Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna az egész a pénztõl szól.
Ami most kimarad, majd beleteszik a 3. részbe...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Szóval a kocsi becsapódik a szalagkorlátba, majd a becsapodás irányába pattanik le róla. A hiba nem (feltétlen) ez hanem a lepattanáshoz képest füst/vízfelhõ csap fel a kocsikról. A gond ezzel nem az, hogy van, hanem a pattanáshoz képest rakja ki, azaz nem a valós haladási irányból. Magyarul természetellenes irnyba füstõl egy hatalmasat a kerék...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
..::S::L::M::..
..::S::L::M::..
De ha valakinek mutatnának két videót az elsõbõl meg a másodikbõl biztos nem mondaná meg melyik melyikbõl van.
Mert amit az Undergrounddal elénk tesznek, az kritikán aluli.
(Nagy láma széles utak, dedós villogó nyilak - legalább ezek ne lennének!!!...pfff)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ám, a minap lekaptam a Gamestar.hu-ról a Need for Speed: Underground 2 4 perces videoját.
Ekkora egy tré játékot! Szinte egy az egyben az elsõ rész!
A mesterséges intelligencia (röhej) által vezetett forgalom átmegy a bazi nagy villogó nyilakon is...
Az autó egy doboz.
Törés nulla.
Sajna, tudom miféle fejlõdést ígértek, de semmit sem látni a játékon.
Ja, hogy csillogóbb? Azt hova tegye az ember? A karácsonyfára?
Nem tudom, hogy mit képzel magáról az EA, de azt látom magam elõtt, hogy dörzsöli a kezét, és azt mondja, "húúú, kis munkával megint sokat kasszírozunk!"
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem vagyok az ea, én megengedhetem magamnak.
Linkelve...elég gáz hm...TAVAJ
találtam, nfsu2. ha már kötözködünk... 😄
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
meg az egész is minnél hamarabb Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Tuningolt kontács? 😄😄😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
de sajna csak egy városrész volt szabad.
Ja ez PS2-es volt.
ACER Aspire 5738ZG
csak az url... URL..--->hivatalos oldal...??
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ugyanolyan mint az underground1...
autok jol megvannak csinálva, lehet õket szinezni stb, viszont a pályák ugyanolyan "igénytelenek" ugyanolyan kockák és ugy lesz megcsinálva mint az egybe hogy oszevágják õket bár hozzáteszem 100 pályát egyenként megcsinálni gondolom nem kis feladat de ez meg igy ocska...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]