Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ATS: Peelova
ha jol tom nem sok ujitas van a mociban. az egy meg futott rendesen
clio1616v
Csak te nem szedted le, de már a link halott ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sadist
Már mindenki letöltötte...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

takraj
Mikor lehet már tölteniiiiiiiii??????????????? 😄DDDDDDD

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Hentes Bill
pfff, ez igen <#wow2><#worship>

Boldog Karácsonyt!

clio1616v
gyenge a géped, elõször egy PC upgrade imsorry

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Hentes Bill
<#eljen>

Boldog Karácsonyt!

ATS: Peelova
hali, beszoptam demot. nem indul. indítom blekkszkrin és vissza dob a desktopra. semmi hibaüzi. az ablakok 2 hetes, a directX9.0c két órás. 850MHz,ATI9k,384SD. vki heeeeeeeeelp, mert holnap szabin vagyok és nem csak az ikont akarom nézegetni😄
clio1616v

Ez kellene a játékba.
myFAV

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Helyes ;Ð

ChevyG
nincs tuningolás (ami van az 1 nagy rakása x@r) Hot Rod-ba, Streetlegálba volt itt lofax.
Nincs auto törés, és feb@sz a zenéje is
szal nem az én gammám
ittis tegnap irtak at a megjelenest 15-rol 9-re

SLICK
mondj egy autó márkát hátha van jobb

Sadist
:Ccc
Úgy tudtam itt csak egy pop-up hülyeség jön elõ egy "You are an idiot" szöveggel meg egy szép kis dalocskával.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

igen

ranGer2
szerezz 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

clio1616v
Ocsmány ez a micu. . .

SLICK
ez jó volt

clio1616v
akkor ez nem fake? ez a tuti release date?

SLICK
ez kicsit magas tom hülye vok egy kicsit

Pyx
nincs mikrofonom 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

SLICK
Van még több autó is csak fel kell tölteni. pl mondjatok 1 márkát és hátha van olyan kép arról az autóról De tényleg akkor ha érdekel vkit!!

Pyx

jobbklikk tulajdonság kopi forrás képgombkatt beillesztés

ne fáradj, mér megnéztem

ranGer2
nah akkor érdekel titeket a dolog adok majd TS IP-t és jöhettek beszélgetni 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

SLICK
A galériámban van egy kép hogy lehet ide belinkelni? Egy mitsubishi eclipse van feltunkolva rajta esetleg érdekel v-kit?

Duddits
Engem érdekel.

fakkom!! Sadist most tolthetek le virusirtot<#duma>

SLICK
Errõl majd kicsit bõvebben azért értem mirõl van szó

Pyx
Hátö... felõlem ok! 😄

Duddits
ÓÓÓh meg anyádat! Bejött valami vírus is.

ezt en is megerositem!

ranGer2
ez nem klán... és nem is cod 😊

SLICK
ÓÓÓ igen ez mégjobban felvidított

fuck<#kuss>

clio1616v
COD effect NFSU2 klánt akartok... BULLSHIT ;Ð

ranGer2
Háát van egy TS serverünk ott dumálunk mindig... lesz valami közös matrica meg vesrenyezgetünk más csapatok ellen stb stb 😊

clio1616v

SLICK
ja remélem jó kis buli lesz mármint átvitt értelemben<#nyes>

Pyx
Hova!

Pyx
És mirõl fog szólni az a klub? Úgyértem micsinálung majd. <#idiota>

clio1616v
mér nem raktátok már fel a bannert?

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

SLICK
bocs engem

SLICK
Engem érdekel a dolog... ha tengem is szívesen láttok

Amse
akarod mondani Bizonyíték

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

ranGer2
nem ez más lesz!

Amse
Ha Bsplayer-er nyitom meg a videót akkor mûködik a print sreen!
Itt a new speed record!