Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Monte Carlo szopatós!!!!

DJ Skyline
4ben is tört már..igen csak rendesen...füstölt a kocsi annyira széjjel b*sztam...

Jagi
Mikor a 1600 super speedsterrel belecsörgettem a hídfõbe! :/ Isten volt 😞((

Jagi
Hasonló volt, de mérföldkõ!Ja és tört a vas!

DJ Skyline
ja mekkora volt egy õs porsével,vagy akár a legújabb turbóval végig menni a Fekete erdei fatelepen!😄DD vagy egy alpesi hófödte falun keresztül végig rongyolni...vagy Monte Carloban nyomni tövig a gázt amíg bírja a gép...😊)))))))))

Jagi
😄DD

Jagi
Igaz! Trehényok!!!!!

Jagi
ÁÁÁÁÁÁ! Az összes modell benne van tipustörténettel (gallery)

Corvette!!! chevrolet, egy évszázad nem lenne elég! Ennyi erõvel Viper Racing
Ford, nem az ahol versenypályán kell menni!Nincs benne Svájc, Hollandia, az NFS5 klasszisokkal szebb, játékélményre bizos.
Tudom mit beszélek, nem volt!

De, részben igazad van!

DJ Skyline
igen de az NFS V-ig nem volt olyan játék tudtommal ami csak egy márkával és annak szinte az összes típusával foglalkozott volna...úgy hogy még a rendõr is porse'...

IMYke2.0.0.0
Hát ezért rinyálok én is.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még mielõtt félreértenél: ezek egy márkának voltak / vannak szentelve!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
szerintem nem lóg ki max a porschék miatt..de az nem baj a porschékat is szeressük'!😄
de ha már felfejlõdött egy szintre(álá porse) akkor azt mér kell lerombolni...pl a zsaruk,törés,duda,fényszóró ki/be kapcs,stb...még elakadásjelzõ is volt...aminek a fele már a harmadik rész óta van...olyan nehéz dolog azt megcsinálni hogyha megnyomom az "L" betût akkor kikapcsol a fényszóró,ha a "H"-t akkor dudálok...igen lehet azt mondani "hogyha nem tetszik ne játsz vele"...de ezt nem lehet csak úgy mondani egy NFS fannak akinek megvan az összes rész,és végig kísérte az egész játék fejlõdését...

IMYke2.0.0.0
Ellentmondanék:
- Ford Racing 2000, Ford Racing 2001, Ford Racing 2 (jön a 3!)
- Mercedes World Racing
- Corvette

Ennyi jut elsõre eszembe.

Jagi
Jogos a garázs menet közbe nem lehet beszerelni a féktárcsákat, meg a unique nitro-t! 😄DD

Jagi
Sõt az egész "autósjátékok" storyban nem volt olyan, mint az NFS5.
Egy játék sem volt egyetlen márkának szentelve (modellek, fejlõdéstörténet, a legjobb a teszpálya volt. szvsz)

Jagi
Játékmenetre nem lesz más sztem
csak több autó, nagyobb pálya,
hadd feküdjön ki a videokártya!
Jobb tuning, vynil stb...
Ua. lesz mint az 1 csak expansion packkal.(sztem)
Bár az sokat jelentene, ha szivatni lehetne benne zsarukat! 😊))
Bár az NFS5-tõl nem tudtak jobbat(sokkal tovább fejlesztették mint az NFSU-t v. a HP2-t), de az 5-ös egy kicsit kilóg a sorból.
Ha megnézed e nélkül a sorozatot, fejlõdik. Ez az NFS feeling, nem törik, lökdösõdhetsz, gáz tövig, csak szórakozás.
Az agyonmodellezett játékok nem is igazán azok már. sokkal hamarabb felb*szom magam rajta mint bármely NFSU-n. (látsd Colimmekréé: gombaszedés + minden jég)

DJ Skyline
tehát akkor
*várom már
*bütyköljek

DJ Skyline
igen csak az a probléma hogy az Under1 hibáit nem lehet elfelejteni...leglábbis én nem tudtam...tehát én nagyon várom mr újra bütyküljek,"színezzek",és a saját ízlésemhez alakítsam,fejlesszem az autót,de ha megint benne lesznek a mindenki álltal ismert hibák...amúgy számomra nagy pozitívum az hogy a garázsban tuningolunk,és nem az aluljáróban mint az egyben volt!😄DD

Jagi
Persze, bódottá. El lehet vele b*szni az idõt.

DJ Skyline
igen,még jó,hogy azt írtam,hogy " repülõgép kereke tetszik?😄DDDDDDDDD"...

M@TriX
majd ha nem veszi senki a gémeiket akkor majd rájönnek, mint írtam erre is van igény, nézz bele mondjuka mónikasóba és rájösz nem csak értelmes emberek vannak a világon 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
arra még én hívtam fel a figyelmet, a PR-eseket most gondolom jól segberugták, hogy milyen képet választottak 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
igen de ha már egyszer eljutottak a topra(Porschés személyében)akkor most miért kezdik el elb*szni a dolgokat...Porschésig tök jól fejlõdött az NFS...HP2 is még jó volt...habár nem volt akkora fless' mint a porschés,de akkor is megvolt a fííling'...aztán jött az U(aminek elõszõr nagyon megörültem mert szeretem a tuningot) és mondtam yesz,milyen jó végre egy játék ami frankón ezzel foglalkozik és elkezdtem játszani,majd a géjm' felére elszállt ez a nagy öröm,mert lineárissá vált számomra, és a megvalósítás sem olyan volt amit én(szerintem nem csak én) vártam egy Need for Speedtõl,és magától ettõl a tuningolástól...aztán félek hogy ugyan ezek a hibák ismét megmutatkoznak majd az U2-ben...

