Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R3aLis3
img src=http://iaro.srv.hu/kep/drift14.GIF

Nézd, ha neked az anális túl brutális, az orális immorális a manuális túl banális, nekem megfelel egy sima dugás is.

ranGer2
Elképzelés az mind1 rákatt a névre és minden kiderül! 😄D

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
<#wink>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
jaaaaaa...😄DDD

IMYke2.0.0.0
De, augusztus 15-én töltöttem be a 30. életévemet - sajna. <#csodalk>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
IGEN!...fogod leszeded amelyik kell és a GLOBAL mappában lévõ GlobalB.lzc-t írod fel...de elõtte csinálj egy biztonsági másolatot errõl a fájlról ha nem jó vagy nem tetszik az új kocsi...

VRSDM
igaz az a hir h a pc-s nfsu2 verziohoz letoltheto egy plusz kocsi?
ha igen akkor legyszibves mondjatok mar el hognan lehet leszedni.

u dont have to listen anybody else but me

DJ Skyline
30-35 között biztos nem te vagy!😛PPP

IMYke2.0.0.0
Valami hasonlóra gondoltam én is.
Szerintem itt sokan húznák össze magukat ill. lepõdnének meg a másikon.
Nekem van elképzelésem arról, hogy ki hány éves, s bizony nyugodtan ki merem jelenteni, nem hinném, hogy én vagyok a legfiatalabb...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
meg ha egy asztalnál beszélnénk és látnánk egymást nem biztos hogy mindenki anyázna!😄D...ki tudja ki milyen izom,mire harap a valóságban...neten mindenki elengedi magát...neten nem nehéz a másikat elküldeni oda ahova...ezt álltalánosságba mondom és nem személyeskedés mielõtt még valaki félreértené...

IMYke2.0.0.0
Hiszed vagy sem, sosem akartam és sosem akarok flémelni egy-egy topikban.
Az, hogy nem fogalmazok olyan pongyolán, mint mások, egyáltán ne jelentse már azt, hogy bennem egy 2. Hitler ill. Sztálin bújt el, akik kisebbrendûségi érzésüket azzal kompenzálták, hogy minden náluk okosabb embert lenyomtak békába...!
Egyszerûen így beszélek, ezen senki kedvéért sem változtatnék. Hidd el, élõszóban másként hangzanak a szavak, mert ahhoz ugye egy külsõ is járul. Sokkal érthetõbbé válnának a véleményeink, ha azt egy asztalnál ülve oszthatnánk meg egymással. Ám így, személytelenül a leírt szavaink kell elárulják, hogy mire gondolunk úgy, hogy egyszeriben ne csak legépelt szavak, hanem megnyílvánuló érzelmek is legyenek.
Egyáltalán nem szokásom másokat lenézni, nem is tenném semmi pénzért.
Engem csak az értetlenség szokott felmérgesíteni, az az egy, amire harapok. Mindig igyekszem érthetõen fogalmazni, s ha azt az illettõ szándékosan nem fogja fel, na az nekem ködöt ereszt az agyam elé...!
Egy szóval sem mondtam, hogy csak nekem vannak eredeti NFS-sorozat tagok! Ezt azért beláthatod.
A "kitettek magukért" eléggé megmosolyogtató, de lásd, korábban leírtak, lejjebb.
Jobb nem lett az elõzõ résznél, csak ez új.

Igen, a GTA3 és a Vice City kicsit komplexebb játékok. Azt hiszem, mindkét rész (az új, San Andreas-hoz meg ugye csak a konzolosok férnek hozzá, nekünk csak jövõ nyáron kerül a kezünkbe!) bebizonyította, nem minden a grafika. Ennyire összetett játékot, ennyire egyszerû héjra nehezen lehetett felhúzni. Nekem a GTA3 a kedvencem közülük. A Vice City túl "szûk" (még ha a város kicsit nagyobb is, mint az elõzõben volt).
Azt nem is tudtam, hogy csak ott vannak "emberek" és "autók", ahol a játékban magam is mozgok, bár ami igaz, az igaz, észrevenni azt, amikor a Játék motorja kiszámítja elém a textúrákat, meg a semmibõl megjelenõ egyebeket...

NFSU2: eddigi legjobb eredményem semmiféle tuningolt autóval:
10 kör / 09:31:35
Max seb: 241.0 km/h
Átl. seb: 166.8 km/h
Legjobb kör: 53.16 - "mandíner technikával"

DJ Skyline
nem kértem rekordot!😄

DJ RX7
DJ Skyline itt a rekord

:3

ranGer2
<#eplus2><#lama><#nyes>

ranGer2
ha már hasonlitgatunk akkor az épületek kidolgozottségét is nézzük meg nahmeg a fényeket 😊 a GTA ban randomizálva vannak az emberek meg a jármüvek is,, és csak oda számolja ki a gép ahol te vagy 😊 máshol nincs semmi!

R3aLis3
Gratulálok! Nehogy azt hidd hogy csak neked volt meg az összes Nfsu sorozat és szerintem nem kicsit változztattak a dolgokon!
Igaz lehetne kicsit interakítvabb a játék de szerintem most ki tettek magurt az nfsusok!
És nem csak azt kell nézni hogy mi szar benne néha azt is végignézhetnéd hogy mi minden mennyivel jobb lett az elõzõ részekhez képest!
Az meg ahogy az írásstílusodat illeti mintha azt hinnéd te mindenki felett álssz és mindíg igazad van nem basztatni akarlak de nekem ez a véleményem!!!!!

Nézd, ha neked az anális túl brutális, az orális immorális a manuális túl banális, nekem megfelel egy sima dugás is.

