14991

[ Garage | FAQ ]
  • Roland 92
    Belassult de megy szépen lassan 10-re lenn lesz az 1.cd a game holnap 2 körül nekem
  • AMDFan
    Na ez például nem rossz...
    Kicsit GTA-s feeling :) Jó dolog az :)
  • joe69
  • Torry
    DOOM3 topic chat fillingje!:DDDD
  • LezLee
    Most még nagyon az elején vagyok, szóval biztos van több újítás is. A legfontosabb, hogy most mindent a városban kell intézni: festést, tuningot, optikai tuningot. Tehát eléggé ismerni kell majd a várost.
  • Aspyrin
    Viagrával tolod?
  • Roland 92
    Laci08 szerintem egy fájlt nem töltött le a 2 cd-ből nézd át!
  • Grave Digger
    Jahh nekem már háromnegyed órája áll kb, de remélem még ma lenn lesz.
  • gazgoblin
    Még nem mentem ki hogy többet ne jöjjek vissza.

Ja! és a válasz: Karaj.

Akció: A következő spammer kap egy ajándék spam csokrot priviben!
  • Laci08
    Hali valaki segítsen pliz.A cd2t nem tudom kicsomagolni mindíg lemezolvasási hibát ír ki.
  • Roland 92
    most nekem átlagosan 25Kb/sec. max 37KB/sec
  • LezLee
    Hát én WCO-ról szedtem le, ahol csak 1 napra adnak accot. Ez volt reggel, tehát szerintem neked nem lenne elég. De itt legalább nincsenek szerverbehalások, meg lassulások, mint a Wanadoo-nál.
  • AMDFan
    Én csinálhatom a képet? ÁÁÁ de marha jó....
    Értelmes újítás nincs benne?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Melyik hubon vagy fennt?
  • CSOCSO
    kettot is ha mar ilyen jobaratok vagyunk:)
  • joe69
    te meg itt vagy??
  • Sil3nt
    nemértem, hogy miért fizettek warezra---és főleg hogy egyes warez még xarakodik is (lassú)---felmentek nagyob hubokra (DC) és ott sok t3 van meg--most is 90k-val szedem és másfél óráa múlva már játszok is ...ajánlom mindenkinek figyelmbébe az elkövetkezendőkbe a DC-ét.
  • DJ RX7
    nem tudod-e légyszives megadni egy jelszót ahonan leszedted?
    THX!
  • Buba007
    Vazzeee, mindenki torrentezik??? BitHUMEN-en már 35 Leecher van...
  • raziel.
    jo wandoosok nyugodjanak meg kivan irva ez:

Elképzelhető hogy leáll a letöltés ugy 10-20 percre..inkább most este fele.mert bövitik a sávot..és utána megint maxxal fog menni a dolog. Türelem.
  • pinehead
    thx innen is, ez volt a megoldás.
  • LezLee
    Egyre jobban tetszik a game karrier része. Sok új ötlet van benne az elözőhöz képest. Pl. majd lesz egy feladat, hogy 2 percen belül oda kell érni egy helyre, és akkor fölkerülsz a verdáddal egy magazin címoldalára. Deeee..... ez még nem minden, mert még a kocsidról a fényképet is Te készítheted. Forgathatod, beállíthatod a kamerát, a szöget. Mondjuk még van ezen mit tovább fejleszteni, mert elég kevés a beállítási lehetőség.
  • Aspyrin
    Rendbenö, máris küldök egy ingyen accot ;-)
  • Laciiiiiii
    nekem még semmi baj...(tod irtál vmi szépet lejebb) :D 20file és lenn van az 1CD
  • Pyx #6260
    nincs flém.
  • fitutufi
    Pyx pls Roland92 üzeneteit sűrgőssen töröld mert elbassza a topicot a milló smileyvel ! olvass vissza pls és megtalálod !
  • Laciiiiiii
    igen...
  • CSOCSO
    nekem is hianyzanak fileok!! PLS HELP!!!
    leginkabb az elso cd elso filejatol kene a masodik cd utcso filejaig!! koszike elore!!:)
  • gazgoblin
    szeretnénk 5 percenként helyzetjelentést a letöltésről te spammer állat. (többi spammernek is szól)
  • DJ RX7
    egy email?
  • Grave Digger
    Mondtam hogy kezdjél valamit? Nem. akkor meg mi a fasznak pofázol bele más dolgába? egy megjegyzést írtam be ide, de ha te késztetést érzel, hogy mindenbe beleszólj, akkor csináld csak, nagyobb ember akkor sem leszel tőle....
  • Laciiiiiii
    felhasználonév
  • Pyx #6252
    Write only juzerek, szevasztok!
  • fitutufi
    Roland leálltál ? no viel smiley :D
    mert különben kapsz egy nyugiklipszet ! ;)
  • DJ RX7
    [email protected] ez?
  • fitutufi
    basszátok meg , elmentem nfsu 2-zni 1 órája kb vagy 30 perce és 260 üzenet :PPPPPPPPPPPPPPPP
    azé má visszafogahatnátok magatokat
    csak a tömör igazság kell ide !
    én még nemtok tuningolni 2. résznél vok amikor át lehet menni a hídon de má megcsináltam háromnegyed részét ! de kurva lassú a verda rajtnál simán ott hagynak ! :(
  • ranGer2
    MErt idegesit a sok hülye... szerinted mi mit tudunk azzal kezdeni hogy behal a wanadoo??
  • Robert5
    Még 43 perc és lent van...
  • Grave Digger
    akkormeg faszér szólsz be?
  • zsomborm
    thx, és addig letölti a 2 cd-t? UPC chello netem van, állitolag 768 kb-es.(bocsi a kérdésekért)