Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz nem azt építették át,hanem csak Xzibit egy röpke bemutatót tartott róla...
mondjuk én még nem láttam nitrós Escaladet de hát most az is lesz majd...
remelem nem teszik bele!
azt se ertem minek tettek bele terepjarokat...
vagy komolyan ugy fog menni egy 2-2.5 tonnas lincoln mint egy supra???
terepjaro helyett tettek volna inkabb american musclecat!!!!
pont ugyanugy kell kulon tuning hozza.. bar nemsokat lehet alakitani egy regi amcsi auton.. de akkor is.. annak legalabb csomoan orultek volna... mindenesetre ha lattok egy escalades csavot... akkor az tuti feka!!!!😊
de elferne egy 89 es supra is....
ferrari nincs a nevek kozott.. akkor minek van sound fileja??????
amugy majdnem ilyet vettunk, csak utso pillanatban lebeszeltek minket rola merthogy az ilyenek ugyis romma vannak hajtva😞(((((((((
hat en is adtam volna a szajanak😊!!!!!
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Acura RSX Type S
AM General Hummer H2
Audi A3
Audi TT
Cadillac Escalade
Ford Focus ZX3
Ford Mustang GT
Honda Civic Coupe Si
Honda S2000
Hyundai Triburon
Infiniti G35 Coupe
Lexus IS300
Lincoln Navigator
Mazda MX-5 Miata
Mazda RX-7
Mazda RX-8
Mitsubishi 3000GT
Mitsubishi Eclipse GSX
Mitsubishi Evolution VIII
Nissan 240SX
Nissan 350Z
Nissan Sentra SE-R Spec-V
Nissan Skyline GT-R R34
Opel Corsa
Peugeot 206 GTI
Pontiac GTO
Subaru Impreza WRX / STi
Toyota Celica
Toyota Corolla
Toyota Supra
Volkswagen Golf GTI
:3
NSX lesz az NFSU2 ben????
ui: nemtom milyen flipfloprol beszeltek.. minden tuningoldalon chameleonoznak...
beirtam goggleba a flip flop paintot
es a chameleon paintot
chameleonbol 3 szor annyit talalt
flip flop szo 80% a papucshoz kotodik
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
respect to the man in the ice cream van
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

és az kellõ...
#4470 tudtok hozzászólni esetleg