14991
-
#14231 A world mapban egy versenyt ha elsőre megcsinálsz, akkor nem kapsz pénzt érte, de ha elindítod, esc, majd restart, és ugy csinálod meg, akkor kapsz érte pénzt. Amúgy ott van stage 5 is. Biztos hogy kiakasztottad a játékot?
-
hihahi #14230 akkor még tuningolnom kell? mert ilyen még nem volt.
amikor a garázsban a world map-ot nézegetem, van ott olyan, hogy stage 1 meg stage 2, és még a stage 1-en is van not completed-es pálya. ezeket tudom a garázson keresztül teljesíteni, amiért azonban nem kapok pénzt (habár most 9900 körül van a zseton). itt is lehet teljesíteni?
egyébként volt már olyan, hogy 6körös url-t mentem, de ez szerintem más -
#14229 Hát ha megcsináltad az utolsó versenyt, ami 5 kört jelent egy hatalmas területen, akkor nincs több verseny a varosban, már csak a world map maradt a garázsban. Ha meg az is megvan akkir ennyi. vége a játéknak. Innentöl kezdve csak tuningolni tucc, ha van pénzed, outrunozni, furikázni a városban. -
hihahi #14228 megcsináltam az utolsó versenyt, felnyomtan az autót 2,50-es visual ratingra, lett egy fotózásom, ahova nem kellett külön idővel odamenni, most meg üres a térkép. mi ilyenkor a teendő? -
#14227 Ez teljesen igaz, de mégis tuningolnak valamit. Próbáld meg stock(alap) járgánnyal végigvinni az egészet:P -
#14226 Én azt vettem észre ug2-ben, hogyha nem tuningolod a verdát, akkor az ellenfelek se. Pl kipróbáltam, csomó ideig nem volt nitróm, addig az ellenfeleim közül senkinek se. Aztán vettem, és mindenkinek lett a következő versenyen :) -
#14225 1. nem tudom. Esetleg másik boltban próbáld meg megszerezni az adott dolgokat.
2. én édremesebbnek tartom a motor tuningot elsőnek elvégezni. Nagyobb esélyed lesz a futamokban, mivel azok sorra egyre nehezebbek lesznek, mert az ellenfelek is tuningolják autóikat. De mindenképpen szükséges a külső tuning is a tovább jutás érdekében, mert úgy kapsz fényképezkedési lehetőséget, ha minél magyobb pontot kapsz a visual rating skálán. Az új fotózás/címlapon szereplés eredménye az URL versenyek.
3. Igen, a továbbjutás követelménye az egyes URL versenyek megnyerése.
4. Bármelyik autóval végig lehet vinni. Ugyan egyes autóknak nagyobb esélye van az egyes versenymódokban, de erre van a dyno és a finomhangolás. -
hihahi #14224 elölről kezdtem a játékot, most van egy toyota celica-m, ECU-ből van fenn a street package 2, és több kérdésem is lenne:
1. amikor először játszottam az nfsu2-vel, már az alapautóra tudtam kereket, meg féket fejleszteni, de ez most nem megy. miért?
2. az autókat alapvetően kétfelé lehet tuningolni: motor, teljesítmény és kinézet. a teljesítmény esetében vannak ugye a street package 1 és 2, meg az extrem package. van esetleg még több is? úgy érdemes tuningolni, hogy először a teljesítményt nyomom fel maxra, aztán a kinézetet? mert ha pl kinézetre is tuningolok, akkor előfordulhat, hogy nem lesz pénz teljesítményre, nem? szóval valamiféle egyensúlyt kell fenntartani a teljesítmény-, és a kinézettuning között?
3. úgy vettem észre, hogy a továbbjutások követelményei az URL race-k megnyerése. ez így van?
4. ezzel az autóval már végig lehet vinni a játékot?
előre is köszi a fáradozásotokat a kérdések megválaszolásában -
#14223 Hogy lehet LAN-ba forgalmat bakapcsolni? -
colos92 #14222 már nem kell -
colos92 #14221
Szasztok! Tudtok olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a 100%-os mentést?
-
#14220 A nagy kasztnit csak akkor kapod meg, ha az egyik kocsival(vagy akár többel is) nyomsz 11 outrun győzelmet az 5-ös szinten. de mivel már én végigjátszottam, így már több széles kasztnit nem tucc szerezni, egyedül a civicen van wide body, mert azzal vittem végig. -
#14219 a megnagyobitot kasznit mikor adja meg emrt latom a 100% kos mentesnek nincsen felnyitva akkor ez most hogy van???????????? -
#14218 El vangyon indítva a program amit leszedtél, és elindítod a játékot is, és menet közben nyomd meg az "O"(mint Olivér) betűt, és kapod a pénzt, -
#14217 es akkor mit is nyomjak hogy pnzt kapjak?????????????? -
#14216 bocs, a #14198-as hozzászólásban a második linkre katt("meg itt is"), és ott kell letölteni a cuccot. -
#14215 Unbekanntes Download-Token
Bitte den Download noch mal starten!
