14991
-
#6204 www.dox.uw.hu...160+áfa 1 day...én innen szedem -
#6203 ezt most nem ertem... nahjo frissitem az oldalt mert idaig lejott egy barna meg egy rozsaszin kep -
#6202 Most hogy visszaolvastam két fontos dolgot tudtam meg.
1.
Kinek hány percenként jött le egy rar és hogy mikor kell light trails kikapcsolni.
Informatív is meg degenerált is ez a fórum. Gratula.
(és igen nem tetszik úgyhogy nem is jövök be (mielőtt valami dedós beszólna))
PÁ! -
joe69 #6201 nemsokara menni fog, nyugi -
#6200 #6184 valki? -
#6199 woooooowww ahahh nem bírom tovább kell a game -
#6198 Kössz inkább nem, 720+áfáért inkább megvárom a holnapot... -
#6197 Sajnos csak bmp-ben tudtam, mert Photoshopban nem engedte magát JPG-é konvertálni...
Csak, hogy legyen egy kis oltás, BitHUMEN-ről 102k-val szedem... -
#6196 heh ez a pump up my ridebol van :)
-
joe69 #6195 wanadoo-n vezetekesrol is lehet regelni, de most epp pauzazik a szerver -
#6194 tetü wandoo már mér nem megy fakker bele -
#6193 DE MIBAJOD VAAN ?? MIÉRT LENNE EZ ?? -
davos80 #6192 Persze, tele vagyok pénzel. -
#6191 http://7-vip.uw.hu/
innen simán jön a játék, ha kellene valkainek.. -
ACE #6190 Képes vótá bmp-ben berakni??? -
#6189 ellopták? lopd vissza! :) -
#6188 én most indítottam el és 10-11 órán belül lent lesz a bithumenről -
#6187 ja.. sztan hazajosz... kiderul hogy hibas a csomagolas.. szedd l eujra.. leszeded.. felteszed.. installnak kiir egy hibat.. ujrakezded most vegre jo... majd elindul a jatek de beszarik.. beszerzed az uj drivereket.. de valami nemjo.. beallitgatod hogy menjen es a kecsopos autok felidegesitenek es szettorod a monitort:)
ha igy tortenne ne engem hibaztass:) -
#6186 Azért ez nem semmi:
Bocs a nagy képért! -
#6185 A gfx tok ugyan olyannak tunik meg egyket palya is legalabbis ami a stiluskat illeti.
viszont van olyan hogy menet kozbe elkezd szakadni az eso az elozobe nem emlekszem ilyenre, valamint a gfx jobban skalazhato.
Az iranyitas vegre nem az a "rangatos" hanem egy mezei joyjal is finomabban kezelheto.
Es vegre vannak benne "hetkoznapi" autok is! :) -
#6184 ajajajajajajajajaj valaki tudna küldeni egy warezes honlapról egy jelszót mert nem tok küldeni elopták a telcsim és csak karácsonyre lesz.mert má nagyon jáchatnékom van ahogy látok a képeket csak csorog a nyálam. előre is THX! -
#6183 sztem meg ebben a játékban nem is az a lényeg hgy törik vagy nem törik bár engem is zavar megmondom öszintén de gondolatok bele ha törne és pl egy kanyar után kokccolnál utána roncsal hogy mennél végig sztem joval nehezebb lenne bár meglehet az lenne a jo nemtom -
#6182 énse ;) -
#6181 Huuuu baaaz...de be vook zsongva de várom má a holnapot...nem fogom kibirni sulibaan.. -
juhi01 #6180 faszom nem tudtok visszaolvasni minek kell minden kérdést feltenni?1 oldallal odébb le lett írva 5 ször honnan lehet leszedni!bocsi a többiektől de idegesít hogy ilyen hülye lamerek miatt kell 2 oldalt visszaolvasnom mert 4-5 körül néztem utoljára és nemlátok mást csak lámákat akik nemtudnak gondolkodni -
#6179 ééééééés? nem mi vagyunk az adminjai a wanadoonak... vagy mit vársz?? -
#6178 MIT? -
#6177 EGYSZERŰEN
F.E.N.O.M.E.N.Á.L.I.S!!!! -
#6176 fuk, leállt a wandoo megint, pedig már csak 20 fájl van hátra:((((( -
#6175 nem már megint hanem még mindig... -
Aspyrin #6174 kérem kapcsolja ki -
AMDFan #6173 Egyébként kinek jön be a game?
Ahogy elnézem a képeket nincs túl sok újítás.
Nem törik az autó már megint? Übergáz... -
#6172 NEM TOK MIT MONDANI -
#6171 Kocsikat ide! -
#6170 :DDDD -
#6169 jokerdes:) en is gondolkoztam rajta hogy megveszem.. deee... most inkabb nem:) -
#6168 MEnnyire nehéz? INFO INFo INFO INFO INFO -
#6167 sarki ÁBÉCÉBEN... Coop vagy hasonló -
#6166 csak a neten van kint!:D -
Sirály!!!