Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Megnéztem az irányítást billentyûzetrõl és tényleg szar.Vagyis teljesen arcade-os.Kormányról viszontteljesen jó.

Cobra.
Nekem az AA kikapcsolása után tûnt el a feketeség, de kár volt levennem, mert megláttam, milyen béna a grafikája
Ennél azért többre számítottam a képek alapján. Ráadásul billentyûzetrõl katasztrófa az irányítás.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

remélem hogy 15.-e elõtt fog jönni a game :-)

rezsofiz
lol kamu

sazl : c

nov15.
vagy ha ellopjak akkor valamivel elobb

egyébként meglehetõsen jól megy a gépemen, pedig elég szar videókártyám van :-) gf mx440, a legrosszabb a rosszabbak közül :-)
Mikor jön warezre tudja valaki?

valakinek van kedve nyomni egyet online? az jelentkezzen privibe

nekem is már rohadt unalmas jöhetne már a teljes!

DJ Skyline
már unalmas!😄DD
az a baj hogy egy pillanat alatt körbe lehet menni a városrészen...és az outrun mod ellenfelei sokszor ugyanazok...nem egyszer volt hogy 5x mentem ugyanazzal a skyline ellen zsinórban...

Most errort írt ki a speed2.exe-re:/
Eddig 192,575 a rekordom online driftben... egyszer meg egy 75.000-es driftet rontottam el😞((

en megyek!

Sadist
Én is kipróbálnám a multi részét 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ha sikerül accountot csinálnom, megyek.

Jön valaki online? taylorp a szoba neve

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

3 napja próbálom letölteni, s 1 óra szabadidõm van most erre.
Ha olvasgatással töltöm, nem tudom kipróbálni, pedig már nagyon érdekel. Illetve vedd most ezt múltidõben, mert már kipróbáltam és nekem tetszik😊

Mûködik a játék, s egész jól van megírva, mert egyszer nem akadt ilyen beállításoknál sem!
Poán ez a drift, örülök neki, hogy már nem egy kis pályán megy.
Elsõre 50.000 Pont körül kaptam, másodikra már 164.491-et😊
Majd még javul ez biztosan😊

amugy szvsz ezt a forumot is nagyábol elõször néed nem? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

és akkor jáccani hogyhogy van idõd??

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

takraj
A demóban lehet valahogy tunningolni?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Thx, megnézem. Elkezdtem egyesével nézegetni a dolgokat, de beleuntam😊
Pill, és kiderül müxik-e.

IMYke2.0.0.0
(fejbõl legalábbis)

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Options - Display - Advanced

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Lights Trail-t kapcsold ki!
És akkor mehet minden maxon!

Életemben elõször nézem ezt a topicot emiatt a hiba miatt. 3 oldalt olvastam át, nem találtam a megoldást. Van még párezer, nincs idõm olvasódélutánra.

Re: 3411

Kösz, hogy értelmesen válaszoltál, rögtön az volt az elsõ dolog, hogy mindent fullra raktam 1600*1200-ban😊
Remélem, ha lejjebb veszem mûködni fog.

ez is egy modszer... 😛PP

😊
Pill keresgélek.

vegyel le mindent alapra(beallitas,ficsorok), majd kezd el felfele rakosgatni addig, amig megmarad a kep

és a váalsz: ovlass vissza...
bár 5 hsz-el ezen a kérdésen már meg sem lepõdök 😛

Sziasztok!
Letöltöttem a demót, s van egy gondom vele.
Mikor elindítok egy bármilyen futamot, csak a lámpák és fényszórók fényeit látom, ezen kívül minden sötét. (ill. a map és hasonlók is tökéletesen látszanak)

Mi lehet a hiba?

persze

Sadist
Sziasztok!
Ha csinálok egy EA accountot, akkor azt majd a full játéknál v. a sima NFSU-val is használhatom?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sil3nt
itt 15. ír----csodás lesz ez a november közepe..nfsu2, hl2----

egy hiteles forras megjeleneseket illetoenez

ranGer2
a full al se fosz?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
az én nemtom mit kéne már minden szar demót leszedek hogy ne unatkozzak de kb fél órát tudok ellenni mindegyikkel 😞

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

karikusz
Szarral nem játszok...nyomtam is neki egy uninstallt is frissiben. az Xpand-et akarom magamévá tenni.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

az mar uncsi

ranGer2
DEIKEN!! khuss és nyomás demóval gamelni amig ki nem jön

szerintem pedig nem

egyesek ebben oromuket lelik?

ranGer2
DE van egy olyan érzésem hogy holnap fent lesz vagy még ma 😄

ranGer2
Azt énis szeretném megtudni 😄DD

Amse
Sehogy!Ez csak info oldal.

karikusz
innen hogy lehet tölteni?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

clio1616v
megyek CODUOzni addig is...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hentes Bill
elég gyenge próbálkozás 😛PPPPPPPP

Boldog Karácsonyt!

clio1616v
😄 nem akartam átbaszni senkit de nem hagyhattam ki, már annyian izgulnak. Csak nehogy feleslegesen...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ranGer2
de nagyon jól néz ki féligmeddig benyeltem..

modellmaker
😞 Kár.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ranGer2
váááá 😛