Error #0004
ezzt irja ki a pénzes cucnál miert is felraknad valahova????????????????????????????????,, -
#14214 ITT a program, amivel kapsz egy rakás pénzt, és ITT a 100-as mentés. -
#14213 hat azt a mantés ide athatnad ------ egy pénz csalást adnal ami meg noveli jo sokal a pénzem?? regy linket ami letolti a programot létszives -
#14212 Nem nagyon értem mire gondolsz. Itt most bármien linket adhatok, az még a lagnagyonn jóindulattal sem fog belepiszkálni a játékba, mert az egy link. Szerintem te úgy gondoltad hogy adjak egy linket egy programhoz, ami teljesíti a követeléseid. Nah az a szomorú, hogy olyan programról én nem tudok, ami már egy meglévő mentésbe piszkál bele. Olyat tudok, hogy vagy egy full mentés, vagy egy olyan program, ami egy új mentést hoz létre az összes cuccal, bármeik kocsival. De sztem ez neked nem jo. -
#14211 valki adna nekem egy linbket ami felnyit mindent mert mar 5 fejezet elején vok full tunningal de alig van festés cuc matrica kasztni lécives adjatok egy linket -
#14210 Nem vagyok jártas a LAN részénél, de szerintem azt be lehet állítani valahol a LAN menüben. -
#14209 LAN gémnél nincs forgalom? Be lehet vhogy rakni, hogy legyen forgalom? -
#14208 Legutóbb én is civiccel vittem végig:) Egyedül az első 3 SUV versenyre használtam hummert. -
Toroco #14207 de nem érdemes folyton új autót venni. mert ugysem sogod tudni mindet feltuningolni, mert nem lesz annyi pénz. Én a civicel vittem végig, a drag versenyekre bettem egy 3000GT-t -
#14206 Jah. Minden egyes Car Lot-ból vásárolt kocsit alapon veszed meg, és mindig el kell kezdeni előről tuningolni. -
hihahi #14205 oké, ne kapd fel a vizet, közben sikerült továbbjutni
most megint mehetek a car lot-ba gondolom új kocsit kölcsönözni
ilyet már csináltam egyszer, és akkor is elölről kellett kezdenem a tuningolást, most is így lesz? -
#14204 Fogd már fel hogy akkor jutsz tovább, ha tuningolsz az újabb kocsidon. Arról én nem tehetek hogy nincs pénzed hozzá, az már a te bajod. Menyj a városban más kocsik ellen, és akkor kapsz pénzt, vagy szerezz be egy trainert a gamehoz, és akkor lesz majd kibaszott sok lóvéd. Az meg hogy voltál már fotózáson, jelen esetben egy fikarcnyit sem számít, a játék folyamán lesznek még fotózások (ami nem minden esetben jár azzal, hogy újabb pályarészhez jutsz), nem is egy. -
hihahi #14203 már kétszer is voltam fotózáson
hogyan jutok stage 2-re? -
#14202 Ha tuningolsz, akkor kapsz fotózást, ami után megnyílik egy úly pályarész új versenyekkel ;)
Ez esetben próbálj az utcán kóborló ellenfelekkel versenyezni(outrun), és lassan de biztosan pénzhez jutsz. Ha nincs kedved ehhez, akkor lellyebb belinkeltek egy trainert, szedd le, és kapsz nagyon nagyon sok pénzt -
hihahi #14201 külsőre már nincs pénzem, mert a kezdő kocsira felnyomtam mindent, aztán az újra meg már nem jutott a külsőre
hogyan jutok a lezárt szakaszok mögé? -
#14200 tuningolj a kocsidon amennyire csak tucc(föleg külsöre), és ha akkor sem, akkor menny néhány outrunt más kocsikkal az utcán -
hihahi #14199 már megcsináltam minden race-t, már az induló kocsimat is lecseréltem egy jobbra, szerintem most a stage 1-en vagyok, a world map már nem mutat semmilyen új versenyt, kérdés: hogyan tovább? -
Toroco #14198 Itt van, meg itt is -
Szergely92 #14197 Bocs haveomnak kéne trainer mert nem boldogul a játékkal ha tud valaki segítsen. -
#14196 Biztos emlékeztek ojan videókra, amiket az egyes versenyek előtt játszott le a game, és ijen képregény szerűek voltak mind. Például URL versenyeknél szokott asszem leginkább lenni ijen bejátszás. Jó persze ezek nem ojan igazi videók, de mégis a game storyját hivatott bemutatni. -
C7 #14195 ahaa, érdekes a merényletes dolog. a carbon irtó jó -
C7 #14194 akkor van vmi story, hogy mi történik, mer úgy hallottam, csak versenyzel kedvedre, semmi video, semmi -
#14193 történet?
Valahogy nem rémlik, csak hogy az uccsó vagányt szarráaláztam... Meg hogy a reptéren várt egy szupi verda ^^ -
#14192 Hát van valami sztorija ami a versenyek előtt bejátszott kis videókból derül ki, de tulajdon képpen teljesen elhanyagolható, semmi jelentősége nincs. Annyi kötöttség van a sztori meg a futamok közt, hogy meg van adva hogy meik verseny előtt meik videó megy le.(persze ha van videó)