Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
1) az auto hangja zsir volt nagyon.. mar cak arra leszek kivancsi hogy a supra hangja olyan lesz amilyennek kellene lennie vagy ... vagy nem... mert az elozo reszben nemigazan volt olyan hangja...
2)nem lattam keresztbefuto autot... ami azert meg nem jelent sokmindent
3)es nem volt sok rossz izben kanyarodo civil auto..jo oke volt 1-2... es azt talan az emberunk csak szerencsevel kerulte el es lehet hogy mindenki fel fog ra akadni😊
4)volt egy loal utkozes.. de meg mindig jobb mintha mi is 8 szor pordulnek es nem mennenk tovabb egyenesen mintha csak egy biciklist utottunk volna el
szal hirtelen ennyi.. varom mar nagyon😊 keszuljetek fel a veresegre😊))))) no persze nem gondolom komolyan..supraval leszek igyisugyis..de elore tudom hogy nem cisnaljak olyan faszara mint kene😞
amugy kivancsi leszek hogy milyen lesz az uj festesem😊 vagy hasznaljam a regit?😊 majd szavaznunk kell megenn ha lesz HCG verseny😊
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
😞(((
Boldog Karácsonyt!
..::S::L::M::..
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hadd tegyem hozzá, hogy 59 Mb...
..::S::L::M::..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
De azér rülnék neki ha nnyebb lenne egy kicsit kormánnyal vezetni!!!!!!!!!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
elegge meglepodtem amikor drag-on csak 22.xx idoket futottam. kicsit kijottem a gyakorlatbol
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE