14991
-
taylorp #6687 Sziasztok! Visszább olvastam, hogy másnál is előfordult, hogy tista kockás az ég, meg az út is. Én is feltelepítettem az új drivert a videókártyához, de még mindíg kockás minden. Please Help!!! -
Alblink #6686 Ha eddig jol olvastam nem lett annyira nagy siker a game.no tores,meg miegymas
Rendorok ugyebar most mar vannak,ha igen mennyire dobja fel a hangulatat a gamnek? -
#6685 nekem is volt, de a sprotfutómű után már nem nagyon -
#6684 Egyébként a 4.11 -es catalist nem frissít semmit normál radeonokra csak az x-esekre és különben is win milleniumhoz való.. -
#6683 Volt valakinek ilyen "hibája"? Megy a game rendesen csak kicsit idegesítő, hogy remeg a kocsi. -
#6682 akkor meg szar a billed -
#6681 NEM AZT MONDTAM OLVASSÁL MÁR -
Robert5 #6680 valamikor hiába tapadok a gombra nem kanyarodik semerre se. még normálisan nem is sikerült vezetnem.... -
#6679 NEM AZT MONDTAM OLVASSÁL MÁR -
Robert5 #6678 nem joyyal nyomom, henm billentyűvel -
#6677 vagy be van dugva a joyod és az viszi el, vagy arra gondolsz ami egy bug szvsz hogy ha az sms részből vagy map részből lépsz vissza a játékba akkor meg kell nyomni a jobbra gombot hogy kanyarodjon balra... -
Robert5 #6676 Az irányításra nem tudtok semmit??? -
YencY #6675 Akinek valamilyen gondja van a grafikával radeon karin az tegye fel a 4.11-es catalystot. Nekem már evvel elindul a játék. -
#6674 Hali!
Nekem is ez volt a demoval... Már az első részben is ugyanez ahiba volt amit akkor is peccsel javítottak...
A lényeg hogy vedd le valamelyik beállítást a grafikánál..
Pl nem advanced módban ha kettővel visszaveszed a fulltól akkor jó.. -
Robert5 #6673 Hi!
Sikerült leszednem, de valahogy az irányítás szarakszik. Ha kanyarodni akarok, akkor a kerék rögtön visszaugrik egyenesbe, vagy nem akar kanyarodni. Most akkor mi van???? -
#6672 nekem is kockas az aszfalt full grafika mellett.. mi a szar van?... nah majd visszaolvasok kesobb .. amugy a kormany nalam teljesen jo... -
#6671 Be kell valljam nekem a demo nem nagyon tetszett.
Nem anyáztam, meg fakkoltam, de azért megnézem a teljeset és végigtolom. Alap... :) -
#6670 Nekem meg 200Ft-ot megér 3 nap.
Legalább lejön a flatout is... -
#6669 Köszönöm, de már jön a wanadoo-ról...
véletlen botlottam bele... -
#6668 Vagy próbáld a DC-t. Nekem onnan jött le kb. 4 óra alatt. -
#6667 NAH VEGRE MEGERKEZETT ES fel is tettem!!... most probalok patchelni. .ha menk akkor hurra.. ha nem akkor reinstall -
Maksi #6666 Jééé! Enyém lett a 6666-os hozzászólás! :D
-
Maksi #6665 Ez talán menni fog... -
Maksi #6664 http://dox.uw.hu/ -
#6663 Valami normális warez hely, ahonnan le lehet szedni van?
Visszaolvastam és csak a WCO-t láttam (ami még mostis bénáziki) meg azt a 7warezt vagymit, oda meg 10napos 720Ft-os smst kell fizetni.
Nekem ilyen 2-300FT-os 1-2 napos kellene.
Tudtok segíteni? -
#6662 Én csak annyit tudok mondani, hogy az EA hozta amit kellett. Élvezhető, hangulatos, jól játszható és szép játék az NFSU2. És pont annyi, hogy a 3. részre maradjon elég szufla. Próbálta már valaki MAX grafikai beállításokkal? Én tegnap ezzel avattam az új konfigom :D über gyerekek! Öröm száguldozni! Megyek is :P -
#6661 ÁÁÁ! Mér van az embernek labora meg gyakorlata? Hogy ne tudjon NFSU2zni? :))) -
nimfas #6660 Acorp02.... a windows-ban a videótari beállításnál tedd fel QUALITY-ba... és nem a SPEED legyen.... tehát a minőségi és nem a sebbeségi beállítás....
