Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
..::S::L::M::..
..::S::L::M::..
respect to the man in the ice cream van

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért nem legyintesz rá, hogy neki van igaza? :-D (Mondjuk megértelek, néha én is belecsöppenek ilyenekbe, és van, hogy élvezem is :-D) Mind1, sorry a hozzászólásért, véletlen volt. :-)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

XP alatt nekem úgy ment hogy az asztalon lévõ parancsikonon nyomsz egy jobb egér/tulajdonságok/kompatilibitás és ott a "futtatás a következõ üzemmódban"azt kipipálod és a 95'-t átteszed 98-ra!
amúgy ha hazamegyek én is felteszem! :))) PCS
Régebben WinME-t futtattam - XP SP1-en el fog menni?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
305km/h az ajándék turbóval
nem tud sokkal többet egy GT1-es...
és a saját fejlesztésû turbóm top speedje'!:D