Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
beleírtuk hogy mikor jelenik meg mert így rögtön (reméljük) észreveszi az ide belépõ fórumozó hogy mikor fog megjelenni és (valószínû) nem kérdezik meg egy nap 10x hogy kijött-e már,mikor jelenik meg,stb...olvastam amit írtál ezzel kapcs hogy ne küldjük el anyjukba,meg ilyenek de azért egy kicsit mégis idegesítõ egy nap azt olvasni 10x hogy mikor jön ki stb...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Azt lehet tudni hogy kb mennyi lesz a magyarországi bolti ára?
Mer' nehogy az legyen mint a TRD2-nél. És akkor szívunk a crack hiánnyal.
Lehet megveszem az elsõ GAME-et ;Ð
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Van ilyen. Ott ül napi x órát a net elõtt de körbenézni nem tud. Azért kapott tõlem LOL-zást mert bármely ismert magyar vagy külföldi oldalon megtalálható az inf amit kért, itt meg már vagy 100-or elhangzott.Ha többet fórumozna értené mirõl van szó és még tájékozottabb is lenne. Bocsi az offért de nem bírt bentmaradni ...
"vessetek a mókusok közé" :)
arra viszont igen, hogy miért kérsz segítséget álralad cinikusan említett topictársaimtól, ha utánna leminõsíted õket...
ha most CODoznék azt írnám LAMA ;Ð
SORRY for ThaT
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Erre azért nem válaszolok neked vmi szépet mert félek a BAN-tól...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nem, még nem jött ki a teljes játék. Csak November 9-én várható, türelmedet kérjük! Köszönjük!
"vessetek a mókusok közé" :)
tehat a drift megy.. csak egyszeruen nem szedek vele ossze semmit...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Visszaolvasni meg nem muszáj, én is mindig kihagyom 😄
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Mi lesz igy Magyarorszaggal? ebbe a topikba is tudtam volna rengeteget írni...
A NOD egy szarcsak a terminate-el lehet a vírust megállítani de le nem törli az sem.
MÁS : szóval senki sem moddol 😞((
viszont a kerdezd meg anyadtol kicsit felreertheto...