:-)
Nekem ez bejött... ati 4.10-es driver. -
Janek81 #6659 Pár órát tologáltam, és:
- Minimum graffal szinte akármilyen szar gépen elmegy (lásd: enyém)
- Mivel minimun grafon kell játszanom, hogy egyáltalán elinduljon, erről nem tudok nyilatkozni, bár sztem nem is a csillivilli grafikáért kell szeretni...
- Aki azt mondja, nem változott semmit az elsőhöz képest, az vagy szimplán hazudik, vagy még nem próbálta - max a demót
Szal... Hang nagyon ott van. Néhány számot úgy eltaláltak, hogy belefeletkezek a vezetésbe is, csak azt hallgatom és nyomkodom a gombokat össze-visza Demóból már mindenki tudja, hogy a gépek hangja is rendben van, pár autóbuzi valszeg el is élvezet rá. Az új mapokon élvezet vezetni. Nem csak nyomod a gázt, fékezni is kell, ha jó köröket akarsz menni - persze, ha nem használod a játékba "épített" csalás lehetőségeket (vazelines nyilakon csúszkálás). Bár még az elején vagyok nagyon, de eddig az irányítást jobbnak érzem kicsivel az elsőhöz képest. Az eddig bejárt utakon nincsenek olyan durva kiugró biszbaszok, amiben állandóan felakad, borul, forog hármat az autó. Van, de nem olyan bosszantó, mint az elsőben. Marha nagy mázlim lehetett eddig, de a forgalom se borított még fel, nem jöttek elém, nem ugrott elő egy bokorból sem tejeskocsi. Szal lazán kikerülhető a forgalom. Az előttem szólókkal ellentétben nem vettem észre, hogy annyira durván csalna a gép, mint az elsőben (cheat up: off), sőt... Hardon tolom, elsőre lealáznak általában, de második nekifutásra (amikor már ismerem nagyjából a mapot) nincs gond. Tuning cuccok finom hangolása szvsz szart sem ér, viszont jól el lehet szórakozni az állítgatással, tesztelgetéssel. Amíg valaki ezeknek a beállításával szórakozik, addig más köröz a mapokon és faragja az időt az eredeti beállításokkal is. :) Kicsit fárasztó, hogy minden verseny után keresztül kell menni a városon egy másik verseny helyszínére - a karrier módban. Bár azt a szép kék nyilat be lehet kapcsolni és pikk-pakk odavezet, de ezt akkor is meg lehetett volna oldani másképp... Hírtelen ennyi, 3-4 óra játék után.
Ps: Multit valaki ki merte már próbálni? -
#6658 Kapcsold ki a Light Trails-t. -
himpike #6657 Wazze... fekete a kép, és csak a féklámpákat látom.. Catalyst 4.7 direktx9.0c, mi a fene baja van... mintha fekete köd lenne, a fogot kikapcsoltam, és akkor se jó... van valakinek ötlete? Peccset nem tettem még fel, mivel nemtom mire jó ami kijött. -
Since #6656 ezt komolyan kérdezed? -
#6655 letöltöttem utána mit kell csinálni? -
Acorp02 #6654 valaki irja le egyszer, érthetöen pls, hogy mi a rákot kell csinálni, hogy ne legyen ilyen pixel peti az aszfalt -
juhi01 #6653 zenéket nem lehet valahogy kiszedni a játékból?
köszi Torry :-)) -
MinIM3 #6652 jah
és szerintem a NFSU2 sokkkal de sokkal rosszab mint a
TEREP 2 -
#6651 Segitsetek lécci !!
Letöltöttem,és ki akarnám csomagolni az 1. cd-t,de ezt irja ki:
Kérem a jelszót,a titkositott fájlhoz! Most mit csináljak? -
Torry #6650 "AZ ASZFALT AZ PIXELES!!! elég randa"
AA+AF és rögtön szép lesz!:)
Egyébként kamu game-el megy neten? -
MinIM3 #6649 jah és van egy BURGER KING a játékban LOL -
MinIM3 #6648 na elmondom a tapasztalataimat:
-szerintem a zene rohadt jo lett, még az egynél is jobb.
-fura hogy a versenyekhez oda kell menni, ezért picit összevisszának érzem a játékot.
-a fizikája jó lett, jobb mint az 1nek de az ütközések megint borzasztoak lettek.
-az introknál, ez a képregényes stilus nemigazán jön be, az 1nél jobb volt.
-AZ ASZFALT AZ PIXELES!!! elég randa