14991
-
#7208 Nektek a játékkal nincs semmi bajotok?
Vgayis simán indul nem kell hozzá nocd meg ha van hozzá másolási kd akkkor azt megmondanátok? -
#7207 en meg nem vettem eszre :) ha elofordul szolok :) -
#7206 fogalmam sincs.. viszont en sem csinaltam semmit a jatekkal es nekem elmult a gusztustalan textura.... szerencsere nem jott vissza.. hogy mitol... nemtom -
Bandy #7205 Ezt próbáltad már? Húzd a videókari beállításainál a 3Dnél Quality-re mindent és jó lesz. mipmapping ;´) -
Petya777 #7204 Egy kis HELP kellene! Állítgattam a grafián (1024ben csak lowon élvezhető nálam és pixeles ezerrel <-- erre már láttam megoldást visszaolvasva) és ráraktam véletlenül 1280ra és azonnal out of range és mikor újrapróbálom indítani akkor is azonnal írja megint... aztán nem tudom vissazaálíltani mert nem látok semmit. -
#7203 egyaltalan nincs valosagalapja es ha szemlyeskedsz akkor.. .. akkor.. kabbe a bal...nem is.. kopogj az ajtomon ha tudsz.. mUHAHAHAHA -
#7202 Aki nem érez állandó késztetést a konstans flémre, az léci válaszoljon a 7194-re plz, hogy csak nálam ilyen-e. -
#7201 akkor privizz ra kocsog
mindenki hulye ma?
ne haragudj hogy hozzad mertem szolni o nagy tiroxine...
---
-
#7200 tttttt
mármint ték ;) -
#7199 6-ot írunk!
sry! -
#7198 jaa, azt csak személyeskedésből mondtam ;) (és csak részben van valoságalapja ...) -
#7197 nah mentem jatszani:) bye all!! ne irjatok 5 oldalt pls:) koszke -
tiroxine #7196 Nem tőled kérdeztem! -
#7195 arrol hogy kitalaltad hogy nemtok beallitani egy torrentet.. nemtom ki mondta neked mibol szurted le de gratulalok ha ennyi eszed van... -
#7194 Nem értem ezt a játékot. Egyszer be van kapcsolva a textúra szűrés (szépen össze vannak mosva a pixelek), egyszer meg nem (minden textúrán kirajzolórnak a pixelek és rusnya). Valakinek van ötlete? Minden beállítás maxon van.
Amúgy kira a játék, csak a zene nem egy szinvonalas (ami a Doors számával csináltak az valami rettenetes). -
#7193 milyen történetekről beszélsz ?? :) -
#7192 ja light trails nekem sincs... a gepem meg a hozaszolas aljaban -
#7191 van -
#7190 Radeon 9700 128MB RAM
Van alá még egy 3000+-os AMD, 1giga dual channel (2x512M) rammal -
#7189 en igen.. minden fullon van kiveve az AA.. ami csak kozepesen van -
tiroxine #7188 vidikarid milyen?
-
#7187 Ja, a textúraelmosás hiánya nálam megoldódott azzal, hogy leállítottam a gamét, és újra elindítottam -
#7186 én csak a light trailst vettem le (fekete képernyő), a többi maxon van, 1024x768-ban 16x-os AF, 6x-os AA -
#7185 tényleg dilinyós, ahogy változik az ég szine :D -
#7184 Wazzeg van olyan, aki ezt full grafikán nyomja? -
#7183 Ez nem tmate6-nak ment!:P
Ja, és nem értem miért Electronic Arts-ról beszélnek, amikor már rég EA a csapat! -
#7182 Az Electronic Arts producere egy chat beszélgetés folyamán elárulta, hogy a következő Need for Speed játék a nagysikerű Underground folytatása lesz. Lássuk mi mindent fecsegett még el:
- a játékban lesz visszajátszhatóság
- sokkal realisztikusabb fizika (????????????)
- jóval több autó
- jobb online rendszer (nem csak 4 játékos nyomulhat)
- törésmodell (????????????)
- online cheat védelem
Hát nem tom, de nem túl sokat tartott akkor be!:P -
Babar #7181 megoldodott!!
pixelnel jol mondta vki
control panelnel felviszed maxra az antisotropic filteringet meg standard settingsnel qualityre allitod
es igy mar jo 4.10 es driverrel
thx mindenkinek -
#7180 nem ugatok viszont te visszavehetsz a pofadbol ha olyan hulye vagy hogy magadtol kitalalsz torteneteket...alobb okosodj aztan probalj meg pofazni.. minda texturahoz mind ahhoz hogy mit tudok mit nem... -
tiroxine #7179 Mégegyszer pixelprobléma ati kártyával: nekem úgy oldódott meg, hogy az ATI control panelben felvettem az Anisotropic Filteringet. Nem muszáj/muszály maxra, de úgy a lexebb. -
Babar #7178 nem tom sg n olvastam h meg jelent a 4.11 beta driver -
#7177 Na ezt a mipmappinget feltettem trilinear-ra.. Lehet hogy ez lesz akkor a jó.. -
#7176 4.11-et honnan lehet leszedni? Az ATI oldalán 4.10 van csak. -
clio1616v #7175 Ez ATI 10es Catalystnél volt jó. -
Babar #7174 koszi mendenesetre
megprobalom a 4.11 et -
clio1616v #7173 Figyelj már most írom 5 ödszőr. Húzd a videókari beállításainál a 3Dnél Quality-re mindent és jó lesz. mipmapping ;´) -
#7172 Hát nekem 66.93-as driver, a driver settingsnél a legjobb minőségre van állítva, gameben minden maxon, és mégis pixeles.. help -
#7171 hat nem toom nekem geforcenal segitett -
#7170 csak azt találtam a pixel hibára hogy tegyek fel új drivert, de nekem a legujabb ati drivervan fent -
clio1616v #7169 Nekem is volt hajnal csak épp a nap nem sütött.. ;Ð