14991
-
#7448 nm... Majd nekem is körbe kell autóznom, mert lehet, hogy a boltok fele kimaradt :/ -
#7447 lehetséges, csak gyorsan visszalapoztam kicsit
thx -
#7446 Kösz a segítséget mindkettőtöknek! -
#7445 sztem ez bővebb: http://clio.uw.hu/speed2%202004-11-11%2018-13-15-64.jpg -
#7444 Cirkálsz a városban, gyűjtöd az infó, és találsz egyet! -
#7443 menj el az itt lévő térképen a body shop -hoz -
#7442 nos, akkor eddig megvan:
- patch
- map
- pixelprobléma
- fekete képernyő probléma
- túlzott csillogás probléma
valamit kihagytam? -
#7441 Nekem még nincs body shop a térképen, több versenyt kell nyernem akkor lesz?
(más kérdésem nincs) -
#7440 még akkor ezt is tedd mellé
-
#7439 -
#7438 totalcommanderes összeillesztős, utána bemountolós? -
#7437 Lehet sajátban is, body shop-ban is, bár én csak utóbbiban próbáltam. Keress egy bódot :D -
#7436 ha tudnánk... -
CUCLI #7435 milyen sok file?
-
#7434 Lenne egy kérdésem! Kérlek ne hurrogjatok le mert még kezdő vagyok?
Hogyan lehet tuningolni? Performance-t tudom de a body-t nem a saját lila garagé-ban kell vagy máshol? -
#7433 Mit kell azzal a sok fájlal csinálni, h fel tudjam tenni a játékot? HELP!!!! [nem csinált még ilyet] -
#7432 hát ahogy elnézem nem lesz már a héten NFS u2-m...hmmmm...grrrrrrrrrrrrrr -
#7431 vagy vki más -
#7430 adj linket a fraps 2.33 final crackhez -
Maksi #7429 Nekem nem segít senki?
-
#7428 light trails -> off!!!
ha csak a fényszórók látszanak meg a térkép -
#7427 Köszi meg van! -
#7426 hi
nem lehet benne skint cserélni a kocsiknak?
mármint a civic helyett mondjuk egyel újabbat vagy hasonlók? -
Maksi #7425 Felraktam az 1.1 es patchet, rá a crack-et, s most már engedi, hogy szervert csináljak, DE BÁRMIYLEN ACCOUNT-ot adok is meg, mindegyikre azt mondja, hogy ilyen már van, és vászasszak másikat... Tudja valaki a megoldást?
Istentudja, hány lapot olvastam vissza, de nem lelem sehol...
Egy barátommal szeretnénk összemérni a képességeinket. Ezt hogyan lehet kapcsolatilag összehozni?
Köszönöm a megértést, és a segítséget! -
#7424 nem írom ide a forrását, azaz ki írta ide...csak berakom amit találok -
#7423 a mentések helye : c:\documents and settings\felhasználó\local settings\application data\nfs underground 2\a mentések helye : c:\documents and settings\felhasználó\local settings\application data\nfs underground 2\ -
#7422 amikor feka a képernyő - megoldása
meg nekem pl túl fényes a garázsban a cucc, ha kikapcsolom azt a Light Tail vagy mit is "nem emlékeszem pontosan" akkor már nem fog annyira csillogni pl -
#7421 ok, töltöm
mi legyen benn ezen kivül? pixel problem, és még? -
#7420 köszi
az alul említett filet majd küldöm vagy szedd le
10 mb - itt van
csak save as, utána meg nevezd át .rar -ra mert valamiért lehet, h html -ként szedi le -
#7419 #7284 -
#7418 tudtok mondani olyan weblapot ahol van sok qrva jó wallpapers a gameről !??! -
#7417 Bassszus komolyan mondom elfogytak a kihívható kocsik is! nem lenne gond ha lennének de nincsnek!!!! KOMOLYAN! -
#7416 Htx, jó ötlet, megcsinálom. -
Aces High #7415 Kösz szépen! -
BlackWolf #7414 az uton van egy csomo kihivhato auto a radar narancssargaval jeloli oket, akiket ki lehet hivni azok sose fogynak el igaz csak csak 100at hoznak de tobb mint a semmi meg talalni lehet olyan kuldetest is itt-ott ami nincs jelolve a terkepen aztan egy ido utan lesz penz a 3csillagot osszehozni.. nekem pl egy carbon visszapilanto tobb mint 1 csillagot dobott a kocsin... -
#7413 időközben váltotam autót mert adrag-okat nemtom a régi autómmal megcsinálni...tehát feltuningoltam az autót, de pl, nos-ra nem maradt pénzem éscsak 2 verseny van hátra, de azokat meg nos nélkül esélyem se lenne...ilyenkor mi a teendő? honnan szerezhetek pénzt? -
#7412 nézd meg ezt -
Aces High #7411 Sziasztok,honnan tudok serial számot szerezni a Need For Speed Undergorund-hoz?Itthon találtam a dzsumbujban de nincs hozzá kód.Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném:) -
#7410 Na most van bajom... elfogyott minden küldetés és nem találok outrun srácokat sem... Most ilyenkor mi van?! Szponzort csak akkor kapok újat ha csinálok egy 3 csillagos autót de azt meg úgy ugyebár nem lehet hogy nincsen pénzem... MOST MIVA?! Biztos nem lehet valahogy pénzt csinálni a meglévő kocsikból? -
#7409 menten sírva fakadok