Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Boxtert... bocs

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én csinyátam egy tuning bostert ... (machinátorok rulez) ... a vége 410 km/h volt... illetve lehetett vóóóóna, ha nem kellett volna annyit fékezni

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jagi
Amúgy sem 1 gyors pálya!

Jagi
Nem volt a legjobb, kicsit még mindig csúszutt a segge. 3:15 volt a limit asszem kicsit hamarabb befejeztem 😊))

DJ Skyline
270?😄DDDDD na mindjárt megnézek egy fejlesztett boxtert!😄DDD

Jagi
Misoda???? A boxter nem lassú! a 356 az lassú 😊)) Boxterral mentem 270-et a factory-n anno!

DJ Skyline
boxter az amúgy is egy "tesze-tosza" porsche...én is olyan lassúnak érzem vele magam...de aztán egy turbóba átülve mindjárt máshogy érzem...

Jagi
nekem csak lassul...

DJ Skyline
akkor majd este...nekem mind1

DJ Skyline
ja és a régi gépemen nem fagyott ki sehol...most meg oda érek és mindíg ugyanott kifagy...aztán kilép egy idõ után...

Jagi
nem vagyok otthon, melózom!

Jagi
Nekem a boci üvöltõs ló nyihogós (boxter) bólyaszlalomnál szokott...

DJ Skyline
lehet...de mondom mehetek egy kört...átküldöm a .rep ájlt..tedd be nézd meg...

Jagi
Hát ez az!!! Akkor mi a F van? Vagy csak lassúnak tûnik a 7 után?

DJ Skyline
single playerben megyek normandián és amikor elhagyod a tanyát...utánna nem sokkal...

DJ Skyline
semmi probléma ezzel..nekem is DX9 van fenn...nekem a 400 Mhz-es Celeron procimon is elfutott anno...és akkor volt 256 RAMom...

Jagi
a factory driverben?

Jagi
lehet nem szereti a DX9-et? (R9600 256MB, AMD 1000 😞 265+128 RAM, alaplap:lövésem nincs)

DJ Skyline
megnéztem a Porschét...nekem nem lassú...esetleg egy replay filet is átküldhetek hogy megnézd...sajnos nem tudok frapsel videot csin,mert akkor kifagy az NFS...én meg azzal szopok hogy Normandiában a pálya felén mindíg kifagy...csak ott...😞(

Jagi
hivatalos honlapon levõ video végén van. Nem biztoshogy akkorra, de ez volt mögé írva: In Store(s) vagy vmi ilyesmi!

DJ Skyline
mert minden tréjlerbe más és más a dátum!😄

DJ Skyline
honnan tod' hogy 16 különben?

DJ Skyline
most installálom a Porschét!😄

Jagi
nov 16 a full, várjatok!(várjuk)

DJ Skyline
megnéztem a videnyókat'...driftet,meg a sptintet eléggé bambán tolják...tuningos videó...hát nem tudom...kár hogy csak a optikai tuning és annak is a body kittek,felnik,spoilerek,stb része van bemutatva...

DJ Skyline

fifi
Na az jó hír...Ha igaznak bizonyul, hol keressem? Hardwired-en kint lesz vajon egyidõben? Mert oda szoktam néha jérni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Azt irták itt mostanában hogy szerdán.De nem tudom mennyire "hivatalos" info...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fifi
Csá!
Nincs idõm ennyi postot végigolvasni...
Demo mikor jön belõle?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Skyline
nem nagyon...majd felteszem és megnézem én is...

Jagi
A lassulásra nem tudsz valamit

DJ Skyline
teljes mértékben!😛

Jagi
Fúúú, jól megfogalmaztam, azé' remélem érthetõ!

Jagi
Egyetértek és a tuningrésze sem volt gyenge. Egyébként igenis jó volt a fizikája, nem szarabb mint a Colin3-tól felfelé(bár nem billentyûzetre csinálták), de azért 300 felett igenis nehéz egy autót akár egyenesben tartani is!

Jagi
Az a valaki én voltam! : )))
Felraktam a 5-öst kurva lassu. Nem akad,csak iszonyú lassú.(sztem)
Az unergoundba 220-nal leszakad a kasztni ebbe meg... valami van a progi settings-eivel nem tudod mi lehet a baj. Az idõ is lassabban telik mint a normál órán, vagy az mindíd így volt?

DJ Skyline
áhhh...töltöm lefelé...

karikusz
5 új klipp az autosjatekok.hu -n

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
én 90%-et se adnék,de a 85%-n is elgondolkoznék...ja érdekes volt hogy a motort csak dragben lehetett hazavágni,máshol nem,pedig ugyanúgy KO lehetett volna driften is...garázs meg annyi hogy legalábbb -mint írtam valaol tegnap-:nem az aluljáróban megy a kocsi -és mint ahogy valaki írta-:nem menetközben cseréljük le a fékeket,kerekeket,stb ami eléggé irrealisztikus...

M@TriX
😊 jah

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bucser
Több volt benne (motorfizika) mint az összes NFS-ben együtt😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ja 1640-es képen mi a furcsa??? 4 szögekbõl áll a kerék... meg a repülõ törzse egy 6 szög alapú hasábból és egy hatoldalú kúból az orra.. IMO ez 2001-ben is gáz lett volna, de így 2004 -ben... Háááááááááááááááááááttttttttttttttt.... lásd alább a véleményemet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline
áhhhh...köszönöm így már mindent értek...

Bucser
Ezen a képen a kicsit lowpo,ly repülõ a lényeg... Mellesleg a változtathatüó garázs nagy durranás.. felfeszítenek egy gömbre egy térhatású textúrát oszt kalap kabát.. nem sok több gond van vele... A Graf nem hinném, hogy annyival jobb lenne mint az elsõ rész (megjegyzem az sem tetszett) Állandóan este van 0 realizmus + 0 értelmes tuning (csomagokba veszed ugyanúgy a baromságokataz autódra és ugyancsak kicsi kis csúszka mutatja, hogy mi hol merre meddig semmi nyomatékgörbe guminyomás motor presszúra lóerõ nyopmaték fordulatszámmérõ is csak azért van az autóban, hogy a Drag versenyen el lehessen füstölni a motort (furcsa, hogy a körversenyeken nem lehetett😊 olyan lesz mint az elõzõ és ha GS-ben ez 94% -ot kap akkor tényleg újabb megerõsítést kapok, hogy ne vegyem azt az újságot😄 (nem beszélve a pont hu címû förtelemben nyújtott alakításukról) A játékot meg a kecsup miatt letölteni sem lesz érdemes😄 csalni fog a gép orrba szájba.. inkább maradok RBR-nél vagy Il-2nél😊

KG21
Úgy volt, hogy a következõ PC Games magazinban lesz demó, de nem lett. a cikkíró azonban beszélt egy EA-s emberrel, aki azt mondta még ebben a hónapban jön a demó.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
HÁHÁHÁH!bassza meg!
idézem: "PC Demo Gerüchte
Keine Demo in der PcGames"...tehát...nincsen PC DEMO...úgy néz ki nagyon...remélem jól fordítottam le ezt a keveset is!😄D aki tud németül az olvassa el a 25.10.2004 - 14:54:57 Uhr-t...!!!

DJ Skyline
még szép...amiket láttam videóba...csak reméljük nem lesznek azok a hibák benne amik az egyben voltak...

DJ Skyline
Nov 1-18-ra tehetõ!

basta002
Úgy világos, remélem.

..::S::L::M::..

3P
OK 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

basta002
2 részénél... Hadd tegyem hozzá.

..::S::L::M::..