Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már csak abban reménykedem, hogy ezekkel csak át akarnak minket vágni. Szar képek, a játék meg überfasza lesz. Bár erre kevés esélyt látok.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Itt van például ez a kép:
200SX
Mi néz ki jól ezen a képen? Szerencsétlen 200SX-nek síküvegbõl van a szélvédõje, és szabályos téglalap alakú, semmi ív! Basszus, 200 polygonos autómodell vagy mi? A kerék ha nem is törött, de nekem nagyún úgy tûnik, hogy a képen egy statikus 3D nem forgó objekt a kerék, és egy animált textúra van rajta. Komolyan ez a 200SX szarabb mint ami az 1-ben volt.
RX8 LOL edition
Ez teljesen kész... Hogy néz ki szerencsétlen autó? Erõsen kétlem, hogy létezik ilyen body-kit. Miért nem lehetett valós, létezõ spoiler-kiteket lemodellezni? Azzal a sárvédõ-szélesítéssel ki sem lehetne nyitni az RX8-as hátsó ajtaját. OK, tervezzenek kamu-spoliereket, de ne nézzenek ki hülyén, ne lógjanak az aszfaltba, stb. Mert ez így IMHO egy nagy szar. Tényleg csak azért nem értem az egészet, mert ez nemhogy jobban néz ki az 1-tõl, de inkább szarabbul.
amugy nagyon fasza az a kep ahol a 280 sx es a trueno van egyutt ( a kerek kitoros kep)
) számomra...persze nem szimulátornak készül,de ha a porschésba be tudták biggyeszteni' azokat amiket leírtam(index,duda,stb) akkor egy Ándergrándba' sem lehet nehéz...lehet hogy túl magasan vannak az elvárásaim...😄
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
és a balelsõkerék törött
a kerék nem kerek!😊))
a neon amit mondtál! és a balelsõ kerék a sárvédõ tetejét súrolja szvsz ilyen ültetéssel...
furcsa képek!😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
de az emlegetett törésrõl még semmit nem látni. Tudom biztos kicsi lesz de szeretném már látni mennyire kicsi 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
1. Kb mikorra várható?
2. Miért kell az útra az a csillohó takony? (már az egyben is kikapcsoltam...)
Boldog Karácsonyt!
karikusz: az az opel corsa meg nem egy rakat szer csak nem illik bele a játékba. egyébként meg az sztem csak forgalom
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
musti gété

ebbõl a BMW kaszni ból
alkottam egy ilyet:
még nincs kész...

bár sztem nem áll jól neki ez a szerep.