Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szotyimutyi
Csak azért gondoltam,hogy megvan mivel már látta a játékról képeket.

ranGer2
#724 Énmeg azt szeretném megkérdezni hogy miért vagy ilyen hülye?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hentes Bill
lol 😄DDDDD

Boldog Karácsonyt!

Dzsega
még ki sem adták

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

szotyimutyi
Szeretném megkérdezni,hogy hol találom meg a teljes letöltését ingyen.

Dzsega
nem

CSOCSO
naja.. felni az lol... dehat ez van... ki kell valamit talalni hogy ne legyen mindenkinek ugyan az a szarja.. amugy azt tudtatok hogy: at tradelitek az autotokat skylinera.. vesztek ra egy 20 as akarmilyen felnit.. visszatradelitek a kedvenc autotokra es a 20 as felni lesz rajta...
Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
Pfuj bameg ez a felni!! ááááá!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hentes Bill
ehhh, most jövök rá, hogy ez már volt, sry

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
UP!

Boldog Karácsonyt!

karikusz
Raktam fel a 2. rész lapra szép csajszikat, így bõvült a csajok és kocsik rész 50-re

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
egyik pálya ami tetszett az az alpos...amikor a hegylábáról indulunk és föl a hegyekbe...bele a mély hóba és ott lehet trancsírozni...és ott jó volt a fizika mert ha belementél a mélyhóba az totál belassított,ha visssza az útra akkor meg klafa megin'...de a Schwarzwald is jó...meg a Monte Carlo pályák...

DJ Skyline
azaz...azt vagy 3x végig vittem...jó kocsi a porsche...pláne hogy egy kazalnyit vezethetünk benne...és a zenék is jók voltak...meg a pályák is változatosak...

Bercy
nekem is a porsche tetszett a legjobban, csak egy baj volt vele: csak porsche volt benne
de milyen jo kis moka volt az auto tesztelos resz
Bercy
nah, ezaz pont ezt akartam enis irni.
szar konzol filing...
DJ Skyline
jaja...porsche volt a top és azóta meg esik vissza...ötlet jó...tuning meg minden azzal nincs baj(Underground,U2) csak a kivitelezés nem tetszik...minden esetre megszerzem az U2-t is...

Bucser
NEm tudom... Ha konzol game-val akarnék játszani valószínû vennék egy konzolt😊 Nem tudom miért kell PC-re is ilyen fantáziátlan zucatterméket kiadni😞 A porsche óta csak süllyed az NFS a leejtõm😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline
én azt csináltam mindíg ha zsaru jött akkor felvettem a sebességét és dudálgattam,meg villogtam rá...aztán ha megelégeltem dudálva,villogva full gázzal elmentem mellette!

CSOCSO
akinek megvan az elso az lessen be a masik topigba! koszike! ui: es akinek van kedve egy kis online mokazashoz egyik este
Neked akkor a Street Legal való!

Te bolond vagy ... honnan kéne kezdeni? Egyböl minden tuning? Akkor hol az élvezet?

ukki
nyugtasatok meg ugye a NFSU2-ben nem kell teljesen alapról kezdeni

Dzsega
tényleg a duda!! hát az nagyon fontos mert ha jönnek az autók akkor rájuk kell dudálni. ezt mindig meg is csináltam meg ha karamboloztam jól ledudáltam a fejét

DJ Skyline
ezaz...dudát kihagytad!😊
totál olyan volt az undergránd' mint egy konzolos szar...oda nem kell semmi duda,belsõ,index...csak játszon a gyerek...

Dzsega
az 5 ben volt idex meg vészindex meg a 3 4 5 6 ban volt refi meg tompitott. LUSTULNAK ilyen extrák terén már csak a grafika a követelmény csillogjon villogjom mindegy hogy reáils vagy nem de ez kell a népnek. az ínyencek meg le vannak szarva.

DJ Skyline
azt nem értem hogy a 4-be,5-be,6-ba normális emberek voltak,normális külsõvel,sõt porschésba még csaj/fiút is lehetett választani...Undergroundba meg egy anonymus ismeretlen emberke van...

DJ Skyline
nem egy nagy cucc...nem tetszik nem az én stílusom...vagy csak a kép szar róla nem tudom...!😊

Dzsega
ja az a vonat nagyon durva vót.
fölleg mikor odanyested a gaz ellent

Dzsega
jaja de nem pocskondiáztad az autó kidolgozását...

DJ Skyline

DJ Skyline
igen igen....van egy pálya ahol megy egy vonat az erdõben...mindíg elütettem magam...rommá ment a kocsi és gyönyörû füst tátongott a kocsiból...alig mentem 60-al...de a porschéban is lehet zúzni...

Dzsega
Ezen meg ocsmány az autó! a táj szép de a verda...

Dzsega
LOL!!!
Mióta kék a füst???

Dzsega
ezen a téren elõvehetnék a 4-et. abban ez nagyon jól meg volt csinálva ha nagyon zúztad egy régebbi verdát el is kellet adni hogy megtudd javítani a másikat.

CSOCSO
nfs1 bol kiindulva... ahol 6 autot birtam volna meg osszeepiteni mert annyi manim volt....
DJ Skyline
de így jobban vigyáznál a kocsira és nem az a gondolat járna a fejedben hogy áh neki megyek egy kocsinak,vagy a szallagkorlátnak nem lesz semmi csak lelassulok...hanem úristen neki megyek költhetek a kocsira a tuningon kívül még javításra is...

Most jó lenne ha törne mert a látvány kedvéért mindent, de azért azt is meg kell fontolni hogy utánna megint megvenni rá ami összetört rajta! Az már nem is olyan vicce!

karikusz
Ja lessz ám....!!!...mint az egynél......törik mindenkinél 1000-rel a billentyûzet!!!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Hentes Bill
asszem igen

Boldog Karácsonyt!

lesz benne törés??
Pyx
ezjo!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
nekem annyi hogy már-már úgy néznek ki ezek az autók mint egy marsjáró kocsi!😊

Hentes Bill
jó lesz nagyon ez a game, nem tom mi a bajotok vele

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
tetszik a neon meg a xenon!😊

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill