14991
-
#3587 megcsinálta St a szerkesztést -
clio1616v #3586 Értelmesebben pls -
joe69 #3585 nemenem -
clio1616v #3584 MEGJELENT !!!!!!!!!!!!!
Itt a bizonyíték. -
joe69 #3583 FIGYELEM!
A megjelenest elorehoztak nov. 9-re -
#3582 Jóvan igaz csak mudvaynet ismerem ezek közül... akkor majd abba a ea zene keverőbe hogy milyen zene legyen majd rágyúrok a zúzdára :D -
#3581 nem vagyok rokk fanner!:DDD
de én megnéztem mi van denn DC-n a számok közül és az 5-6-ból 4-5 rokk volt... -
#3580 ja, sorry, nemtudtam:P -
#3579 Ahogy nézem soundtracken elég kevés rock lesz azok közül sem a legismertebbek... :( -
#3578 -
#3577 Tudom csak hiába kattintok smileyra nemszúrja be makrót szövegmezőbe... -
#3576 vagyok :> -
#3575 ott van a mehet gomb alatt hogy szmájlik.... -
#3574 [# idiota]...csak az egészet egybe...... -
#3573 segiccsémá smileykattal nemtok smileyt berakni.. milyenformátumba kell beirni idiotat? :D -
#3572 rgr köszi! -
#3571 Hát sajnos nem netről szedtem hanem tv-ben láttam de esetleg nézdmeg dc++on hátha vannak vagy kérdezek ismerősöket hátha tudnak segíteni aztá ha lesz valami szólok -
#3570 -
#3569 Ranger! pls mondassz nekem linket ahonnan leszedhetek ilyen törésteszteket hummerekkel?? -
#3568 Jah és ha minden nyilat sikeresen eltalálsz akko bonuscombot kapsz meg noclipet meg tucc repülni meg unlimited nitro meg rakétameghajtás meg hudehülyevagíok ('idiota') -
#3567 LOL LOL LOL!:DDDD...
sőt vannak olyan játékok,hogyha rámész a nyilakra még gyorsít is mint egy power-up!:DDD -
Prince007 #3566 Úgy az élvezetes menni. -
#3565 Ja és be van kenve vaxal meg vazelinnel nehogy szegény proracecardriverek lelassuljanak ^^ -
#3564 Hójaj gyyík opera nemvágja a smileykat émmeg má éveekóta nemírtam ide :D -
#3563 ja télleg az csak egy ott lebegő valami ami villog össze vissza... -
#3562 Nyílon nem törna az autó mert az "nincs is ott" [idiota] -
#3561 Hát igen, az én 1.00 perces időm pont így született - egytlen kocc, ütközés stb. sem.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
-
#3560 mer' én jobban szeretek úgy süvíteni a pályán hogy nem koccolom szét,wallrideozom le a falat!:DD hanem inkább arra törekszem minnél kevesebbszer találjam el a falat,korlátot,civil forgalmat,stb...milenne ha lenne törés??? akkor is wallrideoznál? -
#3559 Böhh látom ittis süvít az iq... Sharph te soha nem nősz fel anno másik neveden is ugyan ilyan voltál...
Mustang a favorit, de mé azta ocsmányfúj h2es hummert kell berakni? Otta h1es szvsz sokkal szebb :> LÁttam 1 törés tesztet H1essel... Kikocsi nekimegy falnak kiskocsi széttörik, H1 nekimegy falnak... átszakítja a falat megy tovább... Hátugye az a 3 tonna :D Jameg C jogsi kell hozzá mer kisteherautó :D -
#3558 akkor miért nem mész? :O -
#3557 wallrideal én is ilyen időket mennék!:D:PPPP -
#3556 Ha nem olvas vissza, akkor kimarad valamiből..:D -
Gusty #3555 de én a két szép kék szememel látam! lefényképezte! a cd-t!
a játékot meg mindent! -
Skyline #3554 eeergh akko levagyok maradva én még november 1.-ről tudtam:) -
#3553 baszki mennyit irtok [nemolvasvissza] -
Borg #3552 st kísérletezik éppen valamit -
Prince007 #3551 A játék November 15.-én jelenik meg nagyvalószinüséggel. Ezért lenne furcsa ha valakinek megvan a teljes játék. -
Gusty #3550 nálam sincsenek meg a képedid csak a hivatkozások!
Nem azt kértem hogy gúnyolódjatok hanem hogy ti esetleg nem-e tudtok valamit! -
Skyline #3549 Valszeg a demo-t láttad nállam amíg nforce-on nincs kiírva kötvehiszem hogy meglenne neki...:)))
Relak: Hát hja faloncsúszás nélkül nemigazán lehet 50 körüli időt menni ezért nevetséges az efféle eredmények beszúrása....
A gép ellen viszont lehet nyerni e nélkül,csak remélem nem olyan lesz mint az első rész hogy az X. verseny után a gép csalni fog mint űllat és úgy megy mindennel mintha sínen menne és egy dekát nem lassul,nem csúszik.... -
Prince007 #3548 Nem nálam is.