DJ Skyline
nem akarom más stílusú játékhoz hasonlítani de a GTA-ban is ezvan...ott a kocsi...elnézel máshova majd vissza és nincs már ott...igaz mondjuk a GTA-nak sokkal több cuccost kell(emberek,kocsik,stb,stb) megjelenítenie mint egy Undergroundnak...
igen Porsche az über...na meg az elsõ,meg a negyedik rész!<#worship>

IMYke2.0.0.0
Egyetértek Veled.
Az általam megvásároltak közül a NFS 2 SE-ben nagyot csalódtam, de azt még kompenzálta a NFS3!
Azután pedig jött az egyetem, ahol ugye a letöltési sebesség a csillagos eget verdesi, tehát a warezkedés heve engem is elkapott.
Azért, bõven van olyan játékom, amit az elmúlt években eredetiben is megvettem, adózva maga a Játék és a fejlesztõk teljesítményének, és megkímélve magam a morózusságtól a crackelgetésekkel kapcsolatban.
Az Underground 2 (és majd a 3, 4) nem az a kategória, amit valaha is eredetiben fogok megszerezni. Annyit biztosan nem tud nyújtani, mint az elõzõ (arcade és fél-arcade) részek (NFS😛orsche a király!)

A teherautó nekem még pattogott egy kicsit aztán megnyugodott a hátán, mint egy teknõs. <#hehe>
A baj az, hogy tényleg eltûnt... még szerencse, hogy akkor loptam a képet, amikor még ott volt 😊

DJ Skyline
azt láttam...borulás rulz!😄DD

DJ Skyline
én ezért nem veszem meg eredetiben a géjmt,mert ha csalódok akkor az ne 10000be kerüljön hanem pár100-ba ha havertól,vagy ingyen ha én töltöm le...akármennyire is ígérik hogy így jó,úgy jó,ilyen lesz, olyan lesz...

IMYke2.0.0.0
Nekem is szállt a tejes autó, lásd korábban, de ott már a végeredmény látható 😊))

DJ Skyline
lol te megreptetted a tejes kocsit!😄DDDDD
én nekem csak egy kissebb autót sikerült

IMYke2.0.0.0
Elárulom:
Need For Speed 1: megvásárolva
Need For Speed 2 SE: megvásárolva
Need For Speed 3: megvásárolva

Underground 2-ért pedig nem adok egy vasat sem. Okokat lásd korábban!

Szóval, back off! Hátrább az agarakkal!

Pyx
rajtam ugye nem, de azon, aki megveszi mindenképp

szavad sem lehet. flém off plz

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

IMYke2.0.0.0
Ja és tessék már elfelejteni ezt a gyerekes dumát, hogy [b]"csinájj jobbat ha tudsz!"...

IMYke2.0.0.0
Ez a baj. Jellemzõ a magyar emberre ez a mentalitás.
Amint önigazolni akar káromkodik és szidja a másikat.

Leírom még párszor, jó ha tudjátok: én az összes Need For Speed részt megszereztem, végignyomtam, s mint azt korábban írtam, a kedvenc sorozatom.
S talán pont ezért szidhatom a fejlesztõket, mert kiszúrják a szemünket 1-2 újítással, és bezsebelik - rajtam ugye nem, de azon, aki megveszi mindenképp! - a sok lét!
Hát ennyire nem értitek meg mi megy itt?!
Rókabõr effektus mond nektek valamit?
Én azért "szidom", mert sokkal-sokkal több volna ebben a Játékban.
S valaki elõttem már leírta, ez a sorozat is átmegy a FIFA-, NBA-, NHL-sorozatok megszokott kerékvágásába: egy kis ráncfelvarrás, néhány beígért feature kihagyása, hogy mûködjön a merketing gépezet jövõre is (azaz, hogy "na, hátha most benne lesz, megveszem a NFSU3-at, FIFA 2006-os, NHL 2009-et stb.) és ennyi...

Tessék már értelmesen reagálni azokra a felvetésekre, amikre magatok is rájöttetek már a Demo keresztül-kasul nyúzásakor.
Nem érzitek, hogy át van b*szva a fejetek?
Ne kábuljatok már el attól, aminek már tavaly benne kellett volna lennie!

Enegem hihetetlenül zavar hogy nem törnek az autok.<#szomoru1>

Pyx
Ááá, akkor más is iskolában van 😊

...remélem addigra kicserélik a procimt :-|

modellmaker
Majd ha kijön, akkor lesz még jó. (mármint elmegyek suliba reggel 8-ra, mire hazajövök meg ilyenek lesznek hogy 400 új üzenet. Meg hasonló.)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
<#ejnye1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ranGer2
úú arra gyúrni kell! 😊

DJ Skyline
én meg megfogok bukni

modellmaker
majd 5k 😊

biztos romlik az átlagom két jeggyel ha kijön
modellmaker
Vagyis hát ilyen félig-meddig 😄DDDDDD

ranGer2
a négyezres ugyis az enyém vót 😄

Én úgy olvastam hogy nov 15-én
modellmaker
ték

modellmaker
Majd kiderül.

DJ Skyline
fingunk se' sincsen'...

15 én nyomják ki hiovatalosan ugye?
cement
bákos!

respect to the man in the ice cream van

modellmaker
😄D

Pyx
Nekem kell 😊

igen, pókember 😄

énse raktam fel de akkor is a végén má csak quick racen lehetett olyan kocsival menni amin rajt volt
modellmaker
+n

modellmaker
A logódba az Pókember? 😄

Mi a faszt törõdtök vele neki nem tetszi akkor oké baszki menjen a sims fórumba
DJ Skyline
én nem szeretem a wide body kittet...

ranGer2
Ezt mondmo énis! de az ilyen akinek habzik a szája arra hogy törhessen meg zúzhasson az mnjem Flat outozni.. 😊 Ha jól tudom ott mind concept autó...