Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
én az NFS1ben a ferrárival mentem egy csomót, FAVORIT

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Amse
A turbót én is kicseréltem a legnagyobbra.=o)

clio1616v
mér ferrari van? mer szerintem az se lesz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Amse
Remélem meglepi autók lesznek!
Cayenne,Jetta,Ferrari,Scirocco

clio1616v
én néztem mindet
+ upgradeltem a nagyobb turbó hangját is... Állat ;Ð

DJ Skyline
Porsche_Cayenne hang amikor nincs is a játékban😄D

na ennek a Turenonak megnézem a hangját...valaki végig nézte már az összeseT?

DJ Skyline
van egy zene a videók alatt!😄

clio1616v
BOXER motor = Fine Engine Sound ;Ð

Sadist
Nekem is az jött be legjobban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DJ Skyline
LOL a pikácsus ford.szám mérõ!😄DDD

DJ Skyline
nekem az Impreza a legjobb!😄

DJ Skyline
színek télleg klafák lettek...
szedem is lefelé!😄

Pyx
Az elsõ rész alapján, NEKEM a legjobb 😊

btw, subaru driftre több pontot ad(ott)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
nincs sajnos...aztán lehet hogy a fullban lesz...

clio1616v
A driftre a legoptimálisabb megoldás egy hosszú verda összkerékkel.
Subaru WRX pl.

clio1616v
basszus 215 hozzászólás, légyszíves ne minden szót új palettára kocce...
Az out runokhoz nincs replay?

Sadist
A lehetõ legszarabb kocsi a driftelésre (szvsz az 1. rész alapján)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pyx
Én majdcsak miataval :o)

clio1616v
CARBON Kuplung RulZ.

Pyx
korrekt! 😄

karikusz
Szerintem a színeket találták el csak nagyon...😄DD

Új videnyókat is tettem fel a lapra....pözsós...csavargós..😊))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

clio1616v
A burnout azt jelenti, hogy a verda lassabban halad, mint ahogy a kerék forgása maximális tapadásnál azt megkívánná. Magyarul a kerék elveszíti a tapadását, annak köszönhetõen, hogy a vezetõ magas fordulatszámtartományba tartva a motort engedi a kuplungot, így maximális nyomatékot kap a kuplung, ami finom éget szagot produkál.

CSAK

Duddits
A H2-vel milyen lehet majd Driftelni! :-) Arra kiváncsi vagyok!

ranGer2
CSak azé mert nem tudsz circuit ozni nembiztos hogy jobb a drift 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Jagi
így! Sry Poén volt!

Jagi
messze

Jagi
olyan

Jagi
Nincs

Sadist
Messze van az még 😊

Sadist
Az 1-ben egyetlen drifteléssel össze lehetett hozni ennyit 😊

Jagi
Mingyááá 4000. Ték!

Jagi
😄DDD

Jagi
Fel kell tölteni vhova pl. a galériába ha máshová végképp nem tudod, onnan meg belinkelni.

Amse
Feltöltöd valahova.Pl sg galéria.Aztán megnyitod a képet jobb jomb/tulajdonságok és onnan kimásolod az url címet.Aztán bejössz ide rákattansz a szóra és beilleszted az url-t.

Jagi
Elvbõl. Én sem, próba volt de ennyi. Majd a H2-vel 😄DDD<#csodalk><#taps><#vigyor><#nyes>

Hunter of Deer
saját képet hogy a francba lehet beszúrni?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
Ugye?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

R3aLis3
Ügyes vagy!

Nézd, ha neked az anális túl brutális, az orális immorális a manuális túl banális, nekem megfelel egy sima dugás is.

Hunter of Deer
Szerintem is nagyon állat a Drift<#worship>!
Nekem 141000 pontot ikerült összekaparnom 5 próba után.
úgy meg még jobb ha van közlekedés úgy nehezebb! <#taps><#taps><#taps>!
De már a teljes is kijöhetne!

DJ Skyline
350Z-vel nem driftelek...

Amse
Kormánnyal nekem nagyon nehéznek tûnik.Csinálhatnál vmi oktató filmecskét, vagy leírhatnád, hogy is kell jó sok pontot elérni.

R3aLis3
Ez itt a baj! Mindenki 2x vagy 3x ki próbállja a Driftet és ha már egy picit sem megy neki akkor rögtön abba is hagyja pedig csak egy kicsit gyakorollni kéne! (Szerintem sokkal élvezetesebb mint a circuit!

Nézd, ha neked az anális túl brutális, az orális immorális a manuális túl banális, nekem megfelel egy sima dugás is.

ranGer2
biztosan félnek tõled 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Amse
Én megmerem mondani, de pontosan nem tudom.Kb 63000 =o)
Kormánnyal nyomtam és kb 3x próbáltam.
Nagyon büszke vagyok rá!<#zavart1>

R3aLis3
A jelek szerint itt senki nem tud Driftellni vagy csak féltek meg mondani hogy kinek mi a legjobb eredménye!

Sadist
Az Eistein féle, vagy a másik? 😊

DJ Skyline
nem egyszerû!😄DDDD

Jagi
Kurvajó az aláiratod!<#worship><#taps><#taps><#taps>

Jagi
Eléggé a milyénk 1-be 60 2-be 120 a vége(üveghang) és nem tuning, hanem 20 éves japán. Szóval ha japó a kocsi nem kizárt, hogy elborult elméjû klónozós tudosok csinálnak ennél nagyobb értéket is.
Sztem rendbe van.

Jagi
nájkicipõs majom + a tipikus burnout arcok! Best!