Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
mindjart toltom fel
Eisenhower
miez vazze suzuki ignis sport?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

CSOCSO
nah .. 3 szor hosszabb video lesz
CSOCSO
himbaloztatni konnyebb bill el mint kormannyal.. nehez rangatni akormanyt azert.. nem nehez de nehezebb.. de mondom. en probaltam ketszer a driftet de nem is tetszik.. az elso demoban tok jo volt a palya
Eisenhower
én meg ugy jövök lefelé hogy himbálóztatom a verdát jobbra-balra egyfolytában^^ és tolja a pontokat elõbb csináltam colossal driftet kaptam is érte 25000 pontot csak jött egy ktsg civil verda

Eisenhower
szvsz ha sikerül a multi részt megcsinálni talán leeht hangulatos gamest csinálni belõle császkálsz a városrészekben vagy haverokkal együtt aztán pl neten egy másik csapatba botlotok és mehet a party^.^ meg ugye ott a sok különbözõ mûhely is^.^

Eisenhower
92000 pont driftbe ^^

IMYke2.0.0.0
HUNamse-t látom, de nem tudok belépni hozzá 😞(((((((((

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
visszavaltasz igy felporog a motor (erosebbik nissannal!) majd kezifek.. es ahogy erzed az elso fekbe bele bele taposol egy kicsit vegig gaz!
CSOCSO
kormannyal nyomom.. hja es nem a drift palyan hanem a sima circuiton megyek.. drift palyan nekem eddig 30 ezer volt a csucs..😊 igaz ketszer probaltam de nem tetszett.. szal nem az igazitott fizikaju drift alyan megyek hanem a normal circuiton

( a driftnek most is mas a fizikaja?? vagy itt nem???)
CSOCSO
nah felvettem parat.. megprobalom osszevagni oket😊
RelakSfromhome
Ez engem is érdekelne, mert 70000-nél több még nem ment...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Amse
Kormánnyal nyomod?Nekem a drift az nem igazán megy vele.Valami tipp, hogy kell?

CSOCSO
nem ertem.. nem jatsza le vegig a replayokat😞 pedig olyan szepeket megyek😞
RelakSfromhome
ehh, csak azt találtam, hogy másnak is szar a fraps-al...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Én is kipróbáltam már. Igaz sokat nem tököltem vele, install, graf felnyom maxra 1024-ben, és tökéletesen fut... az már más kérdés, hogy még mindig nem értem, minek kell tükrözõdni minden szarnak az aszfalton... úgy agyon van csicsázva az egész, hogy már szinte ronda.
Az irányítás valamivel jobb lett, de így, hogy csak 1 autó van a demóban, elég lapos.
Az NFSU1-hez képest semmi újat nem nyújt. Aki már velem együtt ráunt az elõzõ rész komor sötétségére, az idióta fényhatásokkal, és a monotor körözgetéssel, meg csúszkálással, annak semmi jót nem tartogat az új rész.
Az egyetlen reményem az autókban van, meg hogy a full valamivel változatosabb lesz. Attól sem estem hanyatt valahogy, hogy a város nagy részét (mert az egészet nem) be lehet járni... na és.
Plusz pont, de mivel a város kb egyforma mindenhol, kurvára nem számít.
Szal egyelõre
RelakSfromhome
akkor tekerek 😊

CSOCSO
tekerj lejjebb.. en is ugy kaptam itt a forumon
RelakSfromhome
min grafon 20 fps, és slowmotion...

RelakSfromhome
nekem attól igencsak lelassul a gém... Fel tudnád rakni valahova, hátha a tiéd kicsit más... (w4r32m0nky rul32 😉 )

CSOCSO
en minimumra vettem a jatek minoseget
CSOCSO
2.0.0
CSOCSO
jolvan.. ujrainstalalom az nfsu-t mert egyszeruen nem megy mar semmi.. ugy bugos a jatek ahogy van.. a gyokerektol
RelakSfromhome
CSOCSO, melyik verzióját használod a FRAPS-nek?

CSOCSO
siraly.. alt taboztam es elszallt az egesz replay.. ranyomok es visszadob 😞((((((((((((((((((((((((((((
CSOCSO
jobb videot lesz ebbol mar most mondom😊
Most olvastam : sztem vegyél jobb hûtõt, ha hûzni akarod.
Csocso : csak 400 MHZ 2.5 barton (1,8) -> 3.2 (2.2)

RelakSfromhome
én ha beindítom a fraps-ot, cirka 2 fps-em lesz...

mint anno a juiced demobol 😊)

egy ien videot én is összeütök 😊

Laciiiiiii
oké kösz

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

CSOCSO
nah mentem videot kesziteni😊 majd jovok😊
[NST]Cifu
Pardon, igen volt egy visszavonás, mert a kapkodás miatt "kicsit" hülyén jött ki a szöveg. Ilyenkor jó lenne egy javítás gomb. 😊)

(Egyébként én úgy tapasztaltam, hogy sok játéknál 25-30% pluszt jelent az, hogy 2500+ helyett 3200+ beállításokkal fut a gépen, pl. Lock On, OFP, Joint Op., stb.)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CSOCSO
😊
CSOCSO
az egyaltalan nincs.... igy is valogattam 10 percig mire ratalaltam egy olyanra ami nem tulsagosan tucc tucc
IMYke2.0.0.0
OK, akkor a következõ reinstallkor már nem hagyatom ki vele 😊 (XP Lite király)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
az szep😊 hat ha huzni akarod akkor tedd 2.8 ra.. vagy ilyesmire.. de ilyen 600 ak nagyon durva huzasok egy ilyen 2.5 os procitol
IMYke2.0.0.0
Jöhet még egy vigyijó 😊)))
Zene jó, de lehet prögösebb is - csak ne metál 😊)))

CSOCSO
alapbol lassu az egesz video, mert igy vette fel a fraps.. de amugy lehet lassitani gyorsitani, ilyen effekt olyan effekt.. szal lehet jo sok dolgot csinalni... szerintem tok megfelelo akarmilyen homevideo osszevagasahoz
Laciiiiiii
jaja kira ...ugy ahogy van

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

CSOCSO
csinaljak meg egyet?😊 replay menu nelkul? esetleg hosszabbat?😊 a zene jo lesz nem?😊
Laciiiiiii
nah akkor ha leteszem 3,2 röl 2,5 re akkor miben lesz szarabb ?? jo:nem melegszik a procc

IMYke2.0.0.0
A kilassításokat is azzal csináltad?
Beszarok, én meg Adobe Premiert meg Ulead Video Studio-t szoktam telepítgetni ilyenekhez... 😞)
Még a végén rá kell jönnöm, a Windows-szoftverek is jók vmire 😊)))

ranGer2
REPLAY 😄DDDDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

CSOCSO
fpassal felvettem es a sima winfos movie makerrel ( ami szerintem kurvaraegyszeru es nagyon megflel egy ilyen video osszerakasara..
CSOCSO
ez erdekes.. az elobb meg lentvolt az uzeneted... es en arra valaszoltam.. visszavontad?es betetted ujra?
IMYke2.0.0.0
Mivel raktad össze a videot?

CSOCSO
ennyire tetszik?😊 hehehehe kosz

sajna nem fizettek😞
ranGer2
csak a replayt be kell állitani és felveszi 😛PPP nahmeg Fraps..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

[NST]Cifu
Pardon, a proci igenis kegyetlenül számít. Csak nem a 3DMark alatt. Az ugyanis videókártya bencmark és nem CPU benchmark...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!