14991
-
úú arra gyúrni kell! :) -
én meg megfogok bukni -
majd 5k :) -
Bandy11 #4704 biztos romlik az átlagom két jeggyel ha kijön -
Vagyis hát ilyen félig-meddig :DDDDDDD -
a négyezres ugyis az enyém vót :D -
Bandy11 #4701 Én úgy olvastam hogy nov 15-én -
ték -
Majd kiderül. -
fingunk se' sincsen'... -
Bandy11 #4697 15 én nyomják ki hiovatalosan ugye? -
bákos! -
:DD -
Nekem kell :)
igen, pókember :D -
Bandy11 #4693 énse raktam fel de akkor is a végén má csak quick racen lehetett olyan kocsival menni amin rajt volt -
+n -
A logódba az Pókember? :D -
Bandy11 #4690 Mi a faszt törődtök vele neki nem tetszi akkor oké baszki menjen a sims fórumba -
én nem szeretem a wide body kittet... -
Ezt mondmo énis! de az ilyen akinek habzik a szája arra hogy törhessen meg zúzhasson az mnjem Flat outozni.. :) Ha jól tudom ott mind concept autó... -
Vedd már észre, hogy élvezi a helyzetet :) -
Ja. Arra az 1 versenyre. pfff... -
Bandy11 #4685 Viszont remélem itt nem a végén kapom meg az összes tuningot mer az egybe csak a végén keptam meg a sárvédőszélesítést. -
Todmit akkor keresd meg az összes hibát a gameben aztán csorogjon rá a nyálad hogy HÚDEÜGYESGYEJEKVATYOK megtaláltam a hibákat...
És különben ki mondta hogy én elvakultan jónak tartom... egyszerüen nem szapulom állandóan... -
nem ártana a gumiban egyet nyitni...nyissak nektek gyerekek?:DDDD -
engem nem zavar... -
Te akkora Segg vagy öcsém! Ha ennyire csak a negatívat tudod terjeszteni erről a gemről akkor töröld le a pícsába és huzz el a fórumról!
Lehet mindenkinek véleménye de a tiéd folyton csak negatív senki nem kiváncsi arra hogy folyton basztatod a gamet!
-
Lehet kéne nekik nyitni egy topicot, ahol veszkedhetnek. :) -
Bandy11 #4679 Aha akkor minden ok mindegy lényeg a lényeg tényleg jó játék lesz
--------------------------SZERINTEM!!!!------------------------- -
ja meg csak a porschéval kellett leszerződni...nem vol még mellette 10 másik cég!:DD -
Licensz az van, csak a kocsi nem törhet. posrhéban azért volt, mert megengedték, hogy legyen, meg ugye "porshe unleashed". -
Nahlátod akkor most ki magyarázza meg ennek az inteligens uriembernek hogy azé nincs törés mert nincs ÉS KÉSZ! kell itt álllandóan hogy ő a fasza gyerek meg húú de szar a game... Jó hogy más nem szól de szerintem nem csak engem zavar... -
ó itt már vagy 1 hónapja megy lassan!:DDD -
flém, szeretem. :) -
Bandy11 #4673 Na kezdődi itt is a fórum párbaj
-
Bandy11 #4672 Persze olvastam neten hogy nem rajtuk múlott nem engedték nekik hogy lehessen törés (nfs u 1-ben)azt ezé nem lett az underground 2-ben sem -
Na már megint adod az okosat.
Szerinted, csak neked szabad véleményt nyílvánítani kisgyerek?!
Fogd már vissza magad, vagy ha fájdalmad van, menj Anyudhoz sírni, és ordíts a mellére dőlve, hogy bántják az "über-fasza" játékodat!
Nevetséges vagy.
Amennyiben zavar, hogy valakinek objektív véleménye van arról, amit te elvakultan jónak tartasz, akkor számolj a következményekkel, de leginkább: ne szólj semmit, mert akkor maradsz igazán bölcs. Hivatatlan prókátorokból van elég, nélküled is.
Az a röhej, hogy - bizonyára - más Játék esetében Te is pontosan ilyen kijelentéseket tennél ekkora szarvashibák észsrevételekor (nincs törés, még akkor is, ha csak Arcade, minden feldöntött tárgy újratermelődik, minden féknyom eltűnik egy idő után, bazi nagy villogó nyilak stb.)
Szóval, ha nem tetszik a véleményem, egyszerű: ne reagálj rám!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Én Rx8
R3aLis3 Mustang :)
jaja Törés lehetne azt énis hiányolom de nem olyan olcsó az a licensz nahmeg az autócégek sem biztos hogy beleegyeznek hogy törjön a kocsi.. aztán lehet kurvajó törésmodelleket késziteni ugysem fognak beleegyezni aztán lőttek a suprának meg a skyline nak és az összes többi licenszelt járgánynak... ha törésmodellt akartok akkor concept autókkal fogtok gamelni :) Véleményem szerint ha nem Tudnának az EA-s arcok törésmodellt csinálni akkor már a Porsche Unleashed ben se lett volna :) és miért törtek a kocsik? mert olcsó volt a licensz a régebbi kocsikra (gondolom én).... -
Bandy11 #4669 Ja és végre áldom a fejlesztőket lehet érezni hogy a kocsi hátsokerekes vagy sem!!!ÁMEN -
Bandy11 #4668 én rá vagyok izgulva a mustang-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meg az Audi-ra