Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Full Screen Anti Aliasing-Teljes képernyõre számolja ki az adott effectet
Enhanced Contrast-1xû kontraszt 😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
amit tudok leírok!!
Resolution - Felbontás
Level of Detail - Részletesség szintje
Customize Display Settings - "Testre szabni" a képernyõ beállításokat
Default Settings - Alap beállítások
Car Reflection Update Rate - Autó visszatükrözõdésének az aktuális értéke...valami ilyesmi lehet...
Car Reflection Detail - Mennyire legyen részletes az autó tükrözõdése
Car Shadow/Neon - Autó árnyéka,neon fénye
Car Headlight - Fényszóró
Car Geometry Detail - na ezt nem tudom
Crowds - Közönség
World Detail - Környezet részletessége
Road Reflection Detail - Út tükrözõdésének a szintje
Light Trails - A fények elmosódása...valami ilyesmi...
Light Glow - glow az ragyogni,fényleni tehát valami....nem tom'
Particle System - nem tom'
Motion Blur - Elmosódási effekt
Fog - Köd
Depth of field - Pálya szín mélysége lehet talán
Full Screen Anti Aliasing - foggalmam sincs
Tinting - Színárnyalatnak elmegy talán...
Horizon Fog - Szerintem a látható köd...nem tom...
Over Bright - bright is fényleni ragyogni...
Enhanced Contrast - valami továbbfeljesztett nem tom mi...
Texture Filtering - Textúra szûrés...
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
01-11-2004
Ez van az elktonik arc magyar honlapján írva megjelenésnek.
Máshol 16-ot olvastam, most melyik?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van vissza játszás jeee + amit már írtatok ez is az is nagyon bejövõs a gém...
Mondjuk az EA-nak lehetett volna annyi esze hogy nem a B3 DVD-re teszi rá...mivel a B3 MAGASAN kenterbe ver minden eddigi árkád autókát
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hogy kiszettem hogy ne tõcsenek mert akkor énis lassaabban töltök le
Egyébként meg, ha tört, vagy béta akkor lehet 3cd, szalz!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hogyha cd kép file akkor egyesítsd már és nyomjál már 1 screenshotot!
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem is mondta ma az osztálytársam, hogy õ is egy cseh hubról húzza 15 és 20 k között! 
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Én se hiszem hogy kijött volna!!