Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
oke.. lattam mar suprakat ahol hatul csak melyladak vannak,mer kalaptarto sincs...
de szerintem ketszer jobb a hangzas (nem tisztabb/ ha korbevesz.. es hatulrol is jon valami..
igy legalabb a hatul ulok is hallnak valamit. ha mar a labam eltakarja az elso hangszorot..
most ezen megy a vita a nagy hifisek es kozottem az indexen😊
tehat ha sajningol akocsid akkor nem mondjak ra hogy bling bling...
MTV-n egy kis filmet is csinaltak belole (watch & learn)
mikor 10 emberke bling blingezik am asikra. mikozben az mutatja az ekszeret
Folyamatosan kell driftelni, vagy mindig megcsípni a nagyokat?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ja a játékban meg a h nyomvatartásával és az irány gombokkal valamint u.e. csak a j nyomva tartásával.
A teljes pányán meg 248,335
Körrekord : 53,76
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Körrekord : 53,76
Tegnap ez volt a legnagyobb driftem. Ma már 253 ezer
Ez meg a legnagyobb driftem egy kanyarban:
Driftvideo 2Mbyte

"nekem megvan de nem adthatom oda,mert még nem néztem meg"
"-nekem megvan..*honnan?..-leszedtem a netrõl,de olyan helyrõl ahonnan csak LAN3.asok,meg opok tölthetnek,és jelszavas"
"megvan a haverom,haverjának,de a haver nem adhatja kölcsön mert holnap vissza kell adnia"...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Én is most szedtem le onnan a Half-Life 2-t és már jön lefelé a Duke Nukem Forever is! <#idiota>#idiota>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
www.napisajto.hu