14991
-
#6808 Megvan a body shop, az autópálya legkeletebbi csomópontja körül -
#6807 Én ma fogom kipróbálni nemsoká, kiváncsi vagyok milyen. Mondjuk a demo alapján nem sok minden változott pl kinézetre, bár azt mondták is asszem, hogy azon nem javítanak majd nagyon. Na de majd meglátom milyen maga a játék, a kocsik stb... :) -
Bandy #6806 1024*768 de még próbáltam ki az 1280*1024 :) mindjárt meg is lesem. -
#6805 Lécci valaki egy térképet hol vannak a specko helyek!! Egy ideje jáccom már de hát nem nagyon van felspécizve az autom:(((
Lincolt nemrég kaptam meg!
Lécci térképet köcce:?!! -
Bandy #6804 bemész játék közben a videó beállításokhoz de elötte szembe állsz egy kocsival, majd elkezded sorba lekapcsolni a dolgokat és látni lehet mikor kikcsolódik a lámpájuk :) sorry de nem vágom fejből melyik volt az. :) -
#6803 sajnos igen
nem wágom, hogy hogy kell -
#6802 Milyen felbontásban játszol? -
CUCLI #6801 azt melyik parancsal szede ki? -
#6800 Honnan lehet ezt letölteni????
Need For Speed Underground 2 (c) EA Games Update 1.1 *CRACKED* -
#6799 jaja, énis már egy ideje szörcsölök utána, de még semmi -
Bandy #6798 Nekem egy ati x800 prom van + a legujabb driver és semmi gáz nem volt eddig, csak annyit csináltam, hogy a szembejövő kocsik vakitó fényét kiszedtem mert zavart. -
Bandy #6797 na zsir egyre jobb :D valaki felrakhatna egy képet a részletes mapróél pls. -
#6796 Én 2.5.90-es beta Omega driver-t használok, és nincs semmilyen grafikai probléma. 1280*1024 fullban grafikán nyomom. -
#6795 Azt én is szeretném tudni, mert eddig tényleg nincs sehol. És a speciality shop, vagy mi? -
#6794 Nagyon ocsmány az aszfalt,ilyen "darabos".
Mit kell beállitani,hogy normális legyen? -
Bandy #6793 Hol a francba van a body shop egyszerüen nem találom -
#6792 Sztem direkt nem tettek bele mert arrol szol a hot pursuit. -
#6791 Ja nekem is ez esett le, de mindegy így is király lett. -
#6790 Mindez akkor lenne dühítő, de nagyon, ha monnyuk megvettem vóna 13-ér..vagy csak 12? Nah akkor szidnám a zannyukat...Csak így tovább EA -
#6789 Mert a készítőknek az volt a lényeg, hogy minél előbb kiadják, mert ezzel a névvel még a szart is el lehetne adni. Gondolom már nem akartak vele tökölni pedig durva lett volna 5.1ben ha hallod honnan akar előzni a páciens.
Ezért maradt ki belőle a rendőrök + törés is pl. Majd a következő részekbe is beígérik aztán vagy beleteszik vagy nem. -
#6788 milyen verzioju RAR al probálkozol ? -
#6787 Én ezt értem, mivel az első részét keyboard-al nyomtam végig, de miért csak SZTEREO hangzás válaszható ki???
-
#6786 sajnos nekem is ez a véleményem..
mondjuk az 1 ment simán kormival, de ehhez valahogy nem tudom normálisan használni =(
pedig űberállat lenne -
#6785 Ez nem az a játék amit kormánnyal normálisan lehet játszani. Legalábbis az 1 nem az volt.
Először jó meg szép minden csak ha kipróbálod és rájössz, hogy hirtelen kormánymozdulatoknál neked esetleg még egy fél kört vissza kell tekerni és csak utána kezd el másik irányba menni billentyűzeten meg rátapadsz a másik nyílra és már arra megy SZVSZ nem mind1, mivel ez egy full arcade game. -
#6784 Már megvan a jelszó,ha valakinek kéne: 4362 -
#6783 Ahhoz képest, hogy THX-es game miért csak sztereo hangzást lehet kiválasztani? Hol az 5.1 / Dolby Sorrund / EAX támogatás?
