Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScoobyDoo
egyéni szoc. prob.

IMYke2.0.0.0
Hangsúlyozom még 1x: A NFS-sorozat - számomra is a NFS2 volt a mélypont - a kedvencem volt - NFS1 über (3Dfx-en wazz), NFS3 (az isten!), NFS4 (töréssel és karrierrel!), NFS5 (Porsche - istenkirály!), NFS6 (Hot Pursuit 2 - nekem az is bejött!) - az Underground 1 nem bírt ki 3 pályánál többet a gépemen.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
akkor nem kell vele játszani ha nem tetszik...

ebben akkor egyetértünk

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
de még mekkora...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ranGer2
jaja

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

már az elõzõ is az volt nem? 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
Gány lesz ez a játék... :=((((

DJ Skyline
de szép a hangja mikor ugrat....wröm-wröm-wröm-wröm...

ranGer2
úú de faszláma ez aki vezet--- ÁÁÁ 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
loll a skyline os ban mikor a két taxist beszopatja 😄DDD 2:46 😄DD

DJ Skyline
én még a replayre leszek kíváncsi ha lesz egyátalán...

CSOCSO
errol beszelek..
hat dejolenne ha felborulnank egy rosszul bevett kanyar miatt
Fraps-al felvettem,aztán meg kell csinálni gif-nek.Kicsit hosszu leirni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

CSOCSO
szerintem meg idegesitobb lenne a jatek ha felborulnank.. eleg idegesito mar csak az is hogy megakad az auto. ket metert hatra repul...
haddekurvajo..
DJ Skyline
és lepattan jobbra????az nem egyszerû...

1:25-nél van az a jelenet...

ranGer2
ezután a részlet után az se semmi mikor nekikoccol a keritésnek frontálisan 😄DDD

robotnyk
dodgem! 😄
DJ Skyline
ezt mivel csináltad???érdekelne...

Hát én nem vagyok egy nagy NFSU játékos,de azért elkocsikáztam az elsõ résszel is egy darabig.Szóval én nem nagyon értek hozzá,meg rendben hogy arcade,meg stb,de ez azért elég röhejes...

Ezt az oldallal becsapodok a kanyarba,aztán 2 másodperc mulva már full sebességel megyek tovább megoldást azért elfelejthetnék,mert elég nevetséges.Egyáltalán minek fék a kocsira ilyen megoldások mellett?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
melyik a 4 perces videó???amikor kikötõbõl indulnak és felmennek a hegyre a városon keresztül? mert van vagy 10 videóm...

DJ Skyline
nekem ez így teljesen jó...igaz a fizikán,törésmodellen lenne mit változtatni,meg a civilek,ellenfelek inteligenciáján...de most ez van ezt kell szeretni...

CSOCSO
ujabb rokabor??? konyorgom... hulyen ne gondolkozzatok. megis mit varsz egy ilyen jatektol??? hulljanak megenn a hordok??? denagy ujdonsag..egybol TELJESEN MAS JATEK mint az elotte levo masik 8.......
minden nfs csak egy rokabor.. szebb, uj autok, uj palyak...
e ugyan az mind...

persze csak ti gondoljatok rokabornek.. en nem.. mert keptelen vagyok elvarni egy autosjatektol akkora ujdonsagot hogy ne lehessen rokabornek nevezni...
uj autok, uj szkinek, uj dolgok, uj palyak nem eleg????? MI KELLENE MEG???? tudom fizika.. de ne legyunk mar poenosak..
meglestem a 4 perces videot.. a leglolabb hogy megenn derekszogbe erkeztek a jatekosba az AU autok a kanyarban.. MI A fasz van a fejlesztokkel????
ranGer2

DJ Skyline
ja persze...baromi jó volt 250-300-al belemenni egy olyan boroshordóba...

ranGer2
Maj belerakják az ajándékcsomagledobó helikoptert ami olyannyira tetszett mindenkinek az NFSHP2 ben ugye? 😄D

DJ Skyline
meg se nappal,és se zsaruk...

gergou
Az uj videobol ugy lattam, hogy nincs serulesmodell...😞

`Take a look to the sky just before you die`

Duddits
Ha nem láttál akkor milyen képet akarsz?

ranGer2
mik is ezek az uj modok? elmagyarázod?

