Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::S::L::M::..
Nemtudjátok mikor jelenik meg a játék? (nem a demo
)
Amúgy jó a demó? 😄
Bocs Imyke2000 hogy itt zargatlak, csak látom ide irogatsz
a magyarosítás listád mikorra lesz kész?
BomBa
ui: olyan hosszú ez a fórum, most olvassam végig?

BomBa
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ennél többet nem tudok 😞)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
éa a best állórajtos?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Végre rájött a Ford hogy az a szögletes ocsmányság amit a 80-90-es évektõl Mustang név alatt gyárt az nem mindenkinek tetszik.
aha...hát,persze...hihető volt
Én ennyit bírok ;D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A kanyaer
edit gomb....

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ez jó idõnek számit? 😄
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a mustang nem ugy volt hogy a regebbi mustang lesz?
ACER Aspire 5738ZG

Egyébként az online opcióval kapcsolatban is lennének ötleteim. Nagyjából úgy nézne ki mint a single player cssak online módban. lehet pénzt szerezni, gépezetet venni, tuningolni stb stb. természetesen az ellenfelek nem mesterséges intelligenciák, hanem játékosok a netrõl :-) Nah ennyi elég is volt, most ellehet küdeni a pics@ba :-) De azért jó lenne egy ilyen online mód, nem?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.