14991

[ Garage | FAQ ]
  • Cobra.
    Már az is levolt írva, hogy Atinál játékban az AA-t le kell venni, különben feketeség lesz csak. Meg az is le lett írva, hogy már van egy patch meg egy beta Catalyst driver, ami orvosolja ezt a hibát.
  • clio1616v
    Majd csinálok képet
  • clio1616v
    Hol lehet a verdákat forgatni körbenézni?
  • examinee
    amugy valaki nem tud olyan térképet ahol minden pont már megvan?? mert én nem találom kb a felét meg:P
  • examinee
    Jah igen és még valami... ha a csíkot húzod a játék folyamatosan teszi feljebb az antit... épp ezért én teljesen felhuztam a csíkot aztán graf beálll és levettewm telj antit vissza és nem lett sötét után! full minden de antit le vettem és megy!
  • clio1616v
    egyertek multizni
    Csinálok CLIO a nev...
  • Ridley
    bocs a képért most láttam van garage is..
  • examinee
    Jó akkor próbáld meg ugy hogy felhuzod a grafikát a kis zöld csíkot kb a feléig -> utána egyből bemész a grafika beállításhoz és full vedd le antit... aztán back és a kis zöld csíkhoz ne nyulj!
    Ha így se megy akkor nem tudom de nem hinném hogy ez driver hiba nekem régivel ujjal megy rendesen:((
  • raziel.
    simán feljebb akarom huzni a felbvontás alatti grafika csikot de felénél tovább már ezt az elsötétülést csinálja...
  • Ridley
    kira köszi a crack-et
  • raziel.
    csak egyet mondok BAKKER mielött még idegbeteg leszel hogyenekmfelsincs huzva sehol az anti se winbe se játékba...hát lol
  • examinee
  • examinee
    Figyelj mi lenne ha 10 hozzászólást visszaolvasnál???? Leírtam hogy nem kell driver csere!! OLVASSATOK MÁR VISZZA BAKKER!
  • examinee
    Minek kell ez a crack?
  • raziel.
    most akkor hányas catalystot tegyem fel...mer montom nekem olyan hogy
    felrakom grafikát azt a zöld csikot felénél vovább akikor csak sötétség van és lámpák világitanak....
    meg az ut najo hogy néz ki....pixeljani az egész:(

most felrakom 4.10-est

ti melyiket használjátok ?
  • tiroxine
    Nekem is olyan kockás az út, mint régen a DoomI-II-ben, sőt még a füst is ad ilyen furcsa kockás mintákat. R9600xt, CAT4.11. De ronda!!
  • Aschil
    Vagy itt!1.1 crack exe
  • Aschil
    1.1 crack exe innen letölthető!
    1.1 fixed exe
  • examinee
    Hádé nem?? nekem is olyan kéne:PPP
  • Hyder
    huh, nem tudnátok feltennni "jelölt" térképet?

egyszer megtaláltam már a különféle "boltokat" de másodszorra valahogy nem megy
  • examinee
    Meg ugye azt megtaláltam ahol rá lehet nyomni a felnit de nem is lockolta ki! és nem tudok rátenni se spoilert!
  • examinee
    Bakker ez az:PP Én felse tudtam tuningolni így mert pénzem az van de kb 6 kordinációs pontot találtam csak meg:((
  • Ridley
    kis honda némi tuning untán :)

• Ridley
    tegnap eccer nekem is előjött ez (ati 9800 pro) restaltoltam a grafika maxon most vhogy jónak tűnik
  • PsychoStarfish
    És honnan lehet levadászni a 4.11 béta XP drivert?
  • DJ Bee18
    beírtam, de megnézem hogy jól írtam e be
  • raziel.
    nya ti milyen beállitásokkal játszotok a grafikát illetőleg?

mert felhuzok mindent maxra az advancedbe vagy hol de...szabályosan pixeles az út
    egyedül a felbontás feletti vagy alatti csikot nemtom huzni csak feléig utána eltünik a kocsi de nem értem hogy miért...fulss sötét lesz akkor csk lámpák világitanak meg ezt csinálja ha anti ashalingot is felhuzom....de miért sztem birnia kéne
    ati radeon 9600 pro
    4.7-es catalyst
    valaki segitsen pls hogy mitől sőtétedik el
    ja meg az első pálya ahol zöld nissannal kell menni ott az most nappali vagy éjszakai pálya amugy?
  • BaLeeX
    Nem állítottad be az Alapértelmezett letöltési jellemzőknél a pipát a Login a szerverhez felirat előtt és nem írtad be a felhasználónevet és a passot.

Ha beírtad akkor töröld ki őket és újra add hozzá új tulajdonságokkal mert különben nem fog menni!
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a letöltésnél, a Flashgetben beállítottam, hogy egyszerre csak egy részt töltsön. Mégis mikor az egyik fájlt tölti, sorba jelennek meg az 501.htm, 5001.htm stb. dolgok. Kézi letöltéssel meg simán megy. Mi lehet a gond?
  • examinee
    Na én is 3-4 óra játék után!!
    1. A fele koordinációs pontot nem találtam meg -nekem aztán mondhtja telefonon hogy menjek el Kukutyinba majd ott a Hotel mellett áll egy bácsi aki megmondja hol a kék fény és onnantól 1 km-es távolságba van a pont amit keresek!
    2.Hát az a jó hogy ennyi játék után most tudtam először venni autót...szerintem kell még 3 hónap és kipörgetem ha folyamatosan jáccom
    3.Rohadt idegesítő hogy 300 pénzért versenyzem
    4.Mik ezek a rossz grafikájú intrók meg ezek a képujság szerű álló bejátszások ... 1-esbe magyaráztak ott élőbe

Hát kb ennyi... Jah meg mi ez a GTA jelleg???!!!:PP
    Amugy nem rossz game!
  • Cobra.
    Azért vicc hogy nem vagytok képesek 5 percet rászánni arra, hogy végigpróbálgatjátok a videóbeállításokat, hogy mivel jelenik meg rendesen a játék. Az mondjuk más, hogy még a menü sem jön be, de arra is lehetne egyedül megoldást találni, ahelyett hogy felteszitek ötvenszer a kérdést.
  • taylorp
    A köd nem is volt bekapcsolva.
  • HellBurner
    Légyszi dobj egy linket a 4.11b -hez
  • examinee
    Nem kell ide driver ha fekete a kép és csak féklámpát látsz!!
    Le kell venni az anti assigmentet és máris jó lesz minden!! Nem kell drivereket cserélgetni!
  • LezLee
  • YencY
    Goliath: Hát én nem tudom, de a 4.10-sel nem indult el a játék, felraktam a 4.11 béta xp-és drivert és tökéletesen megy vele.
  • LezLee
    Hát én nem láttam sehun rendőröket. Ezt hol álmodtad? :)))
  • Csacsi
    Mármint azt, hogy vannk rendőrök?
  • Csacsi
    Ezt hol hallottad?
  • LezLee
    Akkor próbáld még azt ki, hogy kikapcsolod a ködeffektet (fog). Mert nálam is pixeles volt, és én új drivert tettem fel, meg kikapcsoltam a fogot, úgyhogy a kettő közül valamelyik segített nálam.