14991
-
juhi01 #6647 a reloade verziót ki lehet írni neroval simán nem?Haverok letámadtak rögtön amikor tegnap mondtam hogy estére meglesz!:-))) -
juhi01 #6646 nekem tegnap 9körülre le jött nagyon jó a game csak nekem is olyan kockásfajta az asztfalt de annyira nemzavaró az a lényeg hogy nem akad 1024be!atomjó a game és a zenék is nagyon -
Ghost_Matrix #6645 Csak egy nagy bajkom van..nminden effect király,de nekem az aszfalt olyan csúnyácskának tűnik, már mint ha a demóban szebb lett volna!? -
#6644 LOL:))))))))))))))))))))) ne anyazzatok de elobb vettem eszre a falon levo supra spoilert mint a hondat:)))))))))))))))\LOL.. fanatizmus 100%osan... nah mindegy... amugy cool!! mar nagyon varom hogy itt legyen.. .valoban olyan kocsog csiter a gep? -
Ghost_Matrix #6643 Gyerekek!
Annyit mondok megagiga szuper k+0baszottul k+rva jól sikerült a 2-ik rész... -
gyandor #6642 Sziasztok !
Szerintetek mitől lehet, hogy nem indul a játék hanem egy fekete képernyőnél megáll és onnantól nem történik semmi?
Bocs, ha már volt, én nem találtam meg a hozzászólások közt.
WinXP +legújabb driverek, legújabb DirectX... -
R9 #6641 Na VÉGRE lejött a game!!!!! -
#6640 Ismét hy mindenkinek!!!
Látom jó sokat írtatok megint,de délutánra mire hazajövök már nekem is lennt lesz!! -
ACE #6639 Látom azért benyomsz még ilyen méretű képeket...
-
#6638 Csocso addig is kedvcsináló
Meg egy kis futómű állitás:
-
#6637 nah ... reggelre mar le fog jonni...csakhat az nektek holnap delutan.. -
#6636 bocsesz :) -
ACE #6635 Legalább méreteznéd át a képet bakker. -
#6634 ehe:
-
#6633 kár is ezen vitatkozni, szvsz idén a Burnout3-é lesz az év autós játéka cím:) -
#6632 lehet probalkozni... -
ShaiHulud #6631 hallottal arrol hogy CATCH-UP ??? nem tudom hogy ki lehet e kapcsolni de ha igen akkor tedd meg hogy kikapcsolod es nezd meg ugy... -
#6630 nah elkezdte tolteni... kiralysagos -
#6629 ott nem volt gusztustalan??? hat akkor te nemtom mivel jatszhattal... viszont ha itt meg gusztustalanabb... azt el se tudom kepzelni milyen..
de most had ne irjal le mennyira gusztustalan volt.. kezdve attol hogy ha egy kanyart max 70 el tudtal bevenni akkor az ellenfel nekedrohant 250 el.. es te 4 et borultal ok meg mennek tovabb...hat ez valoban nem gusztustalansag... -
#6628 bocs hogy vitatkozom, de nem ilyen volt..
ha nagy sebességgel falhoz csapódtál általában úgy visszalökött a pályára, hogy lassultál + elkezdtél megpördülni. itt ez akkor történik ha merőlegesen találod meg a falat.
ott nem gusztustalanul csalt a gép mint itt.. -
#6627 az elso resz is ilyen volt -
#6626 sajna a batmanos hub nem megy nalam:( -
#6625 sztem oda ahova az elozo. c:\documents and settings\user\nfsu2.
vagy ilyesmi. -
#6624 "Ez a játék egy díszcsomagolásba rejtett okádék.",+ Nagy vagon szar.
EZ TELJESEN ÍGY VAN. Na én megindoklom. kb 6 órája játszom vele.Grafikailag tényleg ott van, a város ötlet is jó kár hogy lopott.
Namost ami a realizmust illeti, ez árkád és olyan szemmel kell nézni, de ha az előző részt lehetett az árkádok királyának nevezni akkor ez az overlord császár. Kanyarodjunk falon úgy hogy nemhogy lassulnánkk tán még gyorsulunk is. De ezek a kisebb problémák.
