14991
-
#13951 Túlteljesíteni??? Ezt hogy érted? Egy adott szakaszt(pl az elsőt) ha végigteljesíted, akkor tartasz x%-nál. Hogy akarod ezt túlteljesíteni? Ha azt akarod hogy az első szakasz végigtolásával nagyobb százalékot kapj, ahhoz már a következő szakaszból is kell csinálnod versenyeket. Vagy esetleg arra gondolhacc hogy végigtolva az első szakaszt tudsz még rejtett versenyeket is csinálni. Tul képp foggalmam sincs hogy érted. -
gyupee #13950 Hy!!
Meg tudja mondani valaki,hogy az egyes szakaszokat hány %ig lehet túlteljesíteni?? -
#13949 Koszi. Sikerult! A masikkal azert nem ment meg a francia szoveg ellenere sem, mert hianyzott az program. Csak az a 2 fajl volt a gingam vagy mi meg a masik. Es egy text. De ez az undergroun exe nem volt. Igy persze, hogy nem ment. Koszi meg1szer -
#13948 tess
De asszem ebbe sincs a readmeban semmi értelmes, mert nem bonyolult a kezelése a proginak. Lesd meg, ha nem vágod leirom hogy kell használni. -
#13947 Nincs valakinek music extractor az NFSU 2-hoz?? En letoltottem, de a hasznalati utasitas franciaul van es abbol nem vagyok perfekt. -
#13946 Ojan nincs hogy nem lehet leszedni, rákattolsz valameik peccsre, akkor kidob egy ablakot, és annak a bal oldalán középen van egy link valami ijesmi szöveggel: nfsu2_v1.2_us.exe (ez monnyuk az 1.2-es, de ugyanigy az 1.1-nél is) -
#13945 csá hallod nálam vmié nem lehet leszedni egyik patchet sem
fingom nincs mié
de ha eltudod küldeni emailbe azt megköszönném
cim [email protected]
kösz -
#13944 kösz -
#13943 SUV-val nem csak a suv versenyeket lehet végignyomni? Nem tom, lehet hogy azzal is végig lehet, én rögtön leváltottam amint lehet a dzsippeket. -
Attila12 #13942 Hé zvaragabor! találkoztam az eggyik haverommal aki azt mondta,hogy SUV-val kell végigvinni a játékot.Most én is ezt fogom tenni -
#13941 bocs, itt a cím: http://www.nfsplanet.com/nfs8_patch.php?lang=eng :D -
#13940 Jó ne szenyózzunk, menny rá erre a címre, és az 1.2 és az 1.1-ből is az US verziót szedd le, majd 1.1>1.2 sorrendben telepicsd öket. ennyi. Ja, meg nem árt crackelni 1.2-re a gamet. -
#13939 Hallottál már a www.google.co.hu oldalról? Ajánlom neked... -
#13938 honnan lehet leszedni ien patcheket ???
-
#13937 Tedd fel az 1.1 és 1.2 es patchot, majd nem árt crackelni az 1.2-es crackel.
Attila12: Ha jól tom, a SUV-okhoz nincs is széles kasztni. De lehet hogy csak én sem kaptam meg.:S -
Attila12 #13936 sziasztok,új vagyok itt. Az első kérdésem,hogy végignyomtam az u2-t de a dzsippeknél nem adta meg a széles kasztnit. lécci segítsetek -
#13935 csáó mindenkinek
VKI MONDJA MÁ EL LÉCCI HOGY LEHET AZ UNDERGRUND 2 VEL NETEN EGYMÁS ELLEN NYOMNI
FONTOS LENNE
KÖSZ
IDE IRJATOK [email protected] ra nain megköszönném vagy ide irjatok be
császtok -
Goblin07 #13934 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni!!!! Én az NFS Underground 1-2 vagy Most Wanted menüjét(gombok stb.) szeretném alakítgatni, illetve az autók matricáit (vinil)szerkesztgetni. A Bintex nevű progit ismerem de az csak az Underground 1-hez jó, ill. ott sem minden bin fájlt nyit meg. Jó lenne ha valaki tudna nekem ezügyben tanácsot adni, FONTOS!!! Előre is köszi ([email protected]) -
#13933 Helló! Van 1 kis problémám a játékkal. Nemrég kapatam 1 kis memória bővítést (RAM) és most kipróbáltam azóta 1. a játékot, a menüben méfg minden klappol, de ha elkezdek vele jéátszani hihetetlenül beszaggat. Azóta letöröltem és számtalanszor újraindítottama gépet. A játék eredeti. Tudtok valami 5letet mi lehet a gond? -
Gyita #13932 Én játszanék veled csak megkéne beszélni, hogy mikor. -
#13931 érdekes eccer csak úgydöntött megjavul... azóta tökéletesen megy :S
-
#13930 Ez oké meg minden ismerem a gitet és a hamachit is de a lan game ígysem megy... bevan patchelve a game , alapértelmezett átjáró bevan lőve meg minden tuti de igysem szuperál... probléma a köv : Létrehozom a lan szervert, belépek a lobbiba.. ugye ekkor kéne a másik géppel csatlakozni csatlakozna is a haver ha tudna de csak félóráig csatlakozás... aztán hibaüzi... esetleg vmi nemt ud vmit? bár kétlem hisz mindenki ezzel küzködik ... ha esetleg mégis tudtok vmi yó megoldást plz írjátok már le... köfe -
kicsirobi #13929 Én tudom ,hogy kell hamachizni.msn:[email protected] -
#13928 A kérdésedből ítélve neked is tört verzió van, tehát van ez a Hamachi-s megoldás(erről abszolut nem tok semmit, nem ismerem), meg van a GIT-es megoldás, ami arra megy ki, hogy van egy program ami elhiteti a játékkal hogy LAN-ozol. Tul képpen LAN-ozol, csak az interneten. -
#13927 Hogy lehet neten egymás ellen játszani?? -
#13926 köszi -
#13925 ftp://gabooweb:[email protected]/NFS/nfsu2/programok/magyaritás/nfs_underground2.rar -
#13924 tud nekem mondani egy jó magyarositást ami müködik? -
kurek #13923 Szal megkerestem a NFSUG2 Bank Modifiert a neten. Innen lehet letölteniBankMod.zip -
Toroco #13922 ez nem vírusos. én is ezt használtam, és nem lett vírusos a gépem -
#13921 Vírus nélkül nincs? -
#13920 köszi -
Toroco #13919 manutdzolinak ment, csak nem válaszra nyomtam -
Toroco #13918 leszedheted innen. -
kurek #13917 Létezik egy "Bank Modifier", amivel sok pénzed lehet (a játék bármely részében). -
#13916 Van olyan 100%-os mentés hogy egy csomó pénzem van a játékban?? -
kicsirobi #13915 Hali.Ha valaki szeretne Hamachin keresztül multizni szó[email protected] -
#13914 Valaki ha akar még ezzel az "ősi" játékkal multizni GIT-tel szóljon pls -
#13913 Illetve bocs, google nem talál semmit. Ugyhogy nem tom. Valójában azt se tudom mi ez. -
#13912 Beírod a googleba: "serverdfc", majd megkeresed hol lehet letölteni és annyi.