Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbõl a képbõl látszik hogy nem sok minden különbség van az 1 és a 2 grafikája között

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Mi az a catch up az options-ben??
Nagyon atom a game!!csak akadozik de nembaj mert délután meglesz az új alaplap meg a proci
Mér' bocs?
Azt, hogy vesz is le én nem tudtam,
új volt azér' irtam le mégegyszer!
Úgyhogy semmi gáz. Mért lenne.
Azt, hogy vesz is le én nem tudtam,
új volt azér' irtam le mégegyszer!
Úgyhogy semmi gáz. Mért lenne.
ja biztos nem figyeltem!
bocs!
bocs!
ok
amugy nem csak ad nitrot ha ügyes vagy hanem el is vesz ha nekimész egy autonak vagy nagyon bána vagy!
amugy nem csak ad nitrot ha ügyes vagy hanem el is vesz ha nekimész egy autonak vagy nagyon bána vagy!
bocs félreirtam! nem a "K" ill "L" betüvel hanem a "J" betûvel lehet most probáltam!
Mégegyszer bocs!
Mégegyszer bocs!
nekem jobban tetszik a zöld...nem is nézem a rajta lévõ matricát,mer' nem arra figyelek!:DD
Sztem az 1 etlen értelmesen kinézõ az ezüst. azöldön ott van az a csúnya lila "paca" LOL!
DE VÉGRE EGY NORMÁLIS KAMERANÉZET!!!
Jó, hogy látod az orrát! Én most "vezettem" elõször belsõ nézetbõl úgy, hogy nem rontottam szét a verdát a jobbos kanyarokban! Bár középrõl nézed, ez hátrány!
DE VÉGRE EGY NORMÁLIS KAMERANÉZET!!!
Jó, hogy látod az orrát! Én most "vezettem" elõször belsõ nézetbõl úgy, hogy nem rontottam szét a verdát a jobbos kanyarokban! Bár középrõl nézed, ez hátrány!
Ha a 2-rõl beszélsz, akkor taníts, mester! Minél többet gyakorlom, annál szarabbul megy, pedig már a stability controlt is kikapcsoltam 

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
én értettem..egyébként inkább skyline télleg'...
különben szépek a demoban a 350Z-k kivéve a sárgát,és a tégla színût(LOL)...a spinner felnis...az ezüst,meg a zöld az szép...legszebb a zölf de az ezüstnek jobb a teljesítménye...:D

különben szépek a demoban a 350Z-k kivéve a sárgát,és a tégla színût(LOL)...a spinner felnis...az ezüst,meg a zöld az szép...legszebb a zölf de az ezüstnek jobb a teljesítménye...:D
Ne kukacoskodj! Azér' írtam hogy vagy: "Inkább Skyline, ha már Nissan vagy RX8."
Inkább egy sky mint, a 350, vagy 1 Mazda Rx8. Bocs, ha félreérthetõ volt, de így gondoltam.
Inkább egy sky mint, a 350, vagy 1 Mazda Rx8. Bocs, ha félreérthetõ volt, de így gondoltam.
szivesen!
ha nincs kedved nem kell bemenni!
az undergrund 2 többt ér mint a tanítás!
én sem megyek inkább játszok!
az undergrund 2 többt ér mint a tanítás!
én sem megyek inkább játszok!

