14991
-
#5736 kérdés:
nektek is pixeles a talaj és az ég? mintha softwares gyorsítást használna
ehhez is van videosetup?
melóban vagyok és most nem tudom megnézni, csak amikor hazaugrottam akkor belekukkoltam és ez tűnt fel de nagyon =( -
#5735 Marketing miatt. Így eladhatóbb. -
#5734 nem is értem, miért nem NFSU RELOADED lett, a 2. rész jelző nem jogos ... -
#5733 én az új GTO-ra gondoltam. Most láttam gyönyörű pirosba feltuninglva. Nagyon állat. -
#5732 OFF: háát, ha a 3. is inkább a 2.-ra hajaz, nem az elsőre, akkor én nem várom ... :( ON
clio1616V: az csak egy FUN_BONUS game, az a játék is az árkád versenyzésről szól, mint ez... csak az a maga kategóriájában igényes, ez pedig... nos, ez meg egy másfeledik, reloaded verzio :D -
#5731 Amúgy ha nem lenne pixeles, mint állat nálam, akkor egész kellemes lenne a game. Egész jó kis sztorit kreáltak a karrier módhoz, és képregény féle stílusban adják elő, mint a Max Payne-ben. -
#5730 még 40 perc és sótájm... -
#5729 Má töltöm, de azé kösz :)) Remélem segít. Ja és természetesen fönt van a directx 9c -
#5728 inkább(feka dzsipp!) mint egy Ford GTO -
#5727 nekem is haver szerzi...neki csöppet(cégnél) gyorsabb a nete,mint az enyém...náluk 20 perc 1 CD,nálam meg 6-7 óra!:DDD -
#5726 inkább a ford mustang -
#5725 h2 beleillik? :) -
#5724 :) szegény.nekem is cak holnap 2 re lessz meg havertól de eredetibe(az apja vmi fejes és mindig mindn game megvan neki már a megjelenés elött szinte)(ja és tök ingyen :) ) -
#5723 nem illik bele a játékba szerintem! -
#5722 66.93!:) -
#5721 Egy jó kis Ford GTo-t is tehettek volna bele. Most nézek valami uj tuningos filmet, és tök álltatúl néz ki. -
#5720 DirectX 9c fent van? -
#5719 Nekem is Xp-m van, úgyhogy lehet kipróbálok egy driver frissítést. -
#5718 áhhh.jó lesz majd ha Pénteken meg lesz a game!:D -
#5717 hmm, nekem még másfél cédé... [nem annyira várja, mint az elsőt] -
#5716 Figy nekem pl. a demóban ha a Fog effektek be voltak kapcsolva akkor az egész képernyőn, mintha valami nagyon vastag szürke fátyol lett volna amin át alig lehetett látni valamit, a grafikából semmit nem lehetett kivenni, még azt sem, hogy merre megy az út.
Mindez 9800pro és catalyst 3.9-el...
Fog effekteket kikapcsolva viszont tökéletes volt. -
clio1616v #5715 játszasz már vele? -
#5714 nekem a 61.77-es van fenn,de most néztem és már van 66.93-as is..igaz nekem XP-m van... -
Maksi #5713 Honnan lehet letölteni a Reloaded-os verzió második cd-jének utolsó tizenvalahány file-ját? rld-nu2b.r33-tól, kellene rld-nu2b.r49-ig, plusz a rld-nu2b.RAR. -
#5712 De mondom, ugyanezzel a kátyával és driverrel a demó tökéletes volt. Nem értem, mi a gond. -
#5711 Nvidia Geforce FX 5200, driver asszem 56.64-es -
clio1616v #5710 csak azt nem tudom mi abba a szórakozás ha mész egy rámpán és az a feladat hogy a sofőrt minél magasabra repítsd...
az is hülyeség hogy az ember kirepül a kocsiból mer ha bekötöd az övet akkor nem fox kirepülni... -
#5709 vid.kártya driver...milyen kártyád van? -
#5708 igen, onnan van :)
már várom a penge3-at :)
-
#5707 Hát mondjuk ha teszel motortuningot meg minden félét akkor meglátszik. De a FlatOut szórakozásra van. Kikapcsolódás. -
#5706 köszönet érte mindenki nevében :)
sorted: nem gond, "pengének" köszönhetően már közkincs ;) (már ha neve onnan ered... nagykedvenc film, ha 10x nemláttam ne induljon el az nfsu2 többet ;) ) -
#5705 Skacok, elindítottam a fullt, és tiszta pixeles az út, meg közelről az épületek. Nagyon csúnya, olyan mintha nem is lenne 3D-s grafkártyám. Pedig a demó tökéletes volt, ott semmi ilyen nem fordult elő. Plíz Help, mert így elég ratyi a game. Valakinek volt már ilyen gondja esetleg??? -
#5704 Need.for.Speed.Underground.2.NOCD-RELOADED -
Aspyrin #5703 még 6x15mb -
#5702 Már a 2-es cd jön!!!! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ[sikít] -
sorted #5701 éncsak smswebes helyet tok ahol fentvan.. -
clio1616v #5700 a flat outba a tuning nem láccik nekem nem teccett le is töröltem igaz hogy törik a verda de nekem nem jött be
meg az ember dobálózás HÜLYESÉG -
#5699 inkább a nocd.exe t linkelted volna ... ;) a releaserol sztem tud mindenki ... ;)
amikor várakozásról beszéltem, akkor a jövőben kijövő peccsekre gondoltam. Ha ma kijönne az 1.1, akkor a krekkre napokat is lehet h várni kellene, míg a clonecd tulajok már most feltehetnék ... -
sorted #5698 jah azt szedtem le most..kiprobálom megy-e :) -
#5697 szerintem is, de nem akartam flame-lavinat inditani :)