Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScoobyDoo
hi

hali<#integet2>

SLICK
LOÁL tudtam én is a dolgokat amit felsorolt Akuma barátunk ,azt viszont hogy 8 bolt lenne azt nem 😞 MINDEGY a demoval nem játszottam és nem láttam azis biztos de a gamet nagyon várom
Need for Speed - Underground2<#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor2><#vigyor2><#wave><#wave><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Sadist
Jólvan azt hittem te is be akarsz linkelni 4 szép nagy képet 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ja bocs, nem is 4, hanem 5 van, csak a Car lot már alapból rajta van a térképen/mellõle indulsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ok, aki mégsem annak azért itt a link 😊

Sadist
Nem kell, mert már úgyis be volt linkelve, meg már mindenki fejbõl fújja 😊

😊

bocs, csak 4, mindjárt feltöltöm

Sadist
Ezeket mind tudtuk (legalábbis én tudtam), de azt a 8 boltot tényleg megmutathatod, mert én csak 4-rõl tudok. Ja és sokkal jobban lehet rajtolni, ha a hátulját megemeled a kocsinak (fõleg circuitban jó)

RelakSfromhome
MUTASD azt a 8 boltot! Htx!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

akkor egy kis ON az OFF helyett:
tudtátok, hogy van kb 8 bolt freemódban (demo)?? , hogy lehet pattogni az autóval ?? , hogy nitrofelhõt lövel az autó, ha gáz adás nélkül nyomod a nitrot (külsõ kamera mód)?? , hogy akár kétoldalasan is nyílik a motorháztetõ ?? , hogy akár úgy is nyílik a kocsi ajtaja, mint a lamborghiniknek (felfelé)?? , vagy az öreg angol autóknak (visszafele nyíló ajtó)??

ScoobyDoo
sry <#idiota>

ScoobyDoo
jásszámáná pitbull terrier!

SLICK
Igen néztem azt a topicot amit csinált az vmi gyökérség semmi téma csak ez<#boxer><#mf3><#mf2><#mf1><#gunyos1>
csak a látszat kedvéért...
NA mindegy ne a kis porba fingókkal törõdjünk hanem ezzel a topiccal
ami szép és jó...

IMYke2.0.0.0
Ja: <#eplus2>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Miért nem mentek chat-re?

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sadist
Sajnos igen, ilyen a tendencia. Már a kis 10 éves taknyosok is netközelbe kerülnek, aztán meg itt osztják az észt.

DJ Skyline
joe04-re gondolsz?

SLICK
Ja és én se vagyok jobb senkinél csak nagyjábol vázoltam a mostani helyzetet...

SLICK
Egyre több gyökér regisztrál ide az sg-re ti nem úgy vettéttek észre?
az a joe mittomén ki is egy gyökér de nem felhúz a hülye mondókáival: szal ennyi lenne az én szerény véleményem
Jó én is tavaj regisztráltam magam de azért bandi nem vok...

clio1616v
Nekem a clioba van elöl az ajtóba két mélyközép 13as MNC a szélvédõ alsó két szélén két piezo magas, a hátsó ajtóban két közép magas 2 utas + hátul egy 30cmes MNC láda(300W) ehhez egy 4 utas Magnat Classic 480W erõsítõ. a piezo magasak elõtt egy kondi vágja a mélyeket.
Ezu kb 70ezerbe van. Szépen szól jó az akkusztikája a clionak a szép hátulja miatt... ;Ð

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TLD Robi
LOL!<#nevetes1>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

modellmaker
Bocs de ezt nem lehetett kihagyni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Nem mondod?! Tényleg?! <#wow1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

TLD Robi
Hi mindenki!<#wave>
KIRÁLY lesz a full game!A demó nekem bejött,és ha kijön a NFS Underground 2-õ lesz sok TUNING ÉS VERSENY!<#eljen>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

SLICK
MI a helyzet nálatok? Vannak új rekordok? Ja és mi lesz azzal az új klubbal amit tegnap említettetek?

DannyL
tudom :-)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

cement
UTÁLUNG! 😄

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
fingunk sincs,mert még meg sem jelent!😄DD

DannyL
Ne tegyél fel ilyen kérdéseket itt, mert megutálnak mint engem. Tessék elolvasni a legutóbbi 1000 hozzászólást és egybõl kiderül számodra is hogy mivan.

Duddits
Lowrider módban olyanokat csináltam, hogy na! :-) Meg találtam egy tök baró ugrAtót csak az baj hogy kicsi a hely az ugratás után ezért csak lassan lehet rámenni

Patesz
Honnét lehet letölteni???

DJ Skyline
és most magyarul is plíz!😄

DannyL
Akadna nõ a farkadra nem itt vernéd a nyálad. 😉

Duddits
Én az elõbb olyanokat ugtahattam!

Pyx
rondáak 😮

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
halkságos csend...<#idiota><#ravasz1><#idiota>

cement
oszt akko hallom a halkságos csöndet 😄DDD

DJ Skyline
*be a

DJ Skyline
LOL...dugd bea fejed a felsõ csomagtartójába miközbe üvölt a zene fullon...<#idiota>

cement
halkak...😄

DJ Skyline
😄DDDD

CSOCSO
nahja.. de pont ez a baj hogy draga...
sonybol osszeneztem egy cuccost.. olcso.. kb 100 ezerbol kijonne....

de tudasra annyit tud mint barmelyik masik...
tehat nem 50wattosak.. hanem pl az elso hangszorok 220watt
a hatsok 350 watt a melylada meg 600 watt
plusz valami erosito
DJ Skyline
ja azon még go-go táncos csajok is vannak!<#idiota><#idiota><#ravasz1>

DJ Skyline
szerintem ez az egyik legjobb márka...igaz drága(legalábbis Tuning&Stereoban/más nagyon nincsen/ a legdrágábbak között szoktak lenni),de viszont dizájnos cuccokat csinálnak...és szól is rendesen...

Sadist
Akkor már inkább köss el egy kamzert a budapest parádérõl 😄DD

DJ Skyline
LOL...Utánfutós IFA...<#nezze><#idiota><#banplz>
na jó ezt lehetne még ragozni..😄

Amse
Haveromnak van 2 az ajtóban 2 cincogó(picike a kesztyûtartó és a kormány felett) meg 1 mélyláda a csomagtartóban és még 2 hangfal alul a mûszerfalva beépítve.Hátul nincs de nagyon szól.Lehet ha berakna még 2õ hátulra akkor még jobb lenne, de így is durva.
(Honda civic)

Sadist
Simán! Akkora hangcuccot, hogy az aszfaltot szétbontsa <#banplz>