14991
-
CéZé #5616 lehet hogy a RELOADED verzióval jobban járnál
rld-nu2a.bin -
#5615 Hat nekem legjobb lene dc-rol valami jo kis lanostol leszedni ;))) -
R9 #5614 úú,itt vagyok a suliba és nézem a wanadoot!!o fuckom,még 4 óra! -
#5613 A kitomorites utani cd-nek a file nevet megadna valaki?
A deviance verzioknal ilyen szokott lenni: dev-nsu2a.bin a clonecd-snek nem tudom mi a neve. -
#5612 B3 tényleg jobb, csakhát nem pcre van :) -
#5611 ITT van torrent file. Csak nekem a router miatt nem enged torrentezni. Marad a DC, vagy valakit megkerek, hogy irja ki, aztan elugrom hozza 2cdvel / dvdvel. :) -
#5610 a www.suprnova.org -rol nekem nem jon le a torrent file megvan valakinek?? -
#5609 jaj csak az a baj hogy ez fizetos es en nem tartozkodom magyarorszagon :((( -
davos80 #5608 http://wanadoo.atw.hu -
#5607 Na joreggelt :) honnan lehet szedni a gamet?? Kaphatok egy linket?? -
#5606 visszajátszásban csak az autón lehet utazni? Az elég szar, de a demóban volt más nézet is... -
#5605 WOW !!!!!!!!!!!!!!!! rendesen a játékban választhatoan LAN opcio ????????????????????????? :D -
#5604 Hali. Valaki tudna adni pár címet priv-ben, hogy honnan lehet lekaparni? Fizetős és nemfizetős is jöhetne (persze a nemfizetős előny :D) Előre is danke -
#5603 "Jatszottam vele egy kicsit, flat out utan kicsit fura, hogy nekmegyek a falnak, egyenesbe dob es mehetek siman tovabb :)
Amugy verseny reszen semmi ujdonsag. A replay resznel sikerult is kifagyasztanom, valami eleg rohely, hogy ugyanugy csak autohoz rogzitett kamerak vannak ott is, semmi kulso tvkamera vagy akarmi."
"raktam meg fel kepeket, tores nincs"
ez egy árkád valami törés nélkül, ami már tavaly is volt ugyanabban az éjszakai nyálban...aki valaha látta tolta a B3-at, nem veszi kezébe utána EZT a VALAMIT:)
erről a részról nekem egyből az EA FIFA sorozata jut eszembe, ami mindig toplistás, de ugyanolyan egyhelyben topogó VALAMI:)
ja VALAMI=FEJŐSTEHÉN:) -
#5602 valszínű mert nincsen semmi tuning cucc amit állítani lehet -
#5601 Valaki tudna adni egy torrentet letöltéshez? -
#5600 raktam fel kepeket tuningrol is, allitani meg valamiert nem lehet semmit... -
#5599 Juhejj! köszi... -
#5598 van benne lan. -
#5597 fakk, pedig ígérték a béna majmok... -
#5596 raktam meg fel kepeket, tores nincs -
#5595 úgytudom nem lesz sajnos... -
#5594 amúgymeg az U2-ben sem lesz LAN mi? Egyem a béna fajtájukat... -
#5593 LANpatch 0.9-el, persze sajnos utcai verdák nem voltak, de azért jó murikat csaptunk... [apro]remélem a főnök nem jár az SGre :) -
#5592 majd meglátjuk nem soká... -
Aspyrin #5591 72 file -
#5590 ígérték... a PS2 demóban pedig nem bekapcsolhatóan de ott volt a "Damage" opció... -
#5589 lanon hogyhogy ment nektek? a maszek kis programmal, vagy hogy .. ?
tomper thx a képsorozatért :) lesz mit mutogatni, ha vki kiváncsi a cuccra ... -
#5588 nem hinném! -
#5587 Sziasztok ebbe lesz már törés is? -
#5586 -
#5585 multiban itt melóhelyen igen :) -
#5584 Nekem mindjárt lent van, már csak 200MB van hátra. -
#5583 tudtam, hogy rád számíthatok :)
amúgy más verdáról nem tennél fel képeket? :)
A beígért törés? -
#5582 Ennyire várjátok?! Mé' az 1 jó vót? -
#5581 rögtön terepjáróval indítasz?:D -
#5580 Itt ülök a gép előtt kgúvagt szemekkel és tördelem a kezem...
...gyere mááááár!!! -
#5579 meg még1 amit nem mondtam...ha iaro.srv.hu-ra teszed fel akkor nem lehet a kép címében helyköz és ékezet! -
#5578 Még szerencse, hogy nem 1600.1200-as az asztal-méreted, bazze... -
#5577 kepek