Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
türelem....türelem....türelem...akkor mi lesz a 103.-nál?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Garcia
jaj... rosszhelyere írtam... az nfsu 1.-hez szántam..sry

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
lenne egy kérdésem....
a 80 valahanyadik versenyt nem bírom megnyerni... nincs valami cheat hozzzá hogy gyorsabban megy a kocsi vagy a pályát átugrani?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

karikusz
Hát jah a fekákat nem szeressük...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
meg ne legyen roma!

Van még mit dolgozni rajta!

Fefe
Meg 1 keze

Fefe
De akkor meztelen legyen ám 😊

karikusz
Jah...csak meg ne fázzon szegényke..))

Johnyy
Mezítláb van?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hentes Bill
majd én megbütykölöm

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
hát...csajon még egy kicsit bütykölhetnének!😊

[HUN]PAStheLoD
hehe ezek a képek sztem nem is a PC verzióból vannak 😄
meg még elég kis felbontásúak .. nem is beszélve arról hogy itt majd mozgás közben üt a grafix

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

karikusz
Az 1 is késett majd 1/2 évet...(

A bemutató videókba azt írják hogy "Coming 2004 November"!
De ki tudja hogy ebböl mi igaz!

ugye még a nyáron megjelenik!!!???
karikusz
mi az a Photoshopos csaj....jujjj...😞((

CSOCSO
nahja... meg jopar dolog a jatekbol.. de most ne menjunk bele
Hentes Bill
nekem is nagyon bejön. nekem az egy is nagyon tetszett, nem volt vele semmi bajom, csak az a rohadt AI

Boldog Karácsonyt!

CSOCSO
nekem bejon a sok palmafa meg sok feny.. olyan miami-s feeelingu!
Kaplan
Valahogy még mindig nem nyerte el a tetszésem a grafika.
Sorry nem tudom miért? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
zsír új képek:

Boldog Karácsonyt!

[HUN]PAStheLoD
reméltem ti már rég kitaláltátok , ezért nem jöttem korábban 😊

karikusz
ja az nem rossz muzsika

Azt tényleg jó lenne tudni!

[HUN]PAStheLoD
a zene .. nemtudjátok hogy az intro alatt milyen zene megy ? amikor a csajon mennek a kocsik 😛

+vizek
Bercy
+juiced
karikusz
SRS....

Vááá! November még messze van ...! Mit csinálunk addig?

2nap ... 😊

karikusz
akkor nem sokat tévedtem..)

Az a videót 2004.07.17-kor került fel az 576 Online oldalára ...

karikusz
Szerintem te összetévesztetted valamelyik másikkal mert ez most jött ki tényleg...asszem 19-én...

CSOCSO
az e3 kor lattam. 576 on... talan nem ilyen jo minosegben..de mar nem is emlexem ra..
karikusz
És te melyik oldalon láttad?...mert én még sehol se...

...fagyisótó?...hát jah...olyan lesz mint az 1-ben ha jön akkor jön..😊))

CSOCSO
legkozelebb biggyeszd oda hogy ez az a video ami mar ket honapja kint van ... koszi... amugy meg a videobol is latszik.. a fagyis auto elkerulhetetlen!!!!!!😊
karikusz
Üdv All!!...

Új Videó

..vagány...

bodesz
húha én azt márnem is tudom hányszor nyomtam végig hibátlanul 1 szer asszem ide vagy sima nfsu topicba beírtam azóta még1 szer végignyomtam

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Cooooooooool az nfsu végig vivését kicsit unom már 😄 2x ora végig vinni, dehát,.. 😊

Foszfor - jo arc :o)

Hmuda
Asszem most õsszel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

csumee, mikor adják ki az édest? nem volt még hír rola? VÁROM

Foszfor - jo arc :o)

geronimo77
HI,
milyen gép kell ehhez hogy "jól" fusson?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
jelentem a videó ugyanaz mint a legutóbbitehát amiben a városban flangálunk és néha 1-2 kocsi bevillan...csak a hc gamer ma tette fel!😞😞😞

DJ Skyline
mai videó! legalábbis ma rakták fel😊

karikusz
ja értem már...nem hiszem hogy ezt megcsinálják....de legyen úgy ahogy mondod (gondolod)

Bercy
persze, de egyszerre csak egy kocsid volt. es en arrol beszelek h online karriert lehet epiteni(ha jol gondolom)
tehat online modban a semmibol indulsz(szar kocsival) es onnan fejlodsz nagy versenyzove