20TYA
Nekem nagyon be fog jönni a Street X és a Downhill drift játékmód fõleg a Hachi-Rokuval!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

karikusz
Hát a videók alapján csak több kocsi lesz, illetve más pálya ahol száguldozhatsz. De amúgy sok újdonság nem lesz az tuti. Egy új köntös, ugyan olyan csaló lesz a gép, kanyarban kilök...stb.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

ehhh....
én meg azt keresem mindenütt de sehol nem találom.
esetleg egy warezt nem tudsz mondani?
3P
És az akkor baj, ha mennek a trend után? Ez esetben nekem még tetszik is.
Egyébként az NFS részek közül az NFS2 után nekem az NFSU volt a legszarabb, tehát ráfér szerintem ez a kis javulás (bár lehetne több is). Lehetne itt irogatni, hogy kinek mi tetszene, de jelenleg a PC piac nincs igazán elárasztva országúti autós játékokkal, így én ezt is várom.

ps. Unalmas napjainban azért a NFS: Porsche Unleashed-det még elõveszem... 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Most a NFS:UG2-ben nappal is lehet majd menni?Mert én még 1 db olyan képet se láttam amiben nappal mentek volna.Ha van valakinek egy ilyen képe azt belinkélné?thx

IMYke2.0.0.0
Én ezt a szabadon autókázást is megkérdõjelezem - egyszerûen nem volt több és jobb ötletük - alá GTA3, Driver-sorozat...

3P
Nekem sokat dobott a hangulaton, hogy végre szabadon autozhatunk. Nem igazán szerettem a kötöttségeket az NFS sorozatban... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hát igazad van. Nem lesz annyival nagyobb durranás mint az 1. Ha pedig városokban akarok csavarogni (1476), akkor inkább driver, vagy mafia.

Adam5
megvan valakinek az nfs3?

mert dc++ al valakiröl leszedtem az installját zip-ben de amikor csomagolnám 2filera azt írja hogy crc hiba. ez a 2 file kéne.

Duddits
Én is végigtoltam vagy 3-4x de nem vagyok fanatista.

IMYke2.0.0.0
Hát általam nem fog, ugyanis meg nem venném semmi pénzért!

basta002

..::S::L::M::..

Pyx
Áz, de sajnos a mostani játékok már nem több évre készülnek, a lényeg az, hogy jobban fogyjon...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

IMYke2.0.0.0
Háááááát, über fanatista. 😊)
Én egyetlen játékot sem nyomtam végig 3-nál többször végig.
És a NFS:U akkora gány, hogy már a 3. pálya után uninstall volt - pedig anno meg is akartam venni a dobozos verzióját! Biza, akkor vertem volna a falhoz a CD-ket... így viszont kijött olcsóbban és nem fáj.

Elnézve a kiadás elõtti állapotot - videok és képek tanúsága szerint - a NFS:U2 kap vagy 2-3 patch-et és mindenki isteníteni fogja, holott egy az egyben rókabõr.

uHs Gerzson
Hát nálam ez szerintem töbször is meg fog történi mert az 1-est is vagy 7-szer nyomtam végig 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

basta002
Én nem azt mondtam, hogy a Street Legal nem bugos, de! én azon a véleményen vagyok, hogy ami egyszerû, abban nem is lehet hiba... Viszont, ha bonyolult, akkor nagyobb a hibalehetõség.

A videón amikor megáll a Skyline-nal, kigyulladnak a féklámpák. Ezzel nem is lenne gond, csak kár, hogy középen is van egy.

..::S::L::M::..

DJ Skyline
szerintem ez is egy olyan játék lesz hogy 1x elég végig játszani kategória...

Igazad van, de ettõl függetlenül én már várom, hogy csicsázhassam a járgányom, és valószínüleg végig fogom tolni, mint ahogy az elõdjével is megtettem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

IMYke2.0.0.0
Sajnos, igazad van 😞((((((((((((((

De legalább ingyen van...