Jagi
Ne ítéljetek neg vmit ez alapján, várjátok meg a kész terméket!
Asszem én leszek az "elsõ" aki kiprobálom. 😊))

examinee
a kéen szerinted 20 mp-ig kanyarodik az autó???
Amugy meg ha figyelnétek akkor a repülõgéprõl van szó nem az autórol!

M@TriX
én is ezt mondom mindenhol 😊
Akinek ami tetszik. Nekem nem kell, hogy más is játszon az én kedvenc játékommal, csak azt nem szeretem, ha mondjuk cseszegetik a kedvenc játékom.

A véleményem amúgy az, hogy tényleg abszolút más stílus. Sok embernek bejön a "csakegygombotnyomokésnyerek" játék. Hálóba mi is nyúzzuk (mert más nincs). Szóval ízlések és pofonok.... (ízlést nem adhatok, de pofont azt igen) 😊

Jagi
Különben is ez csak egy szar demo!

(tisztelet a kivételnek)

Jagi
Sztem tök felesleges ez a vita. Tudják ezt nagyon jól õk is! Ugyan abba a hibába estek mint az Invictus az SLR-rel. Rövid határidõ, fõnök ordítja a fejüket, hogy már tegnapra kellett volna a demo, stb...
Tudnak ezek szépet is csinálni. NFS5 pl. tényleg isten volt, nekem nagyon bejött. Porsche funoknak ugye kötelezõ. Valakinek ezért nem tetszett.(vagy a mára már butácskává vált grafika miatt)
De rá van irva a dobozára (benne van a címben) Porsche unleashed!
----Aki nem csipálja nem játszik vele! a.k.a. NFSU 2---
nem kötelezõ

IMYke2.0.0.0
Mond neke vmit ez a fogalom: doboz?

IMYke2.0.0.0
Te tényleg ennyire hülye vagy?
0.1 mp-ig kanyarodik ez az autó???

DJ Skyline
én a repülõgép kerék alakjáról beszélek...de np...

Istencsászár
de fogd már fel agyilag ez egy szerencsétlen szar kép ami lehet hogy kb 0.1 mpig tart ez a kerék állapot azt te ugyse látod meg soha hogy ilyen mozgás közbe

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
a repülõgép kerekérõl honnan tudod hogy rugózik?

IMYke2.0.0.0
Ne legyél még hülyébb! A képen az autó KANYARODIK, még pedig balra. Ebben az esetben - persze fizika nulla a NFSU2-ben - az autónak (még ha "sportos" is egy autó felfüggesztése) az autónak jobbra, azaz a képen balra kellene dõlnie ---> A gumi fölött látszania kellene a kerékdobnak!
Érted????

examinee
Nem értem mért a hibáakat kerestitek!!
Minden gammában van egy csomó hiba!
Nem értem mért ezzel foglalkoztok!

DJ Skyline
saját oldalról könnyû!

DJ Skyline
ok

Istencsászár
HÁT BAZEG ARRA NEMKONDOLTÁL HOGY AZ A KERÉK RUGOZÁSKÖZBE VAN MADÁR ILYEN NINCS ENNYI SÖTÉT EMBERT

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
... tényleg 😊))) [isteniek ezek a smiley-k! Ezekrõl mindig Forrest Gump jut az eszembe )

RelakSfromhome
Gondolom a pilóta nézett így ki, mikor rájött a dologra

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0

RelakSfromhome
Mi van vele? Rászorultak a féktuskók, ami megakadályozza, hogy elguruljanak, és?

DJ Skyline
nem én gyúrok ilyenekre...annak mond meg aki kiteszi az oldalra...sajnos ilyen képeket tesznek ki amin látszanak ilyen érdekes dolgok...mutathatok még 1et!😛P repülõgép kereke tetszik?😄DDDDDDDDD ....az a baj hogy ezeket nem lehet nem észre venni annyira szembetûnõ...

IMYke2.0.0.0
Mire lehet fogadni?

IMYke2.0.0.0
Akkor sorold pl. a TOCA Race Driver 2-rõl...

BBird
Fiúk! Nálam lehet megtenni a téteket! :-)))
Istencsászár
😄DDD jó képek szépek csak nemtom mi az értelme ha egy ilyen képet kolpnak ami mozgás köbe van és 2mmerõl nézik a hibákat nevetséges ha ilyenkere gyursz ilyet bármelyik játékból szedek neked ilyen közeli képet és rolom mi nem teccik.

DJ Skyline
akkor jobb egér és másold ki a Cím(URL)-t...és tedd be egy explorerbe....ennyi...bekell jönnie mert ha én kimásolom úgy ahogy mondtam nekem bejön!😛

Hentes Bill
mennyi bajotok van nektek

Boldog Karácsonyt!