A másik meg, hogy ForceFeedback-es kormánynál miért nincs erővisszahatás?
-
#6782 Segitsetek már!!
Mikor kicsomagolnám valamelyik fájlt,azt irja ki,hogy kérem a jelszót,a titkositott fájlhoz!
Pc nfsu2 2cds england -
#6781 nem volt senkinek crc problémája az 1-es cd-vel?
én ftp-ről szedtem le, és a kicsomagolás végénél mindig crc hibát jelez, pedig az sfv-t is lefuttattam, de nem talalt semmi hibát :( -
#6780 igen ... maximálisan egyetértünk ... sztem a törés meg a rendőrök marad a 3-4-123. részre ... :( -
Alblink #6779 Nem almottam csak olvastam egyik gamer oldal elozeteseben hogy ujdonsagkent lessznek rendorok es tores model is,nos akkor ezek szerint egyikse lett beleteve.hat nem tudom meg nam jatszozttam vele de mar nem is nagyon akarok.csinalhatnanak valami komolyabb nfs reszt pl a negy folytatasat normalisan ne butitottba. -
#6778 menj versenyezni ... térképen karikák ... odamész, ENTER. -
#6777 jah, itt az elején választasz, h easy/medium/hard, nem versenyek előtt, mint az elsőben ... ott ez könnyeb választás volt, itt nem mertem kockáztatni :) -
#6776 iylen sem fordul tmég elő...alakadtam...mikor carrer modeban vagyok (nagyon az elején) és bemutatják a garázst...akkor onnan kijvök és mtkell csinálni? egyszerűen pass -
#6775 Nagyjábol megválaszoltad :D
Az első rész a kecsöp miatt easyn is nehéz volt a végén, ezért nem mertem ezt elkezdeni nehezeb fokozaton. Erre itt ali van kecsöp, igy tul eccerü, de már nem fogom ujrakezdeni, annyit nem ér :D -
#6774 - Mert ez egy arcade játék ahol nem figyeltek ilyesmire.
- Sztem is fasza lenne pár rendőrös üldözés bár legjobb lenne ha ki-bekapcsolható lenne mert bizots idegesítene pár embert egy idő után. De sztem is kár volt kihagyni. Igaz ilyen autók ellen még az amcsi rendőrkocsiknak sem sok esélye lenne...
- Ez már egy érdekesebb kérdés. Talán mert ugyanazt akarták, mint az 1-ben, hogy online is szinte mind1 milyen kocsival mentél ha megvoltak rá ugyanauok a tuningok, mint a másikon akkor különbséget nem nagyon lehetett észrevenni vezetésnél.
- Mert tipikus amcsi játékosoknak készült akik még nem láttak felnyitott motorháztetőt.
- EASY túl könnyű? Jó, hogy szóltál. :) Bár 1-ben is a drift-et kivéve mindent hard-ban nyomtam végig és így legalább volt izgalom igaz a gép csalásával de ez mellékes. -
#6773 Mer? Hardon vannak rendorok is? :) -
#6772 a body shopban megveszed rárakod
a garage-ban meg leveszed
még nem próbáltam de asszem így van -
- Miért nem csuszik a kocsi meg esőben?
- Miért nincsenek rendőrök?
- Miért nem befolyásol szinte SEMMIT a kocsi hangolása?
- Miért kell megmutatni hangolásnál, mit hova állitsak?
- Miért EASY-n kezdtem el ?????????? :D
-
#6770 de hogy lehet atenni azt aruld el :) -
#6769 szerintem át lehet tenni de jó ha van az embernek max6 felspécízett járgánya
jah a humvee2 tök király :)