14991
-
Roland 92 #6284 Belassult de megy szépen lassan 10-re lenn lesz az 1.cd a game holnap 2 körül nekem -
AMDFan #6283 Na ez például nem rossz...
Kicsit GTA-s feeling :) Jó dolog az :) -
joe69 #6282 -
Torry #6281 DOOM3 topic chat fillingje!:DDDD -
#6280 Most még nagyon az elején vagyok, szóval biztos van több újítás is. A legfontosabb, hogy most mindent a városban kell intézni: festést, tuningot, optikai tuningot. Tehát eléggé ismerni kell majd a várost. -
Aspyrin #6279 Viagrával tolod? -
Roland 92 #6278 Laci08 szerintem egy fájlt nem töltött le a 2 cd-ből nézd át! -
#6277 Jahh nekem már háromnegyed órája áll kb, de remélem még ma lenn lesz. -
#6276 Még nem mentem ki hogy többet ne jöjjek vissza.
Ja! és a válasz: Karaj.
Akció: A következő spammer kap egy ajándék spam csokrot priviben! -
Laci08 #6275 Hali valaki segítsen pliz.A cd2t nem tudom kicsomagolni mindíg lemezolvasási hibát ír ki. -
Roland 92 #6274 most nekem átlagosan 25Kb/sec. max 37KB/sec -
#6273 Hát én WCO-ról szedtem le, ahol csak 1 napra adnak accot. Ez volt reggel, tehát szerintem neked nem lenne elég. De itt legalább nincsenek szerverbehalások, meg lassulások, mint a Wanadoo-nál. -
AMDFan #6272 Én csinálhatom a képet? ÁÁÁ de marha jó....
Értelmes újítás nincs benne? -
#6271 Melyik hubon vagy fennt? -
#6270 kettot is ha mar ilyen jobaratok vagyunk:) -
joe69 #6269 te meg itt vagy?? -
#6268 nemértem, hogy miért fizettek warezra---és főleg hogy egyes warez még xarakodik is (lassú)---felmentek nagyob hubokra (DC) és ott sok t3 van meg--most is 90k-val szedem és másfél óráa múlva már játszok is ...ajánlom mindenkinek figyelmbébe az elkövetkezendőkbe a DC-ét. -
#6267 nem tudod-e légyszives megadni egy jelszót ahonan leszedted?
THX! -
#6266 Vazzeee, mindenki torrentezik??? BitHUMEN-en már 35 Leecher van... -
#6265 jo wandoosok nyugodjanak meg kivan irva ez:
Elképzelhető hogy leáll a letöltés ugy 10-20 percre..inkább most este fele.mert bövitik a sávot..és utána megint maxxal fog menni a dolog. Türelem.
-
pinehead #6264 thx innen is, ez volt a megoldás. -
#6263 Egyre jobban tetszik a game karrier része. Sok új ötlet van benne az elözőhöz képest. Pl. majd lesz egy feladat, hogy 2 percen belül oda kell érni egy helyre, és akkor fölkerülsz a verdáddal egy magazin címoldalára. Deeee..... ez még nem minden, mert még a kocsidról a fényképet is Te készítheted. Forgathatod, beállíthatod a kamerát, a szöget. Mondjuk még van ezen mit tovább fejleszteni, mert elég kevés a beállítási lehetőség. -
Aspyrin #6262 Rendbenö, máris küldök egy ingyen accot ;-) -
#6261 nekem még semmi baj...(tod irtál vmi szépet lejebb) :D 20file és lenn van az 1CD -
#6260 nincs flém. -
#6259 Pyx pls Roland92 üzeneteit sűrgőssen töröld mert elbassza a topicot a milló smileyvel ! olvass vissza pls és megtalálod ! -
#6258 igen... -
#6257 nekem is hianyzanak fileok!! PLS HELP!!!
leginkabb az elso cd elso filejatol kene a masodik cd utcso filejaig!! koszike elore!!:) -
#6256 szeretnénk 5 percenként helyzetjelentést a letöltésről te spammer állat. (többi spammernek is szól) -
#6255 egy email? -
#6254 Mondtam hogy kezdjél valamit? Nem. akkor meg mi a fasznak pofázol bele más dolgába? egy megjegyzést írtam be ide, de ha te késztetést érzel, hogy mindenbe beleszólj, akkor csináld csak, nagyobb ember akkor sem leszel tőle.... -
#6253 felhasználonév -
#6252 Write only juzerek, szevasztok! -
#6251 Roland leálltál ? no viel smiley :D
mert különben kapsz egy nyugiklipszet ! ;) -
#6250 [email protected] ez? -
#6249 basszátok meg , elmentem nfsu 2-zni 1 órája kb vagy 30 perce és 260 üzenet :PPPPPPPPPPPPPPPP
azé má visszafogahatnátok magatokat
csak a tömör igazság kell ide !
én még nemtok tuningolni 2. résznél vok amikor át lehet menni a hídon de má megcsináltam háromnegyed részét ! de kurva lassú a verda rajtnál simán ott hagynak ! :( -
#6248 MErt idegesit a sok hülye... szerinted mi mit tudunk azzal kezdeni hogy behal a wanadoo?? -
Robert5 #6247 Még 43 perc és lent van... -
#6246 akkormeg faszér szólsz be? -
#6245 thx, és addig letölti a 2 cd-t? UPC chello netem van, állitolag 768 kb-es.(bocsi a kérdésekért)