14991
-
#6848 Szerintetek megér ez a játék 11 900 FT ot?? -
#6847 hááát... ha ezt a grafikát kéne világosban nézni, fények meg csillogó nyál nélkül, hamar kidobnám a taccsot! EA 3 évvel le van maradva a homály texturáival .... kb. olyan mint a motorhead, csak nem 5 éve, hanem most :) -
#6846 Nem tom, nekem se jött le még a gém!:(
#6844 Én a feelingről beszélek, bár a graf sem igaz, mert a PS2-s San Andreas is van ilyen szép... -
#6845 aaah, hivatalos v1.1 patchet nem találok, valaki? -
#6844 Ja csak sokkal jobb a grafika meg minden! -
#6843 Miert csak Hondát vesz mindenki?Nem arrol van szo hogy szar mert én is szertem csak kiv vagyok mik közzül választhatok? -
#6842 szerintem is, csak a nyomiknak irtam be, akik nem szeretnek kruzingolni a városban :) -
#6841 Pedig éppen ez a jó a gémben, hogy GTA-s a feelingje...:P -
#6840 Zsolt mikor tudod elhozni a Gamet? -
#6839 Jaja, honda a király!:) -
#6838 Az a kira hagy nincs már melom egyse!!
Csak autokázgatok egy épphogy tuningol autóval és annyi... -
#6837 THX A4tech -
Bandy #6836 Akinek kéne még a bodyshop épp ott állok...
-
#6835 köszi!! -
Logitech #6834 Lehet választani MONO-t is javascript:put('vigyor') -
#6833 Hi!
Gondolom nektek sem megy a multi igaz?
Nálam hibás a CD Key:( -
#6832 A középső egérgombot nyomva tartod és ugy forgasd! -
#6831 Ja igen, még valaki panaszkodott, hogy sokat kell autokázni (sicc!) a versenyek között. Na, neki találták ki azt, hogy garázs->worldmap-> kiválaszt egy futamot és egy gombnyomással már ott is van a rajtnál.
-
#6830 Honda powa!:) -
#6829 a sürübben bordázott felni még nem kaphato :)
én is civic el tolom, annak örülnék, ha végig is lehetne ezzel játszani... de gondolom nemsokára ezzel sem lehet majd nyerni, mint ahogyan az első részben is egy idő után már halál volt vele nyerni :)
de kitartok !!!! :D -
#6828 Fú bazz, visszaolvastam 8 oldalt és elborzadtam!:D
Ezt a sok fasz kérdést...
Legjobban az üt, amikor megkérdezték, hogy van-e már magyarostás!:DDDDDDDDD
De nagyon lol, hogy arra se veszik a fáradtságot, hogy benyomuljanak az options menüpont alá, hanem már egyből lökik a faszságokat.:P -
#6827 Kinek milyen autója van jelenleg? Én Honda Civic-el kezdtem, aztán most válaszhatók valamilyen Hyundai-t V6-os motorral. -
#6826 Valaki kérdezte hogy lehet a zenéket ki/be kapcsolni. Főmenüben EA TRAX és ott beállithatod hogy hol szóljon, játék közben is vagy csak menüben, egyáltalán nem. Ja, mindezt persze számonként.
Ha valaki rájött, hogy lehet forgatni a kocsit szóljon, engem nagyon zavar, hogy nem megy, hiszen ez már az első részben is benne volt!! Vagy kiszedték? Na nemár!
A boltokat meg tessék keresgélni, elég egyenletes elosztásban találhatóak a városban, általában kocsibehajtóknál, és kék/zöld/sárga utcalámpák világítanak előttük. Sok sikert. -
#6825 Felni kivételével ottvan!:) -
#6824 ok megy
-
#6823 Mit is kell beállítani, hogy ne legyen pixeles a grafika ? -
#6822 én ... -
#6821 Ezt te csináltad vagy valami átszerkesztett kép? -
#6820 dameon toolsal mountolni kell?
-
#6819 Graphics shopot kell keresni, elég sokat kell kavarogni. -
antijedi #6818 akkor probálkozz meg egy winrar-al is, az talán még müxik is :PPP -
#6817 arra gondolsz, milyen tömörítőtt használok? mert ha igen, akkor a válaszom ultimate zip :) -
Rolee Papa #6816 Hol lehet átfesteni a verdát más színűre? -
MinIM3 #6815 virtualis meghajtó????
nem ismerös???
deamon tools -
#6814 Azt sem értem hogy amikor Récsől kéri az automat utána kiválasztok egyet és kimegyek benyomom gpr-st és megint a car lopba küldene vissza... -
#6813 help me
plz -
#6812 nekem van 2 nagy binem és cuem -
ACE #6811 Body shop az a Stadion mellett van ha jól emlékszem, el kell fordulni jobbra, ahogy jössz az autópája lehajtójáról, elmész a Stadion előtt, és ott ismét jobbra, vezet az új az Autópálya alá, és az alatt van egy épület, ott van a bejárat, ha jól emlékszem. -
Bandy #6810 mutass egy képet pls azt hiszem f9-el lehet csinálni képet. -
#6809 mit kell csinálni a fájlokkal kiírni?