Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Particle System-Füst és kipüfogóból lángynyelv meg minden ilyen FX 😊
Full Screen Anti Aliasing-Teljes képernyõre számolja ki az adott effectet
Enhanced Contrast-1xû kontraszt 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Car Geometry Detail-Autó geometriájának mértéke polygonok száma

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
háát...
amit tudok leírok!!

Resolution - Felbontás
Level of Detail - Részletesség szintje
Customize Display Settings - "Testre szabni" a képernyõ beállításokat
Default Settings - Alap beállítások

Car Reflection Update Rate - Autó visszatükrözõdésének az aktuális értéke...valami ilyesmi lehet...
Car Reflection Detail - Mennyire legyen részletes az autó tükrözõdése
Car Shadow/Neon - Autó árnyéka,neon fénye
Car Headlight - Fényszóró
Car Geometry Detail - na ezt nem tudom
Crowds - Közönség
World Detail - Környezet részletessége
Road Reflection Detail - Út tükrözõdésének a szintje
Light Trails - A fények elmosódása...valami ilyesmi...
Light Glow - glow az ragyogni,fényleni tehát valami....nem tom'
Particle System - nem tom'
Motion Blur - Elmosódási effekt
Fog - Köd
Depth of field - Pálya szín mélysége lehet talán
Full Screen Anti Aliasing - foggalmam sincs
Tinting - Színárnyalatnak elmegy talán...
Horizon Fog - Szerintem a látható köd...nem tom...
Over Bright - bright is fényleni ragyogni...
Enhanced Contrast - valami továbbfeljesztett nem tom mi...
Texture Filtering - Textúra szûrés...

Szia Skyline! Írd le nekem légyszíves, hogy a display menüben pontosan mi mit jelent. Akad olyan amit hiába próbálgatok, nem jövök rá micsoda. Köszi elõre is.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

DJ Skyline
hát persze...teljesen törvényes,és legális lenne!

DJ Skyline
hivatalos NFS U2 oldalon vagy valami más NFS U2 oldalon 15-t láttam...

DJ Skyline
majd jövõhét ilyenkor már lehet hogy fenn' lesz...sok a "kedves" ember a DC-n és mást írnak fájl címnek mint ami valójában...tehát lehet hogy te valamelyik NFS részt szeded,vagy valami teljesen más játékot NFS U2 név alatt...na mind1 majd ha beizzítod akkor kiderül!😄D

modellmaker
Akkor igazán feltehetnék mondjuk egy ftp szerverre...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Megjelenés dátuma
01-11-2004
Ez van az elktonik arc magyar honlapján írva megjelenésnek.
Máshol 16-ot olvastam, most melyik?

DJ Skyline
lemaradt a "térképen" után a ??? jel...
tehát kérdés nem kijelentés...

DJ Skyline
miért...Nov 12-én(elõfizetõknek egy nappal elõtte) jön meg a Gamestar...abban meg már a full-t tesztelik...tehát az ilyen magazinoknak rég megvan a full...

DJ Skyline
de a megtalálandó boltokat tettem be...ami alap benn van azt nem fényképeztem le(az a shop amire te gondolsz az rögtön a start helynél van egy világos kék kör a térképen)...

DJ Skyline
nem viccelj már...minek 4 CD???3 bõven elég!!!

Robox te itt?

mohus
és szted a demo alapján változott valami?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Robox
Én se hiszem hogy kijött volna!!

fifi
A kijött full játékról annyit hogy nforce-n semmi sincs róla, így én gyanítom hogy fake!!! Bár vannak még csodák...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Spenser
Nah skacok én is feltetem a demót hát az elzõ is bejött de ez enm semmi lessz 😊!
Van vissza játszás jeee + amit már írtatok ez is az is nagyon bejövõs a gém...

mohus
én a demót nyomtam (a B3 DVD-n rajta volt) az elsõ rész sem hatott meg...talán a csicsázás miatt foglalkoztam vele, de így a második rész törés nélkül és ezzel a nyáltenger éjszakai gfx-al az ultragagyi kategóriába teszi a játékot....szvsz és a demo alapján.

Mondjuk az EA-nak lehetett volna annyi esze hogy nem a B3 DVD-re teszi rá...mivel a B3 MAGASAN kenterbe ver minden eddigi árkád autókát

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az 1. cd je lejött végüliis?

énis csináltam már ojat

hogy kiszettem hogy ne tõcsenek mert akkor énis lassaabban töltök le

lehet hogy nem akarta hogy tõcsétek tõle

CoolStuff
Még nincs full, szal nem tesztelheték!😛PPPPPPPPPPP
Egyébként meg, ha tört, vagy béta akkor lehet 3cd, szalz!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
hub...😛PPP

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

clio1616v
lehet fake volt, mert a gyerek elõször kiszedte a megosztásából utánna meg kilépett 😞

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ide vele! 😊

Mondjad már meg a hub cimét 😄D

Seth
Hát ha már tesztelték is akkor miért is ne

PSN ID.: Beegabor

meglesem miaz!

agyátok meg anna ka hubnak a címét!!!!

Buba007
Miért szívta volna meg?? Lehetetlen, hogy fent legyen valahol? 😄

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

CLINT EASTWOOD9
És melyik az az oldal????

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

clio1616v
így van itt is 2CDs ver van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

valamu = valami
ehem ... itt valaki említette hogy leszed valamu Underground 2 gamet ... (ami FAKE ... 😊), naszóval leszögezem, bárki bármit hisz, a full 2 cd, ez 100%, mivel aki már tesztelte a gamet (GameStar, ZeroCool), az mondta nekem ... szal ez biztos .. 😄
RelakSfromhome
kihagytad a Graphic shop-ot...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ha az 1. cd lejön lécci nézd már meg hogy mi az!

Hogyha cd kép file akkor egyesítsd már és nyomjál már 1 screenshotot!

ja és ha pc s

ha nem csak 1 verda van benne meg nem csak 2 map akkor énis leszedem! 😊

clio1616v
lehet de nekem az is kell 😊

lehet hogy valami beta verzió vagy mittudomén

Laciiiiiii
kösz a sok választ

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

IMYke2.0.0.0
Akkor õ is megszívta...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Buba007
Igazat beszél a gyerek! Nekem is mondta ma az osztálytársam, hogy õ is egy cseh hubról húzza 15 és 20 k között!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Duddits
Hagy töltse csak. Majd holnap elmondja hogy jó-e vagy és ha jó akkor föltölti valahova és szedjük.

Laciiiiiii
hogyan lehet jácccani neten egymás ellen ?

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

clio1616v
-NO COMMENT-

nájsz lokó

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sil3nt
ilyen sulyu játékoknál elõfordul hogy fake cuccot kidobnak...ha már lenne a neten akkor híresztelve lenne.....biztos valami másik játék van benne...húzd le és lesz egy játékod jó esetbe....ha nemjó az eset akkor sima file ami 600 mb