Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
a kerítés és a házak is hát.. nincsenek kidolgozva

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
nah.. ma felpakoltak az IGN re egy videot.. meglestem... amit leszurtam belole:
1) az auto hangja zsir volt nagyon.. mar cak arra leszek kivancsi hogy a supra hangja olyan lesz amilyennek kellene lennie vagy ... vagy nem... mert az elozo reszben nemigazan volt olyan hangja...
2)nem lattam keresztbefuto autot... ami azert meg nem jelent sokmindent
3)es nem volt sok rossz izben kanyarodo civil auto..jo oke volt 1-2... es azt talan az emberunk csak szerencsevel kerulte el es lehet hogy mindenki fel fog ra akadni😊
4)volt egy loal utkozes.. de meg mindig jobb mintha mi is 8 szor pordulnek es nem mennenk tovabb egyenesen mintha csak egy biciklist utottunk volna el

szal hirtelen ennyi.. varom mar nagyon😊 keszuljetek fel a veresegre😊))))) no persze nem gondolom komolyan..supraval leszek igyisugyis..de elore tudom hogy nem cisnaljak olyan faszara mint kene😞

amugy kivancsi leszek hogy milyen lesz az uj festesem😊 vagy hasznaljam a regit?😊 majd szavaznunk kell megenn ha lesz HCG verseny😊
Nem3sis At Work
hat en nem jatszottam hp2-vel neten. de ebbe a nagy pangasban elovennem egy kis multi kedveert.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

CSOCSO
a hp2 nem volt tokeletes de milyen zsirul elszorakoztunk multiban?😊 jo kis szonyegfutamok.. tenyleg ki van itt aki jatszott velem hp2 multiban szonyegfutamot?
CSOCSO
.... jobb dologba nem is tudtal volna belekotni😊
basta002
De béta elképzelhetõ... Vagy nem?

..::S::L::M::..

ScoobyDoo
ott rejtõzködik a godzilla!

Pyx
milyen gagyi eza titanik

karikusz
a városrészekrõl infókat raktam fel a lapra

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Atika :o)
jaj jaj adjak mar ki jatszani akarok

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

DannyL
Azt leszámítva hogy a mókuska iszonyat béna, nagyon jó kis movie.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Where is the törés????

😞(((

Új videjó!

Gamestar local

lattam wanadoo-n jol bekajaltad masok hulyesegeit

Hentes Bill
az kamu. nforce.nl-t nem nézitek? ott van az info, hogy kijött e a gém, vag ynem. még aranyon sincs, hogy lenne már meg neki

Boldog Karácsonyt!

SLICK
BOcs nem ide tartozik! Age of Empires 2-höz tud valaki egy cracket elküldeni ide [email protected] ?? az enyém rossz

basta002
Elképzelhetõ, hogy nekem hétfõn meglesz? Elvileg ma lett meg haverom haverjának, nekem pedig hétfõre hozzák. Az a teljes vagy béta?

SLICK
Király lesz a game már nem bírom ki míg megjelenik!!

Bercy
jaja. ez az uj zalman mega buster cpu cooler.
DannyL
Biztos valami óriásprociról esett le :-)

Bercy
hat ez meg mi a szar???
DannyL
Beszereltettem a légkondit.

karikusz
Felraktam 3 trailert is, az egyikben a csajszik mutatják be a gamét, van egy ami a játékmódokat...és van egy másik...azt nem tom melyik..)))...szerintem a dragos

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

CSOCSO
az ujratoltes es a pumpalasnak mi koze egymashoz?
Hentes Bill
ehhe, meg a sínen közlekedõ ellenfelek... IMÁDOM

Boldog Karácsonyt!

KG21
mazochista 😊 Majd amikor a 8 körös endurance jön a kecsapos ellenfelekkel, meg a semmibõl elõbukkanó szembejövõ forgalommal, rájössz miért is útáltad meg a gamet 😛

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hentes Bill
thx. mivel nemsoká itt a gém, újra végigtolom az 1et

Boldog Karácsonyt!

Pyx
volt, lesz

Hentes Bill
demo lesz? 1-hez volt?

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
hát az mindjárt itt van

Boldog Karácsonyt!

basta002
Nem tudom, ezzel találkoztatok-e már: Movie #2 ranGer2 talán erre gondolt (#1359)
Hadd tegyem hozzá, hogy 59 Mb...

DJ Skyline
"Megjelenés dátuma
01-11-2004"

innét van a hír...majd meglátjuk...

DJ Skyline
pumpálhatod,mert a style pontok újra töltik a palackot!😄DD

ranGer2
Jah és Nitrospalack a procin... se árt 😊 nahmeg venti helyett nyugodtan használhatsz Turbo-t 😊 és légsûritõt 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Tibor
5 GHz,3GB RAM😊

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

ranGer2
valamivel több mint az elõdé... mivel itt már szabadon is lehet járkálni a brutálisan nagy városban.. 😊 és ahhoz kell sok ramocska.. 😊 stb stb

Mi lesz kb a gépigénye?
CLINT EASTWOOD9
nagyon várom a játékot!!!!!!!!!!
De azér rülnék neki ha nnyebb lenne egy kicsit kormánnyal vezetni!!!!!!!!!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

thx
ranGer2
nov 10

Viccen kívül komolyan kérdeztem.
ranGer2
holnap .... 😄DD

Mikor jelenik meg a játék?
SLICK
A videóban az ász hogy, drag módban van, benyomja a nitrót és a hátsó lámpák 1 csikban ottmaradnak

CSOCSO
pl az lenne a jo ha pumpalod a nitrot akkor szepen kipukkan a mocesz
CSOCSO
remelem a drag modot begoldjak hogy ne legyen pumpalas szarsag...bar szerintem lesz...
SLICK
NEM baj lényeg hogy jól sikerüljön a game!

Bercy
hehe, enis 😄
elegge meglepodtem amikor drag-on csak 22.xx idoket futottam. kicsit kijottem a gyakorlatbol
RelakS
Nemtom, de úgy vettem észre, hogy ha van kecsöp, akkor ha lassan megyek, bevárnak a népek. Így sikerült asszem egyszer az 1 perces kört valami 5 perc alatt megtenniük, mert megvártam, míg léeköröznek. Persze utána ráálltam a gázra, és UTOLÉRTEM õket valami két kör alatt...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE