Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nav 2003 am volt.. semmitse talalt.. 2004 meg talalt de semmit se tudott kiirtani.. es a regisztralasa is nyugos volt...
NAV ot viszont sokan nem dicsertek.. ugy altalanossagban..
kaspersky fentvan!.. de direktbe kikapcsoltam kivancsisagbol hogy mit szol hozza csak a NOD32.. mer eddig azt olvastam hogy huuu a NOD32 az uberzsir legjobb leggyorsabb..
ennyi.. nem kell tobbet irni.. de tudod mit?? ha nem irsz semmit is jobb az anyazasnal.. majd mas leirja helyetted...
np meg peace.. csak neha tenyleg hanyingerem van hogy neha milyenek tudnak lenni az emberek..
+ a reklám szarságokra ott az Ad aware
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
es igy is max 2 ezret porog a cuccos
Valakinek sikerült már textet cserélni.
Észrevettétek gondolom hogy a ellenfél verdái out-ban minden indításkor más színûek. Szóval szerintem lehetne moddolni a színeket. Csak nem nagyon ismerem a NFSU könyvtártartalmát.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
2) valaki nyomja kormannyala driftet?
mert en kanyaronkent maximum 1-2 ezret tudok csinalni..osszesen meg vagy 30-50 ezret... tehat sejtem akormany miatt nem lehet ertelmesen driftelni ami kuuuuuurvara ciki... vagy.. nemtom mivan..
Boldog Karácsonyt!
legyetek szivesek minden kis tudatlan ujjoncot kisegiteni.. egyszerubb megkerdezni mint 4-5-6 odlalt vegigbongeszni...
milyen lenne titeket is elkuldenetek anyazva ...
ha megkerdezik hogy mikor jelenik meg akjkor pont ugyanannyi erovel le ir irhatjatok hogy december elott.. es kesz!!!!
faszom.. 8 oldalt irtok naponta.. lapozzon vissza a halal.. es ne parasztok legyetek mar.. de komolyan.. mekkora cigany kocsog szokas ez?? elhajtani minden uj embert mer megkerdezett valami.. ez aztan gyonyoru magyar mentalitas!!!!
csak igy tovabb!!!!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nekem a nélkül(úgy nem is mentem)54:** volt a legjobb köröm.
Mail to: [email protected]
Lehet láma lesz a kérdés de miképp müködik a wallride nevü dolog?Más fórumon is olvastam, hogy csak igy lehet 47.xx körüli idõket menni.<#confused>#confused>
Aki tisztán megy végig irjon legjobb köridöt.Köszi.
amugymeg mediumban 90%-ban ugy nez ki mint fullon..(mert par dolgot azert feljebbhuztam mint a medium)
de abban igazad van, hogy probaltam full minimumon is de elsirtam magam egybol <#rinya>#rinya>
Ha a neten rákattintok egy képre,h mentés másként akkor miért csak bitképként akrja elmenteni?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
PECH

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
szofterbazis.hu -n fentvan..full ingyenes
HATE