Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
És mennyi a legjobb köridõ?
Haverral mi is manuális váltóval szoktunk versenyezni. Ha megszokod kicsivel jobb, nem kell össze-vissza fékezgetni, hanem kanyar elõtt csak a megfelelõ sebességbe pöccinted és szépen motorfékkel lassítasz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ranGer2
Nnnna
Recept:
egy szép szürke 350z
3 kör
manuális váltó
stability control kikapcs
wallride nélkül
és egy csepp nitró...

Jó étvágyat!!! 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hidd el, nem kitalálta.

Duddits
Fake, persze! Általad, mi? Jól kitaláltad. Csak éppen senki nem vette be. <#eplus2>

toMpEr
kitudja...

Várható ma este még?

toMpEr
olyasmi 😊

nforcen még kinnt sincs 😊 vagy már kinnt volt és törölték?

Ronaldo07
<#banplz>

ranGer2
hátö ezmostö miö??

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

toMpEr
de, sajnos.

toMpEr
remeljuk nem fake 😊

toMpEr
Need.For.Speed.Underground.2-MONEY

<#levele>
ma jön es kesz!ha meg nem akkor holnap<#mf2>

Duddits
Igen?! Tán nõ vagy? <#nyes>
Tényleg! kérdezzwn már meg valaki egy csajt aki várja a játékot, hogy mit érez? HÁtha bejön a nõi megérzése.

ugy erzem ma este jon<#nevetes1>

Duddits
Te ...!! Legalább egy kicsit olvass vissza!!

[HUN]FaTaL
nem jött ki még

http://goo.gl/gd6Zi5

vki
Hé mi a hivatalos megj:meg ha meg van valakinek pc-n kérlek mondjátok meg honann lehet letölteni!

ACER Aspire 5738ZG

ranGer2
de én kipróbáltam mert mostanába vissza lett téve és lelassultam elég durván.. 😊

DJ Skyline
én nem emlékszem ilyenere,mert nem nyomattam a wallrideot!😄

Duddits
Jah! Azt nem láttam hogy az van ráírva.

ranGer2
AMugy van nekem olyan halvány emlékképem hogy az NFSU1 ben javitották ezt a falon csúszós dolgot.. szal lelassultál...

ranGer2
hát ha a sweetie az nem édesség akkor nemtom mi van... 😄D mert ugye a chips az nálluk snack.. 😊 vagy valami ilyesmi de a sweeties az édesség,(édességek)

Duddits
Az szerintem nem érdesség volt. Régen a Pokemonos tazótartót + 3 vagy hány chipset adtak ilyen kiszerelésbe.

De nagyon állat.

clio1616v
nevelés kérdése

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ranGer2
<#nyes>

DJ Skyline
én is...de mekkora mikor rángatja a kocsit...meg amikor leborítja az árút!😄DDDDDDDDD

Valószínû...

DJ Skyline
miért mindenkinek csak a haverja játszik...egy olyat nem olvastam amikor azt írják hogy "én játszom"!!!😄DDD

Duddits
Szerintem már kiadták! Apám haverja PS2-n már játszik!

ranGer2
nah csak én édesség helyett NFSU2 õt akarok 😄DDDDD

DJ Skyline
LOÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!😄DDDDDDDD

ranGer2
aha 😄

DJ Skyline
nem még...(#5046?)

ranGer2
kölyköt nézted? 😄D

DJ Skyline
hát ja...

DJ Skyline
akkor elvileg már holnap megjelenik...juhé...

ranGer2
RELEASE DATE
just wondering: the release date here says the 9th of November, but every other site says the 16th of November as thew day NFSU2 comes out. i was wondering if anyone knew which is the real date 😊

DJ RX7

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

ranGer2
ÁÁÁ
mint õ 😊
<#idiota><#nyes>

DJ Skyline
hmmmm...<#ticking>...
messze van még a szerda...<#idiota>

clio1616v
jó forrásból ;Ð
egy ftps hírforrás...
És ígérik hogy 10ére fennlesz, na ez nem biztos 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DJ Skyline
és honnan tudod ezt a tuti infót??😄

clio1616v
A full NFSU2 holnap november 9-én fog megjelenni. Ez biztos csak az nem mikor jut el hozzánk. Én szerintem megveszem ha 10000korül lesz max+1000

Buba007
Jó ötlet! <#idiota>

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

ranGer2
okééé 😄DDD

DJ Skyline
😄DDD...nevezzünk be a versenyre SG Tím néven...LOÁL...<#idiota>...

ranGer2
MEKÖLÖM MIND!!! 😄DDDDD