Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ad warebol megvan a pro.. szal az fut.. bar a live figyelese szerintem semmit se er..
nav 2003 am volt.. semmitse talalt.. 2004 meg talalt de semmit se tudott kiirtani.. es a regisztralasa is nyugos volt...
NAV ot viszont sokan nem dicsertek.. ugy altalanossagban..
kaspersky fentvan!.. de direktbe kikapcsoltam kivancsisagbol hogy mit szol hozza csak a NOD32.. mer eddig azt olvastam hogy huuu a NOD32 az uberzsir legjobb leggyorsabb..
CSOCSO
kicsit fogd vissza magad es az anyad szo helyett ird azt hogy december elott
ennyi.. nem kell tobbet irni.. de tudod mit?? ha nem irsz semmit is jobb az anyazasnal.. majd mas leirja helyetted...

np meg peace.. csak neha tenyleg hanyingerem van hogy neha milyenek tudnak lenni az emberek..
clio1616v
Ajánlom a NAV 2005öt eddig jól végzi a dolgát...
+ a reklám szarságokra ott az Ad aware

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ranGer2
AZ a baj csupán hogy valaki 2-3 hozzászólást se tud visszaolvasni... gondolhatod ha nem lenne leirva egy kicsit elõbb én se lennék ideges..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Amse
Ja azt tényleg kihagytam.

CSOCSO
igy csinalom en is.. es meg le is valtok kettesbe ( ezt nem irtad)
es igy is max 2 ezret porog a cuccos
CSOCSO
nod32 nem fogta meg.. de mostmar elgondlkozom hogy megse szarakodok a no32 vel.. mer megsem olyan hudejo mint mondjak
Amse
A lényeg tömören és röviden.Én kb úgy megyek neki a kanyaroknak, hogy 3asban vagyok(manual) szóval elég gyorsan.1 kicsivel mielõtt elérem a kanyart nagyon picit kézifékezel és picit a kormányt tekered a kanyar felé és amikor elindul 1bõl full ellenkormány(vyg amennyi kell) aztán ha már jössz ki a kanyarból valahogy össze kell szedni az autót.

clio1616v
csocso te is írtál most két FONTOS hozzászólást a gémhez ;Ð

Valakinek sikerült már textet cserélni.
Észrevettétek gondolom hogy a ellenfél verdái out-ban minden indításkor más színûek. Szóval szerintem lehetne moddolni a színeket. Csak nem nagyon ismerem a NFSU könyvtártartalmát.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

CSOCSO
kormannyal??? hat hogy a picsaba.. vagy mit nem csinalok jol?...
Amse
Én nyomom és már nyomtam 160k feltt.

CSOCSO
1) akarmikor jelenik meg ne gyertek ide kopogtatni hogy hol van mar.. mer sokan ugyse fogjak megtalalni 1-2 nap alatt...
2) valaki nyomja kormannyala driftet?
mert en kanyaronkent maximum 1-2 ezret tudok csinalni..osszesen meg vagy 30-50 ezret... tehat sejtem akormany miatt nem lehet ertelmesen driftelni ami kuuuuuurvara ciki... vagy.. nemtom mivan..
Hentes Bill
bazz, ilyen képek is vannak az oldaladon? mert akkor megy a kedvencek közé <#buck>

Boldog Karácsonyt!

Amse
Én altalában inkább válaszolok, mert én se szeretem, ha válasz helyett 20 hozzásóláson keresztül csak leszólják.De hát ez van.

CSOCSO
ha erre ugy valaszoltok hogy de igenis rohadjon meg mind.. es meg en is akkor valoban gyonyoru egy neptarsadalom vagytok...
legyetek szivesek minden kis tudatlan ujjoncot kisegiteni.. egyszerubb megkerdezni mint 4-5-6 odlalt vegigbongeszni...
milyen lenne titeket is elkuldenetek anyazva ...
CSOCSO
Ne legyetek mar gecig bazmeg...
ha megkerdezik hogy mikor jelenik meg akjkor pont ugyanannyi erovel le ir irhatjatok hogy december elott.. es kesz!!!!
faszom.. 8 oldalt irtok naponta.. lapozzon vissza a halal.. es ne parasztok legyetek mar.. de komolyan.. mekkora cigany kocsog szokas ez?? elhajtani minden uj embert mer megkerdezett valami.. ez aztan gyonyoru magyar mentalitas!!!!
csak igy tovabb!!!!
ranGer2
mert? 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

