Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
Vedd már észre, hogy élvezi a helyzetet 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

modellmaker
Ja. Arra az 1 versenyre. pfff...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Viszont remélem itt nem a végén kapom meg az összes tuningot mer az egybe csak a végén keptam meg a sárvédõszélesítést.
ranGer2
Todmit akkor keresd meg az összes hibát a gameben aztán csorogjon rá a nyálad hogy HÚDEÜGYESGYEJEKVATYOK megtaláltam a hibákat...

És különben ki mondta hogy én elvakultan jónak tartom... egyszerüen nem szapulom állandóan...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
nem ártana a gumiban egyet nyitni...nyissak nektek gyerekek?😄DDD

DJ Skyline
engem nem zavar...

R3aLis3
Te akkora Segg vagy öcsém! Ha ennyire csak a negatívat tudod terjeszteni errõl a gemrõl akkor töröld le a pícsába és huzz el a fórumról!
Lehet mindenkinek véleménye de a tiéd folyton csak negatív senki nem kiváncsi arra hogy folyton basztatod a gamet!<#mf3>

Nézd, ha neked az anális túl brutális, az orális immorális a manuális túl banális, nekem megfelel egy sima dugás is.

modellmaker
Lehet kéne nekik nyitni egy topicot, ahol veszkedhetnek. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Aha akkor minden ok mindegy lényeg a lényeg tényleg jó játék lesz
--------------------------SZERINTEM!!!!-------------------------
DJ Skyline
ja meg csak a porschéval kellett leszerzõdni...nem vol még mellette 10 másik cég!😄D

Pyx
Licensz az van, csak a kocsi nem törhet. posrhéban azért volt, mert megengedték, hogy legyen, meg ugye "porshe unleashed".

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
Nahlátod akkor most ki magyarázza meg ennek az inteligens uriembernek hogy azé nincs törés mert nincs ÉS KÉSZ! kell itt álllandóan hogy õ a fasza gyerek meg húú de szar a game... Jó hogy más nem szól de szerintem nem csak engem zavar...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
ó itt már vagy 1 hónapja megy lassan!😄DD

ScoobyDoo
flém, szeretem. 😊

Na kezdõdi itt is a fórum párbaj<#vigyor>
Persze olvastam neten hogy nem rajtuk múlott nem engedték nekik hogy lehessen törés (nfs u 1-ben)azt ezé nem lett az underground 2-ben sem
IMYke2.0.0.0
Na már megint adod az okosat.
Szerinted, csak neked szabad véleményt nyílvánítani kisgyerek?!
Fogd már vissza magad, vagy ha fájdalmad van, menj Anyudhoz sírni, és ordíts a mellére dõlve, hogy bántják az "über-fasza" játékodat!
Nevetséges vagy.

Amennyiben zavar, hogy valakinek objektív véleménye van arról, amit te elvakultan jónak tartasz, akkor számolj a következményekkel, de leginkább: ne szólj semmit, mert akkor maradsz igazán bölcs. Hivatatlan prókátorokból van elég, nélküled is.
Az a röhej, hogy - bizonyára - más Játék esetében Te is pontosan ilyen kijelentéseket tennél ekkora szarvashibák észsrevételekor (nincs törés, még akkor is, ha csak Arcade, minden feldöntött tárgy újratermelõdik, minden féknyom eltûnik egy idõ után, bazi nagy villogó nyilak stb.)

Szóval, ha nem tetszik a véleményem, egyszerû: ne reagálj rám!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ranGer2
Én Rx8
R3aLis3 Mustang 😊

jaja Törés lehetne azt énis hiányolom de nem olyan olcsó az a licensz nahmeg az autócégek sem biztos hogy beleegyeznek hogy törjön a kocsi.. aztán lehet kurvajó törésmodelleket késziteni ugysem fognak beleegyezni aztán lõttek a suprának meg a skyline nak és az összes többi licenszelt járgánynak... ha törésmodellt akartok akkor concept autókkal fogtok gamelni 😊 Véleményem szerint ha nem Tudnának az EA-s arcok törésmodellt csinálni akkor már a Porsche Unleashed ben se lett volna 😊 és miért törtek a kocsik? mert olcsó volt a licensz a régebbi kocsikra (gondolom én)....

