Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor a verdákról volt film és details, meg képek meg nyitogatni lehet... ;D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Game Modes
o Circuit
o Sprint
o Street-X
o Outrun
o Underground Racing League
o Drag
o Drift
o Team Drift
o Downhill Drift
o Showcase
6. ponr Drag -szóval szerintem lesz
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
http://thenamelessphoto.com/
csak az a baj hogy nem lehet dragolni.. pedig az lenne a jo.. vegre lehetne replayolni.. persze lehet full szar lesz az egesz es mindenhol lehet majd csalni meg buziskodni
Azt mesélje valaki el nekem, hogy kell úgy indulni, hogy felemelkedjen az orra a kocsinak? Ma este egy lengyel srác minden indulásnál igy felkapta a kocsit.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
PSN ID.: Beegabor
inf.HCGAMER
én a GBA verziót várom a legjobban...😄
PSN ID.: Beegabor
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
''Need for Speed Underground 2 under the EA GAMES™ brand has gone gold for the PlayStation®2, Xbox®, Nintendo GameCube™ and PC. The title will ship to retail outlets nationwide on Monday, November 15th.''
egy het mulva ugyanitt<#falbav>#falbav>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
vagy ez most hogy jött?
alapszabály NO WALLRIDE 😛