Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
mér' már csak 10 nap!😄DD nem sok az...<#zavart2>

ScoobyDoo
én nem támogatom ezt az ötletet.

DJ Skyline
számoljunk vissza....huááá...<#idiota>

ScoobyDoo
jajj én úgy izgulok!!

DJ Skyline
de minden oldal más adatot tud...ezen az oldalon van egy számláló hogy mennyi van még megjelenésig...még 10 nap 4 óra amíg megjelenik!😄DD

DJ Skyline
reménykedjünk...az jövõhét Kedd...messze van még!😞((

DJ Skyline
nem túl szép az új Skyline szvsz...Infiniti sem...

DJ Skyline
simán...Október 8-án jelent meg az Októberi és már akkor írták hogy a Novemberiben lesz teszt ami 12-én jelenik meg!😄D

Sadist
Hm, akkor õk már kaptak egy tesztpéldányt? <#ravasz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DJ Skyline
mármint az újságnak Nov 12...

DJ Skyline
Gamsetarban benne lesz...Nov 12 a megjelenése!

gamershell-en elõrendelésbe ezt írják megjelenésnek: 09/11/04
CSOCSO
hivjatok mar chameleonnak 😊
CSOCSO
nesze.. annyazzatok a sok szegeny erdeklodot es meg ti se tudjatok😊)))))))))
CSOCSO
zmeg mennyire hasonlitanak!!!!
nem is vettem meg eddig eszre..
tudtatok hogy a g35 az feligmeddig az uj Skyline???
CSOCSO
nekem tetszik a kamerakezeles.. pl nezd mega videoimat..
egy-ket eseten kivul kurvajol mutatja az autokat
CSOCSO
1) nahja.. is igy is milyen kemeny vastagsagu a demo.. amugy lehet hogy az a sok finomhangolas csak mumajerkedes.. es semmi haszna.. vagy nemsok...
amugy lehet hogy az EA nal az a 1/2 gyorsasagu lejatszas ha szaggatgatjak a filmet😊
SLICK
Ja ez nagyon érdekel:
Ha megjelenik valami PC újságba lesz vagy nem pl: PC guru Game Star ilyenek?
MErt vannak idióták és azt mondják ha megjelenik valamelyik újságba benne lesz... Lehet hülyeség ezért ne szapuljatok oxi?

SLICK
Barom...<#idiota>

DJ Skyline
há nem tom...lehet nekem a lila árnyalat nem tetszik benne...amúgy szép a Bomex Supra!<#eljen>

Amse
Szerintem nem számít.

ja! azt hittem hogy a drifted 318k. Én nem találok elég hosszú útszakaszt. Olvastam hogy hol kellene de nem igazán jön össze. nitro nélkül 280-at mondanak nekem még a 260-at sem üti. Számít hogy melyik kocsival megyek, az utolsó három közûl?

Amse
Már 1x beraktam de csak neked csak most kedvezményesen ITT megkaphatod.
;o)

Bizonyítékok
(egyébként elhiszem)

Amse
318-at mentem szar rajta!=o)

modellmaker
Hát szerintem a gyöngyház az csak egy szín, míg a flip-flop több. Mármint ahogy a fény megtörik rajta.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

akkor mi a kül. a gyöngyház és a flip-flop között

Sadist
Ez mekkora király festés!!! <#eljen>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

modellmaker
ez #4457

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Mi az a flip-flop fényezés?

modellmaker
AZ igen.

Igaz hogy nem versenyzik senki, de azért én döntögetem a rekordjaimat. (nem tudom ti milyenek vagytok de ha valaki megdöntené a rekordomat addig fel sem állnék amig meg nem döntöm. Azt hiszem ez a versenyszellem)

Drift: 253k
Gyorskõr : 51,34
Speed: 311 km/h

DJ Skyline
aha

Sadist
Az az amelyik minden szögbõl kicsit más színûnek látszik?

Sadist
Jah ezen épp tegnap gondolkodtam. NFS 4-et hasonlítgattam a mostani részekhez és ez is eszembe jutott. De ott tényleg minden színt ki lehetett keverni. Ha azt még lehetne kombinálni a metálfénnyel és azzal az érdekes színátmenettel az nagyon királyos volna.

modellmaker
Én még a flip-flop fényezést hiányolom.

modellmaker
Ja. Az jó lenne.

Feltünt az már valakinek hogy a NFS HP 2 óta nem lehet szabadon állítani a kocsik szinét? Nekem az kurvára hiányzik. Tök jó lenne ha mondjuk a gyöngyházfényt én rakhatnám össze két külön színbõl

cement
ja állatul néz ki de ugy megy mint egy kispolczki 4 személlyel hegynek fel

respect to the man in the ice cream van

Smuge
allat ez az infiniti 😊

cement
😄DDD

ScoobyDoo
kenyd neki, ne sajnáld! 😄

cement
ja 350z-vel kenytem mint allat az megy rendesen

DJ Skyline
jaja...csak a másik 350Z ami megy is!😄DD habár azzal meg nem lehet lowrájderezni!

cement
Nekem mûxik bibibii 😊)) jol neznek ki ezek az infinitik, csak gyengere vannak megcsinalva nincs bennuk performance tuning 😊

Amse
Nekem ezt írja, ha rákattintok a downloadra.
Der Download wurde von einer
nicht authorisierten Seite verlinkt!

The download was linked by an unauthorized page!

DJ Skyline
de ha az oldalról akarom leszedni akkor meg jó...<#nemtudom>

Amse
Szerintem nem fog ez se látszódni.Gondolom felülírja az eredetiket és mindenkinek azt mutatja online-ban ami neki be van rakva.

DJ Skyline
ja mostmár nekem se!😄
"404: Die gewünschte Datei wurde nicht gefunden."

Amse
Nem jó!