Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
az se jó ha egy csomó amcsi,meg japó kocsit tuszkolnak bele...nincs is európai...NFS Uban volt Focus,meg 206 ami EU kocsi...pedig BMW,Audi,Merci,stb,stb is létezik,nem csak japó,meg amcsi kocsi áradat...csak az amcsi igényeket nézik a készítõk...lásd kocsik...fogadjunk lesz a Focus,meg a 206,és még 1-2 kocsi ami eu-s...többi mind az amcsi stílusnak megfelelõen japó,meg amcsi kocsi!😄

Egyébként EA nem igazán szokott csúszni...

De lesz Brothers in Arms!

😄D

DJ Skyline
majd meglássuk' majd meglássuk'...Novemberben minden kiderül HA télleg' akkor jön ki a gamma'...de elõtte lesz egy Street Racing Syndicateünk,Juicedet meg egyenlõre törölték mer' az Acclaim csõdbe ment...más meg nincs autós gamma...szal' majd meglássuk'!😄

Ezzazz!

Annyira megörültem amikor megláttam a Mustangot!!

Mondjuk régebbinek mégjobban örültem volna, csak arra már optikai tuning nem is kell annyira jól néznek ki.

Fefe
Az

ranGer2
mûnek? gondókozzá má öreg mit mondasz 😄 ez nem mû hanem SZ@R... 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

karikusz
nekem nagyon mûnek tûnik a játék..😞

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

modellmaker
Azé' remélem ezek a képek nem a PC-s verzióból vannak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

CSOCSO
ez annyira meg nem is lol.. amugy valami szarsagot ki kell talalniuk.. mert mindenkinek ugyanugy nezne ki az autoja...
tudom szebbet is ki lehet talalni...: csak lehet hogy csinalnak vagy 50 bodykitet.. nah erre azert talalj mar ki kulonbozo 50 et.. soha nem fox tudni... ugyhogy jonnek ezek a szarsagok... ez van...
DJ Skyline
hoppá..*nicked

Bercy
ezazzazzaz a mustang ami 2005-ben fog kijoni...ha jol latom a sok bodykit alatt. jolvan, teccik
DJ Skyline
én jobban örültem volna a bömbesznek de a Fordos se rossz...jó a nickdes képje...

ScoobyDoo
....ami nem is baj... 😊

DJ Skyline
már kedztem örülni hogy E30-as BMW,de jól megnéztem és megláttam a pacit,meg hogy a lámpák kicsit máshogy állnak,és rájöttem hogy egy Ford Mustang😊

DJ Skyline
lol egy body kit!😄DD

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

CSOCSO
adja az isten hogy neked legyen az igazad.. mert en is inkabb pc-n nyomnam .mert van kormanyom
Hentes Bill
ember, te nem vagy százas. hogy lehet ekkora képpel szétb*szni az egész topicot? gratula baumeg

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
na ezt betettem kedvencnek!😊 a csajok miatt persze!😄

DJ Bee18
Egyébként a promóciós 350Z rõl a többi képetitttaláljátok!

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ranGer2
#793 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS? kiszóthozzád? azért szóltam hogy no OFF mert erre máshol is odafigyelnek ...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

RelakSfromhome
akkó yó

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Bee18
Azt írják valódi, mert ez egy NFSU2 promóciós autó

DJ Bee18
Bocsi, egy kicsit nagy 😊

RelakSfromhome
Szépek!

Valaki ennyire rajongó, vagy fake?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

karikusz
no comment:

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Egy kis drift orvoslás:

DJ Skyline
de ha már ennyire SRS akkor ide menjünk, elvégre ez NFS U2 topik...

DJ Skyline
DJ Skyline
õ megbocsáss de az SRS PCre is jön!😛
egy az az oldalán ott van hogy PC,kettõ a gamestarban is írták...most egy PC magazin minek írjon Konzolos hírt?😄

Bercy
CSOCSO
csak az a baj hogy onli konzol...
SRS rol beszelunk... no azert en lehet hogy beszervalok magamnak jovoheten egy SRS-*t GC re😊
karikusz
Majd összebeszélünk és felkutatjuk..😊

karikusz
Amúgy jó hogy az õskövület NFSU topicost kioktatod, hogy itt mit szabad, meg mit nem.😊)

DJ Skyline
de lehet már DC++-ról lehelet szedni...elvégre nekem az NFS U megjenelés elõtt majd' 1 hónappal megvolt...

DJ Skyline
az oldalra augusztus 31-en van írva azaz holnapután...de európába szvsz 1 hónap múlva....

DJ Skyline
hmmmm...még idén!
várj megnézem

modellmaker
Az egy dolog. Nemsoká kiderül. Mikor is?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
lesz benne zsaru...már 20x jobb mint az NFS U2...

modellmaker
Azé' arra is kíváncsi vok.

RelakSfromhome
ÁÁÁÁÁ!!! NEEEEEEEEEEEEE!!! Hát ezért nem találta a hl2-ben ezt a beszólást!

ranGer2
ööö szerintem ezt nem itt kéne de tényleg megeröltetõ megkeresni az erre kreált topicot... 😊

RelakSfromhome
inkább azt mondjátok meg, hogy mit kezdhetek a steam-en letöltött hl2-vel? Ki kéne elvileg tömöríteni, de a lentebb emlegetett progi nálam nemfut

ranGer2
hmm ... 😊

DJ Skyline
nem baj elõbb jön ki a Street Racing Syndicate! SRS

ranGer2
#779 Hát nemazért de ennek elég kevés a valószinüsége... 😊