Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basta002
Nem volt ez mindig ilyen, de mióta kiadták a demót, mindegyik meg van õrülve... 😊

..::S::L::M::..

Hello!

Nemtudjátok mikor jelenik meg a játék? (nem a demo )
Amúgy jó a demó? 😄
Bocs Imyke2000 hogy itt zargatlak, csak látom ide irogatsz a magyarosítás listád mikorra lesz kész?

BomBa

ui: olyan hosszú ez a fórum, most olvassam végig?

BomBa

ati2002
megy az jobban is, gyakorolj. Az elsõ köröd gyengusz lett, az a baj.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Atika :o)
Hat remelem minnel hamarabb kiadjak mert mar jatszani akarok 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

aztán lehet hogy rábszás lesz ha starforce-os védelem lesz rajta vagy mi a fene :-) akkor megveszem ps2ön asszem

majd meglátjuk :-) nézegesd nforce-t és fórumát

Atika :o)
Sziasztok tudja mar valaki hogy mikor erkezik a fullos game?? Mert en valahol lattam november 1-et valahol meg november 8-at.Akkor most melyik a joo?? 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Duddits
Hát ez meg hogy??

na mivan alszotok?

IMYke2.0.0.0

Ennél többet nem tudok 😞)

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tmk
Nos õ lenne az 😊

aha...hát,persze...hihető volt

clio1616v
és mennyi a best gyors kör?
éa a best állórajtos?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Amse
Van VW Scirocco(ami nekem nagyon tetszik) meg Jetta hang is és a listán nem szerepel.Remélem ezek benne lesznek a játékba mint meglepik.

Nekem 1:48.xx

tmk
Nem, úgy volt hogy a Mustang a 2005-ös verzió lesz!
Végre rájött a Ford hogy az a szögletes ocsmányság amit a 80-90-es évektõl Mustang név alatt gyárt az nem mindenkinek tetszik.

aha...hát,persze...hihető volt

clio1616v

Én ennyit bírok ;D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

A kanyaer

edit gomb....

clio1616v
ez 3 kör ha ügyes vagy, 2 ha béna 😄D

clio1616v
én 4:30 alatt nyomom az 5 kört

ranGer2
asszem 3 kör de lehet hogy 2 nemtom... 😄 amelyik reálisabb annak nézzétek!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2

Ez jó idõnek számit? 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

CSOCSO
de inkabb azt mondjatok meg hogy miert van ferrari hang a jatekban!!????
a mustang nem ugy volt hogy a regebbi mustang lesz?
CSOCSO
szerintem nem...
bar nagyon jo lenne..
ranGer2
deén nembirom ki addig 😞

Amse
Ha majd kijön megtudjuk.

ranGer2
Valahogy ki kéne deriteni hogy multiban lehet e majd szobánkánt free roam ot csinálni!

CSOCSO
ove az elso Fast and Furious resz Supraja
DJ Skyline
én elhiszem,nekem nincs konzolom!😄DD

vki
Az lehet, de akkor meg ott rontottak el valamit, mert R1 és L1 nincs X-BOX-nál.

ACER Aspire 5738ZG

Amse
Lesz futópad!=o)
Jól meg lehet majd futtatni a kicsikét!

DJ Skyline
innen valóak a képek...oda xbox van írva...

DJ Skyline
meg még egy kevéske...

vki
R1 és L1 nincs X-BOX-on, csak PS2-n.

ACER Aspire 5738ZG

jó lenne ha ilyen lenne csak ahhoz nem lyen videokártya kéne hozzá mint a maiak!

DJ Skyline
1-2 új kép...igaz xbox...

Ez már az nfsu3 grafikája.

DJ Skyline
veszel egy tetõcsomagtartót,vagy egy utánfutót!

DJ Skyline
nem szeretem a 350Z-tet!😄

Végülis igazad van...Idõt vett volna igénybe a törések programozása. Bár ha törnének a kocsik, mindenki arra törekedne hogy ne ütközzön, mivel lassúl majd a gép vagy hasonló..Ez csak elképzelésként írtam, nem üldözzetek el :-)
Egyébként az online opcióval kapcsolatban is lennének ötleteim. Nagyjából úgy nézne ki mint a single player cssak online módban. lehet pénzt szerezni, gépezetet venni, tuningolni stb stb. természetesen az ellenfelek nem mesterséges intelligenciák, hanem játékosok a netrõl :-) Nah ennyi elég is volt, most ellehet küdeni a pics@ba :-) De azért jó lenne egy ilyen online mód, nem?

rezsofiz
Wow királyos

sazl : c

😄DD

Sadist
És ebben hova lehet pakolni a hullákat?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Amse
Tudom, hogy az de szvsz az arcade-os és a szar az egyenlõ.Nekm full jó törés nélkül mivel arcade.=o)A lényeg a száguldás meg a király tuning autók.És kormánnyal nekem nagyon tetszik.

szerintem elég korrekt!!!

2004 350Z by Craig Lieberman

IMYke2.0.0.0
Akkor idén tuti nem jelent volna meg ... gondolhatod, a sok "újítás" bevitele is meddig tartott nekik!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Perzse, mivel arcade maga a játék :-) nekem nincs kormányom így marad billkó.. de ha már nemtörik benne a kocsi csak árkád lehet, nem? :-) legalább egy kis törést bevihettek volna mint a gtaba mondjuk