14991

[ Garage | FAQ ]
  • HellBurner
    Hé srácok most kopogott az ajtómon az unokatesom aki 10 percre hazaugrott amerikábol és ideadta nekem a Need For Speed Underground 3-at. Most rakom fel majd 2 év múlva rakot fel képet
  • HellBurner
    van = vagy
  • HellBurner
    Nem hinném hogy egy csomó ember hirtelen eredeti-t szerzett volna. Viszont ha nem az akkor honnan a f*szból van hozzá crack-ed. Feltörted van mi??? Ez nem az ovóda hogy : Az én skyline-om százhuszonkettötizenhatszor gyorsabb.
  • davos80
    Ülsz a monitor előtt és matyizol arra, hogy neked megvan, közben meg mégsem.
  • CUCLI
    miafasz?
  • Tibor
    hát a profik úgy reméljük
  • Jagi
    Én ilyet nem mondtam. :DDDD
    De lehet, hogy iszonyat gyors postán rendelik,(from USA) és 10 perc alatt törik a cuccot.
  • Jagi
    Szerinted müxik a videorögzítő(amit az 1-hez találtak okos emberek) a 2-höz is?
  • ranGer2
    csak nem ELLOPJÁK? A HULIKÁNOK!!! :DDDD
  • Jagi
    Vagy előrendelhető, mint a cdgalaxynál. : DDDD
  • Jagi
    Ja, külföldi hubokrol le lehet szedni, csak mi nem a tengerentulon vagyunk hanem itt ebbe' a szutyok országba!
    Lehet be se engedik, mer' olvassák a fórumot és nem akarnak vérengzést.
    De ha elolvastátok a zárójeles részt a nem hivatalos dolgokra vonatkozik. És vajon miért? :)) Találjátok ki honnan szerzik a gamét akik feltörik. Sztem nem írtam marhaságot. :))
  • ranGer2
    ugy is jó!
  • BBS
    Inkább csütörtökre.
  • ranGer2
    ha ma jelent meg akkor holnapra feltörik! :)
  • 20TYA
    Haver most szólt, hogy látta a jájékot a CORA újságban 11,5kFt-ért pc-re és ps2-re is. Szerintem ez csak kamu biztos a nov. 1. megjelenésre számítottak.
  • BBS
    Már bocs de az államokban ma jelent meg nézd meg az ebgames-en.
    Talán az eu-ban lesz csak 15-e.
  • Janek81
    Ezzel azért vitatkoznék :)
    (#5254)
  • Jagi
    Sajna ez a tényáláás! :DDDD :))))
  • Jagi
    Úgylátom, "górék" rendet kell raknom. Nem gáz, ha valaki mozigépész,
    DE most mondom először és utoljára, nov 15-ig semmilyen platformon nem lesz hivatalosan. (nem hivatalosan előfordulhat, hogy 1-2 nappal hamarabb felteszik valamelyk agyigtört verziót, 15.-e után biztos mindenki a szemétbe (meg a meghajtóba)kívánja majd annyi lesz belőle.)
  • DJ Skyline
    nem
  • Roland 92
    Neked Még nem volt ilyen?
  • DJ Skyline
    nm!
  • DJ Skyline
  • Tibor
    thx
  • Roland 92
    Ugy se Valami Formátumal van baj azt irja !Avit nem tud megnyitni?Vagy az a baj hogy Sony Vegassal Vágtam?Esetleg az Hogy 1.2 Gb?
  • Janek81
    Ha valaki esetleg nem nézte végig az új videt... :)
  • Tibor
    a tömörítőt
  • Roland 92
    Köszi Dj Skyline az üzenetedet!(#5239)
  • DJ Skyline
    nem lehet letölteni...majd ha a napi üzenetek száma 400 lesz akkor már megjelent!:DD
  • DJ Skyline
    1.megnyitsz egy videót...
    2.fönt van az audio és az deit között a video...arra katt(vagy csak simán Ctrl+P)
    3.kiválasztod milyen cuccba akarod lementeni(én DivXbe szoktam)
    4.megnyomod a Configuret ha kiválasztottad amibe akarod lementeni és ott beállítod a dolgokat(Compression Control,Data Rate)...minél alacsonyabbak ezek a számok annál kissebb lesz a mérete,de a minősége is rosszabb lesz...aztán ok...
    5.file--->Save as AVI...ennyi...
  • Tibor
    nekem nincs honnan lehet letölteni?
  • Hentes Bill #5237
    jó neked. egyébként nem köcsöglámáznék, ha nem nevettetnéd itt ki magad. tudod mit? tedd azt, elvézd a játékot, mi megvárjuk, míg fent lesz az nforceon, és nem szánalmaskodunk itt, hogy már toluk a gémet, mikor még csak tegnap ment aranyba :P
  • ranGer2
    azt nemtudja csak megvan-... :)
  • DJ Skyline
  • Roland 92
    Jé az megvan! és hogyan kell?tömöriteni vele?
  • Roland 92
  • DJ Skyline
    VirtualDub
  • Roland 92
    Igen
  • DJ Skyline
    #5218???
  • Roland 92
    Ui:Erre © Roland 92 ma 15:14 | Privát | Válasz | #5226

Egyébként tutok ajánlani egy jó és egyszerő divX tömöritőt mert a Demóból gigás videóim születnek!! Végtam egyet az is 1.2 Gb lett! PlZ Help