Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
nem mégsem -é 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

PsychoStarfish
Az igencsak kellemes lenne. Majd lehetne kérni linket meg ilyenek?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

modellmaker
Ez ilyen "haveromhaverjánakazismerõsénekafiánakatestvérénekahaverjánakazismerõsé-é" cucc?

clio1616v
ha minden igaz holnap találkoznak...
nem tudom ez már a végleges e(remélem az)
nemrég küldték neki amerikából.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsega
meggajdultatok 987 új üzi??????
mirõl pofáztok ennyit????
bazze ennyit nem olvasok vissza

#3259: aham persze... nekem is megvan (8 dvd bõvitett) csak nekem ausztráliábólhavertól aki afrikai haverjától kapta.

#3277: az nagyon jóóó lesz. elõre is thx! azt tényleg nyesd fel!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Ez vmi full?

ranGer2
ûû AZ JÓ LESZ! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

clio1616v
nincsmit

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

modellmaker
Köszike.

clio1616v
A haver intézi én nem tudok róla semmit amint tudok valamit írom. Van egy T3as szerverem a BMEn oda fel fogom nyomatni. 100Mbites sávval szedhetitek 😊

Duddits
Igen? És nem tudja odaadni?

Duddits
Persze! Akkor nyomass képet!!

clio1616v
Ismeri valaki a magyar NFSU bajnokot? mer' neki megvan a Full Retail, már pár napja. Egy jó haver ismerõsétõl tudom.

clio1616v
Magyarul: - a Vsync (vertical syncronisation=függõleges szinkronizálás) azt jelenti hogy szinkronba hozza a monitorod képfrissítési frekvenciáját a játék kép frekvenciájával ami azt eredményezi, hogy ha 85Hz-en vibtál a monitorod akkor a játék FPS(kép/sec)-e nem éri el a 85fps-t.

ember ezt 1 hozzaszolasba is meg lehetne fogalmazni...

DJ Skyline
😄D

joe04
a demója az nfsundr 2-nek
joe04
elég gyengusz
ranGer2
Jah és nehogy 350z legyen nahmeg vigyázz mert MI már az összes képet láttuk 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

joe04
megvan a demója
nekem mar a hl2 is megvan es jatszok vele csereljunk ??

DJ Skyline
akkor csinálj egy képet a játékból!

ranGer2
Mert mi lesz hogyha nem? és mégis miért fognám vissza magam? te visszafogod akármikor is magad?

Engem érdekelne magyarul is, mert miközben játszom néha sípol a monitorom, és ez tuti a képfrissítéssel van összefüggésben. Köszi

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

modellmaker
Aha. Köszi. 😛

Ne használd a vsyncet

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

modellmaker
Gyk magyrul is pls!

nemaze de dcn lehet hogy vkinke megvan!mert nekem is megvan a full game es 3cd 😊 csakhat kanadabol van meg 😊
IMYke2.0.0.0
Visszafoghatod magad!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy kis Vsync lecke:
"Now, what is VSYNC? Well, VSYNC is basically the synchronizing of buffer swaps with your monitor's refresh rate. With VSYNC enabled, frame rates will not exceed the monitor's current refresh rate for that particular resolution. For example, if your monitor is using a refresh rate of 85Hz at 800x600, with VSYNC enabled, you will theoretically never exceed 85fps. So the refresh rate creates an artificial barrier that limits the frame rate."

ranGer2
Nahlátod

ranGer2
Vsync nah ezt nemtudom..

ranGer2
Rain Splatter az az esõcseppek a szélvédõn effect.. szerintem csak zavaró

Van itt még 2 dolog:
-Rain Splatter: esõ mi?
-Vsync: ?

ranGer2
Amugy szerintem felesleges volt neked itt kapállózni aki akarta az bõven megértette Skyline és az én leírásomból 😊 gondolom az meg sose hátrány ha egy picit szaknyelven fogalmazunk és nem kis háromszögecskéket meg recéket irunk ugyebár

ranGer2
Ha beléd akarnék kötni akkor azt már megtettem volna mikor elketdted fikázni itt a gamet meg azokat is akiknek tetszett\tetszik

IMYke2.0.0.0
Te most belém akarsz kötni?
Érthetõen leírtam valamit és te abba kötsz bele, hogy magyarul írtam le?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ranGer2
dehülyevagyte 😄D szerinted a polygon az micsoda? és miért lett az rosszul értelmezve?? jah tudommár mert nem te irtad... !!

DJ Skyline
kösz szépen...most már minden értek!😄

IMYke2.0.0.0
Amik kimaradtak, illetve rosszul lettek értelmezve:

Car Geometry Detail = Autó geometriai részletessége (mennyir látszódjanak a háromszögek, amikbõl felépül az autó - minél kevesebb, annál recésebbek lesznek az autó élei!)

Light Trails = Fénycsíkok (NFSU2-ben ez akkor látható, amikor nitro-t bekapcsolod, ez az effekt azt a hatást keltni, mintha valóban nagy sebességgel elhúzna a szemed elõtt egy fényszóró / hátsó lámpa)

Light Glow = A fények ragyogása (ezek a lámpák környezetében jelentkeznek akkor, amikor az autóval egy lámpa alá állsz - az autón egy fénylõ, szinte vakító fénypont jelenik / jelenhet meg, ezzel érve el a fémes csillogás hatást)

Particle System = Részecske rendszer (Játékokban ez alatt a füst, sár, kavics felverõdésének szimulálását értik!)

Depth of Field = Mélységélesség (Ez akkor jelentkezik, amikor nitrozol... röviden a csõlátást lehet érteni rajta)

Full Screen Anti Aliasing = Teljes képernyõs élsimítás (Ezzel érhetõ el a legszebb, recés élek nélküli látvány!)

Tinting = Árnyalás

Horizon Fog = A horizont felé - ezt magad is leellenõrizheted, ha kimégy a természetbe - a színek egyre mélyülnek , ezt a hatást érik el itt azzal, hogy egy egyszínû köd layert tesznek a távoli textúrákra.

Over Bright = Túlfénylés 8nem más, mint a fémes hatást elõsegítõ megvilágítás)

Enhanced Contrast = Kontraszt kiemelés (ennek segítségével az élek és színek kiemelésre kerülnek, azaz élesebb, teltebb képet kapunk - erõs VGA ajánlott!)

ranGer2
3dstudiomax5

DJ Skyline
láttam...nice!!!mivel csinálod?? Maya vagy mi?vagy valami teljesen más progival?

ranGer2
jah van most egy rx 8 asom félkész állapotban meg lehet tekinteni a galériámban 😊

ranGer2
nm 😛

DJ Skyline
nincs mit...

Neked is!

Kösz.

DJ Skyline
thx mester!😊