CSOCSO
ha meg egyszer 6 oldalt irtok baze en felgyujtom az SG-t!
Amse
A walride az, hogy ahol le van zárva az út ott szépen végigvezeted az autód a falon lassítás nélkül így a fékezés és a kigyorsítás nélkül mész át a kanyaron.(Lassulsz ugyan, de nem annyira mint, ha fékeznél)
Nekem a nélkül(úgy nem is mentem)54:** volt a legjobb köröm.

ATS: Peelova
lol... akkor add ide a gépedet, adok egy máriót. ígérem, hogy csak minimumon fok vele jácani<#schmoll2>
SiSkO
Üdv.

Lehet láma lesz a kérdés de miképp müködik a wallride nevü dolog?Más fórumon is olvastam, hogy csak igy lehet 47.xx körüli idõket menni.<#confused>
Aki tisztán megy végig irjon legjobb köridöt.Köszi.

918 ra tom felhúzni😄
Duddits
Ez nagyon baró! Milyen autó?

Éppen az a nagy elõnye a játéknak, hogy gyenge vason is elfut. nem mindekinek van erõmûve otthon szerintem a mai keresetek alapján.

a marioban nincs Paul Van Dyk, meg nitro..
amugymeg mediumban 90%-ban ugy nez ki mint fullon..(mert par dolgot azert feljebbhuztam mint a medium)
de abban igazad van, hogy probaltam full minimumon is de elsirtam magam egybol <#rinya>

modellmaker
egy kis off, de itt van élet.

Ha a neten rákattintok egy képre,h mentés másként akkor miért csak bitképként akrja elmenteni?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

karikusz
szerintem ha teljesen minimumon játszol egy mostani játékkal akkor már tökmindegy hogy máriózol vagy azzal játszol..(

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Amse
Hát nehezen, mert nincs, de mindjárt leírtom.

clio1616v
Akkor felment ha nem írta ki a vírus írtód hogy megfogta... ;(

PECH

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

<#eljen>

És nagyon jó!A Trójaiakat észreveszi(mint ezt nekem).

Amse
Thx!Nyomok 1 ellenõrzést én is.<#wink>

clio1616v
AD-Aware SE Personal + NAV 2005

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

karikusz
Uppsz...egy csöpp off...csak nagyon brutál..:

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Amse
Nekm nem tudom felment e, mert nyomtam 1 ctrl+alt+del- és explorer.exe feladat bezárást.

AntiVir Guard a neve
szofterbazis.hu -n fentvan..full ingyenes

#4035-dik hozzászólásban van kép.

clio1616v
hja múlt héten 2 napig szarakodtam míg leszedtem egy worm-öt.
HATE

amugy au Underground 2 minimum CPU: 933MHz

Az. Szerencsére nekem is megfogta.(hál'istennek)

Amse
És mit szedtél le?Nekem sincs fent.Lehet, hogy kéne?!=o)

clio1616v
Nekem megfogta a NAV2005... de köcsögség volt ide vírust linkelni örök bannt javasolok

Ha rámész a linkre fel akar menni egy vírus ami károkat is okozhat a gépen. Ezért szedett le egy vírusírtót.

az enyem se mai csirke.. 1.5-ös proci meg gef 4 mx 460..de mediumba neha-neha belassulva egesz zsirul megy!<#alien>

semmi csak jobban erzem magam ha nincs virus a gepemen, de igy utolag jo is h lesztedtem egy irtot, hisz 14 worm es 34 trojan-t talalt a vinyomon<#zavart2><#szomoru1>

ha vkinek van egy kis tapasztalata NFSU2 demo és low end gép kapcsoltat terén, akkor várom az észrevételeket😊
Amse
Mé mi történt a gépeddel?

loális
clio1616v
azér van újítás rendesen, de lehet mástól is a feketeképernyõ, mondjuk rossz a demo..

<#falbav>