14991
-
#7248 honnan lehet az 1.1-hez a cracket leszedni? -
#7247 ha kicsit visszaolvasol...
már feltettem ;-) -
Bandy #7246 azt még nem is néztem :) -
Aspyrin #7245 kb 5 perc és feltöltöm az 1.1 pecss+krekket, türelem -
#7244 A patch a pixel problémát nem javítja, most próbáltam ki. -
#7243 Hm, azt vettem észre, hogy a Car lotokból a kocsik tökingyenesek. Ez bug vagy direkt van így? -
#7242 Valami cheatnincs még hozzá???? Van pár cucc amit szeretnék kipróbálni. Meg sok kocsira kíváncsi vagyok. -
#7241 PLs valaki ha tud a crackrQl lökjön már be egy linket thx!!!! -
#7240 heló! Most lett meg a játék és nem tudom, hogy miért (lehet hogy én vagyok láma) de a kocsik nem nitróznak se az enyém, se a többié! Pedig a demóban ha jól vettem be egy kanyart máris kaptam! Hogyan lehet most nitrót szerezni?
A másik amit észrevettem hogy a demóban amikor esett az eső akkor a képernyőn megmaradt kis idejig az esőcsepp és ezt a teljes játékban nem tapasztaltam! (pedig játszottam már esős pályán) -
#7239 FAszkivan driver és kártyabeállitás után is szar .... amugy ilyen hogy 3d beállitás nincs is csak Performance &Quality settings en belül Image settings meg Antistropic filtering de mindet próbáltam már -
#7238 légy szíves megadni a fraps 2.33 final cracknak a linkjét
-
#7237 patch-re még nem mondtak el semmit, hogy mit javít -
#7236 remélem rájöttetek arra h kell továbbmenni ha nem ad küldetést !
nah akkor elmondom aki még nem tudná !
ha kész vagy minden küldetéssel beleértve a csillagokat is akkor cirkálni kell a városba és a narancssárga pöckök a radaron vagyis a többi versenyverdával kell egymást kihívni (mellémész és enter) és párat kell kihívni én úgy 4-6-ot kihívtam de győzni is kell de lehet pár× veszteni is és akkor jön egy telefon hogy yeeee meg minden és jön utána egy múvi és sóóótájm , mehetsz a köv küldikre !
yeah -
#7235 Álló helyzetben nitrózz -
#7234 Patch: http://www.pcdome.hu/download.php?id=1815
Nocd Crack: csak torrent linket találtam: http://66.90.75.92/suprnova//torrents/3005/Need.for.Speed.Underground.2.NOCD-RELOADED(1).torrent -
davos80 #7233 Na, léci! -
wazzup #7232 mármint hogy nem tudod ezt felinstalálni?
-
#7231 nekemis UGYAN EZ! -
Bandy #7230 thx -
#7229 alt -
wazzup #7228 hello
nem tudja vki hogy miért nem tudok instalálni 1 bun. kiterjesztésű file-t?
-
Bandy #7227 hmm vettem a gépbe ilyen göz kifujó lofaszt azt mivel lehet használni vagy csak dizájn elem ?:) -
#7226 es mire jo az a patch?? -
#7225 Linket tudsz adni apatch-re és a no cd crackre? -
#7224 feltettem a 1.1 patchet ---annyi az egész hogy letöltöd a patchet..az eredeti speed2.exe legyen ott akkor felmegy a patch és utána a nocd cracket (reloaded) felülírod ésmár jó is.... -
#7223 Thx -
davos80 #7222 a mentések helye : c:\documents and settings\felhasználó\local settings\application data\nfs underground 2\a mentések helye : c:\documents and settings\felhasználó\local settings\application data\nfs underground 2\ -
#7221 nahh belepillantottam a játékba....(8 óra játék) és megkell hogy mondjam hogy nekem jobban tetszik mint az 1. Város nagy és ez nagyon jó hogy arra mész amerre akarsz és azt a versenyt csinálod meg amelyiket akarod, vagy legalábbbis a sorrendet....tuning részében sokkal részletesebb, iszonyt jó, a verseny társáaid már nem csalnak úgy mint az 1-ben illetve a civilek már nem úgy helyezkdenek el hogy pont belédfussanak stb...mondjuk már találkoztam futamok során egy-két civillel aki direkt úgy kanyarodott hogy én beleszállhassak....néhol nekem is pixeles, pedig 1024-ben és medium grafikába nyomom... hangok jók, zenék nagyon jók...tehát jobb lett a játék (street X versenymód a kedvencem --isszonyat izgalmas)...nahh kb. ennyi kb. 8 órai játék után -
Bandy #7220 nem tom kicsit bugos még a game :) amúgy nincs mit. -
#7219 Ez lesz az. Csak tudnám hogy ez miért befolyásolja azt, hogy a legalapvetőb filtereket lehagyja a textúrákról. Köszi. -
davos80 #7218 Valaki nem adna mentéseket? -
Bandy #7217 jah... minden második kérdés az hogy miért szar a textura és miért sötét a kép -
#7216 Kéne egy faq, nem? -
#7215 régota igérgeted, de mikor mész már el TÉNYLEG gémelni? ;))) -
Bandy #7214 light trailst ezt kapcsold ki... -
#7213 light trails -> off!!! -
#7212 Hali!
Miért csinálja azt a játék, hogy install után elindítom, be jön a kép, ahol a csaj van, majd kivág a desctopra?
A demonál semmi hiba nem volt... -
BlackWolf #7211 sikerult tovabbjutni 3csillag utan annyi kuldetes szakad a nyakamba fuuuu :) -
#7210 Nem tudjatok hogy mi lehet a megoldas a kov. problémára:
A menu megy jol a menuben az autot is berendereli, de amikor elkezdek jatszani tok sotet minden csak az autok fenyszoroit latom, meg a terkepet.
-
#7209 nah mentem gamelni... mivel nemtom meddig leszek ha valaki flamelni akar akkor priviben megtalal:))))))