14991
-
C7 #14191 ebbe van vmi story, vagy csak összefüggéstelen versenyek, mer már mindent hallottam róla -
Tomme12 #14190 Máj fávorit Sprint :P legjobb :) én egyszerüen driftből áhh...ha látna egy nagy driftes kifutna a szobából :D:D -
#14189 U2-ben nincs is speedtrap. Am nekem a carbonos drift nem annyira jön be, az U2-es inkább. de a kedvencem a Drag. Meg az outrun -
zsgaby #14188 nekem a kedvencem :)
én a speedtrap-ot utálom. -
Tomme12 #14187 Hogy én mennyire útálom a driftet -
#14186 Vagy egy megnyitott mappa menüsorában: Eszközök>Mappa beállításai...>Nézet fülecske>lejjebb a listán>Rejtett fájlok és mappák:Megjelenítése -
zsgaby #14185 intéző/eszközök/mappa beállításai/nézet/ rejtett fájlok és mappák/ megjelenítése vagy elrejtése -
Toroco #14184 szivesen -
Tomme12 #14183 köszi a segítséget jó ;) rendes tőled :) -
Toroco #14182 oda viszed az egérmutatót a könyvtár fölé, és nyomvatartod a jobb gombot, amig feljön a menü -
Tomme12 #14181 jobb gombos menüt hogy kell ? :D -
Toroco #14180 hát sajátgépben nem tudom, hogyan lehet áthtóvá tenni a rejtett fájlokat
totalcommanderben künnyü visszaállítani, ha már látszanak a rejtett fájlok. commnderben jobb gombos menüt hozd fel és a tulajdonságokbn kikel szedni a pipát -
Tomme12 #14179 a document and settingsbe eltünettem rejtett könyvtárba a rendszergazdit csak nem tom hogy lehet vissza hogy lásam -
Toroco #14178 a rendszergazda dokumentumai fájlt tüntetted el? -
Tomme12 #14177 de azt csináltam :D
csak nem tudom hogy lehet vissza -
Tomme12 #14176 ja és amúgy jó amit mondtál köszi szépen ... #14174 tudsz valamit ? -
Toroco #14175 azt le sem lehet törölni, amig fut a windows. nem csináltál rejtett könyvtáat belőle véletlen? -
Tomme12 #14174 azt en mtudod hogy lehet sajátgépbe vissza állítani hogy lássam a rendszergazdit -
Toroco #14173 azt meg hogyan csináltad? -
Tomme12 #14172 bazdmeg most meg eltünettem az egész rendszergazda mappámat óh fuck -
Toroco #14171 totalcommanderben van egy olyan menü, hogy beállitások, azon belül általános beállítások, és ott a képernyő beállitásainál, bepipálod a látszik a rejtett/system fájlt -
Tomme12 #14170 hogy lehet megjeleníteni a rejtett fájlokat pls help! :( -
Toroco #14169 nézz vissza 5 hozzászólást -
#14168 esetleg a rejtett fájlokat megjeleníteni? -
Tomme12 #14167 nekem is új xp m van és sehol sem találom a profilomat :'( valaki tudna segíteni ? -
#14166 THX!! -
#14165 Tess, ITT egy -
#14164 PLS adjon vki egy 100%-os mentés, mert LAN-ozni szeretnék csak. THX!! -
Toroco #14163 mert nem is ott van.
doc and sett\rendszergazdi\local settings\ application data
és tedd láthatóvá a rejtett fájlokat. itt van ha jól emlékszem, de az tuti hogy egy application databan van -
steweee #14162 új vindózom van új vincseszteren,de a régi sincs még törölve. viszont óriási a dzsumbuj rajta. hol találom a profilomat, hogy át tudjam rakni az új vindózba? mert ez is azok közé a szánalmasan megírt játékok közé tartozik ilyen szempontból hogy nem a játék könyvtárába teszi a mentéseit.
légyszi pontos elérési útvonalat adjon vki, a szokásos módon :
docandsettings\renszergazda\dok\.... nem találom sehol -
shipu #14161 HI!
Az lenne a gondom hoogy amikor veszek egy kocsit a boltban mindig kilép és így csak azzal tudom nyomni amit alapból kiválasztottam.Csak egy nocd van hozzáadva semmi más.Légyszi segítsetek[#help -
#14160 EZT szedd le, az elözö link nem -
#14159 volt már, de nem gond. Leszeded EZT, kicsomagolod, és használod :) -
fejbefejsze #14158 Sziasztok.
Nem tudom volt-e már téma?:
Valahogy ki lehet szedni a játékból a zenéket?
pl:Xibit nagyon dögös zenét rakott a game ba.
Vagy ami még jobb lenne valahonnan letölteni,mert per pill nem igazán van masinám,I-pod on szeretném hallgatni a számokat.
Más gamesoknál általában megoldott, itt van valami lehetőség?
Előre is köszi. -
#14157 2EZER? Eltudnád küldeni nekem? Kifizetem:) -
#14156 Épp ilyen próblémám volt nekem is és táp volt a bünös, de nálad nemtom mi lehet a gond, mert elég ütös a konfigod. -
#14155 Hát igen, csak hát nem mindegy hogy 2 ezer vagy 4 :) -
#14154 nézd meg valahol tescoban.ott 3-4 szokott lenni -
#14153 Jéh, most nézem az aláírsod:) Ezzel a konfiggal télleg nem az lesz. xD
Más ötletem sajna nincs. Tedd újra esetleg.
Hát sajnos Győrig nem megyek el, Jászberényi vagyok. De remélem itt is megtalálom olcsón. -
#14152 kösz,de tuti nem a gép,meg a melelegedés a baj...