Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
sõt még elõbb meg kell jelennie' hogy a nép gyakorolhasson,stb...ejj ezek a gémsztárosok tudnak valamit amit még mi nem...<#idiota>

Dzsega
jaaaaaa ténleg

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

warezra érti szerintem

http://thenamelessphoto.com/

DJ Skyline
de ha a versenyt 18-20 közé teszik (#5013) akkor elvileg nem csúszhat!

Dzsega
plussz még egy kicsi csúszás....

16? asszem

http://thenamelessphoto.com/

narazzino
Jó inkább nem kell! Csak ha vki nagyon akar válaszolni rá<#vigyor3>

narazzino
Bocsmá hogy én is kérdem- biztos én vok már a 300-dik a kérdi, sõt vissza is olvastam egy darabig-de hányadikán jön ki?

Dzsega
ufffffff!

vazzze mákos egy <#worship>Eclipsbe<#worship> beletehetted a segged..... minden álmom egy Eclipse. legalább tudom hogy nagy a beltér. Vipert nem láttál???? csakme azt nem írtad az a másik istenverda. szeretném ha majd elküldenéd vagy adnál címet hogy honnan lehetne letölteni a videóka. Legalább azt Eclipse videót tedd fel valahova. Plíííííííííííííííííííííííííííííz!!!!!!!4
Elõre is THX!

ranGer2
pontosan! de ha még belevesszük a felniket spoilereket tükröket akkor aztán tényleg ki fog jönni az a szám... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

tmk
azt ne úgy képzeld el h 7 milliárd full különbözõ kocsit hozhatsz létre. szvsz úgy kell értelmezni h ha van 1 default piros kocsim és ennek a kocsinaka baloldalára felragasztok 1 halálfejet akkor az máris 1, ha ezt letörlöm és feléragasztom a jobb oldalra akkor az már 2, ha mindkét oldalra ragasztok koponyát akkor 3 és akkor még azt nem néztük h ezt mind el leeht játszani a többi szinnel is.<#idiota>
ez 1xû reklám fogás csak

aha...hát,persze...hihető volt

ranGer2
Hát ha belegondolsz hogy mindent alkatrészt lehet majd finomhangolni legfõképpen a performance cuccokat.. meg tripla annyi matrica meg body kit meg ISTENNYILA lesz akkor máris eloszlanak a kételyeid.... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
lemaradtam KECC!!!

Tibor
holnap állítólag

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DJ Skyline
nem tudom,errõl még nem hallottam...

Pyx
mikor jön ki a full? <#idiota>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Viszon nem hinném hogy 7milliárd féle módon lehet elkészíteni a kocsit
az igaz hogy saját mp3-at is lehet belerakni?
sztem az reális amit régebben írtam és olvastam a neten hogy 15-én itt lesz a kicsi mustangom<#nyes>
DJ Skyline
korány vazeg<#idiota>...nnna...kormány...

DJ Skyline
persze minden polcomon van egy kormány!<#idiota>...tudom különben jó korány...habár lehet hogy csak nézõ leszek inkább,de még nem tudom..18-20 között lesz a verseny...akkor bitos nem 19-én jelenik meg a full tehát ez már fix!😄DDD

A legjobbak kapnak nyereményt ki van hangsúlyozva hogy értékes és + a helyszínen lehet jelentkezni sztem az hogy mivel mész az mindegy de ajánlom a logitech formula force gp-kormányt
DJ Skyline
és valami nyeremény?😄DD
vagy hogy kormánnyal,vagy billentyûvel...vagy az mindegy...

ennyit tok újságból!
NFSU2 bajnokság 2004 november 18-20-ig,
MAMUT II bevásárló központ 1024 Budapest Lövõház ut 2-6.
cement
aszittem igy a lamborgininél hogy elélvezel 😄DDDDDDDDDDDDDd

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
tom olvastam én is...igaz mailban kaptam...te hol olvastad?valahol fenn van a neten?

Oké csak azt hittem kösz az infót de egyébként jó lenne ha kijönnem mer nevezni akarok a versenyre ami a MAMUT-ba lesz
DJ Skyline
www.nforce.nl-t figyelgesd sûrûn!😄D

USA-ban akart lenni
egyébként ebbe igazad van lehet hogy az nem is az volt de sztem usb- má kinyomták
DJ Skyline
1.DC tele van ilyen cuccokkal ami nem is biztos hogy az aminek látszik.
2.elvileg még meg sem jelent.
3.nem lennék ideges mert úgysem én töltöm majd le!😄

mér te nem lennél ideges ha látnád a fényképfájlt magad elött de nem jön le?????????????????? MER A DC EGY ÓRIÁSI NAGY SZAAAAAAAAAR!!
DJ Skyline
ok!😊

DC-n láttam amerikai hubon csak én nem tom letölteni és eeeeeeez sziven baaaaaaaaaaaaaaaaaaaszott áááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!<#falbav>
ScoobyDoo
<#szomoru1>

DJ Skyline
<#eljen><#felkialtas><#worship><#buck><#idiota>

RelakS
ték?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jagi
Utána újra kell n.. 1.. 2.. stb. ?

Csori
Ez így igaz, nem is gondoltam teljesen komolyan, h megállna akár 1 napra is a fórum 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
igen,de a honnan lehet letölteni,neked megy-e,bírja e a gépem,ki milyen kocsival megy,stb kérdések azok elmaradhatatlanok!😄D

Csori
Vagy 1 se mert mindenki a játékot nyomná a fórum helyett 😊)

Nagyon jöhetne már a full .

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
ja hogyha a full lenne akkor tegnapról mára nem 40 új üzenet lenne!😄<#vigyor3><#buck>

RelakS
átgondoltad, amit írtál? Még csak a DEMÓVAL nyomul a nép (ahogy nézem)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mikiller
Elfelejtettem mondani az elõbb,hogy egyáltalán nem örülök a cheat-nek,ha arra gondoltál a kérdésedben, de a játékban mindent kihasználok amit csak lehet azért,mert mindenki így versenyezik a neten, és fal nélkül semmi esély, elhiheted,mert még most is játszok az egyessel.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Elfelejtettem visszaolvasni!
Sorry mindenkinek a hülye kérdésért!
Látom már a fél világ ezzel jáccik!
De az utolsó három kérdésre válaszolhattok!

megvan már valakinek a játék???
Ha igen akkor lécci mondja ár meg hogy hol lehet letölteni!!!!
Köszi!
Ja igen és milyen gép az alap amin elfut??
nekem 1300 Tualatin cerkám, 384 133 Sd és Abit R9600SE 128MB ram 64bit.
Ezen menni fog és hogy?

Mikiller
De olyan nem fog kijönni,hogy ne tudj miatta falazni, én arra gondoltam.LOL

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sziasztok

A Sote Public Ventrilo szerver új címrere költözött

bõvebb infó itt.
http://dc-e92.sote.hu

..::lordred::.. Life is short play more!

clio1616v
Nektek is volt már ez az effekt?

Akarom kezdeni a körversenyt és az indulás után a váltásokat megkeveri az automata, elõször 1es utánna kettes eztán 1es, és olyan mintha nem akarná bevenni a kettest, de ez csak egy bizonyos forulatszámos indulásnál...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)