14991

[ Garage | FAQ ]
  • RelakS
    nm... Majd nekem is körbe kell autóznom, mert lehet, hogy a boltok fele kimaradt :/
  • Hyder
    lehetséges, csak gyorsan visszalapoztam kicsit

thx
  • balintka
    Kösz a segítséget mindkettőtöknek!
  • Devids Pro
    sztem ez bővebb: http://clio.uw.hu/speed2%202004-11-11%2018-13-15-64.jpg
  • RelakS
    Cirkálsz a városban, gyűjtöd az infó, és találsz egyet!
  • Hyder
    menj el az itt lévő térképen a body shop -hoz
  • Hyder
    nos, akkor eddig megvan:

- patch
    - map
    - pixelprobléma
    - fekete képernyő probléma
    - túlzott csillogás probléma

valamit kihagytam?
  • balintka
    Nekem még nincs body shop a térképen, több versenyt kell nyernem akkor lesz?
    (más kérdésem nincs)
  • Hyder
    még akkor ezt is tedd mellé

• Pyx #7439
  • Pyx #7438
    totalcommanderes összeillesztős, utána bemountolós?
  • RelakS
    Lehet sajátban is, body shop-ban is, bár én csak utóbbiban próbáltam. Keress egy bódot :D
  • Pyx #7436
    ha tudnánk...
  • CUCLI
    milyen sok file?
  • balintka
    Lenne egy kérdésem! Kérlek ne hurrogjatok le mert még kezdő vagyok?
    Hogyan lehet tuningolni? Performance-t tudom de a body-t nem a saját lila garagé-ban kell vagy máshol?
  • modellmaker
    Mit kell azzal a sok fájlal csinálni, h fel tudjam tenni a játékot? HELP!!!! [nem csinált még ilyet]
  • DJ Skyline
    hát ahogy elnézem nem lesz már a héten NFS u2-m...hmmmm...grrrrrrrrrrrrrr
  • Tibor
    vagy vki más
  • Tibor
    adj linket a fraps 2.33 final crackhez
  • Maksi
    Nekem nem segít senki?
  • Hyder
    light trails -> off!!!

ha csak a fényszórók látszanak meg a térkép
  • Jagi
    Köszi meg van!
  • Barni
    hi
    nem lehet benne skint cserélni a kocsiknak?
    mármint a civic helyett mondjuk egyel újabbat vagy hasonlók?
  • Maksi
    Felraktam az 1.1 es patchet, rá a crack-et, s most már engedi, hogy szervert csináljak, DE BÁRMIYLEN ACCOUNT-ot adok is meg, mindegyikre azt mondja, hogy ilyen már van, és vászasszak másikat... Tudja valaki a megoldást?
    Istentudja, hány lapot olvastam vissza, de nem lelem sehol...
    Egy barátommal szeretnénk összemérni a képességeinket. Ezt hogyan lehet kapcsolatilag összehozni?
    Köszönöm a megértést, és a segítséget!
  • Hyder
    nem írom ide a forrását, azaz ki írta ide...csak berakom amit találok
  • Hyder
    a mentések helye : c:\documents and settings\felhasználó\local settings\application data\nfs underground 2\a mentések helye : c:\documents and settings\felhasználó\local settings\application data\nfs underground 2\
  • Hyder
    amikor feka a képernyő - megoldása

meg nekem pl túl fényes a garázsban a cucc, ha kikapcsolom azt a Light Tail vagy mit is "nem emlékeszem pontosan" akkor már nem fog annyira csillogni pl
  • Pyx #7421
    ok, töltöm

mi legyen benn ezen kivül? pixel problem, és még?
  • Hyder
    köszi

az alul említett filet majd küldöm vagy szedd le

10 mb - itt van

csak save as, utána meg nevezd át .rar -ra mert valamiért lehet, h html -ként szedi le
  • RelakS
  • fitutufi
    tudtok mondani olyan weblapot ahol van sok qrva jó wallpapers a gameről !??!
  • RemX
    Bassszus komolyan mondom elfogytak a kihívható kocsik is! nem lenne gond ha lennének de nincsnek!!!! KOMOLYAN!
  • Pyx #7416
    Htx, jó ötlet, megcsinálom.
  • Aces High
    Kösz szépen!
  • BlackWolf
    az uton van egy csomo kihivhato auto a radar narancssargaval jeloli oket, akiket ki lehet hivni azok sose fogynak el igaz csak csak 100at hoznak de tobb mint a semmi meg talalni lehet olyan kuldetest is itt-ott ami nincs jelolve a terkepen aztan egy ido utan lesz penz a 3csillagot osszehozni.. nekem pl egy carbon visszapilanto tobb mint 1 csillagot dobott a kocsin...
  • Sil3nt
    időközben váltotam autót mert adrag-okat nemtom a régi autómmal megcsinálni...tehát feltuningoltam az autót, de pl, nos-ra nem maradt pénzem éscsak 2 verseny van hátra, de azokat meg nos nélkül esélyem se lenne...ilyenkor mi a teendő? honnan szerezhetek pénzt?
  • Hyder
    nézd meg ezt
  • Aces High
    Sziasztok,honnan tudok serial számot szerezni a Need For Speed Undergorund-hoz?Itthon találtam a dzsumbujban de nincs hozzá kód.Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném:)
  • RemX
    Na most van bajom... elfogyott minden küldetés és nem találok outrun srácokat sem... Most ilyenkor mi van?! Szponzort csak akkor kapok újat ha csinálok egy 3 csillagos autót de azt meg úgy ugyebár nem lehet hogy nincsen pénzem... MOST MIVA?! Biztos nem lehet valahogy pénzt csinálni a meglévő kocsikból?
  • Hyder
    menten sírva fakadok