Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
7.* a rekord a menekulesben
CSOCSO
nah.. akkor nem csak en vagyok debil
hat lehet hogy van benne valami mert nekem nvidiam van es megy full grafikaval meg az antialising is, szomszedomnak ATIja van neki nem megy az antialising, de nem mondanam hogy szopsz es hogy le kellene venni a grafikat olyan nagyon, meert szomszedomnak is full grafikan megy az antialising kivetelevel es csak egy 9000es atija van

Az életben vannak fontosabb dolgok a pénznél, de azokhoz a fontosabb dolgokhoz pénz kell...

CSOCSO
hehehe de NEM MEGY!!!!!!!!!!
ne nezzetek hulyenek....
Lacc
Majd a tuningra kiváncsi leszek, remelem nem nagyoljak el.
CoolStuff
Kipörgésgátló kikapcsolva!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

examinee
És ez most így fog menni hogy le kell vennem a grafikát és akkor nem olyan szép a gép???? Szopok mert NFSU nvidiára készült és nem bírja az atit?

fitutufi
sehol az a gond !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

CoolStuff
Sztem meg graf elmegy... táj szar... feeling jó, bár a versenyzõs szakasz átlátszó lezárásai rontják az összképet...
MI-n is van javítani való, bár néha, 1-2 sofõr feldühödik és gyorsul utánam (esélytelenül😊).
Szal a fullig sokat kell javítsák, de nem rossz!
Ez a free rum olyan Midtown Maddness szerû lopadék!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ami zavar még a gémben, hogy nem lehet kicsiny gáz adagolással izzítani a gépet, csak egy naggyal...
Meg miért van az, hogy induláskor nem tom folyamatosan nyomni kézifék mellett a gázt és kereket pörgetni?
Most, ha nyomom a gázt, egy idõ után visszaesik...

rezsofiz
Igen,nekem is ez volt,aztán levettem AA-t, és tökéletesen ment

sazl : c

de hidd el ha leveszi az antialisinget nem lesz fekete kepernyoje

Az életben vannak fontosabb dolgok a pénznél, de azokhoz a fontosabb dolgokhoz pénz kell...

Istencsászár
Na emberek:
-nagyon szép a grafika (pályák autók elmoódások fantasztikusak)
-végre van esõõ!
-nagyon állat hangok
-atom tunning kocsik
-nagyon nagy halálos iramban feeling
nagyon ottvan az egész gamma
GRAT EA szép munka!!!!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CoolStuff
klikk az enter password-re, aztán beírod és enter!😄

rage
9800 Pro - semmi gond vele max detailen
4.10-es Catalysttal

Talán a driver nem mindegy

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Amse
most nyomtam párat. 9,08 mp a rekordom =o)
de nyomtam 5 perceset is.

nem tudom, kaptal e mar valaszt, ha nincs kep arrol a full screen antialising tehet es reszben a lassusagrol is, meg meg a enhanced contrast lassitja nagyon!

karikusz
"vagy te menekülsz vagy õ."

kiru.😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
törés?...azt hol láttad?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

fitutufi
megnéztem a demot !
törés nagy xar még mosse volt ideje az ea-nak hogy megcsinálja a törésmodelleket , akkor mit fejlesztett eddig ??? graf az vmivel jobb 😊
de különben teccik csak naon hasonlít az 1-hez ! 😞

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Amse
odamész 1 ellen mellé és amikor telefon van a bal felsõ sarokban akkor enter.aztán vagy te menekülsz vagy õ.

karikusz
hogy van neked ennyi menüpont?....nekem nem volt, csak asszem 4

ranGer2
úúú performance ban még nem voltam 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ez jól jött, köszi.

hogyvan ez az otthagyos verseny?

http://thenamelessphoto.com/

CSOCSO

mi hol van.. lehet nem teljes.. nemtom
ranGer2
jössz megint??

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

honnan lehet a demoját letölteni??ahonnan gyorsan le is jön ??
akkor tevótá...valaki kilépett a játékból és automatikusan nekem is kilépett😞

ranGer2
ja

vegas.neked így volt leírva a neved: ShArPh???

ranGer2
mi is volt a neved??

ranGer2
igen? 😄

Én elõbb jáccottam veled!
csak valaki kilépett belõle....

ranGer2
figyi... csak vissza kéne olvasni mert nem te vagy az elsõ akinek ez a problémája

SinClaiR
Azt hiszem igazad van. Nem kellett volna sg n kérdeznem, hiszen ugysem tudtok segíteni. Ha már egy élcelõdõ beszólás megértése is probléma.. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

ranGer2
szerintem inkább mennyé vissza BF ezni 😊 vagy mi a szösz U42 zni

SinClaiR
Nah ja, tipikus ovodás vagy, bizonyítottan 😊)
Problémám, mit alant ecseteltem, galériámban megtalálható 1 képben is. Valakinek ötlet? /High detail/

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

ranGer2
Igen!

Bandi 18
OK ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ranGer2
Nah jóóó persze jön az amcsi hülyegyerek a szar kis alap zöld 350 z jével végig vezetek! erre az utolsó k kanyarban bekeményitett és megelõzött hiába nyomtam a nitrot mint a barom nem tudtam visszaelõzni! 😄D 2 cm ha volt köztünk 😄

DJ RX7
ADSL 512/64

:3

DJ RX7
ADSL 512/64

SinClaiR
rakj még pár kérdõjelet, hátha nem egyértelmû.. 😊

Ott csak egy van jelölve, a többit meg kell keresni?

Bandi 18
Gratula!!! Mivel szeded??? Milyen gyorsan???????????????,

DJ RX7
63%

DJ RX7
63°220 mb van leszedve 😊))))))))

ranGer2
nem csináltam egy accot és kész!

Bandi 18
80mb lenn van még 4 óra van hátra (JUHÉÉÉÉ)