14991
-
#6728 Már az is levolt írva, hogy Atinál játékban az AA-t le kell venni, különben feketeség lesz csak. Meg az is le lett írva, hogy már van egy patch meg egy beta Catalyst driver, ami orvosolja ezt a hibát. -
clio1616v #6727 Majd csinálok képet -
clio1616v #6726 Hol lehet a verdákat forgatni körbenézni? -
#6725 amugy valaki nem tud olyan térképet ahol minden pont már megvan?? mert én nem találom kb a felét meg:P -
#6724 Jah igen és még valami... ha a csíkot húzod a játék folyamatosan teszi feljebb az antit... épp ezért én teljesen felhuztam a csíkot aztán graf beálll és levettewm telj antit vissza és nem lett sötét után! full minden de antit le vettem és megy! -
clio1616v #6723 egyertek multizni
Csinálok CLIO a nev... -
#6722 bocs a képért most láttam van garage is.. -
#6721 Jó akkor próbáld meg ugy hogy felhuzod a grafikát a kis zöld csíkot kb a feléig -> utána egyből bemész a grafika beállításhoz és full vedd le antit... aztán back és a kis zöld csíkhoz ne nyulj!
Ha így se megy akkor nem tudom de nem hinném hogy ez driver hiba nekem régivel ujjal megy rendesen:(( -
#6720 simán feljebb akarom huzni a felbvontás alatti grafika csikot de felénél tovább már ezt az elsötétülést csinálja... -
#6719 kira köszi a crack-et -
#6718 csak egyet mondok BAKKER mielött még idegbeteg leszel hogyenekmfelsincs huzva sehol az anti se winbe se játékba...hát lol -
#6717 #6694 -
#6716 Figyelj mi lenne ha 10 hozzászólást visszaolvasnál???? Leírtam hogy nem kell driver csere!! OLVASSATOK MÁR VISZZA BAKKER! -
#6715 Minek kell ez a crack? -
#6714 most akkor hányas catalystot tegyem fel...mer montom nekem olyan hogy
felrakom grafikát azt a zöld csikot felénél vovább akikor csak sötétség van és lámpák világitanak....
meg az ut najo hogy néz ki....pixeljani az egész:(
most felrakom 4.10-est
ti melyiket használjátok ? -
tiroxine #6713 Nekem is olyan kockás az út, mint régen a DoomI-II-ben, sőt még a füst is ad ilyen furcsa kockás mintákat. R9600xt, CAT4.11. De ronda!! -
#6712 Vagy itt!1.1 crack exe -
#6711 1.1 crack exe innen letölthető!
1.1 fixed exe -
#6710 Hádé nem?? nekem is olyan kéne:PPP -
#6709 huh, nem tudnátok feltennni "jelölt" térképet?
egyszer megtaláltam már a különféle "boltokat" de másodszorra valahogy nem megy -
#6708 Meg ugye azt megtaláltam ahol rá lehet nyomni a felnit de nem is lockolta ki! és nem tudok rátenni se spoilert! -
#6706 Bakker ez az:PP Én felse tudtam tuningolni így mert pénzem az van de kb 6 kordinációs pontot találtam csak meg:(( -
#6705 kis honda némi tuning untán :)
-
#6704 tegnap eccer nekem is előjött ez (ati 9800 pro) restaltoltam a grafika maxon most vhogy jónak tűnik -
#6703 És honnan lehet levadászni a 4.11 béta XP drivert? -
#6702 beírtam, de megnézem hogy jól írtam e be -
#6701 nya ti milyen beállitásokkal játszotok a grafikát illetőleg?
mert felhuzok mindent maxra az advancedbe vagy hol de...szabályosan pixeles az út
egyedül a felbontás feletti vagy alatti csikot nemtom huzni csak feléig utána eltünik a kocsi de nem értem hogy miért...fulss sötét lesz akkor csk lámpák világitanak meg ezt csinálja ha anti ashalingot is felhuzom....de miért sztem birnia kéne
ati radeon 9600 pro
4.7-es catalyst
valaki segitsen pls hogy mitől sőtétedik el
ja meg az első pálya ahol zöld nissannal kell menni ott az most nappali vagy éjszakai pálya amugy? -
#6700 Nem állítottad be az Alapértelmezett letöltési jellemzőknél a pipát a Login a szerverhez felirat előtt és nem írtad be a felhasználónevet és a passot.
Ha beírtad akkor töröld ki őket és újra add hozzá új tulajdonságokkal mert különben nem fog menni! -
#6699 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a letöltésnél, a Flashgetben beállítottam, hogy egyszerre csak egy részt töltsön. Mégis mikor az egyik fájlt tölti, sorba jelennek meg az 501.htm, 5001.htm stb. dolgok. Kézi letöltéssel meg simán megy. Mi lehet a gond? -
#6698 Na én is 3-4 óra játék után!!
1. A fele koordinációs pontot nem találtam meg -nekem aztán mondhtja telefonon hogy menjek el Kukutyinba majd ott a Hotel mellett áll egy bácsi aki megmondja hol a kék fény és onnantól 1 km-es távolságba van a pont amit keresek!
2.Hát az a jó hogy ennyi játék után most tudtam először venni autót...szerintem kell még 3 hónap és kipörgetem ha folyamatosan jáccom
3.Rohadt idegesítő hogy 300 pénzért versenyzem
4.Mik ezek a rossz grafikájú intrók meg ezek a képujság szerű álló bejátszások ... 1-esbe magyaráztak ott élőbe
Hát kb ennyi... Jah meg mi ez a GTA jelleg???!!!:PP
Amugy nem rossz game! -
#6697 Azért vicc hogy nem vagytok képesek 5 percet rászánni arra, hogy végigpróbálgatjátok a videóbeállításokat, hogy mivel jelenik meg rendesen a játék. Az mondjuk más, hogy még a menü sem jön be, de arra is lehetne egyedül megoldást találni, ahelyett hogy felteszitek ötvenszer a kérdést. -
taylorp #6696 A köd nem is volt bekapcsolva. -
HellBurner #6695 Légyszi dobj egy linket a 4.11b -hez -
#6694 Nem kell ide driver ha fekete a kép és csak féklámpát látsz!!
Le kell venni az anti assigmentet és máris jó lesz minden!! Nem kell drivereket cserélgetni! -
#6693 -
YencY #6692 Goliath: Hát én nem tudom, de a 4.10-sel nem indult el a játék, felraktam a 4.11 béta xp-és drivert és tökéletesen megy vele. -
#6691 Hát én nem láttam sehun rendőröket. Ezt hol álmodtad? :))) -
#6690 Mármint azt, hogy vannk rendőrök? -
#6689 Ezt hol hallottad? -
#6688 Akkor próbáld még azt ki, hogy kikapcsolod a ködeffektet (fog). Mert nálam is pixeles volt, és én új drivert tettem fel, meg kikapcsoltam a fogot, úgyhogy a kettő közül valamelyik segített nálam.