Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Need for Speed - Underground2<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave><#wave>#wave><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
tudtátok, hogy van kb 8 bolt freemódban (demo)?? , hogy lehet pattogni az autóval ?? , hogy nitrofelhõt lövel az autó, ha gáz adás nélkül nyomod a nitrot (külsõ kamera mód)?? , hogy akár kétoldalasan is nyílik a motorháztetõ ?? , hogy akár úgy is nyílik a kocsi ajtaja, mint a lamborghiniknek (felfelé)?? , vagy az öreg angol autóknak (visszafele nyíló ajtó)??
csak a látszat kedvéért...
NA mindegy ne a kis porba fingókkal törõdjünk hanem ezzel a topiccal
ami szép és jó...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az a joe mittomén ki is egy gyökér de nem felhúz a hülye mondókáival: szal ennyi lenne az én szerény véleményem
Jó én is tavaj regisztráltam magam de azért bandi nem vok...
Ezu kb 70ezerbe van. Szépen szól jó az akkusztikája a clionak a szép hátulja miatt... ;Ð
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
KIRÁLY lesz a full game!A demó nekem bejött,és ha kijön a NFS Underground 2-õ lesz sok TUNING ÉS VERSENY!<#eljen>#eljen>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
sonybol osszeneztem egy cuccost.. olcso.. kb 100 ezerbol kijonne....
de tudasra annyit tud mint barmelyik masik...
tehat nem 50wattosak.. hanem pl az elso hangszorok 220watt
a hatsok 350 watt a melylada meg 600 watt
plusz valami erosito
na jó ezt lehetne még ragozni..😄
(Honda civic)