14991
-
#6365 a felnit cseréld le gyorsan! :) -
#6364 ???????
es alapbol nem ismeri fel a kormanyt????
-
#6363 PS2! -
#6362 pontosan ahogy mondod ! -
ShaiHulud #6361 2 es cdt mountold be:D -
#6360 naszoval. nincs olyan hogy steering right es steering left??tehat ugy kezdodik hogy trhittle, brake, shift up shift down, es sehol a steering left, right?????????/
mert az erdekes lenne... -
#6359 Nálam volt. Egy reinstall megoldotta. -
Aspyrin #6358 Itt van a topik ami erről szól -
YencY #6357 Gáz van. Inditanám a játékot, de visszalép a desktopra. Valakinek volt hasonló problémája? XP SP2 és 9800 pro-m van. -
#6356 Megy a wanadoo !!!!!!!!!!! -
#6355 ok... -
#6354 Optikai tuning után
-
#6353 varjal egy mp-t -
Mat #6352 Itt mondta vki, hogy "nem tudod használni a torrentet". Kaphatnék egy kis leckét, hogy hogy kell használni? Bekell állitani vmit? Vagy milyen torrent progit ajanlotok? Es azt amit ajánlotok azt hogy állitsam be? Köszönöm előre is a segítséget! :D -
#6351 az bajodott rész persze már nem mind neked szólt csak úyg általában :D -
#6350 ezt komolyan nem ertem.. lassan jonnek be az odlalak.. lassan jon be az sg.. a hardwired az 576... lassan tolt filekat.. most en vagyokleterhelve vagy mivan????????????
-
#6349 na végre hogy valaki reagál itt abajgok már 2 órája ! A controlls menüben a kormány gombkiosztás alatt egyszerűen HIÁNYZIK a steer left steer right !!! Nem arról van szó, hogy nem ismeri be gombot ahogy nyomom, hanem egyszerűen NINCS mivel beismertetnem a kibaszott kormányzást !!!!! Ezt kérdezem hogy lópöcsbe lehet ez ?!?!?! -
#6348 szerintem a demoben sincs benne de mindegy -
#6347 MIVAN???????????????????????????????????????????????????????? -
#6346 davos80 neked milyen géped van :PPPP -
Chaos Mad #6345 értem htx -
#6344 De jó kis gép!!:-) -
#6343 Hát én speciel leszarom, mert Rumblepaddal nyomom. -
davos80 #6342 -
#6341 ez hihetetlen hogy ilyen játéknél le se szarja senki hogy nem lehet kormánnyal játszani.... -
#6340 KIABALJ! UBOLTS! SIKITOZZ!!!!:))))))))) nemtom.. en most ujrainditottam... csak ugy.. te is tedd azt -
#6339 Hát nem aspyrinnal az biztos:DD -
#6338 Na igen, majd elfelejtettem. Ez is újítás, bár szerintem nem nagy durranás. -
taylorp #6337 Köszi, megpróbálom. -
#6336 meg mondjuk a finomhangolás... :) -
#6335 Épp az előbb válaszoltam vazzeee! :))) -
taylorp #6334 A tököm tele van az FTP-vel amire előfizetek. Mindjárt kikiabálom hogy egy nagy szar az egész. Csocsó, mit csináljak? -
#6333 Ha virtuális meghajtót használsz, akkor mountold be az adott cd-t abba a meghajtóba, amit ír, itt asszm I meghajtót ír. Nálam is ez volt. -
#6332 jo neked.. nekem 10 k fole nem ment.. es inkabb 5 korul jart... -
#6331 nah ez a ciki... es akkor lesz meg cikibb ha mindenki elkezdi ezt obegatni:))))))))))
segitenek de nekem meg nincs meg a jatek -
#6330 Mert a teljesből hiányzik a jobbra-balra kalibrálhatóság a menüből !!!!!!!! -
#6329 A tuning szerintem maradt ugyanaz, mint az első részben. Csak még hozzájött ugye az audiotuning, meg egy két apróság. De a karrier mód határozottan jobb lett, mint az elsőnél. Van sztorija képregényes megvalósítással, majdnem úgy ahogy a Max Payne-nél volt. -
#6328 Hidd el tudom használni,mert elég sokat torrentezek,de ez beállt valamiért reggel!!
És neked se kéne gyből fikázni!!
Menj a gumiszobába! -
#6327 ÉS CSOCSONAk. Tegnap 10-kor kezdtem este, még egy nap se kellett, de mégha gyorsabb lenne warezről, akkor is ingyen van, nincs kínlódás a hiányzó fájlok miatt. De mindegy, nekem jó, akármit írsz is :)) -
#6326 demot toltam...