14991
-
#4187 mindjárt adom a linket -
#4186 iken' -
#4185 hany masodperc van meg hatra a megjelenesig? -
#4184 És lehet tölteni vhonnan ?? -
#4183 Kösziiiii :) -
#4182 -
#4181 már megjelent -
Since #4180 loller :) -
#4179 -
#4178 MIKOR JELENIK MEG A GAME ????????????????????????????
-
#4177 oge! -
#4176 iken'!:D
beleírtuk hogy mikor jelenik meg mert így rögtön (reméljük) észreveszi az ide belépő fórumozó hogy mikor fog megjelenni és (valószínű) nem kérdezik meg egy nap 10x hogy kijött-e már,mikor jelenik meg,stb...olvastam amit írtál ezzel kapcs hogy ne küldjük el anyjukba,meg ilyenek de azért egy kicsit mégis idegesítő egy nap azt olvasni 10x hogy mikor jön ki stb... -
#4175 a bannert en csinaltam ( vagtam:)
miert van rangernel? vagy valamit felreolvasok?tam? -
#4174 reggeltet...kikéne tenni a bannert amiben benne van mikor jelenik meg...ranGer2 nálad van a banner szerezz már egy modert pliz aki kiteszi...THX a lot... -
#4173 Nah végre egy ember aki ezt is észre veszi egyetértek veld miből tar oda írni valakinek aki tudja naponta akár 5x is hogy mikor jelenik meg semmiből de a parasztok inkább leszolják azt az usert aki nem bújja egésznap azt a topicot amit ők! -
#4172 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#4171 Azt hiszem ez kollektíve becsmérlés volt tehát több embernek szólt...Ennyi.
[inge] -
clio1616v #4170 U Right
Azt lehet tudni hogy kb mennyi lesz a magyarországi bolti ára?
Mer' nehogy az legyen mint a TRD2-nél. És akkor szívunk a crack hiánnyal.
Lehet megveszem az első GAME-et ;Ð -
Gear #4169
Van ilyen. Ott ül napi x órát a net előtt de körbenézni nem tud. Azért kapott tőlem LOL-zást mert bármely ismert magyar vagy külföldi oldalon megtalálható az inf amit kért, itt meg már vagy 100-or elhangzott.Ha többet fórumozna értené miről van szó és még tájékozottabb is lenne. Bocsi az offért de nem bírt bentmaradni ... -
clio1616v #4168 szerintem senki nem kiváncsi a szád alakjára, és legkevésbé arra, hogy milyen gyakorisággal ülst a számítógéped előtt és ara sem hogy mikor van szabadidőd...
arra viszont igen, hogy miért kérsz segítséget álralad cinikusan említett topictársaimtól, ha utánna leminősíted őket...
ha most CODoznék azt írnám LAMA ;Ð
SORRY for ThaT -
#4167 Akinek nem inge, ne vegye magára. Ennyi. -
#4166 "málészájú, nonstop, 24 órás pc buzerátor"
Erre azért nem válaszolok neked vmi szépet mert félek a BAN-tól... -
#4165 Mi köszönjük, hogy topikunk igen magas szintű nonstop helpdeskjét választotta. További kellemes böngészést kívánunk! -
#4164 Úgy érzem már sokan feltehették ezt a kérdést. Engedelmeddel én is, bár kerestem vagy 5 percig róla infót, de mivel nem vagyok málészájú, nonstop, 24 órás pc buzerátor és mivel csak 9 körül tudtam leülni a gép elé így nem kívántam többet foglalkozni a dologgal. Köszönöm a megértésedet és válaszod. -
#4163 Ügyes vagy, ülj előre. ;) -
#4162 -
#4161 NINCSEN!!! ELFOGYOTT!!!4 -
#4160 nade hol marad az "anyád"? :) -
#4159 Biztos, de nem tudom. -
#4158 Whhhhhhhhííííííííííííííííáááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!444
[szuszá...szúúúúúszá]
Nem, még nem jött ki a teljes játék. Csak November 9-én várható, türelmedet kérjük! Köszönjük! -
Gear #4157 LOL -
#4156 Kijött már a full? -
#4155 Ugye 5°-os csúszástól kezdi számolni a pöttyöket, mint az első részben? -
#4154 tisztelem az igyekezetedet, de ezzel semmi ujat nem mutattal szamomra...
tehat a drift megy.. csak egyszeruen nem szedek vele ossze semmit... -
#4153 Azért itt van.1 picit későn fordul be itt a kocsi.
-
#4152 A videókat egyszerűen csak ki kell törölni a movies mappában. A szövegek kiszedésére még nem jöttünk rá. -
#4151 Hogyan lehet az elején bejövő videó, és egyéb "nyalánkságokat" kiszedni? -
#4150 kep nem jon be mer a tar.hu- van.. de mindegy.. tudom hogy kell driftelni de azert koszike.. csak megsem megy -
#4149 :( -
#4148 De most már nem rinyálhatnak, hogy "lusta voltam" visszaolvasni, mert csak be kéne írni a lap alján lévő keresőbe (ami hatalmas királyság) és pirossal kiemelve már dobná is ki az összes találatot.