14991
-
#5352 Tegyük fel hogy megvan... Feltörted magadnak, hogy játszhass? -
davos80 #5347 Pedig nekem is megvan.Pécén is. Kell? -
davos80 #5346 Ja úgy. -
HellBurner #5345 Azért érzödik hogy már nem birjuk tovább. Szerintem én megyek gyorsan és veszek egy ps2-öt, ha már ilyan jó haverságban van a duddits haverja mindenkivel elkérem töle a game-t. -
#5344 Nem is nektek mondtam, hanem azoknak akiknek "már megvan". -
#5343 ezt elirtad 2 ev akart lenni nem?? -
davos80 #5342 A drágának kéne 2hét bann. -
davos80 #5341 Nem mi kezdtük. -
#5340 Unalmas. muszáj ezt itt? -
davos80 #5339 BUZI-E VAGY?? -
farias #5338 Én is elkértem Duddits faterjának a heverjától,aki mellesleg az én lakotársamnak a legjobb haverja,s most mi is játszunk ezerrel.
Itt csak azért vagyunk mert nagyon szar a játék,kár rá várni,nekem elhihetitek. -
HellBurner #5337 Nem tudjátok szoktak NFS UG LAN versenyt rendezni (sajna nincs netem), mondjuk országost? Vagy csak Online oszt kész? Lehet nyerni valami nagyon faszát? -
#5336 Jééé! Ezt eddig is megtehettétek volna!! Minek irogattok ha nem tetszik?! Huzzatok el játszani valamivel! -
#5335 Nem.
Na de mondjátok már el mér vagyok szánalmas???! Azért mert megvan egy kibaszott játék??!! És nem azt mondom hogy a haverom haverjának is megvan, hanem azt hogy nekem és a faterom haverjának! -
protection #5334 Renben -
HellBurner #5333 Mindenkinek: ne válaszoljatok Duddits üzeneteire és ne is irjatok róla. Akkor talán nem irosgat be -
#5332 nemcsak a haveromnak hanem a haverom haverjanak a haverjanak is megvan bebebe
lol, szanalmas vagy -
#5331 ez jo ez teccik -
BlackWolf #5330 na johetne most mar egy fejes kivaghatna az elozo kb 100 hozzaszolast es kibanolhatna ezt a kis gecit a faszba mostmar ... -
HellBurner #5329 Ha megigérjük hogy hiányozni fogsz, elmész ? -
#5328 Tudom hogy 1 napja! Tegnap óta van meg apám haverjának (aki egyben az én haverom is) ls ma adta oda.
Én csak leírtam hogy megvan ti meg elkezdetek oltani! És ne ti mondjátok meg mit csináljak!! Akkor írok a fórumba amikor akarok! -
#5327 bizzunk benne hogy hamarabb kesz lesz hozza -
HellBurner #5326 Mit huzzak ? -
HellBurner #5325 Szerintetek mennyi idö kell majd hogy ehhez is készlegyen a LAN patch??? Szerintem sokkal hamarabb kész lesz mint anno az egyhez. -
#5324 De ott teszik föl az NFO-ját ha kiadják és mindenki ha vár valamit azt bámulja! Én is néztem az Xpand Rally-t de mikor bemenetem a topikjába rájöttem hogy már feltörték és lehet vele játszani!! Szóval csak ennyit az NFOrcról!
Huzzál te!! -
BlackWolf #5323 menj mar el a picsaba ... kezdesz unalmassa valni ez annyira patkany dolog hogy itt verem a faszom hogy megvan ez meg ez a ajtek amikor meg csak 1 napja kerult aranyra. -
#5322 igazad van, szánalmasak vagyunk, na de most már elhúz6nál innen a f@szba, menjél játszani. na bye, ne rongáld tovább a topicot -
HellBurner #5321 Van ott egy olyan fül hogy PlayStation 2. Egyébként szerintem az nforce nem warez. -
#5320 Huzzal mar a jo budos picsaba -
#5319 Hat ezt megertem mert en sem akarom ezt de az xpnad rally eseteben meg crack sem kell szoval megoldhato hogy ne kelljen huzkodni csak attol fugg hogy ki tori fel :) Barcsak ertenek en is ilyenhez :)) -
#5318 Már játszottam! És király!
Most azért vagyok szánalmas mert megvan a game??? Ha?! Inkább ti vagytok szánalmasak! -
HellBurner #5309 Amig itt nincs addig sehol sincs -
#5308 Hi!
Légyszives valaki mondja el röviden mi történt vasárnap óta, mert nem volt netem és nincs időm visszaolvasni ennyit.
Thx -
HellBurner #5307 Mint mindig most is ugy zajlik majd a dolog hogy egy-ket nappal a megjelenés elött eljuttatják a boltokba, de a polcokon csak 15-én lesz kint. Viszont mindig vannak korrupt emberek akik vagy hamarabb kirakják vagy odadja a crackereknek akik feltörik és feltöltik a netre és igy lesz meg hamarabb nekünk (leglábbis nekem T1) mint ahogy a boltokba kerülne. Remélem nem lesz starforce 3-as. -
#5306 meg benne van a meghajtóban a game és a telepítés 1 másodperc múlva végez -
protection #5303 Megjelenes -
HellBurner #5294 Tudom már!!!Az aranylemez van meg neki, igaz? -
HellBurner #5293 jajaja !!! -
#5291 Szerintem még nincs se Magyarországon se az USAban.
Én gyakran nézem a legmenőbb nemzetközi torrent oldalakat és semmi. Egy csomó új játék megvan pár nappal a megjelenés elött vagy után.
Ti is nézhetitek:
keresők:
torrentsearch
isohunt
oldalak:
suprnova
torrentreactor -
#5290 úú oké :O basszus nekem még csak a 2 van meg :( de gáz :DDDDDDD