Ja és végre áldom a fejlesztõket lehet érezni hogy a kocsi hátsokerekes vagy sem!!!ÁMEN
én rá vagyok izgulva a mustang-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meg az Audi-ra
DJ Skyline
mármint abban a listában amivel én fogok játszani...<#idiota>

DJ Skyline
aranyos a kocsi felhozatal,de Supra,Skyline,Impreza tuti benne lesz a listában...aztán majd meglátjuk még mi lesz...

DJ Skyline
mittom én<#nemtudom>

köszi csak a haveromnak fos vga tunerje van de neki meg mint a villám maxon
Milyen kocsval akrjátok majd nyomni Sharp sztem igazad van egyébként is sztem nagyon eltalálták ezt a játékot is azt hittem nem tudják überelni az elõdöd de kellemeset tévedtem.viszont törés az lehetne
ranGer2
Mennyi ram van a Gef4 eden 64?

DJ Skyline
nekem GeForce 4 Ti 4200 8x-m van és maxon nekem is akad...nem kell fullon játszani és nem lesz problem...én 1024*768-ba játszom,a Level of Detail 2es szinten van,és a Light trails kivan kapcs...és nem akad,csak driften kicsit furcsácska....

nem tok írni <#nemtudom>
ranGer2
FIgy nem én szidom állandóan az EA programozóit...És én azon a véleményen vagyok,hogy akkor szidok ennyire valamit ha legalább van egy kis fogalmam,hogy mennyi munka lehet egy ilyen programot megirni.. még ha olyan is amilyen... szal nem kell állandóan itt baszkódni ha nem tetszik ne játssz vele ha meg annyira hülyék szegény fejlesztõk te meg olyan okosnak képezeled magad akkor nyugodtan lehet próbálkozni... játékmagyaritáson tovább ugyse fogsz jutni... (tunker)
Mind1 én nem veszekszek csak arra kérlek hogy ne szidd állandóan a gamet... mert már uncsi állandóan azt hallgatni hogy ÚÚÚÚ DE SZAR!....

felhúzpk akart lenni
Srácok ciki van az msi fx 5200 128 video kártyámon akad a DEMO ha lelhúzok mindent maxra nem szabad na szerintem.mé van ez???
DJ Skyline
LOL!😄DDDDD

ScoobyDoo
sztem legozik

Tibor
miwel jáccasz?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DJ Skyline
ne engedj a sötét oldal csábításának...idiota]<#idiota><#idiota>

Laciiiiiii
bas....+ h. a picsbe tudtok 320 al menni?? én a 300 at se értemm még el(298)...lehet azért mert nem jáccok már vele ...? de grt <#idiota>

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

IMYke2.0.0.0
Na, átálltam a "túloldalra" egy kicsit.
Úgy gondoltam, kipróbálom, milyen a "palánkos" technika.
A legjobb idõm így 54:15 eddig. (10 körös versenyen)

Na ezt még ma gyakorlom, de aztán vissz a régi - és becsületes - kerékvágásba 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
nincs csak a fejlesztõknek,meg a PCs magazinoknak(talán)!😄DD

Tibor
a teljes megvan vkinek?

Sadist
Sehogy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tibor
hogy lehet tuningolni a demoban?

IMYke2.0.0.0
Lassíts haver, nem kell sárral dobálózni, mert még te is olyan lehetsz.
Amennyiben nem értesz valamit, illetve nem látsz a mondandóim mögé inkább ne égesd magad azzal, hogy bepróbálkozol nálam.

IMYke2.0.0.0
Nagyon gyors!

DJ Skyline
ill. a 350z új külsõvel,de megmarad...

DJ Skyline
Lecseréli,de marad egy 350Z...Tehát ugyanúgy megmarad a 4 választható autó...3 Infiniti,és egy 350Z!

Duddits
Azért én megnéznék egy Dacia Logant feltuningolva.
Ez az Infiniti új kocsi benne van lecserél a 350Z-t?

balintka
OFF: Az milyen kapcsolat?

ranGer2
Ha te nem vagy olyan buta akkor miért nem irsz jobbat??

DJ Skyline
én annyira nem hiányolom!😄DD

DJ Skyline
a Lamobrghini ajtós Civic?😄DD
az jó volt...csaj nem volt kiakadva mikor meglátta a kocsiját!😄DDDDD