Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egyebkent a teljes jatekban lehet nappal is versenyezni es LAN multi mod is lesz benne!"
Forza.
Forza.
sem az options menüben nincsen, sem a játék honlapján a a featuresben!
igérgették, igérgették már az egyhez is(peccsben), de csak egy amatõr által barkácsolt cuccal ment. Ugy ahogy.
Jah, megéri a pénzét... sõt, ennél jobban egy játék sem éri meg 😉
Forza.

nekem qrvára bejön a demo, igaz hogy szar a gépem, de karácsonyra jön a ps2, majd én azzal fogom tolni 😊
pú, marha jó gém... méghogy semmi változás az 1 óta...

Boldog Karácsonyt!
Figyi.. elõször level detail maxra tevése aztán veszed le az aa-t!! mert ha fordítva csinálod a detail visszanyomja az aa-t!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
aha...hát,persze...hihető volt
de lesz még kevesebb, csak marha féradt vagyok!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nah megyek jatszok ilyet 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

..::S::L::M::..
grafika: biztosan szép, de nálam (640*480, minden low, minden effect off) kicsit csunyacska... mondhatni ocsmany. najo azert annyira nem...
a demobol nem sok dolog derul ki, max annyi hogy nem sok mindent valtoztattak a jatekon. lecsereltek a zenet, a korvonalat, es igy kb ennyi. azert a fullt megnezem.
Elõre is köszi...
Azt nem mondom hogy megveszem, abbola penzbol inkabb a gepet fejlesztem, meg hamarossan megjelenik evek ota vart jatekom a World of Warcraft amit csak havidij elleneben lehet nyomni, szal most arra gyujtok. Mellesleg most vizsgazok majd vezetesbol es a jogsi melle auto is kellene 😊 bar egy eredetu NFS UG 2 es jobb mai kocsi kozt eleg jo kulombseg van. Egyebkent tobb tapasztalatra van szugsegem hogy biztosra azt mondjam hogy ezt megveszem. Ami fontos tenyezo az az online jatek. Mert singleban megcsak elszorakozok vele par honapig, es talan kesobb is eloveszem a polcrol. De a van benne vegre normalis elvezheto netes jatek, akkor mindig fentmarad a gepen! Mert hat ugye ember ellen jatszani megiscsak elvezetesebb mint a gep ellen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A softrider nagyon kiraly otlet, az nagyon tetszik amikor a Car Specialites Shopban mutatja a rugozast, jobbrol balrol.. 😊
Ha jovo ilyenkora leesne az ara lehet meg is vennem eredetibe, de az elso resz is 12000 Ft meg mindig! :-O (Amugy megeri a penzet!! )
Szerintem az elso reszt merfoldekkel maga mogott hagya!
Az esso nagyon jo otlet. Meg tobb fele kepen is van elmosodas, nem csak akkor ha direkt bekapcsolod. Ahogy nitronal az auto hatso lampai huzak a feny csovat az nagyon vad. A taj elmosas is szep, de komoly versenylen a semmit latas miatt folosleges mint az elso reszben is.
Errol az egyszall Nissan 350Z rol inkabb nem mondok semmit, ugy **** ahogy van, majd a mazda RX8 as!! 😊
A szinten egy szall circuit palya szerintem egesz jo, szokni kell a nyaktoro kanyarokat es ha mar jol megy lehet elvezni.
A Drift is egesz jo, bar ugyvetem eszre nehezebb lett, talan a forgalom miatt.
Az hogy a varosban kulonbozo boltokban kell vasarolni az nagyon realisa teszi a jatekot.
Amugy ezeka dolgok miatt kicsit GTA fillingje van, de azert ossze sem lehet hasonlitani a kettot!
Egyebkent a teljes jatekban lehet nappal is versenyezni es LAN multi mod is lesz benne!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
De a HL2 source alapján odabasz minden gémet!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Attól én is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én arra értettem, hogy "Istencsászár" úgy volt ájulva attól, hogy van esõ is benne...
De, ha mondjuk esõ helyett békák hullanának, akkor attól lenne elájulva, érted?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem nyomjátok fel ha tudjátok fullra és akkor alkossatok vélemányt!!
Õszintén szólva ez a demo elég szar... de sok jóval kecsegtet a full!😊
De ez a törés, meg, hogy csak este van, az már idegesít!
Ja és a rendõrök... pedig milyen zsír lenne, ha gyorshajtásért büntetnének, nem?
Sok ötlettelen játékgyártó!:p
A lassúságról a kormányom tehet, 1 ben is ez volt a probléma, ha be van kötve, lassított felvétel, ha nincs, akkor jó.. érdekes

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ez kábé olyan szintû örömujjongás volt "Istencsászár"-tól...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Végre vannak hulló békák!
Najóvanám!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

http://thenamelessphoto.com/