Namost ami viszont felháborító (hogy a programozók anyjai szedtek volna a megfelelő időben antibébit) hogy gusztustalan szemét féregrágó köcsög módon csal a gép, ala fifában ( ez is EA). Ott tartok hogy minden 1. szintű cucc fent van a gépen kivéve a turbót. Namost végigszenvedtem az összes szívatós pályát kivéve egy driverx-est és egy körversenyt amit nem tudok megcsinálni mert vezetek végig modjuk a minimapon jó fél centire van mögöttem a gép az utolsó kanyarig ahol kap hiperturbót meg extragripet és egy laza mozdulattal megelőz, de úgy mintha én 50-el mennék és elmenne mellettem egy ferrari 140-el. no comment...
És azért mert valaki negatív véleményt ír még nem kell lehurrogni ha annak van valóságalapja. Szerintem az elóző rész a versenyt tekintve jobb volt, szóval a játék a lényeges részében visszafejlőött.
Na most lehet anyázni, meg lfs-ezni...gtrezni -
#6623 Hali!
Meg tudná mondani valaki, hogy a játék konkrétan hova pakolja az elmentéseket?
Köszi! -
#6622 :) lol... -
qwerty232 #6621 én csak azt nem értem, hogy ha valaki azt mondja, hogy
"Ez a játék egy díszcsomagolásba rejtett okádék.", akkor ezt miért nem indokolja meg?
mi nem tetszik benne?
mert ha tényleg annyira rossz, akkor le se töltöm -
Bandy #6620 Sztem nem lett rossz a game, akiknek nem jön be az menjen rbr vagy vrally vagy lfs vagy akár mi mást játszani az élethübb :) ez egy arcad game, törésmodel meg nincs én meg le is szarom, ha szarrá akarom törni a kocsit akkor vrallyzok ott még a pilotát is kinyirhatom :D. -
#6619 Aki már leszedte és jáccikált vele eleget:
3. szekcióban járok, de még a 2.nál sem tudtam megcsinálni a DriverX-es küldiket. Nektek?
Más:
Ha eladom a verdát, mérnem kapok érte se pénzt, se a rajta lévő cuccokat át a másik kocsira?
Mégmás:
Cadillac Escaladeval nyertem körversenyt a sportkocsik ellen. Reális? köszi! :D -
Rossi1 #6618 senki, de olvasd már el, mit írtam... -
CUCLI #6617 ja.. -
clio1616v #6616 Kösz épp akartam kérni a modot hogy szedje ki az ide nem illő hozzászólásokat..
Azokét akik nemis látták a játékot és csakmert első a popular toplistán ezért beszólogatnak,... -
mheee01 #6615 NEKTEK IS UGRÁL A SEBESSÉG A WANADOON?????????? -
hmm #6614 Hozzád meg ki szólt? -
Rossi1 #6613 Csaó!
A vitához csak annyit, hogy miért ne írhatná le valaki a véleményét, még akkor is, ha negatív, de nem akqarok beleszólni. Szerintem túlreagáltátok és kész.
CSOCSO:
Dc++-ról szeded akkor itt egy cím, én itt találtam meg és jön mint állat. 88kb/s.:))
batmax.no-ip.com -
#6612 Vitatkozni lehet, fikázni egymást nem. Téma lezárva! :)
on: [mingyá' összeilleszti] -
hmm #6610 Má megbocsáss de nem egy kis senkiházi fogja nekem megmondani hogy mit hova irogatok.Részemről téma lezárva. -
#6609 de en nem irok baromsagokat... ha ez neked szar akkor meg menjel GTR ezni.. vagy LFS.. vagy FlatOut [:) LOL]
-
clio1616v #6608 De VAN de VAN.... ;Ð -
hmm #6607 semmi összefüggést nem látok vélemény és hozzászólások száma között.Azért mert te éjjel nappal ide irogatsz /jobb dolgod nem lévén/,nincs több jogod véleményt nyilvánítani mint bárki másnak.