én nekem összesen 5db bolt van a térképemen a drift,és circuit köröket leszámítva...tehát összesen 7 köröm van a térképen...
annyira hatása alatt vagyok a demonak hogy már nincs is kedvem bemenni 4 órára a suliba!:DDDD...
helo...
naaa...
megvan a demo...ki is próbáltuk multin,és free roamingon vagy mi a francon...hangok eszméletlenül jók lettek...végre más más hanjuk van a kocsiknak és nem ugyanaz...ötletesek a tuningok...állízható a nitró füst szín,meg ilyen egyéb huncutságok...grafika ugyanaz szerintem,talán egy kicsit jobb...irányítást még szokni kell,kicsit nehezebb lett mint az egyben,de csak egy kicsit...egyetlen egy hiba hogy nekem ugyanúgy villog a képernyõ a videók(verseny elõtt,után) lejátszása alatt,mint amikor az egyben bekapcsoltad a motion blurt és vibrált a menü...lehet egy új Nvidia driver majd segít...drift elég gyatra ezzel a 350Z-vel...Circuit meg elmegy...
multi is hangulatos...majd ha haza jöttem tolhatnák egy kis onlájnt'...:D
naaa...
megvan a demo...ki is próbáltuk multin,és free roamingon vagy mi a francon...hangok eszméletlenül jók lettek...végre más más hanjuk van a kocsiknak és nem ugyanaz...ötletesek a tuningok...állízható a nitró füst szín,meg ilyen egyéb huncutságok...grafika ugyanaz szerintem,talán egy kicsit jobb...irányítást még szokni kell,kicsit nehezebb lett mint az egyben,de csak egy kicsit...egyetlen egy hiba hogy nekem ugyanúgy villog a képernyõ a videók(verseny elõtt,után) lejátszása alatt,mint amikor az egyben bekapcsoltad a motion blurt és vibrált a menü...lehet egy új Nvidia driver majd segít...drift elég gyatra ezzel a 350Z-vel...Circuit meg elmegy...
multi is hangulatos...majd ha haza jöttem tolhatnák egy kis onlájnt'...:D
szerintem már az összes boltot megtaláltam!
a lényege hogy kis félreesõ utcákban vannak!
a lényege hogy kis félreesõ utcákban vannak!
amugymeg eliram hidraulikus lett volna! Én is most keltem!
bármint L
kikapcsolni az "l"betölvel
a bárosban akárhol jársz tök mindegy!
megynyomod a "K" betüt egybõl külsö nézetbe vált és a nyilakkal jobb bal stb mozog az autó!
megynyomod a "K" betüt egybõl külsö nézetbe vált és a nyilakkal jobb bal stb mozog az autó!
"ez a hidraulokos biszbsz elég csesznye!(de ezze is kapunk bonust!)"
Az mi most keltem fel és nem ugrik be, hogy láttam volna hasonlót?
Az mi most keltem fel és nem ugrik be, hogy láttam volna hasonlót?
amugy a játék biztos hogy élvezhetõbb lesz!
észrevettétek ha kapsz bonust akkor a nitro egyre több lesz!
ja és a GPS a már felfedezett boltokhoz vezet( ahová ujbol el akarunk menni!(vagy versenyhez)
ez a hidraulokos biszbsz elég csesznye!(de ezze is kapunk bonust!)
észrevettétek ha kapsz bonust akkor a nitro egyre több lesz!
ja és a GPS a már felfedezett boltokhoz vezet( ahová ujbol el akarunk menni!(vagy versenyhez)
ez a hidraulokos biszbsz elég csesznye!(de ezze is kapunk bonust!)
Néhány dolog a nitro-ról:
1. Állóhelyzet: Jó mert ilyen nem volt az 1-ben, de pazarlás.
Rendesen kifúj 4 helyen sirály.
2. Két palack van, ez jó! :)))
3. Ha csinálsz valami okosságot töltödik. LOL!!! Ül vki a hátsó ülésen
és menetközben csetélgeti vagy csak utántõti? kacagságos!
No reality
4. Javult a hatásfoka, lehet vele pöckölni.
5. Blur Motion jobb lett, élveztem. Az 1-ben zavaró volt.
Kérdés: csak a fullscreen AA-f kell offolni, vagy a Blur motiont is? Mer' azt nem szeretném.
Sztem a demoban minden a helyén van a kocsit kivéve: N 350z. Mit szeretnek annyira rajta sz EA-nél? Inkább Skyline, ha már Nissan vagy RX8.
1. Állóhelyzet: Jó mert ilyen nem volt az 1-ben, de pazarlás.
Rendesen kifúj 4 helyen sirály.
2. Két palack van, ez jó! :)))
3. Ha csinálsz valami okosságot töltödik. LOL!!! Ül vki a hátsó ülésen
és menetközben csetélgeti vagy csak utántõti? kacagságos!
No reality
4. Javult a hatásfoka, lehet vele pöckölni.
5. Blur Motion jobb lett, élveztem. Az 1-ben zavaró volt.
Kérdés: csak a fullscreen AA-f kell offolni, vagy a Blur motiont is? Mer' azt nem szeretném.
Sztem a demoban minden a helyén van a kocsit kivéve: N 350z. Mit szeretnek annyira rajta sz EA-nél? Inkább Skyline, ha már Nissan vagy RX8.
tök jó a demo!
DE a drifft elég kakira sikeült! (vagy csak ezzel az autoval?)
DE a drifft elég kakira sikeült! (vagy csak ezzel az autoval?)
Kiadták a játékot?
ja es ha a startvonalnal nitrozok akkor megjelenik ket fekfenyszoro... csak ugy a levegoben:) lol
0.55
ja es az elobb telibetalaltam oldallal egy oszlopot.. csinaltam tole egy bukfencet:)
ja es az elobb telibetalaltam oldallal egy oszlopot.. csinaltam tole egy bukfencet:)
nah mentem 1.00-at....
gyonyoru volt sracok!!!!! 3-4 szer olyat drifteltem mint az initial d meseben!!!! vegig epphogy nem erintve a belso ivet.. baze. hogy miert nem lehet lementeni a replayt..ppff.. csodas volt!!
gyonyoru volt sracok!!!!! 3-4 szer olyat drifteltem mint az initial d meseben!!!! vegig epphogy nem erintve a belso ivet.. baze. hogy miert nem lehet lementeni a replayt..ppff.. csodas volt!!
amugy nincs fent neked az nfsu1? nem akarsz csinálni screenshotokat 1 és 2. részrõl, h összehasonlithassuk a kanyarok poligonszegénységét?
mert az elsõ részrõl nem elékszem, hogy a szögletes kanyar ugrana be, de ebben ez szörnyû :(
mert az elsõ részrõl nem elékszem, hogy a szögletes kanyar ugrana be, de ebben ez szörnyû :(
Forza.