14991

[ Garage | FAQ ]
  • Hyder
    kérdés:

nektek is pixeles a talaj és az ég? mintha softwares gyorsítást használna

ehhez is van videosetup?

melóban vagyok és most nem tudom megnézni, csak amikor hazaugrottam akkor belekukkoltam és ez tűnt fel de nagyon =(
  • Pyx #5735
    Marketing miatt. Így eladhatóbb.
  • arty
    nem is értem, miért nem NFSU RELOADED lett, a 2. rész jelző nem jogos ...
  • Duddits
    én az új GTO-ra gondoltam. Most láttam gyönyörű pirosba feltuninglva. Nagyon állat.
  • arty
    OFF: háát, ha a 3. is inkább a 2.-ra hajaz, nem az elsőre, akkor én nem várom ... :( ON

clio1616V: az csak egy FUN_BONUS game, az a játék is az árkád versenyzésről szól, mint ez... csak az a maga kategóriájában igényes, ez pedig... nos, ez meg egy másfeledik, reloaded verzio :D
  • LezLee
    Amúgy ha nem lenne pixeles, mint állat nálam, akkor egész kellemes lenne a game. Egész jó kis sztorit kreáltak a karrier módhoz, és képregény féle stílusban adják elő, mint a Max Payne-ben.
  • fitutufi
    még 40 perc és sótájm...
  • LezLee
    Má töltöm, de azé kösz :)) Remélem segít. Ja és természetesen fönt van a directx 9c
  • DJ Skyline
    inkább(feka dzsipp!) mint egy Ford GTO
  • DJ Skyline
    nekem is haver szerzi...neki csöppet(cégnél) gyorsabb a nete,mint az enyém...náluk 20 perc 1 CD,nálam meg 6-7 óra!:DDD
  • bodesz
    inkább a ford mustang
  • Pyx #5725
    h2 beleillik? :)
  • bodesz
    :) szegény.nekem is cak holnap 2 re lessz meg havertól de eredetibe(az apja vmi fejes és mindig mindn game megvan neki már a megjelenés elött szinte)(ja és tök ingyen :) )
  • DJ Skyline
    nem illik bele a játékba szerintem!
  • DJ Skyline
    66.93!:)
  • Duddits
    Egy jó kis Ford GTo-t is tehettek volna bele. Most nézek valami uj tuningos filmet, és tök álltatúl néz ki.
  • DJ Skyline
    DirectX 9c fent van?
  • LezLee
    Nekem is Xp-m van, úgyhogy lehet kipróbálok egy driver frissítést.
  • DJ Skyline
    áhhh.jó lesz majd ha Pénteken meg lesz a game!:D
  • Pyx #5717
    hmm, nekem még másfél cédé... [nem annyira várja, mint az elsőt]
  • BaLeeX
    Figy nekem pl. a demóban ha a Fog effektek be voltak kapcsolva akkor az egész képernyőn, mintha valami nagyon vastag szürke fátyol lett volna amin át alig lehetett látni valamit, a grafikából semmit nem lehetett kivenni, még azt sem, hogy merre megy az út.

Mindez 9800pro és catalyst 3.9-el...

Fog effekteket kikapcsolva viszont tökéletes volt.
  • clio1616v
    játszasz már vele?
  • DJ Skyline
    nekem a 61.77-es van fenn,de most néztem és már van 66.93-as is..igaz nekem XP-m van...
  • Maksi
    Honnan lehet letölteni a Reloaded-os verzió második cd-jének utolsó tizenvalahány file-ját? rld-nu2b.r33-tól, kellene rld-nu2b.r49-ig, plusz a rld-nu2b.RAR.
  • LezLee
    De mondom, ugyanezzel a kátyával és driverrel a demó tökéletes volt. Nem értem, mi a gond.
  • LezLee
    Nvidia Geforce FX 5200, driver asszem 56.64-es
  • clio1616v
    csak azt nem tudom mi abba a szórakozás ha mész egy rámpán és az a feladat hogy a sofőrt minél magasabra repítsd...
    az is hülyeség hogy az ember kirepül a kocsiból mer ha bekötöd az övet akkor nem fox kirepülni...
  • DJ Skyline
    vid.kártya driver...milyen kártyád van?
  • DayWalker
    igen, onnan van :)

már várom a penge3-at :)
  • Duddits
    Hát mondjuk ha teszel motortuningot meg minden félét akkor meglátszik. De a FlatOut szórakozásra van. Kikapcsolódás.
  • arty
    köszönet érte mindenki nevében :)

sorted: nem gond, "pengének" köszönhetően már közkincs ;) (már ha neve onnan ered... nagykedvenc film, ha 10x nemláttam ne induljon el az nfsu2 többet ;) )
  • LezLee
    Skacok, elindítottam a fullt, és tiszta pixeles az út, meg közelről az épületek. Nagyon csúnya, olyan mintha nem is lenne 3D-s grafkártyám. Pedig a demó tökéletes volt, ott semmi ilyen nem fordult elő. Plíz Help, mert így elég ratyi a game. Valakinek volt már ilyen gondja esetleg???
  • DayWalker
    Need.for.Speed.Underground.2.NOCD-RELOADED
  • Aspyrin
    még 6x15mb
  • Jagi
    Már a 2-es cd jön!!!! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ[sikít]
  • sorted
    éncsak smswebes helyet tok ahol fentvan..
  • clio1616v
    a flat outba a tuning nem láccik nekem nem teccett le is töröltem igaz hogy törik a verda de nekem nem jött be
    meg az ember dobálózás HÜLYESÉG
  • arty
    inkább a nocd.exe t linkelted volna ... ;) a releaserol sztem tud mindenki ... ;)

amikor várakozásról beszéltem, akkor a jövőben kijövő peccsekre gondoltam. Ha ma kijönne az 1.1, akkor a krekkre napokat is lehet h várni kellene, míg a clonecd tulajok már most feltehetnék ...
  • sorted
    jah azt szedtem le most..kiprobálom megy-e :)
  • toMpEr
    szerintem is, de nem akartam flame-lavinat inditani :)