14991
-
#4147 hova? -
#4146 De én azagyok! -
#4145 Akkor CSOCSO-ét hogy olvastad el? -
#4144 Csocso nyugi, nem mindenki szenya. :)
Visszaolvasni meg nem muszáj, én is mindig kihagyom :D -
tehen_m #4143 ÁÁÁÁÁÁ Szét robbanok.Mindig azokat a témákat zárják be amelyikhez valamilyen okosat tudnék írni.
Mi lesz igy Magyarorszaggal? ebbe a topikba is tudtam volna rengeteget írni... -
#4142 Na itt egy kis rajz, hogy is kéne driftelni.A fehér csík a kerék állás irányát jelzi.Én valahogy így csinálom.A kocsi a kijáratnál szinte keresztben van és utána kell összesezedni. -
clio1616v #4141 én is kikapcsoltam a live protectet az ADnál, de a NAV leszedi a vírusokat, nekem legalábbis... de nem merem 100%ra mondani hogy neked is le fogja :Ð
A NOD egy szarcsak a terminate-el lehet a vírust megállítani de le nem törli az sem.
MÁS : szóval senki sem moddol :((( -
#4140 jolvan... -
#4139 mindegy.. sok ember rossz neven veszi... (neha en is..) de pl haveromnak is aszondom hogy na mizu anyaddal? tehat nem anyukazok mindig hanem neha anyad.. vagy.. udvozlom anyad (anyukad helyett)
viszont a kerdezd meg anyadtol kicsit felreertheto... -
#4138 a csupasz anyád szónak más a jelentésbeli tartalma mint a "kérdezd meg az ANYÁDTÓL mondatnak." de mind1 neked van igazad.. -
#4137 ad warebol megvan a pro.. szal az fut.. bar a live figyelese szerintem semmit se er..
nav 2003 am volt.. semmitse talalt.. 2004 meg talalt de semmit se tudott kiirtani.. es a regisztralasa is nyugos volt...
NAV ot viszont sokan nem dicsertek.. ugy altalanossagban..
kaspersky fentvan!.. de direktbe kikapcsoltam kivancsisagbol hogy mit szol hozza csak a NOD32.. mer eddig azt olvastam hogy huuu a NOD32 az uberzsir legjobb leggyorsabb.. -
#4136 kicsit fogd vissza magad es az anyad szo helyett ird azt hogy december elott
ennyi.. nem kell tobbet irni.. de tudod mit?? ha nem irsz semmit is jobb az anyazasnal.. majd mas leirja helyetted...
np meg peace.. csak neha tenyleg hanyingerem van hogy neha milyenek tudnak lenni az emberek.. -
clio1616v #4135 Ajánlom a NAV 2005öt eddig jól végzi a dolgát...
+ a reklám szarságokra ott az Ad aware -
#4134 AZ a baj csupán hogy valaki 2-3 hozzászólást se tud visszaolvasni... gondolhatod ha nem lenne leirva egy kicsit előbb én se lennék ideges.. -
#4133 Ja azt tényleg kihagytam. -
#4132 igy csinalom en is.. es meg le is valtok kettesbe ( ezt nem irtad)
es igy is max 2 ezret porog a cuccos -
#4131 nod32 nem fogta meg.. de mostmar elgondlkozom hogy megse szarakodok a no32 vel.. mer megsem olyan hudejo mint mondjak
-
#4130 A lényeg tömören és röviden.Én kb úgy megyek neki a kanyaroknak, hogy 3asban vagyok(manual) szóval elég gyorsan.1 kicsivel mielőtt elérem a kanyart nagyon picit kézifékezel és picit a kormányt tekered a kanyar felé és amikor elindul 1ből full ellenkormány(vyg amennyi kell) aztán ha már jössz ki a kanyarból valahogy össze kell szedni az autót. -
clio1616v #4129 csocso te is írtál most két FONTOS hozzászólást a gémhez ;Ð
Valakinek sikerült már textet cserélni.
