha jol vettem ki.
URL versenyeket megnyerted mindet az adott szekcióban? Illetve az összes "kötelezõ" magazin címlapjáa felkerültél? Lehet, hogy csak egy kis optikai tuningot kell végrehajtanod, hogy felekrülj a DVD-k/magazinok címlapjára.

Nincs dzsippem. Azokat akkor be se adja?
De azt nem értem milyen autot kell visszavinnema csajnkak mikor nincs is nálam csak miket én vettem.
A dzsippeseket meg megnézem.
Tekergo
A dzsippes versenyeket is megcsináltátok?

Hmm...Már 70%-nál járok, nem az elején. A téképen már nem jelenik meg több verseny sem a garázsban. A quick race opcioban van még pár "lelakatolt" pálya, szal lenn még valami, de nemtom mi. Gondoltam még arra hogy ujrainstalláltam és ugy másoltam be a kimentett állásokat, és ez kavart össze valamit. 5let?
Bandi 18
Rachel kocsija a 350Z de amíg az nálad van addig nem is tudsz új kocsit venni és a világoskék helyre kell vinni

Bandee, akkor esegithetnél, hogy milyen kocsit kell visszavinni, és hova. Nem sikerült rájönnöm...
Bandi 18
én 3x

rémkölyök
Ki játszotta végig?

Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea

Rachel küldött egy üzitm hogy vigyem vissza a verdáját. Azt irja menjek az autosbolthoz. Na már most van 3, és egyiknél sem történik semmi. Na persze hogy melyik az Ö autoja arrol gözöm sincs. Ha valakinek van help. 😊
Skacok, lenne egy hatalmas (bár lehet hogy hülye) kérdésem. Régen nyomtam, aztán most megint elövettem a gamet. Akkor azért hagytam abba, mert olyan 68-70-os végigjátszásnál mér nem adott be több versenyt. Most felraktam és ugyanaz. Még nincsenek unlockolva a speciális body kit-ek sem, pedig minden versenyt nyertem, bár oárat restartal. 😊
Tudtok segiteni, hogy mi lenne az a lépés amit én kifelejtettem, vagy nem vettem észre?
Van vmi oldal vagy link, hogy lehet rajta Lanozni, úgy hogy mûködjön is, ne szaródjon el a connecting to lobbynal...

THX
Cukros
igen azal a progival lehet-ne ha engedi az öszekapcsolodás

k8bal
ezt abbal ehetne fejezni!
van egy ilyen:

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Tudtátok hogy Brooke Burke benne van egy régi playboyban?

kesenyi
Underground 2 mappán belül létrehoztam egy "zene" könyvtárat, oda bemásoltam a letöltött cuccot, elindítottam a zenekiszedõ .exe-jét bejött a menu vagy mi, aztán a directorynál kiválasztod a NFSU 2 mappát. a Target Dir...-nál azt, hogy hova ez esetben a zene könyvtárba, és Extract music és megvárod amíg befejezi

...:::kesenyi:::...

kesenyi
Mérnem! Leszedted a cuccot???

...:::kesenyi:::...

Kösz!

Atkamon
Basszus! Megnézed az intrót azt kész!<#wow3>

Danman
Brooke Burkes😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hali! Nem tudja valaki hogy ki az a csaj aki minden töltésnél ott van?

Atkamon
Nekem nem nyitja meg!