14991
-
#3547 Mi van most itt? A beszúrások nem működnek jól..
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#3546 Miért van minden kép és link helyett html tag és az url csak? Vagy csak nálam? -
#3545 Szerintem már végig is vitte, sőt már le is törölte.
Nyílván. -
#3544 akkor biztos megvan neki :) -
Gusty #3543 Sziasztok!
Azt hallotam meg látam a két szép szememmel hogy már megjeélent pc-re az nefsu2!
Ismerősömnek van is hozzá linkje és ez tuti mert ő már leszedte és látam is nála de nem akarja odaadni sem a linket sem a játékot és ez tuti pc-s nem ps-es mert láttam!
Ha valaki tud valamit help!
thx: Gusty -
joe69 #3542 ezt mondtam en is 5 hsz-szel ezelott -
#3541 Ja és menjetek 10 köröst, asszem ott olyan 8:18 körül van az etalon! -
joe69 #3540 neha azert kiugrik belolem a kisordog neten -
#3539 Azért ne hidd magad olyan ügyes gyereknek.
PH-n ahogy nézegettem naon sok embernek 50-45 alatt van a kör ideje, úgyhogy még gyúrjál kicsit, és azután beszéljél.
-
#3538 De nem fogják! Mert akkor az NFSU1 ilyetén módszereit megszokottak rinyálnának! Az EA-nek meg ez nem célja.
joe69 #3537 egy peccsel meg lehetne oldani hogy a nyilak lassitsanak -
#3536 Az a leg szánalmasabb, hogy KÉNYTELEN leszel kihasználni az egyjátékos módban :( -
#3535 Mondjuk itt at utolsó kört el...tam. -
#3534 Ja, én is néztem, hogyha rendesen megyek, és nem akarom állandóan meghúzni a fényezést, akkor nem tudom egy perc alá vinni az időt... napersze a második próbálkozásra forgalmat is kértem, és az "feltartott" :D:D:D -
Skyline #3533 Biztos úgy van mivel minden nagyobb kanyarban van egy köríves nyilas elterelés és ha az elejétől végigsúrlódsz rajta gyakorlatilag maximum 10-20km/h-s sebességvesztéssel beveheted a legnagyobb kanyarokat is...Innentől kezdve amikor ezt megláttam nem játszom neten mert az összes debil hülye így fut 45-50 közötti köridőket aztán üszkén kihúzzák magukat hogy mennyire tudnak...Szánalmas...:) -
#3532 Hi All!
Látom megy a rekord keresés, én is mentem egy 3 körös versenyt "etalonnak", garantáltan nem Photo Shop trükk.
-
#3531 beépített ;)
Van kedved visszalapozni? (oldalanként rákeresel, hogy fraps, és megtalálod ;) ) -
joe69 #3530 ja es ezekre az idokre nem kell buszkenek lenni, en sem vagyok az, mivel ilyeneket csak wall ridinnal lehet elerni -
#3529 na elvileg ma kellett volna , hogy megjelenjen..nem?..:)),...(egyes videnyókból)...de szerintem az EA fogása ez is, és csak 16-án lesz full..
Én előre érzem, hogy gyors uninstallt fogok neki nyomni..)))) -
#3528 Tudtok adni egy torrent oldalt ahonnan leszedtétek? Köszi.. -
joe69 #3527 es a prohardveren vannak sracok akik meg durvabban nyomjak(47.xx a legjobb koruk) -
#3526 Jo ok félreértettem sry -
#3525 Okosságod van hozzá? [Fraps 2.25-höz]
joe69 #3524 az en rekordom 2:33.70 -
#3523 Na végre megértettük egymást!
Nehéz eset vagy, de talán még nem menthetetlen... :)
#3522 2.25-ös fraps-al király videókat lehet csinálni, max felbontáson is (persze 640x480-ban ;) )!
Mindenesetre érdekes, hogy ha csúszik a verda, akár el is engedhetem a kormányt... :( -
#3521 Ja nekem 8 :P -
#3520 Szerinted mi a fütyiért írtam a kép alá, amit írtam. Mert tudtam, hogy gyengeelméjüként azonnal belekötnél, hogy ez lehetetlen. De hát az is!
Csak megmutattam, hogy semmi sem lehetetlen, fogd már fel! Olyan képet löksz fel ide, amilyet nem szégyelsz. Én direkt túloztam, de másoknak nem kell feltétlenül ennyire túlzó képet összetákolniuk, elég, ha mondjuk 4-8 mp-el jobb időket írnak be a Tiéd helyett, s te már a betont harapod kínodban... ÉRTED?.
clio1616v #3519 én key-el nyomom ;P -
#3518 Biztosan ugy van! :) -
Skyline #3517 a szánalmas az hogy ilyen időt futni nem vezetéssel hanem a kanyarokban korláton végighúzással lehet,innentől kezdve pedig ez nem tudás hanem szánalmas élményrombolás....Elég balfaxnak kell ahhoz lenni hogy egy arcade játékban se tudj jó időt menni értelmes vezetéssel:))))))))))) -
#3516 Akkor az mi volt hogy biztos Photoshoppal csináltad.. meg biztos nem becsületesen mented végig azt a 3 kört... mennyé má a tudodhova... -
#3515 ha nagyon Photosoppal akartam volna akkor nem mostanára sikeredett volna elérni ezt az időt... amugymeg az is szép dolog biztosan hogy megvádolunk valaki ha tul jó időt megy... és egyből: ÚÚÚ Photoshop mert én nem tudtam ennyit menni!.. nahát csak gratulálni tudok az éles logikádhoz! biztos sikeres vagy az életben is ezzel a felfogással -
clio1616v #3514 na csak várj... ;ÐÐÐÐ -
#3513 Te hülye vagy, netán diszlexiás? OLVASS BAZZER!
Azért csináltam a képet, hogy bebizonyítsam neked, hogy a PC-k világában ninc solyan, hogy SOHA ... érted? Vagy rajzoljam ezt is le neked?
Fogalmam sincs hány éves lehetsz, de van egy sejtésem, hogy max. 12 - reagálásaid erre engednek következtetni.
#3512 Ennyi vagy nyomoronc! ennyit tudsz! megcsináltam a szobát nem jöttél sajnállak! levagy szarva hogy mit hiszel nem egyedül mentem és mások is látták már hogy mennyit mentem :) tudom nehéz beletörődni hogy tőled jobbak is vannak de ez van :) -
bazsi123 #3511 csitulj, édesapa -
#3510 Bebizonyítottam, hogy sosem mondhatod azt, hogy soha a PC-k világában... az ahogy reagáltál mindent elmond rólad!
#3509 de ilyenko mindenki nfsu2-zni akar neten veled... :P
amugy inkabb a kerdesemre valaszoljatok vázé -
#3508 Buzi?????
Fogd már vissza magad kis taknyos!
Így csak a sarokbaszorított viselkedik, aki tudja, hogy rossz fát tett a tűzre, de játssza a vétlent - Magyarországon ezt lebuzizással oldják meg... hm.