Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
mindjárt adom a linket <#mf1><#idiota><#mf1><#idiota>

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

DJ Skyline
iken'<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

CSOCSO
hany masodperc van meg hatra a megjelenesig?<#mf1>
Laciiiiiii
És lehet tölteni vhonnan ?? <#confused>

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
Kösziiiii 😊

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

DJ Skyline
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

DJ Skyline
már megjelent

loller 😊

Laciiiiiii
<#beka2><#vigyor1><#bee1><#nyes><#eplus2><#hehe><#zavart1><#gonosz1><#crazya><#vigyor5>

Laciiiiiii
MIKOR JELENIK MEG A GAME ????????????????????????????

CSOCSO
oge!
DJ Skyline
iken'!😄
beleírtuk hogy mikor jelenik meg mert így rögtön (reméljük) észreveszi az ide belépõ fórumozó hogy mikor fog megjelenni és (valószínû) nem kérdezik meg egy nap 10x hogy kijött-e már,mikor jelenik meg,stb...olvastam amit írtál ezzel kapcs hogy ne küldjük el anyjukba,meg ilyenek de azért egy kicsit mégis idegesítõ egy nap azt olvasni 10x hogy mikor jön ki stb...

CSOCSO
a bannert en csinaltam ( vagtam😊
miert van rangernel? vagy valamit felreolvasok?tam?
DJ Skyline
reggeltet...kikéne tenni a bannert amiben benne van mikor jelenik meg...ranGer2 nálad van a banner szerezz már egy modert pliz aki kiteszi...THX a lot...

Spenser
Nah végre egy ember aki ezt is észre veszi egyetértek veld mibõl tar oda írni valakinek aki tudja naponta akár 5x is hogy mikor jelenik meg semmibõl de a parasztok inkább leszolják azt az usert aki nem bújja egésznap azt a topicot amit õk! <#ejnye1>

CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
fifi
Azt hiszem ez kollektíve becsmérlés volt tehát több embernek szólt...Ennyi.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

clio1616v
U Right
Azt lehet tudni hogy kb mennyi lesz a magyarországi bolti ára?
Mer' nehogy az legyen mint a TRD2-nél. És akkor szívunk a crack hiánnyal.
Lehet megveszem az elsõ GAME-et ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

<#taps>
Van ilyen. Ott ül napi x órát a net elõtt de körbenézni nem tud. Azért kapott tõlem LOL-zást mert bármely ismert magyar vagy külföldi oldalon megtalálható az inf amit kért, itt meg már vagy 100-or elhangzott.Ha többet fórumozna értené mirõl van szó és még tájékozottabb is lenne. Bocsi az offért de nem bírt bentmaradni ...

"vessetek a mókusok közé" :)

clio1616v
szerintem senki nem kiváncsi a szád alakjára, és legkevésbé arra, hogy milyen gyakorisággal ülst a számítógéped elõtt és ara sem hogy mikor van szabadidõd...
arra viszont igen, hogy miért kérsz segítséget álralad cinikusan említett topictársaimtól, ha utánna leminõsíted õket...
ha most CODoznék azt írnám LAMA ;Ð

SORRY for ThaT

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sadist
Akinek nem inge, ne vegye magára. Ennyi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

fifi
"málészájú, nonstop, 24 órás pc buzerátor"
Erre azért nem válaszolok neked vmi szépet mert félek a BAN-tól...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sadist
Mi köszönjük, hogy topikunk igen magas szintû nonstop helpdeskjét választotta. További kellemes böngészést kívánunk!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DannyL
Úgy érzem már sokan feltehették ezt a kérdést. Engedelmeddel én is, bár kerestem vagy 5 percig róla infót, de mivel nem vagyok málészájú, nonstop, 24 órás pc buzerátor és mivel csak 9 körül tudtam leülni a gép elé így nem kívántam többet foglalkozni a dologgal. Köszönöm a megértésedet és válaszod.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Ügyes vagy, ülj elõre. 😉

ranGer2
<#banplz><#banplz>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Sadist
NINCSEN!!! ELFOGYOTT!!!4

ranGer2
nade hol marad az "anyád"? 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Amse
Biztos, de nem tudom.

Sadist
Whhhhhhhhííííííííííííííííáááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!444

Nem, még nem jött ki a teljes játék. Csak November 9-én várható, türelmedet kérjük! Köszönjük!

LOL<#zavart1>

"vessetek a mókusok közé" :)

DannyL
Kijött már a full?

Sadist
Ugye 5°-os csúszástól kezdi számolni a pöttyöket, mint az elsõ részben?

CSOCSO
tisztelem az igyekezetedet, de ezzel semmi ujat nem mutattal szamomra...

tehat a drift megy.. csak egyszeruen nem szedek vele ossze semmit...
Amse
Azért itt van.1 picit késõn fordul be itt a kocsi.

Sadist
A videókat egyszerûen csak ki kell törölni a movies mappában. A szövegek kiszedésére még nem jöttünk rá.

akyyy
Hogyan lehet az elején bejövõ videó, és egyéb "nyalánkságokat" kiszedni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CSOCSO
kep nem jon be mer a tar.hu- van.. de mindegy.. tudom hogy kell driftelni de azert koszike.. csak megsem megy
CSOCSO
😞
Sadist
De most már nem rinyálhatnak, hogy "lusta voltam" visszaolvasni, mert csak be kéne írni a lap alján lévõ keresõbe (ami hatalmas királyság) és pirossal kiemelve már dobná is ki az összes találatot.

akyyy
hova?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ranGer2
De én azagyok!

Amse
Akkor CSOCSO-ét hogy olvastad el?<#fejvakaras><#idiota>

Pyx
Csocso nyugi, nem mindenki szenya. 😊
Visszaolvasni meg nem muszáj, én is mindig kihagyom 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ÁÁÁÁÁÁ Szét robbanok.Mindig azokat a témákat zárják be amelyikhez valamilyen okosat tudnék írni.<#boxer>
Mi lesz igy Magyarorszaggal? ebbe a topikba is tudtam volna rengeteget írni...

Amse
Na itt egy kis rajz, hogy is kéne driftelni.A fehér csík a kerék állás irányát jelzi.Én valahogy így csinálom.A kocsi a kijáratnál szinte keresztben van és utána kell összesezedni.

clio1616v
én is kikapcsoltam a live protectet az ADnál, de a NAV leszedi a vírusokat, nekem legalábbis... de nem merem 100%ra mondani hogy neked is le fogja :Ð

A NOD egy szarcsak a terminate-el lehet a vírust megállítani de le nem törli az sem.

MÁS : szóval senki sem moddol 😞((

ranGer2
jolvan...

CSOCSO
mindegy.. sok ember rossz neven veszi... (neha en is..) de pl haveromnak is aszondom hogy na mizu anyaddal? tehat nem anyukazok mindig hanem neha anyad.. vagy.. udvozlom anyad (anyukad helyett)
viszont a kerdezd meg anyadtol kicsit felreertheto...
ranGer2
a csupasz anyád szónak más a jelentésbeli tartalma mint a "kérdezd meg az ANYÁDTÓL mondatnak." de mind1 neked van igazad..