Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Tudom hogy 1 napja! Tegnap óta van meg apám haverjának (aki egyben az én haverom is) ls ma adta oda.

Én csak leírtam hogy megvan ti meg elkezdetek oltani! És ne ti mondjátok meg mit csináljak!! Akkor írok a fórumba amikor akarok!

Atika :o)
bizzunk benne hogy hamarabb kesz lesz hozza

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Mit huzzak ?

Szerintetek mennyi idö kell majd hogy ehhez is készlegyen a LAN patch??? Szerintem sokkal hamarabb kész lesz mint anno az egyhez.

Duddits
De ott teszik föl az NFO-ját ha kiadják és mindenki ha vár valamit azt bámulja! Én is néztem az Xpand Rally-t de mikor bemenetem a topikjába rájöttem hogy már feltörték és lehet vele játszani!! Szóval csak ennyit az NFOrcról!

Huzzál te!!

menj mar el a picsaba ... kezdesz unalmassa valni ez annyira patkany dolog hogy itt verem a faszom hogy megvan ez meg ez a ajtek amikor meg csak 1 napja kerult aranyra.

Hentes Bill
igazad van, szánalmasak vagyunk, na de most már elhúz6nál innen a f@szba, menjél játszani. na bye, ne rongáld tovább a topicot

Boldog Karácsonyt!

Van ott egy olyan fül hogy PlayStation 2. Egyébként szerintem az nforce nem warez.

Huzzal mar a jo budos picsaba <#banplz>

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Hat ezt megertem mert en sem akarom ezt de az xpnad rally eseteben meg crack sem kell szoval megoldhato hogy ne kelljen huzkodni csak attol fugg hogy ki tori fel 😊 Barcsak ertenek en is ilyenhez 😊)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Duddits
Már játszottam! És király!

Most azért vagyok szánalmas mert megvan a game??? Ha?! Inkább ti vagytok szánalmasak!

Amse
Hi!
Légyszives valaki mondja el röviden mi történt vasárnap óta, mert nem volt netem és nincs idõm visszaolvasni ennyit.
Thx

Mint mindig most is ugy zajlik majd a dolog hogy egy-ket nappal a megjelenés elött eljuttatják a boltokba, de a polcokon csak 15-én lesz kint. Viszont mindig vannak korrupt emberek akik vagy hamarabb kirakják vagy odadja a crackereknek akik feltörik és feltöltik a netre és igy lesz meg hamarabb nekünk (leglábbis nekem T1) mint ahogy a boltokba kerülne. Remélem nem lesz starforce 3-as.

Tibor
meg benne van a meghajtóban a game és a telepítés 1 másodperc múlva végez

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Tudom már!!!Az aranylemez van meg neki, igaz?

jajaja !!!

20TYA
Szerintem még nincs se Magyarországon se az USAban.
Én gyakran nézem a legmenõbb nemzetközi torrent oldalakat és semmi. Egy csomó új játék megvan pár nappal a megjelenés elött vagy után.

Ti is nézhetitek:
keresõk:
torrentsearch
isohunt

oldalak:
suprnova
torrentreactor

BLUE FLAMES --> RACE PRO

ranGer2
úú oké 😮 basszus nekem még csak a 2 van meg 😞 de gáz 😄DDDDDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hé srácok most kopogott az ajtómon az unokatesom aki 10 percre hazaugrott amerikábol és ideadta nekem a Need For Speed Underground 3-at. Most rakom fel majd 2 év múlva rakot fel képet

van = vagy

Nem hinném hogy egy csomó ember hirtelen eredeti-t szerzett volna. Viszont ha nem az akkor honnan a f*szból van hozzá crack-ed. Feltörted van mi??? Ez nem az ovóda hogy : Az én skyline-om százhuszonkettötizenhatszor gyorsabb.

Ülsz a monitor elõtt és matyizol arra, hogy neked megvan, közben meg mégsem.

miafasz?

http://thenamelessphoto.com/

Tibor
hát a profik úgy reméljük

Jagi
Én ilyet nem mondtam. 😄DDD
De lehet, hogy iszonyat gyors postán rendelik,(from USA) és 10 perc alatt törik a cuccot.

Jagi
Szerinted müxik a videorögzítõ(amit az 1-hez találtak okos emberek) a 2-höz is?

ranGer2
csak nem ELLOPJÁK? A HULIKÁNOK!!! 😄DDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Jagi
Vagy elõrendelhetõ, mint a cdgalaxynál. : DDDD

Jagi
Ja, külföldi hubokrol le lehet szedni, csak mi nem a tengerentulon vagyunk hanem itt ebbe' a szutyok országba!
Lehet be se engedik, mer' olvassák a fórumot és nem akarnak vérengzést.
De ha elolvastátok a zárójeles részt a nem hivatalos dolgokra vonatkozik. És vajon miért? 😊) Találjátok ki honnan szerzik a gamét akik feltörik. Sztem nem írtam marhaságot. 😊)

ranGer2
ugy is jó!

Inkább csütörtökre.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

ranGer2
ha ma jelent meg akkor holnapra feltörik! 😊

20TYA
Haver most szólt, hogy látta a jájékot a CORA újságban 11,5kFt-ért pc-re és ps2-re is. Szerintem ez csak kamu biztos a nov. 1. megjelenésre számítottak.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Már bocs de az államokban ma jelent meg nézd meg az ebgames-en.
Talán az eu-ban lesz csak 15-e.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Ezzel azért vitatkoznék 😊
(#5254)
Jagi
Sajna ez a tényáláás! 😄DDD 😊)))<#circling><#awink>

Jagi
Úgylátom, "górék" rendet kell raknom. Nem gáz, ha valaki mozigépész,
DE most mondom elõször és utoljára, nov 15-ig semmilyen platformon nem lesz hivatalosan. (nem hivatalosan elõfordulhat, hogy 1-2 nappal hamarabb felteszik valamelyk agyigtört verziót, 15.-e után biztos mindenki a szemétbe (meg a meghajtóba)kívánja majd annyi lesz belõle.)

DJ Skyline
nem

Neked Még nem volt ilyen?

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

DJ Skyline
nm!

DJ Skyline
<#nemtudom>

Tibor
thx

Ugy se Valami Formátumal van baj azt irja !Avit nem tud megnyitni?Vagy az a baj hogy Sony Vegassal Vágtam?Esetleg az Hogy 1.2 Gb?

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Ha valaki esetleg nem nézte végig az új videt... 😊
Tibor
a tömörítõt

Köszi Dj Skyline az üzenetedet!(#5239)

DJ Skyline
nem lehet letölteni...majd ha a napi üzenetek száma 400 lesz akkor már megjelent!😄D

DJ Skyline
1.megnyitsz egy videót...
2.fönt van az audio és az deit között a video...arra katt(vagy csak simán Ctrl+P)
3.kiválasztod milyen cuccba akarod lementeni(én DivXbe szoktam)
4.megnyomod a Configuret ha kiválasztottad amibe akarod lementeni és ott beállítod a dolgokat(Compression Control,Data Rate)...minél alacsonyabbak ezek a számok annál kissebb lesz a mérete,de a minõsége is rosszabb lesz...aztán ok...
5.file--->Save as AVI...ennyi...