Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Ha visszaolvasnál akkor nem kéne felesleges kérdéseket feltenned!

joe04
miért?
innen az sg rõl le lehet tölteni!!!!!!
Sadist
Még senki nem játszott vele 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joe04
ki játszott már a demóval??????
most nagyon megtetszett!!!!!!!!!!!!!
Azt a játékban kell ugye? Na megnézem.
Köszi a választ!
DJ Skyline
kitöröltem mindent de sajnos csak az EA logotól meg a bevezet videótól szabadultam meg...az a sok duma nem kell mielõtt bejön a Press Enter képernyõ...

Sadist
Vedd vissza az Anti Aliasingot (élsímítás). Nekem attól sötétedett be minden.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Duddits
Jó, tök mind1. Akkor megolyna kellenne bele. De a 2. képen lévõ kocsi jól néz ki.

DJ Skyline
nem is kell neon...elég egy felni,meg egy dizájnos matrica...mint ami a #3972-ben szereplõ Cougar-on van,meg fasza fényezés,egy kis sound system aztán szevasz...meg ha nagyon kell akkor motor bütykölés de ezek már alap olyan kocsik hogy nem nagyon kell piszkálni...max egy kis nitró...ha nem így van javítsatok ki...

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem olvasok vissza, de miért van az, hogy ha a detailst felviszem maxra akkor minden sötét? Mit kell tennem hogy jó legyen?
4.8 as Cata driver van fent. edig ez volt a legstabilabb. Ha nem muszáj nem tennék fel frisebbet.
Falconer
De gondoljál már bele..
Egy ilyen autót elcseszni mindenféle neonnal... tiszta gáz lenne

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Skyline
mér" szar?kifejtenéd nekem bõvebben?<#wow3>

ChevyG
na az 1 jóóónagy szar film😞(((
és csak azért?
egyébként 1966-os Pontiac GTO volt az elsö részbe
a másidikba pedig nem plymouth
Duddits
De a plymouth illik a játékba! Szerintem. A Halálosabb Iramban is volt.

DJ Skyline
azt szoktam ...

ChevyG
legalább láccc igy AUTOT😊)))

bocs Billi
Sadist
Persze nitroval kétszeresen telitankolva. Érdemes elõször tolatva végigmenni a hídon/autópályán.

Sadist
Végig a hídon ÉNY felé.

DJ Skyline
nekem nitróval is 280!😄DDDDDD
mi a legjobb útvonal ahol széjjel lehet csapatni?

Sadist
Úgy valamivel 300 km/h fölött. Olyan 305-308, de aztán jött egy fal 😊 Nitro nélkül valahol 275 és 280 körül.

ChevyG
hát, igen, lehet. de akko marad a MTO?😞(
Nitróval

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Sadist
Nitróval vagy simán?

Nektek menyi a sebbesség rekordotok? Nekem 312 km/h

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Amse
Jókor szólsz!=oD

Jagi
de vannak

Itt vannak a rekordjaim

Drift : 248,335
A legnagyobb drift egy csúszásra : 93,525

Az elsõ próbálkozásnál majdnem letöröltem az egészet mert annyira szarúl ment, de rájöttem hogy itt már nem úgy kell csinálni mint az 1ben.

DJ Skyline
Bel Air nem illik szerintem a játékba...

clio1616v
jó hogy nincsenek benne. . . SzVSz ott a hotroad játsz azzal abba van 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GaS*O
164k csináltam 😛

Hentes Bill
ne nyomjatok már be plz ekkora plakátokat, teljesen szétb@sszák a topikot <#schmoll2>

Boldog Karácsonyt!

ChevyG
kár hogy nincsenek benne AUTOK, pl mint ezek:

Akkor ugyanott jársz mint én(105 ezer).

clio1616v
még nem próbáltam, de a moves ben van pár file del azt' kész ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Amse
Sikerült 100k nál többet csinálni driftben.=o)

Azzal tudtam legjobban driftelni az egyben.Most a 350Z-vel nem nagyon megy.

DJ Skyline
valahogy kikéne szedi az elejébõl azt az intro hegyet...

clio1616v
egyébként elõször más fileokat cseréltem ki akkor csak a motorféknek lettmás a hangja LoL ;Ð utánna láttam hogy vannak a nagyobb hangfileok és nem a kis DCL végûek

clio1616v
GIN_Protege_Ramp_V2_CD.gin ez a legszebb bár vannak még jók, de most ez megy már egy ideje brutális a hangja amikor állórajtnál mellészúrja

DJ Skyline
turenonak is szép...

DJ Skyline
oksa!thx

clio1616v
TURBO_MED_0_MB.abk ezt TURBO_MED_1_MB.abk ezt és TURBO_MED_2_MB.abk ezt cseréld ki

Amse
Szerintem a Scirocco-nak nagyon király!

DJ Skyline
melyiknek van a legszebb hangja szeinteD?

DJ Skyline
dehogynem csak a turbót nem olvastam el!😄

clio1616v
basszus de ezt már írtam, nem figyelmesen olvassátok a topicot ejnye skyline

DJ Skyline
én a Suprával!😄DDDDD

clio1616v
csak írd felül a hangokat 3 féle van low med és big

DJ Skyline
hol lehet?