Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Nem akarok kötekedni, de a SL-nél "fizika" szót ne használjunk!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

cement
nemnormalis emberek mindig is lesznek :D

respect to the man in the ice cream van

uHs Gerzson
Nem mondod:D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

basta002
Jaj! Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az Invictus csinálta a Street Legal-t, és a Crc-t is. Fizika az ott van...

..::S::L::M::..

basta002
A mai napi eseményekhez annyi a hozzáfûzni valóm, hogy végre volt téma a topicban. Igaz, majd leestem a székrõl a röhögéstõl, de megérte. Vannak még nemnormális emberek.

..::S::L::M::..

cement
hat eleg nagy lesz a lehetosegek tarhaza szoval lazba hoz... olyan kocsikat lehet majd csinalni hogy ihaj

BBird
Bezzeg ha a régi Test Drive 2 - The Duel jönne ki remake-ben... :-)))
thedriver
Ennyire rá vagytok kattanva a játékra? Én még sohasem voltam ennyire közömbös egyetlen NFS résszel kapcsolatban sem. Valahogy nem hoz lázba. Bezzeg ha egy Porsche Unleashed 2 jönne most...

cement
mikor jelenik meg a game? nov15?

DJ Skyline
legyen már holnap után és megtuggyuk' lesz e demó...útálom ilyenkor telik lassan az idõ...

Jagi
Ték, ték, ték, ték, ték!

IMYke2.0.0.0
Értelek :))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
ja az minnyá' más!:D

Jagi
1720

Jagi
Bocs a "hüjéjért", nem is vagy az! Csak Fanatista, mint én!

BBird
Lehetett fogadni: Tapasztalt vén róka (aki mégsem ismeri az okos szenved, szamár enged ;-)) ismert mondást) VS. rajongó vagyok, csak azért is nekem van igazam

Miért nem legyintesz rá, hogy neki van igaza? :-D (Mondjuk megértelek, néha én is belecsöppenek ilyenekbe, és van, hogy élvezem is :-D) Mind1, sorry a hozzászólásért, véletlen volt. :-)
Jagi
na jóó! talán... egy... kicsit! egy kicsit nagyon!!!

DJ Skyline
mintha te nem várnád!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

DJ Skyline
ja és mindennek megvan a maga garagéja'...paint,audio,performance,stb...

Jagi
De hülye vagy! (Kis telhetetlen) : DDD

Jagi
design-re mindenesetre letisztultabb!

DJ Skyline
jaja nem ártana lassan...sõt inkább a full mint a demo!:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jagi
Jó lenne mi?

DJ Skyline
semmi különös,csak beszélgettünk...

DJ Skyline
pláne hogy nem egy fajta garage van...

Mi ez a sok üzenet az elmúlt pár órában, kijött demo vagy mi?

DJ Skyline
LOL!:DDDDDD

RelakSfromhome
nemmutatok semmit, mert pont arra gondoltam :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
PL, meg mindjárt mutatom, mire

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
"Sok téker ittbújikfogadjunk!!!"

DJ Skyline
erre gondolsz?
erre?

RelakSfromhome
Mitmontam?

RelakSfromhome
Mellesleg annál az autónál tényleg fura, hogy a borításon áttör a kerék...

DJ Skyline
NEM IS!
:PPP

RelakSfromhome
Sok téker ittbújikfogadjunk!!!

DJ Skyline
õ az van hogy elmondom!:DDDD
XP alatt nekem úgy ment hogy az asztalon lévõ parancsikonon nyomsz egy jobb egér/tulajdonságok/kompatilibitás és ott a "futtatás a következõ üzemmódban"azt kipipálod és a 95'-t átteszed 98-ra!

Jagi
Talán aza progi ami tud az NFSU-ból videot csinálni (capture) azal lehet. sztem. Nem tudom a nevét de megkérdezem ha neked se ugrik be!

Jagi
Nemtom, nállam a load után lefagyott, de 2 havernál tökéletesen megy!
amúgy ha hazamegyek én is felteszem! :))) PCS

IMYke2.0.0.0
Annyira jól esett visszagondolni, hogy visszateszem a gépre a NFS:Porsche-t :))
Régebben WinME-t futtattam - XP SP1-en el fog menni?

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jagi
Annyira tapadt, hogyaz már hihetetlen!

DJ Skyline
én tele vagyok videókkal...igaz olyan replay file amit csak a játékban tudsz visszanézni....

DJ Skyline
jajaja...tudom melyik...a 360-as...azt mindíg utáltam...akármivel is kellett...gt1-el meg nekem is mindíg lehetetlennek tûnt...

Jagi
Sok a meg, de remélem érthetõ...

Jagi
Úgy 302, de fokban értettem!

Jagi
Volt 1 olyan videom ahol üldözött a zsaru, én meg egy bukkano után meg satu a zsaru meg orsóban el a kocsi fölött! :DDDD

DJ Skyline
nekem is csak 306 jött össze...!:DDD

Jagi
A gt1-el nem tutam megcsinálni a 360-at!

DJ Skyline
hát ja akkor az elég volt hogy azt láttad hogy behorpad a kasztni,kitörik a szélvédõ...

DJ Skyline
igen de az alagútban lehet tolni amíg kifér...de ami nagyon pro pálya az az Auotbahn..azaz autópálya...van egy szakasza ott addig nyomod amíg kifér!:DDD alagút!:DD szembe mentem amennyivel csak tudtam..érdemes a plafont nézni!:DDDD
305km/h az ajándék turbóval
nem tud sokkal többet egy GT1-es...
és a saját fejlesztésû turbóm top speedje'!:D

Jagi
Ez azért sokkal másabb mint a 4 ott csak meghajtogattad akasztnit mintha papírból lett volna. Bár az 5- ben sem esett róla le semmi akárhogy törted, de "abban az idõben" elég jó volt