14991

[ Garage | FAQ ]
  • zvaragabor
    Túlteljesíteni??? Ezt hogy érted? Egy adott szakaszt(pl az elsőt) ha végigteljesíted, akkor tartasz x%-nál. Hogy akarod ezt túlteljesíteni? Ha azt akarod hogy az első szakasz végigtolásával nagyobb százalékot kapj, ahhoz már a következő szakaszból is kell csinálnod versenyeket. Vagy esetleg arra gondolhacc hogy végigtolva az első szakaszt tudsz még rejtett versenyeket is csinálni. Tul képp foggalmam sincs hogy érted.
  • gyupee
    Hy!!
    Meg tudja mondani valaki,hogy az egyes szakaszokat hány %ig lehet túlteljesíteni??
  • takibalint
    Koszi. Sikerult! A masikkal azert nem ment meg a francia szoveg ellenere sem, mert hianyzott az program. Csak az a 2 fajl volt a gingam vagy mi meg a masik. Es egy text. De ez az undergroun exe nem volt. Igy persze, hogy nem ment. Koszi meg1szer
  • zvaragabor
    tess
    De asszem ebbe sincs a readmeban semmi értelmes, mert nem bonyolult a kezelése a proginak. Lesd meg, ha nem vágod leirom hogy kell használni.
  • takibalint
    Nincs valakinek music extractor az NFSU 2-hoz?? En letoltottem, de a hasznalati utasitas franciaul van es abbol nem vagyok perfekt.
  • zvaragabor
    Ojan nincs hogy nem lehet leszedni, rákattolsz valameik peccsre, akkor kidob egy ablakot, és annak a bal oldalán középen van egy link valami ijesmi szöveggel: nfsu2_v1.2_us.exe (ez monnyuk az 1.2-es, de ugyanigy az 1.1-nél is)
  • norby1007
    csá hallod nálam vmié nem lehet leszedni egyik patchet sem
    fingom nincs mié
    de ha eltudod küldeni emailbe azt megköszönném
    cim [email protected]
    kösz
  • norby1007
    kösz
  • zvaragabor
    SUV-val nem csak a suv versenyeket lehet végignyomni? Nem tom, lehet hogy azzal is végig lehet, én rögtön leváltottam amint lehet a dzsippeket.
  • Attila12
    Hé zvaragabor! találkoztam az eggyik haverommal aki azt mondta,hogy SUV-val kell végigvinni a játékot.Most én is ezt fogom tenni
  • zvaragabor
    bocs, itt a cím: http://www.nfsplanet.com/nfs8_patch.php?lang=eng :D
  • zvaragabor
    Jó ne szenyózzunk, menny rá erre a címre, és az 1.2 és az 1.1-ből is az US verziót szedd le, majd 1.1>1.2 sorrendben telepicsd öket. ennyi. Ja, meg nem árt crackelni 1.2-re a gamet.
  • Atkamon
    Hallottál már a www.google.co.hu oldalról? Ajánlom neked...
  • norby1007
    honnan lehet leszedni ien patcheket ???
  • zvaragabor
    Tedd fel az 1.1 és 1.2 es patchot, majd nem árt crackelni az 1.2-es crackel.

Attila12: Ha jól tom, a SUV-okhoz nincs is széles kasztni. De lehet hogy csak én sem kaptam meg.:S
  • Attila12
    sziasztok,új vagyok itt. Az első kérdésem,hogy végignyomtam az u2-t de a dzsippeknél nem adta meg a széles kasztnit. lécci segítsetek
  • Stralis 91
    csáó mindenkinek
    VKI MONDJA MÁ EL LÉCCI HOGY LEHET AZ UNDERGRUND 2 VEL NETEN EGYMÁS ELLEN NYOMNI
    FONTOS LENNE
    KÖSZ
    IDE IRJATOK [email protected] ra nain megköszönném vagy ide irjatok be
    császtok
  • Goblin07
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni!!!! Én az NFS Underground 1-2 vagy Most Wanted menüjét(gombok stb.) szeretném alakítgatni, illetve az autók matricáit (vinil)szerkesztgetni. A Bintex nevű progit ismerem de az csak az Underground 1-hez jó, ill. ott sem minden bin fájlt nyit meg. Jó lenne ha valaki tudna nekem ezügyben tanácsot adni, FONTOS!!! Előre is köszi ([email protected])
  • Kit--Kat
    Helló! Van 1 kis problémám a játékkal. Nemrég kapatam 1 kis memória bővítést (RAM) és most kipróbáltam azóta 1. a játékot, a menüben méfg minden klappol, de ha elkezdek vele jéátszani hihetetlenül beszaggat. Azóta letöröltem és számtalanszor újraindítottama gépet. A játék eredeti. Tudtok valami 5letet mi lehet a gond?
  • Gyita
    Én játszanék veled csak megkéne beszélni, hogy mikor.
  • duran5r
    érdekes eccer csak úgydöntött megjavul... azóta tökéletesen megy :S
  • duran5r
    Ez oké meg minden ismerem a gitet és a hamachit is de a lan game ígysem megy... bevan patchelve a game , alapértelmezett átjáró bevan lőve meg minden tuti de igysem szuperál... probléma a köv : Létrehozom a lan szervert, belépek a lobbiba.. ugye ekkor kéne a másik géppel csatlakozni csatlakozna is a haver ha tudna de csak félóráig csatlakozás... aztán hibaüzi... esetleg vmi nemt ud vmit? bár kétlem hisz mindenki ezzel küzködik ... ha esetleg mégis tudtok vmi yó megoldást plz írjátok már le... köfe
  • kicsirobi
    Én tudom ,hogy kell hamachizni.msn:[email protected]
  • zvaragabor
    A kérdésedből ítélve neked is tört verzió van, tehát van ez a Hamachi-s megoldás(erről abszolut nem tok semmit, nem ismerem), meg van a GIT-es megoldás, ami arra megy ki, hogy van egy program ami elhiteti a játékkal hogy LAN-ozol. Tul képpen LAN-ozol, csak az interneten.
  • manutdzoli
    Hogy lehet neten egymás ellen játszani??
  • ericsson ga628
    köszi
  • zvaragabor
    ftp://gabooweb:[email protected]/NFS/nfsu2/programok/magyaritás/nfs_underground2.rar
  • ericsson ga628
    tud nekem mondani egy jó magyarositást ami müködik?
  • kurek
    Szal megkerestem a NFSUG2 Bank Modifiert a neten. Innen lehet letölteniBankMod.zip
  • Toroco
    ez nem vírusos. én is ezt használtam, és nem lett vírusos a gépem
  • laci 700
    Vírus nélkül nincs?
  • manutdzoli
    köszi
  • Toroco
    manutdzolinak ment, csak nem válaszra nyomtam
  • Toroco
    leszedheted innen.
  • kurek
    Létezik egy "Bank Modifier", amivel sok pénzed lehet (a játék bármely részében).
  • manutdzoli
    Van olyan 100%-os mentés hogy egy csomó pénzem van a játékban??
  • kicsirobi
    Hali.Ha valaki szeretne Hamachin keresztül multizni szó[email protected]
  • Danman
    Valaki ha akar még ezzel az "ősi" játékkal multizni GIT-tel szóljon pls
  • zvaragabor
    Illetve bocs, google nem talál semmit. Ugyhogy nem tom. Valójában azt se tudom mi ez.
  • zvaragabor
    Beírod a googleba: "serverdfc", majd megkeresed hol lehet letölteni és annyi.