Észrevettétek gondolom hogy a ellenfél verdái out-ban minden indításkor más színűek. Szóval szerintem lehetne moddolni a színeket. Csak nem nagyon ismerem a NFSU könyvtártartalmát. -
#4128 kormannyal??? hat hogy a picsaba.. vagy mit nem csinalok jol?... -
#4127 Én nyomom és már nyomtam 160k feltt. -
#4126 1) akarmikor jelenik meg ne gyertek ide kopogtatni hogy hol van mar.. mer sokan ugyse fogjak megtalalni 1-2 nap alatt...
2) valaki nyomja kormannyala driftet?
mert en kanyaronkent maximum 1-2 ezret tudok csinalni..osszesen meg vagy 30-50 ezret... tehat sejtem akormany miatt nem lehet ertelmesen driftelni ami kuuuuuurvara ciki... vagy.. nemtom mivan.. -
#4125 bazz, ilyen képek is vannak az oldaladon? mert akkor megy a kedvencek közé -
#4124 Én altalában inkább válaszolok, mert én se szeretem, ha válasz helyett 20 hozzásóláson keresztül csak leszólják.De hát ez van. -
#4123 ha erre ugy valaszoltok hogy de igenis rohadjon meg mind.. es meg en is akkor valoban gyonyoru egy neptarsadalom vagytok...
legyetek szivesek minden kis tudatlan ujjoncot kisegiteni.. egyszerubb megkerdezni mint 4-5-6 odlalt vegigbongeszni...
milyen lenne titeket is elkuldenetek anyazva ... -
#4122 Ne legyetek mar gecig bazmeg...
ha megkerdezik hogy mikor jelenik meg akjkor pont ugyanannyi erovel le ir irhatjatok hogy december elott.. es kesz!!!!
faszom.. 8 oldalt irtok naponta.. lapozzon vissza a halal.. es ne parasztok legyetek mar.. de komolyan.. mekkora cigany kocsog szokas ez?? elhajtani minden uj embert mer megkerdezett valami.. ez aztan gyonyoru magyar mentalitas!!!!
csak igy tovabb!!!!
-
#4121 mert? :P -
#4120 ha meg egyszer 6 oldalt irtok baze en felgyujtom az SG-t! -
#4119 A walride az, hogy ahol le van zárva az út ott szépen végigvezeted az autód a falon lassítás nélkül így a fékezés és a kigyorsítás nélkül mész át a kanyaron.(Lassulsz ugyan, de nem annyira mint, ha fékeznél)
Nekem a nélkül(úgy nem is mentem)54:** volt a legjobb köröm. -
#4118 lol... akkor add ide a gépedet, adok egy máriót. ígérem, hogy csak minimumon fok vele jácani -
#4117 Üdv.
Lehet láma lesz a kérdés de miképp müködik a wallride nevü dolog?Más fórumon is olvastam, hogy csak igy lehet 47.xx körüli időket menni.
Aki tisztán megy végig irjon legjobb köridöt.Köszi. -
#4116 918 ra tom felhúzni:D -
#4115 Ez nagyon baró! Milyen autó? -
Since #4114 Éppen az a nagy előnye a játéknak, hogy gyenge vason is elfut. nem mindekinek van erőműve otthon szerintem a mai keresetek alapján. -
ZsirosKenyer #4113 a marioban nincs Paul Van Dyk, meg nitro..
amugymeg mediumban 90%-ban ugy nez ki mint fullon..(mert par dolgot azert feljebbhuztam mint a medium)
de abban igazad van, hogy probaltam full minimumon is de elsirtam magam egybol -
#4112 egy kis off, de itt van élet.
Ha a neten rákattintok egy képre,h mentés másként akkor miért csak bitképként akrja elmenteni? -
#4111 szerintem ha teljesen minimumon játszol egy mostani játékkal akkor már tökmindegy hogy máriózol vagy azzal játszol..( -
#4110 Hát nehezen, mert nincs, de mindjárt leírtom. -
clio1616v #4109 Akkor felment ha nem írta ki a vírus írtód hogy megfogta... ;(
PECH -
Prince007 #4108