14991
-
#6768 THX! -
AMDFan #6767 ATI Control Panelen húzd fel a 3D-s csúszkát vagy mit. Aztán Nyomd fel fullra az AA-t a gameban és akkor elhomályosítja. Így sem szép szerintem de legalább nem azt figyelem hanem az utat :) -
#6766 a megvett alkatreszeket at lehet rakni mas kocsira is vagy ujra kell mindent venni??? -
#6765 én anti aliasing allitgatas utan kiléptem, game ujraelindit, és már jó volt ... ati9800/4.10...
irta itt vki, - ha ATI-d van - a control panelen állits FSAA/AA-t! -
CUCLI #6764 amúgy az opciókat már végig prószáltam. -
CUCLI #6763 off: nem sajna. az a JP mod csak jövőre jön ki csak sajna.
on: -
#6762 az opciokkal kell játszani, majd game ujraelinditás... nekem ettől mult el.
OFF cucli: FChez tudsz már vmi jo modot, coop on kivül? ;) ON -
CUCLI #6761 ááh. nálad is? a fene.. -
Bandy11 #6760 VÉGREEEEEEEEEEEEEEE MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
AMDFan #6759 Nálam (minden highon) is olyan az aszfalt a kocsi mögött mint a Terep2-ben... -
CUCLI #6758 ok. köszi. megy is -
CUCLI #6757 csutka. minden maxon megy. -
#6756 bocs :) -
#6755 control+R -
CUCLI #6754 végig olvastad amit írtam vagy csak megláttad a képet és már siránkozol is? -
#6753 kisebb kép nem lehetne, segitsen a hóhér ... -
#6752 figy a felbontás alatt zöld csikod meddig van felhuzva? -
CUCLI #6751 ezt hogyan lehet kijavítani? driver csere? most 4.10van asszem.
és irfanwievben hogyan lehet a képet átméretezni?
-
#6750 balee van patch
www.gamershell.com
itt megtalálod
üdv -
#6749 Még a fullt ma viszem haza, csak nem akarok semmi gixert. Egyébként úgy játszom. csak megijedtem, hogy van valami vele. -
#6748 Light trailst kikapcsoltad? -
taylorp #6747 A pixelprobléma még mindi fent áll nálam sajnos. GeeForce FX5200-am van. Én hol tudok hasonlót állítani mint te? -
#6746 Mi van ezzel a pixeles dologgal nekem ATI 9600 van 256 ddr-rel.
A software-ről lövésem nincs hanyas. -
#6745 #6733? -
#6744 1000 db hozzászólás? Jó a játék! :) -
#6743 ok most megporbálom thx -
#6742 talán aptch majd javít vmit du kiderül -
tiroxine #6741 Hát én azt nem nevezném gyönyörűnek, de biztos nálad is csak az a baj, hogy a játék options-ben nem hat az anizo. -
#6740 Nekem Nvidiám van, kockás az aszfalt de kegyetlenül nem érdekel mert amúgyis gyönyörű :) -
#6739 elvileg ahogy olvasom atik-nál jött elő..pl nekem is de újraindítottam azán jó lett (bár mintha a demóba jobb lett volna?..lehet) -
#6738 Mutasson mar vki egy ilyen pixeles kepet, mar nagyon kivancsi vagyok erre! -
#6737 middle button a forgatáshoz -
tiroxine #6736 Megvan a megoldás PIXELPROBLÉMÁRA. Az anizotropikus filteringet nem a játékban, hanem az ATI control panelben vettem fel maxra, így elsimultak a pixelek, tök szép lett az egész.
-
#6735 Szasztok Emberek!
Nekem nagyon bejön a game!!! Kb 3 órát játszottam eddig vele de sirályságos nagyon... nem vagyok egy nagy autóbuzgár de szeretem nézni az autócsodákat :)))
Hol lehet bekapcsolni azt a kék nyilat ami odavaezet a versenyekhez?
Írt most a Rachel (vagykipöcs) hogy kell neki az autója és azonnal vigyem a Car Lotba... Naja de melyikbe?! Amúgy csak az a bajom hogy soha nem találom azt amit keresek :) még mindig az alap szép égszínkék Peugeot 206-osom van, mer tnem találok semmit hogy kicsit szépítsem csak a performance-t sikerült streetre felnyomni... :)
Amúgy még1x mondom nagyon ász és még az én nem mai gépemen (Athlon 2400+, és Asus Gef4ti4200 is 1024-be nyomom, persze leszedtem teljesen az AA-t meg az AF-et de amúgy minden maxon...)
NFSU2 RULEZZ! -
#6734 Ha begyűtöttél egy mappot amin az összes pont megvan lécci küld át az én collectiomba is az infot honnan gyűjtötted:P -
#6733 Van hozzá fájlban letölthető hivatalos patch? Vagy ne is keressek mert a játék maga tölti le netről?
Melóhelyen vagyom még és majd ha hazaérek csak akkor fogok játszani vele azért érdeklődök előre mert most begyűjtök amit lehet. :) -
taylorp #6732 Nekem vazzeg. Mit csináljak? -
clio1616v #6731 Csak valid CD-keyel lehet multizni :((((( -
#6730 1) nem kell az AA-t levenni
2) a Light trails-t kell levenni es AA maradhat...
3)az elso reszben is ugyan ez volt.
4)joccak -
#6729 nah szoval... en is jatszogattam... eleg fasza.. epitgetem a kis Truenomat:)) nyihihihi...
nah. .mentem aludni.. ne irjatok sokat mire visszajovok!!!
szerintetek a finomhangolasnak van ertelme???