Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Júeszéjben 16, szal akkor már warezrõl is lehet húzni, nem kell megvárni míg EU-ba megérkezik 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Menjél Infiniti G35-.el!
itt vannak a képek megnéztem és ezekkel lehet menni!<#idiota>#idiota>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de még mindíg több lehetõségünk van az NFS U2 demoban mint az egy demójában volt...ott asszem csak egy drag verseny volt...😄
A visszajátszás feles sebességen nektek is szokott szaggatni? Mert nekem normál sebességen tök normális, ha viszont visszaveszem felére, akkor meg élvezhetetlenül szaggat.
Értem itt pl a car spec. boltot ahol meg vannak a tuningok, csak lakatos mindegyik.
mar a CNN en mutogatjak...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
irritalo hogy sok ember nem fogja fel hogy a fórumot olvasni is kell nem csak beleírogatni
football without ultras is nothing