Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
Ez elsõt kb 25 perccel ezelõtt vittem végig, 5 napja kezdtem el.
Szerintem jó teljesítmény.
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
Én is nagyon szeretem csak lekéne tölteni 😄
Lécci yrjátok meg a címet az e-mail cimemre köszi
[email protected]
elõre is köszi 😄
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
1épként sikerült hypersnap-al csak engedélyezni kellett néhány dolgot.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csak azt nem vágom hogy az a fehér(inkább ezüstös) csili-vili folt mindíg ott van a kocsi hátulján akár sötétebb részen megyek akár világosabb helyen...mintha valaki mindíg lenne mögöttem...